- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.281
Bence kesinlikle gerekli, normal sütyenle çok zor olur göğsü dışarı çıkar et. Hiç pratik değil. Özellikle sürekli memede duracak yeni doğan için. Hani çocuk büyür ek gıdaya geçmiştir çok sık emzirmezsin o zaman belki de , yeni doğum zamanı bence gerekli. Çok pratik bir şey.Arkadaşlar deneyimli olanlara soruyorum emzirme sutyen veya atleti gerekli mi yoksa normal sutyen de kullanılabilir mi ?? Benim göğüslerim hiç büyümedi kilo almadığım için belki de bilmiyorum ama geçen bi alayım dedim ama bunlar kesin gerekli mi size önden sormak istedim ???
Şu an tüm ihtiyaçları trendyolda sepete koyup ne kadar şey var diye bir bakayım dedim. Epey çok şey varmış yahu. Nereye sığacak bu kadar şey bakalım :)E sen tamamsin ben de hiç yok
Ben bir turlu bulamamıştım. Sonra magzada s/m bedenini denedim ki oldu . Normalde l/xl arıyordum . Gecelikte de L almama rağmen büyük geldi . Pentinin hamile bedenleri baya büyükmüş gerçektenBu arada pentiden gecelik almıştım. Kimdi sabahlık bulamayan biri vardı unuttum. Bedenler çok yanıltıcı. Alacak olanlar varsa 2XL aldım ancak olur çok kilo aldım diye. O kadar bol geldi ki L almayı düşünüyorum.
Hemen baktım iyimiş , şeyi tam anlayamadım sadece koşulları okurken ,sadece 1 kupon mu satın alabiliyoruz .Kızlar ebebekte yine 250 tlye 350 tl hediye kuponu var ben geçen hafta almıştım baya kalan eksiklerimi aldım onla ihtiyacı olan baksın
Şu altta cikiyor ya kac haftalik oldugumuz falan yaziyor bebegin kilosu boyu ondan yok sendeNasıl yani canım ne takvimi anlamadım
Süngerli Sporcu sütyeni almıştımArkadaşlar deneyimli olanlara soruyorum emzirme sutyen veya atleti gerekli mi yoksa normal sutyen de kullanılabilir mi ?? Benim göğüslerim hiç büyümedi kilo almadığım için belki de bilmiyorum ama geçen bi alayım dedim ama bunlar kesin gerekli mi size önden sormak istedim ???
Aa iyi sendin demekBen bir turlu bulamamıştım. Sonra magzada s/m bedenini denedim ki oldu . Normalde l/xl arıyordum . Gecelikte de L almama rağmen büyük geldi . Pentinin hamile bedenleri baya büyükmüş gerçekten
Hemen baktım iyimiş , şeyi tam anlayamadım sadece koşulları okurken ,sadece 1 kupon mu satın alabiliyoruz .
Heh bak bu da mantıklı, ben de onlardan takıyorum simdi. Sütyen takmayı unuttum. Rahat böyleSüngerli Sporcu sütyeni almıştım
Ona alıştım ve kullanmaya başladım. Emzirme sütyeni falan kullanmadım ve bunda da almadım.
Bazı şeyleri şimdi almak yerine duruma gore alın bence. Kullanmayabılıyorsun cunku.
Bebek doğsun, ıhtıyac var mı yok mu anlarsın
Hem de öyle böyle rahatlık degilHeh bak bu da mantıklı, ben de onlardan takıyorum simdi. Sütyen takmayı unuttum. Rahat böyle
Sütyen çok rahat gelmedi bana ama emzirme atleti almıştım. Onlardan memnun kaldım.Arkadaşlar deneyimli olanlara soruyorum emzirme sutyen veya atleti gerekli mi yoksa normal sutyen de kullanılabilir mi ?? Benim göğüslerim hiç büyümedi kilo almadığım için belki de bilmiyorum ama geçen bi alayım dedim ama bunlar kesin gerekli mi size önden sormak istedim ???
Ben emzirme atleti alacağım sütyenden memnun kalmamıştım hiç kullanamadim. Zaten ilk zamanlar sadece atlet giyiyoeum sütyen darliyorArkadaşlar deneyimli olanlara soruyorum emzirme sutyen veya atleti gerekli mi yoksa normal sutyen de kullanılabilir mi ?? Benim göğüslerim hiç büyümedi kilo almadığım için belki de bilmiyorum ama geçen bi alayım dedim ama bunlar kesin gerekli mi size önden sormak istedim ???
