- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.361
Aaa şükür bide dedim yüksek çıkmasın derken düşük der ordan sıkıntı çıkarır mı diye alt limiti bilmiyodum. 2.saatlik kaç çıktı sizin şimdi son olarak onun sonucunu bekliyorumBenim açlık 70 1. Saat 108 çıktı ki düşüğe yakın ama sorun yok. Sizinki de iyi.
Aynen senin bu attığınıda görmüştüm buda çok şık güzel beyaz herzaman iyi yaÇok şık ben de böyle bişey düşünüyorum. İlk bebeğimde de böyle giyindim ikisi de beyaz olacak ama olsun napalım. Kolsuz delik işi bir gecelikti relaxmodedan almıştım. Şimdi de şundan düşünüyorum.
Yüksek tansiyonum var diye günde 2 kez tansiyon ilacı kullanıyorum ama ne saçmalıktır ki 3 kez tansiyonum düştüğü için bayılma noktasına geldim o hissi çok iyi anlıyorum böyle birden ter boşalıyor göz kararması filan oluyor ama hiç bayılmadım Allah yardımcınız olsun kötü olmuş yaralar filan inşallah bidaha tekrarı olmadan sağlıkla doğurursunuzBugün sağlık ocağına progestan iğnemi yaptırmaya gittim geri dönüşte bi iki markete Bakim dedim kulaklarım uğuldamaya başladı aldıklarımı falan bırakıp hızlıca eve döndüm tam siteye girdim banklara yaklaştım zorla oturdum derken bi kendime geldim banka oturduktan sonra yere düşmüşüm nasıl bi rahatlama oldu içimden bu bank ne rahatmış diyorum başımda komşulardan ikisi kaldırmaya uğraşıyor dudağım ve alnım yara olmuş bu şekilde 3. Ye bayılıyorum tansiyonum 7. 4 sağlıkla zamanında doğurmak istiyorum sağlık ocağına bile yalnız gidemiyorum artık hemen geçsin zaman
Tansiyonda bu ani düşüş yükselişler önemli zaten o yüzden sıkı takip ediyorlar.Yüksek tansiyonum var diye günde 2 kez tansiyon ilacı kullanıyorum ama ne saçmalıktır ki 3 kez tansiyonum düştüğü için bayılma noktasına geldim o hissi çok iyi anlıyorum böyle birden ter boşalıyor göz kararması filan oluyor ama hiç bayılmadım Allah yardımcınız olsun kötü olmuş yaralar filan inşallah bidaha tekrarı olmadan sağlıkla doğurursunuz
çok geçmiş olsun. sarımsaktan uzak dur mutlaka birde elinden geldiğince aç kalmamaya çalış. tekrarı olmaz inşaallah.Bugün sağlık ocağına progestan iğnemi yaptırmaya gittim geri dönüşte bi iki markete Bakim dedim kulaklarım uğuldamaya başladı aldıklarımı falan bırakıp hızlıca eve döndüm tam siteye girdim banklara yaklaştım zorla oturdum derken bi kendime geldim banka oturduktan sonra yere düşmüşüm nasıl bi rahatlama oldu içimden bu bank ne rahatmış diyorum başımda komşulardan ikisi kaldırmaya uğraşıyor dudağım ve alnım yara olmuş bu şekilde 3. Ye bayılıyorum tansiyonum 7. 4 sağlıkla zamanında doğurmak istiyorum sağlık ocağına bile yalnız gidemiyorum artık hemen geçsin zaman
Çok geçmiş olsun .Bugün sağlık ocağına progestan iğnemi yaptırmaya gittim geri dönüşte bi iki markete Bakim dedim kulaklarım uğuldamaya başladı aldıklarımı falan bırakıp hızlıca eve döndüm tam siteye girdim banklara yaklaştım zorla oturdum derken bi kendime geldim banka oturduktan sonra yere düşmüşüm nasıl bi rahatlama oldu içimden bu bank ne rahatmış diyorum başımda komşulardan ikisi kaldırmaya uğraşıyor dudağım ve alnım yara olmuş bu şekilde 3. Ye bayılıyorum tansiyonum 7. 4 sağlıkla zamanında doğurmak istiyorum sağlık ocağına bile yalnız gidemiyorum artık hemen geçsin zaman
İnşallah çok şağolçok geçmiş olsun. sarımsaktan uzak dur mutlaka birde elinden geldiğince aç kalmamaya çalış. tekrarı olmaz inşaallah.
