- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.401
Amin inşallah hepimiz sağlıkla doğuralım sağlıkla büyütelimYüksek tansiyonum var diye günde 2 kez tansiyon ilacı kullanıyorum ama ne saçmalıktır ki 3 kez tansiyonum düştüğü için bayılma noktasına geldim o hissi çok iyi anlıyorum böyle birden ter boşalıyor göz kararması filan oluyor ama hiç bayılmadım Allah yardımcınız olsun kötü olmuş yaralar filan inşallah bidaha tekrarı olmadan sağlıkla doğurursunuz
Kesinlikle yola çıkma derim. Şurda az vakit kaldı, dinlen yorma kendiniKizlar biz de esimin memlekete gidelim dedik ama yol 6 ila 7 8 saat arası değişir trafiğe falan göre.. sizce bi sıkıntı olur mu , bir de böbrek büyüme sorunum var malum enfeksiyon falan kapar miyim bilemedim oradaki wc den ??
Bencede katılıyorum ne gerek var bu strese zaten o kadar az kaldı ki havada sıcak yormayın kendiniziKesinlikle yola çıkma derim. Şurda az vakit kaldı, dinlen yorma kendini
Çünkü her şeyin fiyatı artıyor. Yoksa ben bazı şeyleri doğumdan sonra almak isterdim .bebek kamerası 1000 e aldım 2000 olmuş. En basiti gecen hafta aldığım anne bebek çantasına bile 20 lira zam gelmiş. Besiktir. Bebek odasıdır onları hiç söylemiyorum. Bebek arabası 6000 e aldık şimdi 8000 .En relax benim heralde. Hm den 3 lü bir zıbın haricinde hiçbirşey almadım. Almayı da düşünmüyorum. Bir de herşeyi neden doğumdan önce stokladığımızı anlamadım.
Aaaaa hem aynı hem daha ucuz.Duchesse Kadın Ekru Lohusa Gecelik Sabahlık Levent Kızıltoprak - Fiyatı, Yorumları
Duchesse Kadın Ekru Lohusa Gecelik Sabahlık Levent Kızıltoprak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunun fiyatına bak
Öyle valla .iş yerinde bile olumsuz bir konu olunca takıyorum müziğimi dinlemiyorum .kimse bana hürmet etmişsin bayramda gelmişsin demez .Kesinlikle aynı fikirdeyim. Acıyı yaşacak olan bizleriz unutmayın. Ne kadar yakınınız olursa olsun 2 ah vah deyip “kaderde varmış” deyip geçecek. Ve bunlar kaybı yaşayan kişinin acısını daha da büyütecek. Kendinizi, bebeğinizi düşünün arkadaşlar.
Kolay gelsin en güzel iş bu hele ütülemesi Allah giydikleri zamanlarında göstersin kirletsinler batırsınlar ozamanları da görelim inşallahBen başladım yıkamaya etiketlerini sökmek bile belimi ağrıttı, annem hepsini beyaz sabunla elinde yıkıyo akan olur fln bide bebek diye deterjan kullanmak istemedi pek ilk başta,
Ama sanki ben yapmışım gibi öldüm.. bence ağırlaşmadan sizde başlayın
ya bu etiket kesme işini naptın? Yıkayıp kururttuktan sonra kesmek daha mantıklı değil mi? Ayları karışır fln bi de onları ayırmak için mi uğraşıcaz ..Ben başladım yıkamaya etiketlerini sökmek bile belimi ağrıttı, annem hepsini beyaz sabunla elinde yıkıyo akan olur fln bide bebek diye deterjan kullanmak istemedi pek ilk başta,
Devlet meselesi degil yaya bu etiket kesme işini naptın? Yıkayıp kururttuktan sonra kesmek daha mantıklı değil mi? Ayları karışır fln bi de onları ayırmak için mi uğraşıcaz ..
24. Haftada oldum. Hic sıkıntı yaşamadımKızlar selam umarım iyisinizdir, Sağlık ocağından aradılar 2 doz tetanoz aşım için gidip gitmemekte kararsızım. Geçen ay eltim ikinci dozu oldu hastanelik oldu ateşi çıktı ondan dolayı korkuyorum. Sizler ikinci dozu oldunuz mu ?