Canım o belli ürünlerde kullanıyor. Geçen ben de aynı saskinligi yaşadım.Kızlar bana lcw de 500e 150 hediye çeki çıktı geçerli değil diyor? Bunu nasıl kullanıyoruz ya? Eve bişiler aldım ama alamıyorum olan var mı çıkan var mı
Benden bayadir geliyor hatta bir ara akıyordu artik tamamen sute dondu tadina da baktim hatta sut bayaİyi akşamlar kızlar nasılsınızbugün göğüsüm sızladı bakim dedim sıvı geldi aloevera jel gibi süt deil yani diğerini de hafif sıktım ondan da geldi sizce erken mi yada başına gelen var mı
AaaaBenden bayadir geliyor hatta bir ara akıyordu artik tamamen sute dondu tadina da baktim hatta sut baya
Ama normaldede prolaktin hormonum yuksekti benim doktor onunla ilgili oldugunu soyledi insallah gitmez hepimiz bol sutlu olalim bebisler doysunAaaaDuymamştım hiç yazışmaları da kaçırmışım sanırım görünce şaşrdm maaşallahh diyim ozaman gitmesin hiç
Oyyy maşallahhhhMerhabaa kızlaarr umarım herkes iyidir bebişler de iyidirr.. benim bugün kontrolüm vardı tontişim doğum günü hediyesi olarak güzel güzel poz verdi annesinesağlığımız yerinde çok şükür sizinle bir pozunu paylaşmak istedim Kuzuma bir maşallah alırız teyzeler ❤Eki Görüntüle 3055478
Geçen gittiğimde sormuştum kimse ilgilenmedi odalar dolu göstermeyiz dediler baya sinir oldum, bu sefer kesin görüşeyim , ebe dersem demekki daha faydalı olur o şekilde bilgi alıyım, dediğin gibi bazıları kağıt havlu çöp poşeti bile götürmüş gerek yoksa götürmeyeyim..Hastanenin girişinde ki kızlara sor ebelerden bilgi almak istiyorum diye, doğum hanenin olduğu bölümde ilgili çalışanlar oluyor şöyle olucak böyle olucak diye bilgi veriyorlar, kalacağın odaların olduğu bölümde orası gidip hem odaları görürsün hem sorarsın neler veriliyor verilmiyor diye.
Bizede mustelanın çantalı bir seti, hastane çıkışı sanırım 10lu böyle bir set hediye etmişlerdi.
Banyoda kağıt havlu tuvalet kağıdı seyahat boy sıvı sabun şampuan vs her şey vardı ben o yüzden öyle şeyler götürmeyeceğim.
Bir tek yüzey dezenfektanı alıp çantaya atıcam oda sırf corona virüsü korkusuna bebişi korumak maksadıyla yanımda kim olursa ona en azından bebeği yatırscsklsrı yatağı falan dezenfekte etmesini söyleyeceğim.
Valla benim göğüslerim büyüdüğü için şimdiden emzirme südyeni kullanıyorum kapsız hemde, amaa baya yaygın oluyo toplamıyo o sıkıntıArkadaşlar deneyimli olanlara soruyorum emzirme sutyen veya atleti gerekli mi yoksa normal sutyen de kullanılabilir mi ?? Benim göğüslerim hiç büyümedi kilo almadığım için belki de bilmiyorum ama geçen bi alayım dedim ama bunlar kesin gerekli mi size önden sormak istedim ???
Küçükken benimde çürük dişim vardı çıkmaz bu demişlerdi, bizimkiler bekledi baya alttan dişimde çıkmaya başlamıştı , o benim çürük dişimi ittirdi kendiliğinden düştü hatta yeni yepyeni çürüksüz dişimBenim kızında öndeki iki dişi zallanılordu .sonra baktım arkadan dişler gelmiş 2 gün bekledim baktım oynuyor..peçeteyle tutunca ikiside çıktı .boşa para vermeyin bacım
Benim sabah göğüsüm südyenden çıkmış ucundan azcık bişi tshirtime gelmiş ama bi damlacık okadar geldiİyi akşamlar kızlar nasılsınızbugün göğüsüm sızladı bakim dedim sıvı geldi aloevera jel gibi süt deil yani diğerini de hafif sıktım ondan da geldi sizce erken mi yada başına gelen var mı
Ayy evettt inşallah canımmAma normaldede prolaktin hormonum yuksekti benim doktor onunla ilgili oldugunu soyledi insallah gitmez hepimiz bol sutlu olalim bebisler doysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?