Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
27 haftada 975 gr dı ay benimki en küçüğü
Aslında ben bu kilo hesabına inanmıyorum. Makine ortalama bir değer biçiyor bence .çünkü diyorlar ki 3300 doğar bir doğuyor 2700 .bir de ben şimdi fark ettim 27 yazmışım 28.haftada 1130 gramdi .Yani aynı kiloda oluyor ikimizinki
27 haftada 975 gr dı ay benimki en küçüğü

Benim aklımdaki zaten 3-3.5 kg arası iyi ilk kızımı 3300 dogmustu ama bu biraz daha minyon olacak bakalım saglıklı olsun gerisi cok önemli degil ama annelik işte içerde bile iyi besleyip bakabiliyormuyuz diye düşünüyor adam

Her üye bir kupon alabiliyor eşin ve sen ayrı ayrı üye iseniz 2 tane alırsınız

Kızlar 16 haftalık doğum izninin en fazla kaç haftasını doğumdan sonra kullanabiliyoruz?
37 ye kadar çalışıp 5 hafta sarkitabilirsin. Sonra bebeğin performansına bağli 37 de izne çıktım 37+3 doğdu neticede 16 hafta sarkti yani ne zaman çıktığın önemli izne sonra 16 hafta izinlisin.

canım hafta sonu pek giremiyorum şimdi okudum yazdıklarını çok geçmiş olsun inşallah büyüme olmaz sağlığına kavuşursun

37 ye kadar çalışıp 5 hafta sarkitabilirsin. Sonra bebeğin performansına bağli 37 de izne çıktım 37+3 doğdu neticede 16 hafta sarkti yani ne zaman çıktığın önemli izne sonra 16 hafta izinlisin.
peki 32 de çalışabilir raporu alsak illa 37 e kadar çalışmak zorunda mıyız,yoksa diyelim ki 3 hafta daha çalıştım 35 te çıkmak istedim oluyor mu?

canım biraz geç kaldım yazmaya ama o göğüs kremi doğumdan sonra doktor aldırmıştı benim hiç bir işime yaramadı göğüslerim hep yara oldu ilk bebekti uçları yoktu birde sütüm 3 gün sonra geldi pompayla falan çok uğraştım o yüzden yaralarım çok kötüydü bitirene kadar kullandım ama bana fayda etmedi

Kızlar benim bulantılar 7. Haftada başlayıp 17. Haftada bitmişti ama son bir haftadır her yediğimi kusar oldum. Yani anlamadım ne alaka, mideme baskı var diye olabilir mi! Benim gibi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…