Amin inşallah teşekkür ederimÇok geçmiş olsun .
Sağlıcakla doğuracağız insallah
Böbrekteki büyümeden kaynaklı idrar da enfeksiyon çıktı mi sizinKizlar biz de esimin memlekete gidelim dedik ama yol 6 ila 7 8 saat arası değişir trafiğe falan göre.. sizce bi sıkıntı olur mu , bir de böbrek büyüme sorunum var malum enfeksiyon falan kapar miyim bilemedim oradaki wc den ??
Ben bunu aldım lcw den, yaz mevsimi bol bol elbise giyerim diye düşündüğüm için çok ekstrem bir arayışa girmedim.Kızlaar nasılsınız?
31. haftama giriş yaptım, çok heyecanlıyım, bir sürü şeyi tamamlamama rağmen hala hiçbir şey almamış ve her şeyim eksik gibi hissediyorum.
Hastane için fırfırlı olmayan, aşırı dantelli olmayan, modern gecelik + pijama takımı bulamıyorum, sizler buldunuz mu? Bulduysanız nerden bulddunuzz?
Bir de deterjan olarak greenclean aldım, deterjan, yumuşatıcı, bulaşık deterjanı, emzik biberon temizleyicisi ve leke çıkarıcı olan bir set vardı onu aldım. Hepsi de kocamanlar baya yeter gibi düşündüm. Ama daha pişik kremi, losyon, şampuan vs alamadım ne alacağımı bilemedim. Etrafımda hep eski anneler var, mustela kullanmışlar ama burada sizlerden duyduğum kadarıyla kimyasal var vs denmişti, başka ne alınır onu da bilmiyorum araştırmaktan midem bulandı vallahi. Sizler ne aldınız?
Waterwipes ı tamamen para tuzağı buluyorum. Bence onun yerine organik temizleme pamuğu alınmalı.Bende oldum sabah 2.dozu , asi oldum paikolojisiyle yattım dinleniyorum şimdi
Ya waterwipes bende 3 paket almıştım ilk haftalar denemek için , dün jokerde fiyatındaki artışı görüp şok oldum. 4 paket 208 lira olmuş
Ben weleda aldım şampuan ve losyon . Araştırıp aldım baya, sonrasında incia ya geçeceğim muhtemelen .
Birer tane atleti ve sutyeni alayım o zaman kullanırsam başka alırım yani listeye yazayımBence kesinlikle gerekli, normal sütyenle çok zor olur göğsü dışarı çıkar et. Hiç pratik değil. Özellikle sürekli memede duracak yeni doğan için. Hani çocuk büyür ek gıdaya geçmiştir çok sık emzirmezsin o zaman belki de , yeni doğum zamanı bence gerekli. Çok pratik bir şey.
Ben yatak odasına koyacağım park yatak, kıraciyiz ve doğunca duruma göre 2. Yi ister miyiz bilmediğim için oda yapmayacağım bi sureŞu an tüm ihtiyaçları trendyolda sepete koyup ne kadar şey var diye bir bakayım dedim. Epey çok şey varmış yahu. Nereye sığacak bu kadar şey bakalım :)
Park yatak gelecek bize acaba onu bizim odaya koysak en başından beri onunla idare edebilir miyiz?
Desteksiz sutyen değil demi dediğin normal yarım atlet gibi olan içinde meme ucu belli olmasın diye isteğe bağlı konan süngeri olan sutyenSüngerli Sporcu sütyeni almıştım
Ona alıştım ve kullanmaya başladım. Emzirme sütyeni falan kullanmadım ve bunda da almadım.
