- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.301
Şaşrdm bende görünce ya ilk olunca böyle oluyo galibaBenim sabah göğüsüm südyenden çıkmış ucundan azcık bişi tshirtime gelmiş ama bi damlacık okadar geldigöğüsüme dokunma gelsin diyeeee ama akabilirmiş arada
Ayyy inşallahŞaşrdm bende görünce ya ilk olunca böyle oluyo galibaİnşallah hepimiz bol sütlü oluruz
Aslında ben bu kilo hesabına inanmıyorum. Makine ortalama bir değer biçiyor bence .çünkü diyorlar ki 3300 doğar bir doğuyor 2700 .bir de ben şimdi fark ettim 27 yazmışım 28.haftada 1130 gramdi .Yani aynı kiloda oluyor ikimizinki27 haftada 975 gr dı ay benimki en küçüğü
27 haftada 975 gr dı ay benimki en küçüğü
Kaç TL'ye aldın..benimkinin aynısıGöğüs pompalarımda gelmiş
Yok almadım dayımlarda vardı verdiler sağolsunlarKaç TL'ye aldın..benimkinin aynısı
Benim aklımdaki zaten 3-3.5 kg arası iyi ilk kızımı 3300 dogmustu ama bu biraz daha minyon olacak bakalım saglıklı olsun gerisi cok önemli degil ama annelik işte içerde bile iyi besleyip bakabiliyormuyuz diye düşünüyor adamAslında ben bu kilo hesabına inanmıyorum. Makine ortalama bir değer biçiyor bence .çünkü diyorlar ki 3300 doğar bir doğuyor 2700 .bir de ben şimdi fark ettim 27 yazmışım 28.haftada 1130 gramdi .Yani aynı kiloda oluyor ikimizinki
Her üye bir kupon alabiliyor eşin ve sen ayrı ayrı üye iseniz 2 tane alırsınızBen bir turlu bulamamıştım. Sonra magzada s/m bedenini denedim ki oldu . Normalde l/xl arıyordum . Gecelikte de L almama rağmen büyük geldi . Pentinin hamile bedenleri baya büyükmüş gerçekten
Hemen baktım iyimiş , şeyi tam anlayamadım sadece koşulları okurken ,sadece 1 kupon mu satın alabiliyoruz .
Alo 170 Çalışma hayatı iletişim merkezini arayıp detayları ve kendine ait opsiyonları danışabilirsinOh ne güzelama en fazla 37ye kadar çalışabiliyorsun ve 15+3 yapabilirsin demişlerdi. Kafam karıştı ona göre izin bildiricem çünkü
37 ye kadar çalışıp 5 hafta sarkitabilirsin. Sonra bebeğin performansına bağliKızlar 16 haftalık doğum izninin en fazla kaç haftasını doğumdan sonra kullanabiliyoruz?
canım hafta sonu pek giremiyorum şimdi okudum yazdıklarını çok geçmiş olsun inşallah büyüme olmaz sağlığına kavuşursunArkadaşlar merhaba,
Dun gittikten sonra acilden sabaha karşı çıktık sonrasında yazamadım merak edip dua eden herkese çok teşekkür ederim. Bi yerim kanıyor gibi kıpkırmızı idrar yaptığımı görünce acile gittik önce bebek kontrol edildi kanama idrardan mi yoksa vajina girişinden mi diye bakıldı. Kan idrar tahlili yapıldı ama o ara ağrıdan kıvranıyorum şiddetli bel ve kasık ağrısından iki büklüm haldeyim diye dr doğum sancısımi emin olmak için bir alete bağladı sancı doğum kaynaklı değilmiş. Saka gibi ama acil olmasina rağmen ultrason a girmek için iftar geçmesini bekledim o halde, iftarda kapalıymis koskoca şehir hastanesi acil usg. Neyse yemek yiyip sigara içtiler keyifleri gelince açtılar usg ye girdim her iki böbrekte de büyüme genişleme görüldü normalde sadece birinde ve sağda olurmuş ancak benim ikisi birden büyümüş. Taş vb varmi bilemeyiz emara giremezsin dediler bu ara hala kan işiyordum kadın doğum acil usg sonrası üroloji acil e kons attı onun gelmesini beklerken serum takıldı o da baya geç geldi asistan biriydi herhalde ne desem telefonla hocam hocam diye birine benim dediklerimi tekrar etti . Eritrosit sınır 3 ken benim 200 çıktı. Dr telefonda hocam dediği kişiyle konuştuktan sonra ; 3 seye dikkat edeceksin ateşin çıkarsa, su içmeyi arttırmaya rağmen çişin hala kırmızı olursa ve parol almana rağmen ağrı geçmezse acile geleceksin, eğer belirtiler olmazsa bir hafta bekleyip tekrar kontrole gelip usg çekileceksin böbrek daha da büyüdüyse böbreğini kaybetme iflas etme ihtimali olur katater takacağız her iki böbreklerine dedi , senin şanssız durumun ikisi birden büyümüş dedi. Eğer haftaya böbrek daha da büyümedi ise sıkı takipde olacaksın dedi .
Oda güzel aslında ama yazın giderim belki diyorsun sen biz gitmeyeceğiz. Şimdiden depolamam lazimGünaydın,
fbtl ben bu sefer tatil yerine kamp sandalyelerimizle, kahvemizle 3 gün gezeceğiz. Piknik falan yapacağız.
Yola mola çıkmam valla hiç
Evet yazın biraz ailemin yanına gidicem, yazlığa gidicem.Oda güzel aslında ama yazın giderim belki diyorsun sen biz gitmeyeceğiz. Şimdiden depolamam lazim
peki 32 de çalışabilir raporu alsak illa 37 e kadar çalışmak zorunda mıyız,yoksa diyelim ki 3 hafta daha çalıştım 35 te çıkmak istedim oluyor mu?37 ye kadar çalışıp 5 hafta sarkitabilirsin. Sonra bebeğin performansına bağli37 de izne çıktım 37+3 doğdu neticede 16 hafta sarkti yani ne zaman çıktığın önemli izne sonra 16 hafta izinlisin.
canım biraz geç kaldım yazmaya ama o göğüs kremi doğumdan sonra doktor aldırmıştı benim hiç bir işime yaramadı göğüslerim hep yara oldu ilk bebekti uçları yoktu birde sütüm 3 gün sonra geldi pompayla falan çok uğraştım o yüzden yaralarım çok kötüydü bitirene kadar kullandım ama bana fayda etmediKızlar bu lansinoh göğüs ucu kremleri neden bu kadar pahalı ve elzem bir ihtiyaç mı almamız gerekli mi? Ayrıca emzirme atleti bulabilen oldu mu kalıpları çok küçük bunların ya doğumdan sonra mı alınmalı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?