- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.341
Benim doktorun düzenli kullan dediği bunlar .Kızlar multivitamin ne kullanıyorsunuz. Aklıma takıldı. Ben regenesis max kullanıyorum ama içinde folikasit varmış normalde folat yazması lazım. İnternette aynı ilacın kutusunda folat yazıyor. 12. Haftasından sonra folik asit önermiyorlar diye bir yazı okudum. Şuan içim kötü oldu açıkçası.
Ben 3 ve 4 no stokladım baby turcoBaby turco yenidoğan ıslak mendili ben de deneyeceğim. İlk günler için pamuk alacağım. Sleepy diyordum ama şans vereceğim yorumlar iyi. Bebek bezi olarak alan oldu mu, ne yapsam bilemedim. Farklı markalar alıp alıştırma yapmak istemiyorum.
Baby turco 2 sanırım yenidoğan için uygun. Sonra da 3 numara ile devam edilebilir. Açıkçası daha stok yapmadım. Yeni yeni alacağım.
Bende Mardin'e abimgile gideceğim..abim Mardin de memur bu sene tayin olacak son kez gidelim bayramdaGünaydın,
fbtl ben bu sefer tatil yerine kamp sandalyelerimizle, kahvemizle 3 gün gezeceğiz. Piknik falan yapacağız.
Yola mola çıkmam valla hiç
Kaç saatlik yol ?Bende Mardin'e abimgile gideceğim..abim Mardin de memur bu sene tayin olacak son kez gidelim bayramdagerçi ğezemem de
Folafect kullanıyorum ben. Burada kullanan yok sanırım onu. Folat, balık yağı ve kolin etkiliKızlar multivitamin ne kullanıyorsunuz. Aklıma takıldı. Ben regenesis max kullanıyorum ama içinde folikasit varmış normalde folat yazması lazım. İnternette aynı ilacın kutusunda folat yazıyor. 12. Haftasından sonra folik asit önermiyorlar diye bir yazı okudum. Şuan içim kötü oldu açıkçası.
Olur tabi izin başlar 16 haftalık. Yani aslında şöyle. İzne çıkıp 16 hafta izinlisin ama 37 den sonra otomatik başlar istesen bile çalışamazsin.peki 32 de çalışabilir raporu alsak illa 37 e kadar çalışmak zorunda mıyız,yoksa diyelim ki 3 hafta daha çalıştım 35 te çıkmak istedim oluyor mu?
Ben arabayı değiştiriyorum 3 çocuğa uygun eşim onu 3 yıllık tüm hediyelere saydi bende calismayacagim o ödeyecek malumEvet yazın biraz ailemin yanına gidicem, yazlığa gidicem.
Eşim bu yıl tatile para harcama diyor
Belki dinlerim onu
Baya harcama yaptim cunku
Mustela eski mustela değil diyorlar. Ben de banyo köpüğü araştırmasındayım. Elimdeki mustela şampuanlar bitince şampuana geçerim. Bünchen diye bir marka var çiçek özlü doğal bir şampuan. Yenidoğanını kullanmıştık alerji yaptı çiçeklerden dolayı. Şampuanı bırakınca geçti. Haberdar edelim birbirimizi.Kızlaar nasılsınız?
31. haftama giriş yaptım, çok heyecanlıyım, bir sürü şeyi tamamlamama rağmen hala hiçbir şey almamış ve her şeyim eksik gibi hissediyorum.
Hastane için fırfırlı olmayan, aşırı dantelli olmayan, modern gecelik + pijama takımı bulamıyorum, sizler buldunuz mu? Bulduysanız nerden bulddunuzz?
Bir de deterjan olarak greenclean aldım, deterjan, yumuşatıcı, bulaşık deterjanı, emzik biberon temizleyicisi ve leke çıkarıcı olan bir set vardı onu aldım. Hepsi de kocamanlar baya yeter gibi düşündüm. Ama daha pişik kremi, losyon, şampuan vs alamadım ne alacağımı bilemedim. Etrafımda hep eski anneler var, mustela kullanmışlar ama burada sizlerden duyduğum kadarıyla kimyasal var vs denmişti, başka ne alınır onu da bilmiyorum araştırmaktan midem bulandı vallahi. Sizler ne aldınız?
