Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar benim bulantılar 7. Haftada başlayıp 17. Haftada bitmişti ama son bir haftadır her yediğimi kusar oldum. Yani anlamadım ne alaka, mideme baskı var diye olabilir mi! Benim gibi olan var mı?
Benimde bulantılarım da devam ediyor. Kusma yok tabii.
Baskıdan dolayı olduğunu sanmıyorum.
Beni rahatsız eden bir baskı hissetmiyorum cunku

Benimde bulantılarım da devam ediyor. Kusma yok tabii.
Baskıdan dolayı olduğunu sanmıyorum.
Beni rahatsız eden bir baskı hissetmiyorum cunku
Allah Allah ben neden böyle oldum çözemedim. Ama yemekten sonra çok rahatsız oluyorum. Dozunda yemeği bilmediğim içinde olabilir tabi +13 kilo kolay değil :)

Zaten almıcam canım karar verdim zeytinyağı sürücem kantoron VS ayva çekirdeği de biriktirdim inşallah gerek kalmaz hiçbirine

Kızlaar nasılsınız?

31. haftama giriş yaptım, çok heyecanlıyım, bir sürü şeyi tamamlamama rağmen hala hiçbir şey almamış ve her şeyim eksik gibi hissediyorum.

Hastane için fırfırlı olmayan, aşırı dantelli olmayan, modern gecelik + pijama takımı bulamıyorum, sizler buldunuz mu? Bulduysanız nerden bulddunuzz?

Bir de deterjan olarak greenclean aldım, deterjan, yumuşatıcı, bulaşık deterjanı, emzik biberon temizleyicisi ve leke çıkarıcı olan bir set vardı onu aldım. Hepsi de kocamanlar baya yeter gibi düşündüm. Ama daha pişik kremi, losyon, şampuan vs alamadım ne alacağımı bilemedim. Etrafımda hep eski anneler var, mustela kullanmışlar ama burada sizlerden duyduğum kadarıyla kimyasal var vs denmişti, başka ne alınır onu da bilmiyorum araştırmaktan midem bulandı vallahi. Sizler ne aldınız?

Baby turcoya da iyi diyorlar canım , araştırmacı ruhum sağolsun hepsini okudum gecelerce

Ben waterwipes'ta karar kıldım, 24lü aldım bakalım inşallah iyi çıkar

Sonunda tetenoz aşımı oldum vatana millete hayirli olsun
Bende oldum sabah 2.dozu , asi oldum paikolojisiyle yattım dinleniyorum şimdi
Baby turcoya da iyi diyorlar canım , araştırmacı ruhum sağolsun hepsini okudum gecelerce

Ya waterwipes bende 3 paket almıştım ilk haftalar denemek için , dün jokerde fiyatındaki artışı görüp şok oldum. 4 paket 208 lira olmuş
Ben weleda aldım şampuan ve losyon . Araştırıp aldım baya, sonrasında incia ya geçeceğim muhtemelen .

Aynen waterwipes duydum ama baya pahalı geldi bana oyuzden almadım inşallah iyi çıkar , ama ben baya olumlu yorumlar okudum
Gecelikde sade olarak bu alttaki takımı alıcam ben bu hafta siparişini vericem

Eklentiler

• A82C48A7-99A8-4D9E-B9E3-5D4176BFB122.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 105
Kızlar multivitamin ne kullanıyorsunuz. Aklıma takıldı. Ben regenesis max kullanıyorum ama içinde folikasit varmış normalde folat yazması lazım. İnternette aynı ilacın kutusunda folat yazıyor. 12. Haftasından sonra folik asit önermiyorlar diye bir yazı okudum. Şuan içim kötü oldu açıkçası.

Aynen waterwipes duydum ama baya pahalı geldi bana oyuzden almadım inşallah iyi çıkar , ama ben baya olumlu yorumlar okudum
Gecelikde sade olarak bu alttaki takımı alıcam ben bu hafta siparişini vericem
Çok şık ben de böyle bişey düşünüyorum. İlk bebeğimde de böyle giyindim ikisi de beyaz olacak ama olsun napalım. Kolsuz delik işi bir gecelikti relaxmodedan almıştım. Şimdi de şundan düşünüyorum.

Eklentiler

• 0827757C-3CE1-4D3A-96C4-1889C6D57048.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 91
Baby turco yenidoğan ıslak mendili ben de deneyeceğim. İlk günler için pamuk alacağım. Sleepy diyordum ama şans vereceğim yorumlar iyi. Bebek bezi olarak alan oldu mu, ne yapsam bilemedim. Farklı markalar alıp alıştırma yapmak istemiyorum.

Baby turco 2 sanırım yenidoğan için uygun. Sonra da 3 numara ile devam edilebilir. Açıkçası daha stok yapmadım. Yeni yeni alacağım.

Pregnomarin kullanıyorum gebelik öncesinden beri. Aktif folat ve aktif B12 var. Omega 3 de mevcut. Muhtemelen 6 ay daha devam ederim.

Pişik kremi ve losyonu ben babydream alıcam ama losyon için acele etmicem ihtiyaç duyarsam alıcam temiz içerikli rosmandan alabilirsin yalnız bu pişik kremleri de bez gibi temiz içerikli olması bebeğe yarayacak diye bir şey yok ilk etapta onu denicem ben bir de zeytinyağı pişik olursa kantoron yağı daha doğal

Magnezyum
Demir hapı
Troit ilacı kullanıyorum sadece

Bebek bezinde stok yapmak riskli geldiği için sadece sleepy aldım 2 numara ilk ay için beğenmezsem baby turco ve goon denicem ben

Ben de onu kullanıyorum ama pek çok Dr bunu vermiyor mu zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…