Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Amin inşallah hepimiz sağlıkla doğuralım sağlıkla büyütelim

Bende alfamet kullanıyorum önce ki gebeliğimde plesanta erken ayrılmıştı tansiyon yüksekliğinden dengelemiyor bence tansiyon ilacı direk düşürüyor yada bizim bünyemizde böyle

Kesinlikle yola çıkma derim. Şurda az vakit kaldı, dinlen yorma kendini

En relax benim heralde. Hm den 3 lü bir zıbın haricinde hiçbirşey almadım. Almayı da düşünmüyorum. Bir de herşeyi neden doğumdan önce stokladığımızı anlamadım.
Çünkü her şeyin fiyatı artıyor. Yoksa ben bazı şeyleri doğumdan sonra almak isterdim .bebek kamerası 1000 e aldım 2000 olmuş. En basiti gecen hafta aldığım anne bebek çantasına bile 20 lira zam gelmiş. Besiktir. Bebek odasıdır onları hiç söylemiyorum. Bebek arabası 6000 e aldık şimdi 8000 .

Öyle valla .iş yerinde bile olumsuz bir konu olunca takıyorum müziğimi dinlemiyorum .kimse bana hürmet etmişsin bayramda gelmişsin demez .
Konu disi ama Biz zamanında bir ev baktık çok az bir açığımız kaldı 10 bin TL gibi bir miktar. Kimse bize yardım etmedi .sonra faizler yükseldi ev fiyatları fırladı .kv ne dedi biliyor musunuz kısmetinizde değilmiş demekki dedi .kendi çıkarıp bi 10 bin vermedi .
Canı cehenneme herkesin .çok mu muhimler

Ben başladım yıkamaya etiketlerini sökmek bile belimi ağrıttı, annem hepsini beyaz sabunla elinde yıkıyo akan olur fln bide bebek diye deterjan kullanmak istemedi pek ilk başta,
Ama sanki ben yapmışım gibi öldüm.. bence ağırlaşmadan sizde başlayın

Eklentiler

• 5CF057CD-7208-47E6-B3F8-29B707E947F7.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 100
Kolay gelsin en güzel iş bu hele ütülemesi Allah giydikleri zamanlarında göstersin kirletsinler batırsınlar ozamanları da görelim inşallah

ya bu etiket kesme işini naptın? Yıkayıp kururttuktan sonra kesmek daha mantıklı değil mi? Ayları karışır fln bi de onları ayırmak için mi uğraşıcaz ..

Erken değil di mi ? Ben de yikayim artık diyorum

Aaa demekki ilaç dozajı sana çok geliyor, onun için doktoruna bu yaşadıklarını anlat muhakkak, belki ayarlama yapabilir
Ahh ahh anne olmak ne zor

Ben ev çok baktım ama bulamadım. Kaldı öyle. Uçuk ev fiyatları krediye girmeyi gözüm kesmedi.
Bende ya asla bulamadım, şimdi biraz kışa kadar askıya aldım ama kara kara nasıl sığacağım derken herşeyi değiştirince eşim keşke büyük eve geçseydik daha az masraf olurdu demeye başladı

En son aldıklarım ayları beni okadar şaşırtıyor ki olur mu olmaz mı hastane çıkışları falan hazır bunlardan başka bişi almayıp büyüdükçe kilosuna boyuna göre alıcam nasipse

Eklentiler

• 5FFAE779-B48D-4D01-8682-3444232733AE.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 90
  • 67BCFE51-0A03-4A56-AB8C-EC1D782027CB.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 89
Bu ihtimali de düşünüp sizleri anlamaya çalıştım ama önceki yıllarda doğum yapan anneler de aynı şeyi yapmışlar.
Doğacağa don biçilmez demiş ya atalarımız.
Allah korusun doğumumuz sağlıklı gerçekleşmezse aldığınız herşey elinizde patlayacak.
Örnek bebek arabasını 6.000 TL ye almıştınız, güncel durumda 2.000 TL kar ettiniz gibi. Ama araba elinizde patlarsa 6.000 TL zarara döneceksiniz
Peki ya ıslak mendilde aldığınız risk? Bekledikçe kuruma ihtimali?
Bezde aldığınız risk? Bebeğe alerji vs yapma ihtimali?
Aspiratöre ihtiyaç duyacağınıza nasıl eminsiniz?
Göğüs ucu kreminin işe yarayacağına nasıl eminsiniz? Daha ortada yara yok
El kadar bebeğin şu an oda takımına ihtiyacı var mı gerçekten? Sizin dolabınızın bir bölğmünde onun eşyalarına yer açamaz mısınız?
Kar ettiğinize emin misiniz?
Sanki kar edeyim derken bilinmezliğe yatırım yapıyorsunuz.
Bebeğiniz için daha az riskli yatırım araçları kullanırsanız hem zamdan etkilenmez, hem zarara dönmezsiniz

Son düzenleme:
Aaa demekki ilaç dozajı sana çok geliyor, onun için doktoruna bu yaşadıklarını anlat muhakkak, belki ayarlama yapabilir
Ahh ahh anne olmak ne zor
Doktorum kendi durumuna göre ayarla dedi bide ben bu sabah aç gittim ondan oldu büyük ihtimal ana tok olduğumdada yaşamıştım iki defa

Sence öyle bir durumda yapılan masraf düşünülür mü?? Ayrıca niye böyle olumsuza odaklanıyorsun canım olumlu ol her şey yolunda gidecek ben şahsen rahim ağzı kısalığı yaşadım kafama taktıkça kalbim sıkıştı sonra bebeğin eksiklerini düşünüp alışveriş yaptım netten ve durum iyiye doğru gidiyor şu an çok şükür.. Bu olumsuzluklara odaklanma anı tavsiye ederim ayrıca sanırım maddi durumun iyi senin biz her şeyi bir anda alamıyoruz ve indirimden alıyoruz ve bu bizi mutlu ediyor bebeğe de pozitif enerji veriyoruz.. Sana da tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…