Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ama bu çok sağlıksız bir yaklaşım, o zaman geleceğe dair hiç plan yapmadan hiç hazırlık yapmadan yaşamak gerek sırf hayal kırıklığı yaşamamak için ki bu da hayal kurup heves edip hazırlık yaparken yaşayacağınız güzel anları kaçırmak demek. İndirim mühim şey elbette aynı ürün için kazıklanmak istemem ama onunda haricinde tüm hazırlığı keyif ve heyecanla yaptım kısmette yoksa da bana geriye mutlu ve güzel anlar kalmış olacak.

Ben böyle düşünüyorum sizinkine gösterdiğim saygıyla birlikte katılmıyorum.
Ayrıca en basiti 3lü zıbın harici hastaneden çıkarken giymesi için bir kaç parça, evden çıkamadığınız ilk zamanlar için bir kaç parça, hastaneden çıkarken kullanacağınız puset ilk elzem ihtiyaçları bunları temin etmeniz gerekecek daha dün sağlık ocağı kocaman bir liste verdi elime muhakkak çantana koy diye
Ağlayan bir bebek ve uykusuz bir halde bu hazırlıkları yapmak inan bana çok zor

Çok yanlış bir düşünce bence .
Öyle bir durumda parayı kim düşünür allah aşkına ?
Bir şekilde elden çıkarılır. Nasipten öteye gidilmez zaten.

Sağlıcakla gelsinler insallah.

Kolay gelsin en güzel iş bu hele ütülemesi Allah giydikleri zamanlarında göstersin kirletsinler batırsınlar ozamanları da görelim inşallah
Ayyyyy inşallah bebişin içinde olduğu zamanlarıda görelim içinde, yarında ütüleme işini ben yapıcam
ya bu etiket kesme işini naptın? Yıkayıp kururttuktan sonra kesmek daha mantıklı değil mi? Ayları karışır fln bi de onları ayırmak için mi uğraşıcaz ..
Hepsini etiketini çıkartmadım, vucuduna değicek olanları çıkartım, amy dediği gibi bebeği yanına koyduğumda anlarım herhalde diye düşündüm nebiliyim ilk etiketleri kesip yaptım aklıma gelmemişti o
Erken değil di mi ? Ben de yikayim artık diyorum
Bence değil şuan bile annem yapıyo ben daha çok yoruldum 1 ay sonra daha ağır olabilir , yarın bide ütüleme işi var oda baya sürer..
eğer boş vaktin varsa sende yap hazır olsun en azından

Kız ne bilim bu 3 6 aylar arasında pek fark yok ondan dedim iç etiketleri yıkayınca kessek noluyor ki herkes önceden kesiyor hani mantıklı bir gerekçe varsa bilmek lazım diye dedim
Bende iç. Etiketleri kesmedim henüz karışmasın diye, hastane çantamı falan hazırlayayım dolabını yetleirirken keseceğim çok çok karışıyor ve 3 farklı boy var hiç uğraşamam kısayla uzunla

En son aldıklarım ayları beni okadar şaşırtıyor ki olur mu olmaz mı hastane çıkışları falan hazır bunlardan başka bişi almayıp büyüdükçe kilosuna boyuna göre alıcam nasipse
Bende bi kaç tane büyük aldım 1-2 yaş hediyede geldi, ama daha başka almıcam, belki zayıf belki kilolu olucak, yavaş yavaş büyüdükçe alırım dahaaa zaten bir sürü şeyi varmış aldıkça farketmemişim,

Bende cantaya koyacaklarim yikadim astim dolap hala gelmedi digerlerini yikayamadim o yuzden

Amin amin inşallah. Hava serinden yap şimdiden kolay gelsin

Zaten herkes öyle yapıyor canım doğru yapmışsın bazılarının içinde ayları yazı olarak var bazılarında yok sen Bi kurut ütüleme işine geç sonra ayırırken zor oluyor mu bize de bilgi ver olmadı ben 30 lu haftalarda yapıcam o işleri ya da bayram tatilinde eşim varken yaparım hani zorluğu yoksa ben de önden keseyim

tam da böyle bir durumda yapılan masraf düşünülür. Çok paranız varsa bebeğinizin geleceği için bir eve girin mesela (alın size kar-ev fiyatları daha çok artıyor) az paranız varsa altın alın.
Ne yapacaksınız ki 750 tane hastane çıkışı takımını? Çocuk çıplak mı kalacak
Komodini olsa ne olur olmasa ne olur?
Burdaki ürünlerin bedellerini hesap etmeyip, detay ultrasondan kaçınanların mesajlarını okuduk. Hangisi daha önemli? Benimki nacizane öneri. Para her zaman lazım. Aksi bir durum gelişirse paramız kadar hizmet alabileceğiz. Zıbın takımımız kadar değil.
Elbette iyi düşünelim de gereksiz harcamalardan ettiğimiz karla övünmeyelim bence.