Bazı şeyleri şimdi almak yerine duruma gore alın bence. Kullanmayabılıyorsun cunku.
Bebek doğsun, ıhtıyac var mı yok mu anlarsın
Birer tane almak için listeye ekleyeyim madem ihtiyaç olursa bakarım artıkSütyen çok rahat gelmedi bana ama emzirme atleti almıştım. Onlardan memnun kaldım.
Sutyeni kimse sevmemiş sanırımBen emzirme atleti alacağım sütyenden memnun kalmamıştım hiç kullanamadim. Zaten ilk zamanlar sadece atlet giyiyoeum sütyen darliyor
Göğsüm de gram büyüme olmadı hâlâ aynı hiç ucundan sıvı da gelmiyorOyyy maşallahhhh
Geçen gittiğimde sormuştum kimse ilgilenmedi odalar dolu göstermeyiz dediler baya sinir oldum, bu sefer kesin görüşeyim , ebe dersem demekki daha faydalı olur o şekilde bilgi alıyım, dediğin gibi bazıları kağıt havlu çöp poşeti bile götürmüş gerek yoksa götürmeyeyim..
En azından ne var ne yok biliyim odalar nasıl biliyimmmm boş bilmeden gitmek sıkıntı.. yüzey dezenfektan mantıklı onu bende götüreyimmm cidden bebek içinn
Valla benim göğüslerim büyüdüğü için şimdiden emzirme südyeni kullanıyorum kapsız hemde, amaa baya yaygın oluyo toplamıyo o sıkıntı
Küçükken benimde çürük dişim vardı çıkmaz bu demişlerdi, bizimkiler bekledi baya alttan dişimde çıkmaya başlamıştı , o benim çürük dişimi ittirdi kendiliğinden düştü hatta yeni yepyeni çürüksüz dişim
Benim sabah göğüsüm südyenden çıkmış ucundan azcık bişi tshirtime gelmiş ama bi damlacık okadar geldigöğüsüme dokunma gelsin diyeeee ama akabilirmiş arada
Allah razı olsun canimmm bi tek sağ böbreğim de agri var ama acillik değil şükür.. inşallah dr seni bu doğuma kadar götürür der de kateter takılmaz.. böbrek büyümesi erken doğumu tetikliyormus, ama kateter takılması da amniyosentez sıvısı aldırmak gibi düşünün bi riskmis erken doğuma sebep olabilirmiş işlem, katateri bazı vücut kabul etmezmiş çoğu kişi de enfeksiyon kapiyormuş işlem sonrası geri çıkarılırmis off off afedersiniz ama iki ucu da b*klu değnek bakalım rabbim büyükcanım hafta sonu pek giremiyorum şimdi okudum yazdıklarını çok geçmiş olsun inşallah büyüme olmaz sağlığına kavuşursun
Ay bence de gitmemek en iyisi de esim de gitmek istiyo sanki bilemedim kıyamıyorum ona bi de bi iş imkanı varmış onunla da yüz yüze görüşmesi lazımmış fırsatı kaçıracak ama nasipte varsa gitmesek de o is illa esimi yine bulur mu yoksa kaçar mı bilmiyorumBence gitmeyin. Ben 2.5 saatlik yola bile gitmedim. Ayrıca korona da var
Yanı suan en rısklı zamanlardayız
Perşembe kadın doğum randevum var ama asıl üroloji karar verecek galiba buna , cuma üroloji ye gitcem tekrar usg bakılacak böbrekte büyüme büyüme ne durumda diye ..Doktoruna danış bence yol mesafesini de bildir. Ben 2 saatlik tatil beldesine gideceğim doktor her 45 dk da yada saat başı inip yürümemi varınca da bacaklarımı uzatıp bi süre dinlenmemi söyledi tabi senin ekstra wc sorunu var Opet gibi temiz istasyonlarda mola verip girebilirsin memlekette de çamaşır suyu her girmeden önce dökersen sorun olmaz sanırım halden anlarlar yani bişey diceklerini sanmıyorum gittiğin evdekilerin
Ya normalde giderim de bu durumdan dolayı zaten aynen perşembe ben de gitcem ama bana asıl üroloji karar verecekyani doktor bana izin verdi 6 saat yol gideceğiz. Ama senin durumun biraz daha özel. Kendi doktoruna sorsan daha iyi olabilir. Ben yinede perşembe muayene olup öyle çıkacağım yola.
