- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.381
Anladım sağlıklı bir doğum diliyorum inşallahCrp 10 çıktı ama dr ilaçlık değil dedi canım. Bu perşembe yine gitcem bakalım bakalım kan alir mi liy ne durumdayım
Olduk bir şey olmadı korkmaKızlar selam umarım iyisinizdir, Sağlık ocağından aradılar 2 doz tetanoz aşım için gidip gitmemekte kararsızım. Geçen ay eltim ikinci dozu oldu hastanelik oldu ateşi çıktı ondan dolayı korkuyorum. Sizler ikinci dozu oldunuz mu ?
İnşallah canım cümlemizAnladım sağlıklı bir doğum diliyorum inşallah
Canım normal şartlarda bir şey olmaz diyor doktorlar ama senin durumunda bence mutlaka doktoruna danışKizlar biz de esimin memlekete gidelim dedik ama yol 6 ila 7 8 saat arası değişir trafiğe falan göre.. sizce bi sıkıntı olur mu , bir de böbrek büyüme sorunum var malum enfeksiyon falan kapar miyim bilemedim oradaki wc den ??
Dimi benim de ondan kafam karışık, neyse bi sorayım perşembe bakalım ne diyecek doktorCanım normal şartlarda bir şey olmaz diyor doktorlar ama senin durumunda bence mutlaka doktoruna danış
canım hem böbrek sıkıntın hemde bu zaman kadar hala kilo vermen gerçekten insanı takıntılı hale getirir çok haklısın merak etmekte sorgulamakta kıyaslamakta... yani tüm kan tahlilleri idrar kültürü vs. ne gerekiyorsa acaba yapıldımı sana olmazsa başka bir kadın doğuma ve dahiliyeye git ben 10 kg aldım şuana kadar keşke hiç almasam diyordum ama seninki de gerçekten can sıkıcı böylesini de hiç duymadımLinçlere açığım kizlar bi kilo daha vermişim
Aynen waterwipes duydum ama baya pahalı geldi bana oyuzden almadım inşallah iyi çıkar , ama ben baya olumlu yorumlar okudum
Gecelikde sade olarak bu alttaki takımı alıcam ben bu hafta siparişini vericem
Sadece 50lik glikoz içtim. 1. Saate bakıldı. Zaten ikisi de alt sınırda. Sizin de muhtemelen şeker sorununuz yok.Aaa şükür bide dedim yüksek çıkmasın derken düşük der ordan sıkıntı çıkarır mı diye alt limiti bilmiyodum. 2.saatlik kaç çıktı sizin şimdi son olarak onun sonucunu bekliyorum
Ben gitmezdim nedenleri yolun uzun olması böbrek sorunları yüzünden yolculuk WC sıkıntısı ve oradaki hijyen koşulları yüzünden tercih etmezdim. Kalabalığa girmekte sakincali olabilir. Allah korusun acil bı durum olsa doktoruma hemen ulaşamamış olmak bile stes yapardı bendeKizlar biz de esimin memlekete gidelim dedik ama yol 6 ila 7 8 saat arası değişir trafiğe falan göre.. sizce bi sıkıntı olur mu , bir de böbrek büyüme sorunum var malum enfeksiyon falan kapar miyim bilemedim oradaki wc den ??
En relax benim heralde. Hm den 3 lü bir zıbın haricinde hiçbirşey almadım. Almayı da düşünmüyorum. Bir de herşeyi neden doğumdan önce stokladığımızı anlamadım.Kızlaar nasılsınız?
31. haftama giriş yaptım, çok heyecanlıyım, bir sürü şeyi tamamlamama rağmen hala hiçbir şey almamış ve her şeyim eksik gibi hissediyorum.
Hastane için fırfırlı olmayan, aşırı dantelli olmayan, modern gecelik + pijama takımı bulamıyorum, sizler buldunuz mu? Bulduysanız nerden bulddunuzz?
Bir de deterjan olarak greenclean aldım, deterjan, yumuşatıcı, bulaşık deterjanı, emzik biberon temizleyicisi ve leke çıkarıcı olan bir set vardı onu aldım. Hepsi de kocamanlar baya yeter gibi düşündüm. Ama daha pişik kremi, losyon, şampuan vs alamadım ne alacağımı bilemedim. Etrafımda hep eski anneler var, mustela kullanmışlar ama burada sizlerden duyduğum kadarıyla kimyasal var vs denmişti, başka ne alınır onu da bilmiyorum araştırmaktan midem bulandı vallahi. Sizler ne aldınız?
