- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.441
1.000 TL lik ürünler dolapta 50-100 TL. Yani demek istediğim şu ki 8.000 TL bebek arabasında mı yaşayacak çocuk? Gerek var mı? 2-3 sene kullan, sonra ya yok fiyata satacak ya da atacaksınız. Paramızı birktirip evimizi alsak daha mühim değil mi? Bakın daha kendi evimi alamadım diyorsunuz.Ben burda övünen görmedim canım sen bu anlayışla devam et ev al çocuğuna mesela biz kendimize alamadık daha evi ayrıca dolapta satıyor millet çocuğun eskilerini bile madem her şeyin hesabını tutucaz satılır onlar da korkma bu kadar Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin gönlümüze de iç rahatlığı versin
Ben kayıt olurken gördüm sonrasında bi kere aramadıEbeler arıyor diyorsunuz hayret ediyorum 3 hafta önce 2.doz tetenozu olmam lazımdı bekledim hastaneye giderken olayım diye bi kere bile aramadı . Gittiğimde bi kalp dinleme tahlil yapılacak mı diyorum yooo diyor hastane çantası sormuş biri geçen yazmıştı benim ebe tansiyonum kiloma bile bakmıyorarar diye bekledim ama yok aramadı 3 haftadır
Yani çalışır raporu alsak 37 e kadar çalışsak sonra çalışamaz raporu almamıza gerek yok mu?yanliş mı anladımOlur tabi izin başlar 16 haftalık. Yani aslında şöyle. İzne çıkıp 16 hafta izinlisin ama 37 den sonra otomatik başlar istesen bile çalışamazsin.
Aynen kesinlikleeeeYappicam yapicam ben de .bayramda evdeyim zaten .güzelce temizler ütüler koyarım. Bebeklerimizin ne yapacağı belli olmaz
Benim dün. İlk defa bi damla geldi fazla gelmemiş,Göğüslerinden sıvı gelen varmı sıvı diyorum
Çünkü şeffaf sıkarsam beyaza döner muhtemelen ellemiyorum ama çok sızlıyor bazen
Linç yükleniyor...tam da böyle bir durumda yapılan masraf düşünülür. Çok paranız varsa bebeğinizin geleceği için bir eve girin mesela (alın size kar-ev fiyatları daha çok artıyor) az paranız varsa altın alın.
Ne yapacaksınız ki 750 tane hastane çıkışı takımını? Çocuk çıplak mı kalacak
Komodini olsa ne olur olmasa ne olur?
Burdaki ürünlerin bedellerini hesap etmeyip, detay ultrasondan kaçınanların mesajlarını okuduk. Hangisi daha önemli? Benimki nacizane öneri. Para her zaman lazım. Aksi bir durum gelişirse paramız kadar hizmet alabileceğiz. Zıbın takımımız kadar değil.
Elbette iyi düşünelim de gereksiz harcamalardan ettiğimiz karla övünmeyelim bence.
hayretle okudum bu yorumları.tam da böyle bir durumda yapılan masraf düşünülür. Çok paranız varsa bebeğinizin geleceği için bir eve girin mesela (alın size kar-ev fiyatları daha çok artıyor) az paranız varsa altın alın.
Burdaki ürünlerin bedellerini hesap etmeyip, detay ultrasondan kaçınanların mesajlarını okuduk. Hangisi daha önemli? Benimki nacizane öneri. Para her zaman lazım. Aksi bir durum gelişirse paramız kadar hizmet alabileceğiz. Zıbın takımımız kadar değil.
Elbette iyi düşünelim de gereksiz harcamalardan ettiğimiz karla övünmeyelim bence.
Ben sizi de anlıyorum çocuğun yediği helal giydiği haram derler çünkü hızlıca büyüyor ve herşey yeni kalıyor sizde haklısınız ama hiç bişi almadanda olmuyor ben 2 tane hastane çıkış takımı aldım biri önlem olarak hep 2 takım 3 tulum sadece beni ilk bir ay idare edecek kadar aldım bu alınanlar ilk üç ayı da kurtarır ama bu benim fikrim ve ikinci bebeğim ,ilk bebekler çok daha başka oluyor1.000 TL lik ürünler dolapta 50-100 TL. Yani demek istediğim şu ki 8.000 TL bebek arabasında mı yaşayacak çocuk? Gerek var mı? 2-3 sene kullan, sonra ya yok fiyata satacak ya da atacaksınız. Paramızı birktirip evimizi alsak daha mühim değil mi? Bakın daha kendi evimi alamadım diyorsunuz.
Doğunca ihtiyaç kadar alacağım. Bir başka arkadaş yazmış. Lohusa yıkamayacağım tabiki evde yardımcı var zaten. Mesele alabilip alamamak değil; önem sıralaması.
Yanlis anlama beni ama ;tam da böyle bir durumda yapılan masraf düşünülür. Çok paranız varsa bebeğinizin geleceği için bir eve girin mesela (alın size kar-ev fiyatları daha çok artıyor) az paranız varsa altın alın.