Bu zamana kadar benim idrar hep bi sorunlu çıktı belki de kum döküyorum bilmiyorum usg den anlamıyorlar emarsiz galiba ona da gebelikte girilmiyor..Bi kaç kere antibiyotik kullandım. bu gittiğimde çok çok az enfeksiyon çıktı ama asil eritrosit yani idrarda kan 200 çıktı sınır 3 du zaten kan işiyordum. Dr bi antibiyotik vermedi sadece enfeksiyon kapmamaya çalış dediBöbrekteki büyümeden kaynaklı idrar da enfeksiyon çıktı mi sizin
Çok çok geçmiş olsun bende yazmıştım buraya düşük tansiyondan şikayetçiyim diye, sanırım yapacak bir şey de yok doktor bana bol tuz ekle öğünlerine dedi, bir keresinde ekledim ölçtüm 9-5 olan 8-5 olmuştu o uğuldamadsn anlıyorum bende. Tuzu ekle ama ekstra yemeklerine doktor tuz ve su çok önemli dedi.Bugün sağlık ocağına progestan iğnemi yaptırmaya gittim geri dönüşte bi iki markete Bakim dedim kulaklarım uğuldamaya başladı aldıklarımı falan bırakıp hızlıca eve döndüm tam siteye girdim banklara yaklaştım zorla oturdum derken bi kendime geldim banka oturduktan sonra yere düşmüşüm nasıl bi rahatlama oldu içimden bu bank ne rahatmış diyorum başımda komşulardan ikisi kaldırmaya uğraşıyor dudağım ve alnım yara olmuş bu şekilde 3. Ye bayılıyorum tansiyonum 7. 4 sağlıkla zamanında doğurmak istiyorum sağlık ocağına bile yalnız gidemiyorum artık hemen geçsin zaman
Benim bu kadar tansiyonumun düşmesinin sebebi gebelik tansiyonum olduğundan tansiyon ilacı kullanıyor olmam aslında dengelemesi ve yüksek tansiyon için verildi bu ilaç ama bazen de bünye kaldırmıyor işte benim tuzu tamamen bırakmam gerekiyor yaptığım yemeklere az koyuyorum hazır bişi de yememeğe çalışıyorumÇok çok geçmiş olsun bende yazmıştım buraya düşük tansiyondan şikayetçiyim diye, sanırım yapacak bir şey de yok doktor bana bol tuz ekle öğünlerine dedi, bir keresinde ekledim ölçtüm 9-5 olan 8-5 olmuştu o uğuldamadsn anlıyorum bende. Tuzu ekle ama ekstra yemeklerine doktor tuz ve su çok önemli dedi.
Tuz yiyince insan şişiyor ama ilacı da yok sanırım bize uygun bu durım çok çok kötüsıcaklarda hiç çıkılmaz sende çok dikkat et bundan sonra Allah korumuş beterinden
Peki kanda enfeksiyon gözüküyor muBu zamana kadar benim idrar hep bi sorunlu çıktı belki de kum döküyorum bilmiyorum usg den anlamıyorlar emarsiz galiba ona da gebelikte girilmiyor..Bi kaç kere antibiyotik kullandım. bu gittiğimde çok çok az enfeksiyon çıktı ama asil eritrosit yani idrarda kan 200 çıktı sınır 3 du zaten kan işiyordum. Dr bi antibiyotik vermedi sadece enfeksiyon kapmamaya çalış dedi
Crp 10 çıktı ama dr ilaçlık değil dedi canım. Bu perşembe yine gitcem bakalım bakalım kan alir mi bilmiyorum ne durumdayımPeki kanda enfeksiyon gözüküyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?