Son düzenleme:
Hah ben de onu dedim iç etiketleri en son kesmekte sorun yoktur diye herkes izlediğim videolarda da önce kesmiş de sonra nasıl ayırıyorlar hep onu merak ettim

Amin amin inşallah. Hava serinden yap şimdiden kolay gelsin
Aynen hem zorluk olmaz daha çok teşekkür ederm
Aynen söylerimmm ama deidğim gibi bende bazıların kesmedim dediğin gibi zıbınlarda da zaten içinde yazıyo, bazıları dışarda etiketler onlarıda kesmedim ne olur ne olmaz diye. Aynen eşinde yardım eder tek yapmamış olursunnn öğrensin oda

Ben burda övünen görmedim canım sen bu anlayışla devam et ev al çocuğuna mesela biz kendimize alamadık daha evi ayrıca dolapta satıyor millet çocuğun eskilerini bile madem her şeyin hesabını tutucaz satılır onlar da korkma bu kadar Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin gönlümüze de iç rahatlığı versin

Öyle düşünürsek hayatı yaşayamayız ki .o zaman yarın bizim olmeyecegimizin garantisi yokki .kendimize de hiçbir şey almayalım günü yaşayalım. Mesela seneye giymek için kışlık bot almayalım. Ya da oturmak için ev almayalım yarına çıkacağımızın garantisi yok .
Mesela ben bebek için dolar yapmıştım. Dedim ki ilerleyen zamanlarda bozdurur karlı karlı alırım. Ne oldu dolar hic yukselmedi ama eşya fiyatları arttı.
Hem doğduktan sonra alamazsın hepsini .Her şeyin fiyatı o kadar çok ki kredi kartı falan yetişmez ona .benim görümce almadı almadı son ay almaya çalıştı. Patladı kaldı. Çocuk şu an 6 aylık. Gayet de sağlıklı yaşıyor. Hem niye bir şey olsun ki .herkesinki yaşıyor da bizimkine mi bir şey olacak .Hem olacaksa nerden biliyorsun doğduktan 1 yıl sonra bir şey olmayacağını? Mesela siz doğduktan Hemen sonra aldınız ve çocuk hastalandı. O zaman sizin de elinizde patlayacak .
Islak mendil almadım Mesela. Göğüs ucu kremi aldım çünkü benim şimdiden kurudu .sürmedim ama kuruyacagi belli .bebek bezi almak zorundasın çünkü bebek doğduğunda dur bi doğsun ortalığa etsin sonra bakarım diyemezsiniz .Puset olmadan bebeği çıkaramazsınız.bebegi kendi yatağınıza yaptıramazsınız .Eşyalarını lohusa lohusa yikayamazsiniz .
Ben olaylara pozitif bakıyorum. Aldığım her şeyi bebeğimle güzelce kullanacağım. Negatif bakıldığında da kötü olayların cagirildigini düşünüyorum

Yappicam yapicam ben de .bayramda evdeyim zaten .güzelce temizler ütüler koyarım. Bebeklerimizin ne yapacağı belli olmaz

Göğüslerinden sıvı gelen varmı sıvı diyorum
Çünkü şeffaf sıkarsam beyaza döner muhtemelen ellemiyorum ama çok sızlıyor bazen

Göğüslerinden sıvı gelen varmı sıvı diyorum
Çünkü şeffaf sıkarsam beyaza döner muhtemelen ellemiyorum ama çok sızlıyor bazen
Dun biri daha soemustu benm bayadir geliyor once seffa boylr hafif sarimtirak bir siviydi simdi beyaz bildigimiz sute donmus normal galiba

Anne olan bir kadının hevesle bebeğine alışveriş yapması, şimdiden ihtiyaçlarını halletmeye çalışması neden gereksiz harcama olsun arkadaşım fikrine saygı duyuyorum tabiki ama çok farklı bir yerden bakıyorsun bana göre. Senin mantığına göre akşam için yemek yapmayalım, akşama çıkacağımız ne malum mu diyelim
Hem bebek ihtiyaçları öyle doğsunda bir günde halledelim olmuyor. Bak biz aylardır hala tamamlamaya uğraşıyoruz. Her zaman en pozitifini düşünelim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz Hem allah korusun bir şey olacağı varsa doğduktan sonrada olur ve herkesin düşüneceği en son şeydir aldığı zıbınlar bebek arabasına yaptığı masraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…