Vallahi ben kafaya takıyorum yani.. aşılama oldum 64 dum kusmadim ama kilo vermeye başladım 55 de durdum .. suan 54 falan çıkıyorum gram dahi almadım , anlamadım bu işi ben ..canım hem böbrek sıkıntın hemde bu zaman kadar hala kilo vermen gerçekten insanı takıntılı hale getirir çok haklısın merak etmekte sorgulamakta kıyaslamakta... yani tüm kan tahlilleri idrar kültürü vs. ne gerekiyorsa acaba yapıldımı sana olmazsa başka bir kadın doğuma ve dahiliyeye git ben 10 kg aldım şuana kadar keşke hiç almasam diyordum ama seninki de gerçekten can sıkıcı böylesini de hiç duymadım
Evet o tarz sporcu sütyeniBirer tane atleti ve sutyeni alayım o zaman kullanırsam başka alırım yani listeye yazayım
Ben yatak odasına koyacağım park yatak, kıraciyiz ve doğunca duruma göre 2. Yi ister miyiz bilmediğim için oda yapmayacağım bi sure
Desteksiz sutyen değil demi dediğin normal yarım atlet gibi olan içinde meme ucu belli olmasın diye isteğe bağlı konan süngeri olan sutyen
Birer tane almak için listeye ekleyeyim madem ihtiyaç olursa bakarım artık
Sutyeni kimse sevmemiş sanırımişte bu yüzden sizlere soruyorum tecrübe
Göğsüm de gram büyüme olmadı hâlâ aynı hiç ucundan sıvı da gelmiyor
Allah razı olsun canimmm bi tek sağ böbreğim de agri var ama acillik değil şükür.. inşallah dr seni bu doğuma kadar götürür der de kateter takılmaz.. böbrek büyümesi erken doğumu tetikliyormus, ama kateter takılması da amniyosentez sıvısı aldırmak gibi düşünün bi riskmis erken doğuma sebep olabilirmiş işlem, katateri bazı vücut kabul etmezmiş çoğu kişi de enfeksiyon kapiyormuş işlem sonrası geri çıkarılırmis off off afedersiniz ama iki ucu da b*klu değnek bakalım rabbim büyük
Ay bence de gitmemek en iyisi de esim de gitmek istiyo sanki bilemedim kıyamıyorum ona bi de bi iş imkanı varmış onunla da yüz yüze görüşmesi lazımmış fırsatı kaçıracak ama nasipte varsa gitmesek de o is illa esimi yine bulur mu yoksa kaçar mı bilmiyorum
Perşembe kadın doğum randevum var ama asıl üroloji karar verecek galiba buna , cuma üroloji ye gitcem tekrar usg bakılacak böbrekte büyüme büyüme ne durumda diye ..
Ya normalde giderim de bu durumdan dolayı zaten aynen perşembe ben de gitcem ama bana asıl üroloji karar verecekAllah a şikayet olmasın da hep bi sıkıntı ya
Ben bu namı kimseye yar etmem en relax benimEn relax benim heralde. Hm den 3 lü bir zıbın haricinde hiçbirşey almadım. Almayı da düşünmüyorum. Bir de herşeyi doğumdan önce stokladığımızı anlamadım.
Ben de ev değiştirttimBen arabayı değiştiriyorum 3 çocuğa uygun eşim onu 3 yıllık tüm hediyelere saydi bende calismayacagim o ödeyecek malum
Sen de ankaradaydın, doğum sonrası beraber bir alışverişe çıkarız olmazsaBen bu namı kimseye yar etmem en relax benimzibin bile almadım
Süper fikirSen de ankaradaydın, doğum sonrası beraber bir alışverişe çıkarız olmazsa
Biz de gitmeyeceğiz. Yolda ne olacağını kimse bilemez .Ya dogurursam belli mi olur .ücra bir yerde doğurmak istemem açıkçası. Bizim kv de de sordu gelecek misiniz diye .yok dedim .Bir de en iyi ihtimalle ayaklarım sisecek. Ayrıca ben koronayi kv de de kaptım. Gelen giden bilmem ne çekemem.Bencil olmalıyız bu konudaKizlar biz de esimin memlekete gidelim dedik ama yol 6 ila 7 8 saat arası değişir trafiğe falan göre.. sizce bi sıkıntı olur mu , bir de böbrek büyüme sorunum var malum enfeksiyon falan kapar miyim bilemedim oradaki wc den ??
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Acıyı yaşacak olan bizleriz unutmayın. Ne kadar yakınınız olursa olsun 2 ah vah deyip “kaderde varmış” deyip geçecek. Ve bunlar kaybı yaşayan kişinin acısını daha da büyütecek. Kendinizi, bebeğinizi düşünün arkadaşlar.Biz de gitmeyeceğiz. Yolda ne olacağını kimse bilemez .Ya dogurursam belli mi olur .ücra bir yerde doğurmak istemem açıkçası. Bizim kv de de sordu gelecek misiniz diye .yok dedim .Bir de en iyi ihtimalle ayaklarım sisecek. Ayrıca ben koronayi kv de de kaptım. Gelen giden bilmem ne çekemem.Bencil olmalıyız bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?