Ya ısrarla durumu anlamak istemiyorsun canım sen ayrıca bebek arabasına 8000 TL verebilen kişi ben değilim topici iyi takip etmedin sanırım biz hiç gereksiz masraf yapmadan minimal yaşamı savunuyoruz yazışmalarımızda hep o gerekli mi bunu almasak olur mu şu indirim var kaçırmayın şeklinde sana herkes sabırla güzel bir üslupla yazıyor düşüncelerine de saygı duyuyorum ama katılmıyorum ve çok yargılayıcı geldin bana.. Yargıladığın hiçkimse 750 tane hastane çıkışı almadı insanlar özenmiş bir tane isimli çıkış yaptırmış bana göre gereksiz bir masraf ama o yapmak istiyor özeniyor yapsın o heyecanı yaşasın ne var bunda?? Ben mesela onun yerine kitaplık kuruyorum çocuğuma ayrıca verdiğin akıl da yanlış ev almaya gücü yetmiyor insanların altın da aylardır yerinde sayıyor senin kadar ben de takip ettim merak etme.. Bizim evde bakıcımız olmayacak bazı şeyleri yapmak lazım... Ayrıca eşyaya gelen zam daha çok şu an kar zarar dengesine bakarsan kardayız 3 ay sonra 2.el olarak satsan yine zarar etmezsin yani.. Neyse daha fazla anlatmaya da gerek yok senin bakış açın bana göre ziyadesiyle iç karartıcı.. Herkesin alım gücü ve yaşam tarzı farklıdır saygı duymak gerek burda heyecanını paylaşan kişiler bunu gösteriş için yapmadı birilerine fikir olsun veya paylaşmanın mutluluğunu yaşamak için yaptı..1.000 TL lik ürünler dolapta 50-100 TL. Yani demek istediğim şu ki 8.000 TL bebek arabasında mı yaşayacak çocuk? Gerek var mı? 2-3 sene kullan, sonra ya yok fiyata satacak ya da atacaksınız. Paramızı birktirip evimizi alsak daha mühim değil mi? Bakın daha kendi evimi alamadım diyorsunuz.
Doğunca ihtiyaç kadar alacağım. Bir başka arkadaş yazmış. Lohusa yıkamayacağım tabiki evde yardımcı var zaten. Mesele alabilip alamamak değil; önem sıralaması.
Amerikada doğum yapmak istemenin bir tık ötesine geçtim aslında. 3 hafta sonra gideceğim.Yanlis anlama beni ama ;
Bu kadar masraftan bahsedip Amerikada dogum yapmak istemende bana tezat geldi
Termos gerçekten çok gerekli oluyor 1 yaşına doğru ek gıdalarda falan termoslu tercih ederim yada ayrı termos alırımKizlar bakım çantası alcam da bide onlarin termoslu oluyormuş ondan mı alayım yani onlar daha mı gerekli? Bi kaç model beğendim termoslu ve termossuz olmak üzere ama hangisi daha alınmalı bilmiyorum fikir verir misiniz ????
40 bin kim vermiş?Amerikada doğum yapmak istemenin bir tık ötesine geçtim aslında. 3 hafta sonra gideceğim.
Dediğim gibi öncelik sıralaması. 8.000 TL arabaya,40.000 TL bebek odasına verseydim gidemezdim.
Ve şu an sadece 3 tane zıbın takımım var. Altını çiziyorum. Başka ne bir eşya ne bir kıyafet
zengo kankileri galiba40 bin kim vermiş?merak ettim
Termos gerçekten çok gerekli oluyor 1 yaşına doğru ek gıdalarda falan termoslu tercih ederim yada ayrı termos alırım
Ben gitmezdim nedenleri yolun uzun olması böbrek sorunları yüzünden yolculuk WC sıkıntısı ve oradaki hijyen koşulları yüzünden tercih etmezdim. Kalabalığa girmekte sakincali olabilir. Allah korusun acil bı durum olsa doktoruma hemen ulaşamamış olmak bile stes yapardı bende
Biz de gitmeyeceğiz. Yolda ne olacağını kimse bilemez .Ya dogurursam belli mi olur .ücra bir yerde doğurmak istemem açıkçası. Bizim kv de de sordu gelecek misiniz diye .yok dedim .Bir de en iyi ihtimalle ayaklarım sisecek. Ayrıca ben koronayi kv de de kaptım. Gelen giden bilmem ne çekemem.Bencil olmalıyız bu konuda
Ayyy haklısınız sanırım kizlar bence de gitmeyelim esime bir iş kapısı açılacak gibiydi yüz yüze görüsurse ama nasipse kaderinde varsa yine nasip olur zatenKesinlikle yola çıkma derim. Şurda az vakit kaldı, dinlen yorma kendini
Yaaa öyle mi diyorsun canım o zaman şu modeli alayım ben maaş yatınca nasıl sence??Termos gerçekten çok gerekli oluyor 1 yaşına doğru ek gıdalarda falan termoslu tercih ederim yada ayrı termos alırım
Kız yok ne 40bini hepimiz indirim kovalıyoruz burda40 bin kim vermiş?merak ettim
Onlar kim ?zengo kankileri galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?