Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim açlık 70 1. Saat 108 çıktı ki düşüğe yakın ama sorun yok. Sizinki de iyi.
Aaa şükür bide dedim yüksek çıkmasın derken düşük der ordan sıkıntı çıkarır mı diye alt limiti bilmiyodum. 2.saatlik kaç çıktı sizin şimdi son olarak onun sonucunu bekliyorum

Aynen senin bu attığınıda görmüştüm buda çok şık güzel beyaz herzaman iyi ya

Yüksek tansiyonum var diye günde 2 kez tansiyon ilacı kullanıyorum ama ne saçmalıktır ki 3 kez tansiyonum düştüğü için bayılma noktasına geldim o hissi çok iyi anlıyorum böyle birden ter boşalıyor göz kararması filan oluyor ama hiç bayılmadım Allah yardımcınız olsun kötü olmuş yaralar filan inşallah bidaha tekrarı olmadan sağlıkla doğurursunuz

Tansiyonda bu ani düşüş yükselişler önemli zaten o yüzden sıkı takip ediyorlar.

çok geçmiş olsun. sarımsaktan uzak dur mutlaka birde elinden geldiğince aç kalmamaya çalış. tekrarı olmaz inşaallah.

Çok geçmiş olsun .
Sağlıcakla doğuracağız insallah

Böbrekteki büyümeden kaynaklı idrar da enfeksiyon çıktı mi sizin

Ben bunu aldım lcw den, yaz mevsimi bol bol elbise giyerim diye düşündüğüm için çok ekstrem bir arayışa girmedim.

Ama şunu söyleyebilirim lcw de ki kumaş kalitesi şahane yumuşacık pamuk, danteli bile yok gibi.

Eklentiler

• Screenshot_20220426_133629.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 87
Waterwipes ı tamamen para tuzağı buluyorum. Bence onun yerine organik temizleme pamuğu alınmalı.
Alt açma alanlarında lavabo var, bebeğin poposuna içeriğine güvenmediğim bir mendili kullanmak istemiyorsak sadece pamuk alıp su ile ıslatmalıyız 1 paket ıslak mendile 50 ₺ verilmemeli bence bu arada ben ek gıdaya kadar fulllll pamuk kullandım inan hiç zor gelmedi. Yinede yanımda uni baby yenidoğan olur bir paket her zaman ama çoğu zaman kuşlanmamışımdır. O yüzden indirimde 24lü aldım attım kenara şimdi pamuk stoklayacağım.

Birer tane atleti ve sutyeni alayım o zaman kullanırsam başka alırım yani listeye yazayım
Ben yatak odasına koyacağım park yatak, kıraciyiz ve doğunca duruma göre 2. Yi ister miyiz bilmediğim için oda yapmayacağım bi sure
Desteksiz sutyen değil demi dediğin normal yarım atlet gibi olan içinde meme ucu belli olmasın diye isteğe bağlı konan süngeri olan sutyen
Sütyen çok rahat gelmedi bana ama emzirme atleti almıştım. Onlardan memnun kaldım.
Birer tane almak için listeye ekleyeyim madem ihtiyaç olursa bakarım artık
Ben emzirme atleti alacağım sütyenden memnun kalmamıştım hiç kullanamadim. Zaten ilk zamanlar sadece atlet giyiyoeum sütyen darliyor
Sutyeni kimse sevmemiş sanırım işte bu yüzden sizlere soruyorum tecrübe
Göğsüm de gram büyüme olmadı hâlâ aynı hiç ucundan sıvı da gelmiyor
canım hafta sonu pek giremiyorum şimdi okudum yazdıklarını çok geçmiş olsun inşallah büyüme olmaz sağlığına kavuşursun
Allah razı olsun canimmm bi tek sağ böbreğim de agri var ama acillik değil şükür.. inşallah dr seni bu doğuma kadar götürür der de kateter takılmaz.. böbrek büyümesi erken doğumu tetikliyormus, ama kateter takılması da amniyosentez sıvısı aldırmak gibi düşünün bi riskmis erken doğuma sebep olabilirmiş işlem, katateri bazı vücut kabul etmezmiş çoğu kişi de enfeksiyon kapiyormuş işlem sonrası geri çıkarılırmis off off afedersiniz ama iki ucu da b*klu değnek bakalım rabbim büyük
Bence gitmeyin. Ben 2.5 saatlik yola bile gitmedim. Ayrıca korona da var
Yanı suan en rısklı zamanlardayız
Ay bence de gitmemek en iyisi de esim de gitmek istiyo sanki bilemedim kıyamıyorum ona bi de bi iş imkanı varmış onunla da yüz yüze görüşmesi lazımmış fırsatı kaçıracak ama nasipte varsa gitmesek de o is illa esimi yine bulur mu yoksa kaçar mı bilmiyorum
Perşembe kadın doğum randevum var ama asıl üroloji karar verecek galiba buna , cuma üroloji ye gitcem tekrar usg bakılacak böbrekte büyüme büyüme ne durumda diye ..
yani doktor bana izin verdi 6 saat yol gideceğiz. Ama senin durumun biraz daha özel. Kendi doktoruna sorsan daha iyi olabilir. Ben yinede perşembe muayene olup öyle çıkacağım yola.
Ya normalde giderim de bu durumdan dolayı zaten aynen perşembe ben de gitcem ama bana asıl üroloji karar verecek Allah a şikayet olmasın da hep bi sıkıntı ya

Böbrekteki büyümeden kaynaklı idrar da enfeksiyon çıktı mi sizin
Bu zamana kadar benim idrar hep bi sorunlu çıktı belki de kum döküyorum bilmiyorum usg den anlamıyorlar emarsiz galiba ona da gebelikte girilmiyor..Bi kaç kere antibiyotik kullandım. bu gittiğimde çok çok az enfeksiyon çıktı ama asil eritrosit yani idrarda kan 200 çıktı sınır 3 du zaten kan işiyordum. Dr bi antibiyotik vermedi sadece enfeksiyon kapmamaya çalış dedi

Çok çok geçmiş olsun bende yazmıştım buraya düşük tansiyondan şikayetçiyim diye, sanırım yapacak bir şey de yok doktor bana bol tuz ekle öğünlerine dedi, bir keresinde ekledim ölçtüm 9-5 olan 8-5 olmuştu o uğuldamadsn anlıyorum bende. Tuzu ekle ama ekstra yemeklerine doktor tuz ve su çok önemli dedi.

Tuz yiyince insan şişiyor ama ilacı da yok sanırım bize uygun bu durım çok çok kötü sıcaklarda hiç çıkılmaz sende çok dikkat et bundan sonra Allah korumuş beterinden

Benim bu kadar tansiyonumun düşmesinin sebebi gebelik tansiyonum olduğundan tansiyon ilacı kullanıyor olmam aslında dengelemesi ve yüksek tansiyon için verildi bu ilaç ama bazen de bünye kaldırmıyor işte benim tuzu tamamen bırakmam gerekiyor yaptığım yemeklere az koyuyorum hazır bişi de yememeğe çalışıyorum

Çok teşekkür ederim

Peki kanda enfeksiyon gözüküyor mu

Hastane cantasi icin zibinlarin uzun kollu olmasi mi gerekir farketmez mi isin icinden cikamadim

Kızlar selam umarım iyisinizdir, Sağlık ocağından aradılar 2 doz tetanoz aşım için gidip gitmemekte kararsızım. Geçen ay eltim ikinci dozu oldu hastanelik oldu ateşi çıktı ondan dolayı korkuyorum. Sizler ikinci dozu oldunuz mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…