Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kadir gecesi oruçlu olmak için bu gece mi sahura kalkmak lazım? Çok hevesli öğrencim var, internette de tam günün bulamadım ona söyleyeceğim

Canım normal şartlarda bir şey olmaz diyor doktorlar ama senin durumunda bence mutlaka doktoruna danış

Linçlere açığım kizlar bi kilo daha vermişim
canım hem böbrek sıkıntın hemde bu zaman kadar hala kilo vermen gerçekten insanı takıntılı hale getirir çok haklısın merak etmekte sorgulamakta kıyaslamakta... yani tüm kan tahlilleri idrar kültürü vs. ne gerekiyorsa acaba yapıldımı sana olmazsa başka bir kadın doğuma ve dahiliyeye git ben 10 kg aldım şuana kadar keşke hiç almasam diyordum ama seninki de gerçekten can sıkıcı böylesini de hiç duymadım

Aynen waterwipes duydum ama baya pahalı geldi bana oyuzden almadım inşallah iyi çıkar , ama ben baya olumlu yorumlar okudum
Gecelikde sade olarak bu alttaki takımı alıcam ben bu hafta siparişini vericem
.
Bunun fiyatına bak

Aaa şükür bide dedim yüksek çıkmasın derken düşük der ordan sıkıntı çıkarır mı diye alt limiti bilmiyodum. 2.saatlik kaç çıktı sizin şimdi son olarak onun sonucunu bekliyorum
Sadece 50lik glikoz içtim. 1. Saate bakıldı. Zaten ikisi de alt sınırda. Sizin de muhtemelen şeker sorununuz yok.

Ben gitmezdim nedenleri yolun uzun olması böbrek sorunları yüzünden yolculuk WC sıkıntısı ve oradaki hijyen koşulları yüzünden tercih etmezdim. Kalabalığa girmekte sakincali olabilir. Allah korusun acil bı durum olsa doktoruma hemen ulaşamamış olmak bile stes yapardı bende

En relax benim heralde. Hm den 3 lü bir zıbın haricinde hiçbirşey almadım. Almayı da düşünmüyorum. Bir de herşeyi neden doğumdan önce stokladığımızı anlamadım.

Vallahi ben kafaya takıyorum yani.. aşılama oldum 64 dum kusmadim ama kilo vermeye başladım 55 de durdum .. suan 54 falan çıkıyorum gram dahi almadım , anlamadım bu işi ben ..
Perşembe soracağım dr a bakalım..
Ya aslında kan idrar tahlili yapıldı bi sey çıkmadı ama vitamin değerine bakmamış bu gittiğimde demir e falan da bakın dicem mesela ALT yani karaciğer değerim yüksekti benim 70 falandı o gün acil de bakılmis 9 çıkmış tamamen yağı gitmis temizlenmiş ama giderek de karaciğer yetmezliğine gidecek gibi korkuyorum tartida bi 60 i görsem bari tartıda ama yok yani sabah kahvaltı ediyorum öğlen bi şeyler yiyorum çünkü tek olunca yemek yapmıyorum akşam yemek yapıp yiyoruz eşimle arada meyve falan işte ama yok yani ben bu zamana kadar şehir hastanesine gittim bi sey demediler şimdi özele başladım o da bi gerilik deb falan bahsetmedi henüz çok şükür bebeğin kilosunu aşırı merak ediyorum perşembe 28+1 olcam kaç cikicak acaba .. bebek 1 kilo olmuş olsa bile bunun tartıda çıkması lazım ya bebek kilo aldıkça ben de aynı oranda kilo veriyorum galiba o yüzden tartıda kilo sabit kalıyor aklıma bu ihtimal geliyor

Evet o tarz sporcu sütyeni

Ben arabayı değiştiriyorum 3 çocuğa uygun eşim onu 3 yıllık tüm hediyelere saydi bende calismayacagim o ödeyecek malum
Ben de ev değiştirttim bu halde taşınma organizasyonunu nasıl yapacağım büyük bir soru

Biz de gitmeyeceğiz. Yolda ne olacağını kimse bilemez .Ya dogurursam belli mi olur .ücra bir yerde doğurmak istemem açıkçası. Bizim kv de de sordu gelecek misiniz diye .yok dedim .Bir de en iyi ihtimalle ayaklarım sisecek. Ayrıca ben koronayi kv de de kaptım. Gelen giden bilmem ne çekemem.Bencil olmalıyız bu konuda

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Acıyı yaşacak olan bizleriz unutmayın. Ne kadar yakınınız olursa olsun 2 ah vah deyip “kaderde varmış” deyip geçecek. Ve bunlar kaybı yaşayan kişinin acısını daha da büyütecek. Kendinizi, bebeğinizi düşünün arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…