Ben ev çok baktım ama bulamadım. Kaldı öyle. Uçuk ev fiyatları krediye girmeyi gözüm kesmedi.Ben de ev değiştirttimbu halde taşınma organizasyonunu nasıl yapacağım büyük bir soru
Erken değil di mi ? Ben de yikayim artık diyorumBen başladım yıkamaya etiketlerini sökmek bile belimi ağrıttı, annem hepsini beyaz sabunla elinde yıkıyo akan olur fln bide bebek diye deterjan kullanmak istemedi pek ilk başta,
Aaa demekki ilaç dozajı sana çok geliyor, onun için doktoruna bu yaşadıklarını anlat muhakkak, belki ayarlama yapabilirBenim bu kadar tansiyonumun düşmesinin sebebi gebelik tansiyonum olduğundan tansiyon ilacı kullanıyor olmam aslında dengelemesi ve yüksek tansiyon için verildi bu ilaç ama bazen de bünye kaldırmıyor işte benim tuzu tamamen bırakmam gerekiyor yaptığım yemeklere az koyuyorum hazır bişi de yememeğe çalışıyorum
Çok teşekkür ederim
Bende ya asla bulamadım, şimdi biraz kışa kadar askıya aldım ama kara kara nasıl sığacağım derken herşeyi değiştirince eşim keşke büyük eve geçseydik daha az masraf olurdu demeye başladıBen ev çok baktım ama bulamadım. Kaldı öyle. Uçuk ev fiyatları krediye girmeyi gözüm kesmedi.
Bu ihtimali de düşünüp sizleri anlamaya çalıştım ama önceki yıllarda doğum yapan anneler de aynı şeyi yapmışlar.Çünkü her şeyin fiyatı artıyor. Yoksa ben bazı şeyleri doğumdan sonra almak isterdim .bebek kamerası 1000 e aldım 2000 olmuş. En basiti gecen hafta aldığım anne bebek çantasına bile 20 lira zam gelmiş. Besiktir. Bebek odasıdır onları hiç söylemiyorum. Bebek arabası 6000 e aldık şimdi 8000 .
Doktorum kendi durumuna göre ayarla dedi bide ben bu sabah aç gittim ondan oldu büyük ihtimal ana tok olduğumdada yaşamıştım iki defaAaa demekki ilaç dozajı sana çok geliyor, onun için doktoruna bu yaşadıklarını anlat muhakkak, belki ayarlama yapabilir
Ahh ahh anne olmak ne zor
Kız ne bilim bu 3 6 aylar arasında pek fark yok ondan dedim iç etiketleri yıkayınca kessek noluyor ki herkes önceden kesiyor hani mantıklı bir gerekçe varsa bilmek lazım diye dedimDevlet meselesi degil ya
bişi olmaz
Eline alınca zaten buyukle kucuk anlasılıyor
Sence öyle bir durumda yapılan masraf düşünülür mü?? Ayrıca niye böyle olumsuza odaklanıyorsun canım olumlu ol her şey yolunda gidecek ben şahsen rahim ağzı kısalığı yaşadım kafama taktıkça kalbim sıkıştı sonra bebeğin eksiklerini düşünüp alışveriş yaptım netten ve durum iyiye doğru gidiyor şu an çok şükür.. Bu olumsuzluklara odaklanma anı tavsiye ederim ayrıca sanırım maddi durumun iyi senin biz her şeyi bir anda alamıyoruz ve indirimden alıyoruz ve bu bizi mutlu ediyor bebeğe de pozitif enerji veriyoruz.. Sana da tavsiye ederimBu ihtimali de düşünüp sizleri anlamaya çalıştım ama önceki yıllarda doğum yapan anneler de aynı şeyi yapmışlar.
Doğacağa don biçilmez demiş ya atalarımız.
Allah korusun doğumumuz sağlıklı gerçekleşmezse aldığınız herşey elinizde patlayacak.
Örnek bebek arabasını 6.000 TL ye almıştınız, güncel durumda 2.000 TL kar ettiniz gibi. Ama araba elinizde patlarsa 6.000 TL zarara döneceksiniz
Bebeğiniz için daha az riskli yatırım araçları kullanırsanız hem zamdan etkilenmez, hem zarara dönmezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?