Sende de folat yazıyor omegada. Bir dahaki gidişimde soracağım bakalım canım. Folikasit yazması nedenmiş. Teşekkürler.Benim doktorun düzenli kullan dediği bunlar .
OMEGA, Multivitamin,B12 ,d vitamini , demir ve tiroid
Bence gitmeyin. Ben 2.5 saatlik yola bile gitmedim. Ayrıca korona da varKizlar biz de esimin memlekete gidelim dedik ama yol 6 ila 7 8 saat arası değişir trafiğe falan göre.. sizce bi sıkıntı olur mu , bir de böbrek büyüme sorunum var malum enfeksiyon falan kapar miyim bilemedim oradaki wc den ??
Doktoruna danış bence yol mesafesini de bildir. Ben 2 saatlik tatil beldesine gideceğim doktor her 45 dk da yada saat başı inip yürümemi varınca da bacaklarımı uzatıp bi süre dinlenmemi söyledi tabi senin ekstra wc sorunu var Opet gibi temiz istasyonlarda mola verip girebilirsin memlekette de çamaşır suyu her girmeden önce dökersen sorun olmaz sanırım halden anlarlar yani bişey diceklerini sanmıyorum gittiğin evdekilerinKizlar biz de esimin memlekete gidelim dedik ama yol 6 ila 7 8 saat arası değişir trafiğe falan göre.. sizce bi sıkıntı olur mu , bir de böbrek büyüme sorunum var malum enfeksiyon falan kapar miyim bilemedim oradaki wc den ??
yani doktor bana izin verdi 6 saat yol gideceğiz. Ama senin durumun biraz daha özel. Kendi doktoruna sorsan daha iyi olabilir. Ben yinede perşembe muayene olup öyle çıkacağım yola.Kizlar biz de esimin memlekete gidelim dedik ama yol 6 ila 7 8 saat arası değişir trafiğe falan göre.. sizce bi sıkıntı olur mu , bir de böbrek büyüme sorunum var malum enfeksiyon falan kapar miyim bilemedim oradaki wc den ??
Benim açlık 70 1. Saat 108 çıktı ki düşüğe yakın ama sorun yok. Sizinki de iyi.Hanımlar sonunda şeker yüklememi yaptırdım
Açlık 78
1.saat 128 çıktı düşük filan değil dimi genelde daha yüksek okumuştum gerçi yüksek olmasın şeker çıkmasın zaten tansiyon çıktı diye baya streslenmiştim şükür iyi oldu 2.saatin sonucunu bekliyorum ilk değerler iyiyken bu 2.saat yüksek çıkarmı acaba
Evet ben de bayılma hissini iyi bilirim, büyük rahatlık oluyor düşerkenBugün sağlık ocağına progestan iğnemi yaptırmaya gittim geri dönüşte bi iki markete Bakim dedim kulaklarım uğuldamaya başladı aldıklarımı falan bırakıp hızlıca eve döndüm tam siteye girdim banklara yaklaştım zorla oturdum derken bi kendime geldim banka oturduktan sonra yere düşmüşüm nasıl bi rahatlama oldu içimden bu bank ne rahatmış diyorum başımda komşulardan ikisi kaldırmaya uğraşıyor dudağım ve alnım yara olmuş bu şekilde 3. Ye bayılıyorum tansiyonum 7. 4 sağlıkla zamanında doğurmak istiyorum sağlık ocağına bile yalnız gidemiyorum artık hemen geçsin zaman
SağolEvet ben de bayılma hissini iyi bilirim, büyük rahatlık oluyor düşerken. Bu kısım bir yana tek çıkma, yapacak birşey yok 2,5 3 ay daha idare edeceksin. Zaten havalar da ısındı, tansiyon problemi olmayan bile yaşayabilir. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?