Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet bende alfamet kullanıyorum dengelemiyor galiba ya çok düşüyor ya pek etki etmiyor nedense normal zamanda düşüyor doktora gidince 13/14 çıkıyor

Kaybiniz icin uzgunum rabbim birdaha yasatmasin ama kötüyü düşünmek kotuyu cagirmaktir Allah krokutugumuza ugratmasin

Evet o zamanda çalışamaz raporu alınıyor. Ama elinden geldiğince diren doğum sonrası çok lazım oluyor
Malesef canım ben ayrılacağım çünkü ayakta kalmam yasak şu an çok aşırı riskli olmasa da rahat bir gebelik sürecinde değilim ücretsiz izne direkt ayrılmam gerekecek ne rapor hakkım ne aktarabileceğim bir haftam kalmadı malesef sağlık olsun sağlıkla kavuşalım dert değil

Tabiki öyle doğum sonrası zaten 8 hafta daha iznin var. Sonrası ücretsiz alır idare edersin.

canım ben hiç termos kullanmadım 3 yaşına kadar emzirdim galiba onunla alakalı mama verince sıcak su lazım oluyor ama çevremde mama veren arkadaşlarım hep yanında termos taşırdı belki gerekli olursa alman daha mantıklı olabilir

Kızlar hamilelikte göz numarası büyüyen var mı benim gibi. Tuzuda kestim o kadar ama bakıyorumda gözlüklerimlede göremiyorum artık milletin astigmatı falan iyileşir benim numaram büyüyor

Bu herkesin kendi dinamiği. Hem Amerika'da doğum yapıp hem 750 tane zıbın alacak durumumuz var doğumdan sonrada alsam fiyatlara takılmadan alirdim. Bana bunları almak keyif veriyor. Bana sorarsan da Amerika'da doğum riskli ve gereksiz ama asla eleştirmiyorum. Abim orada yaşıyor imkanda oldu ama gitmedim. Kendim orada yaşadım daha önce kendi imkanimla. Olursa başarılı olursa orada bir yeri kazanırsa burs bulur destek veririz okurlar, bunun yanında vize konusunda sıkıntı çekmiyorum o avantajı olacak ama bizimle yaşarken ben zaten vize alıyorum gideceğim zaman onlarada alıyoruz. Yani Amerika'da doğum icinde risk var elinizde patlar tabiri çok yanlış oda patlayabilir üstelik 12 saat yolculuk ve buradan farkli kosullar yüzünden. Herkes çocuğunu ve kendini kendi doğrusuna göre büyütecek neticede.

aminnnn... ben kimdi kimler öyle düşünüyordu hatırlamıyorum sadece ozaman böyle bir konu geçmişti bir iki kişi böyle söylemişti oradan aklımda kaldı

Az önce jel/jöle kıvamında kokusu rahatsız etmeyen akıntı geldi ilk defa böyle bişey yaşadım doktoruma danıştım fazla yorgunluktan ayakta kalmaktan olabileceğini söyledi varmı böyle bişey yaşayan biraz tedirgin oldum Cuma’ya kontrolüm ciddi bişey olsa doktor erkene çekerdi diye düşünüyorum ama ne bileyim streslendim

I ipana
İyide senin almayı planladığın bebek arabası da en az o kadar var ki, ayrıca bu kadar almayın ne olacağı belli olmaz diyorsun ama amerika gidişi için yaptığın ödemeyi de geri alamazsın buna ek olarak. Sen imkanına göre amerikaya gitmeyi çocuğuna çifte vatandaşlık vermeyi öncelik etmiş buna masraf etmişsin başkasıda bunu gereksiz bulur, mobilya alayım der eşya alayım der hastane odasını 10.000₺ ye süsletir, bu kültür, imkan şart ve yaşam koşulu meselesi senin örneklerin şahane de günümüzde gerçeklik oranı düşük anlatılmak istenen kastedilen bu aslında.

Yani uzun lafın kısası dediğin gibi sen alım gücün ve imkanın var olduğu için şuan bu masrafları yapmadın yapmayacaksın sonra yapacaksın toplu olarak, ve güven bana yapacaksın hatta zırılzırıl ağlayan bebeği o an susturmasını hedeflediğin bir 1000₺ lik ürün için atıyorum 3000₺ vereceksin çünkü gözün görmeyecek. Tecrübeyle sabit.

Bu sıcak tutuyor dimi kesinlikle bunlardan olmalı eğer çok uçurum varsa tek termosta alabilinir ben henüz incelemedim ek gıdalara başlayınca mecbur lazım olcak

.....benimki bu kızlar
Benim attığıma benziyor evet
Vallahi şimdi bilemedim şöyle ki annem alacak kizlar sen seç ben odeyeyim hediye alayım dedi tamam dedim alayım mı yoksa ilerleyen zamanlarda gerek olursa mj alayım illa lazım olursa şimdi mi alsam.. kaliteli denecek modeller de zaten termossuz da aşağı yukarı bu fiyatlarda değişen bi fiyat yok ne dersiniz alayım mı ilerleyen zamanlarda mı alayım??

Kızlar hamilelikte göz numarası büyüyen var mı benim gibi. Tuzuda kestim o kadar ama bakıyorumda gözlüklerimlede göremiyorum artık milletin astigmatı falan iyileşir benim numaram büyüyor
Benim canım yaklaşık bir buçuk derece daha artmış doktora gittiğimde bana hamilelikte retinanın arkasında ödem toplanabiliyor bu yüzden artmıştır numaraların şimdilik kendi gözlüklerini kullan doğum sonrası tekrar bakalım şu anki numaraların geçicidir demişti

canım sana yanlış bir karar aldırmak istemem ,, benim düşüncem ben almadım ama mama kullanırsam mecbur alıcam sonuçta sıcak su lazım olacak ,, ama sütüm çok olursa mamaya gerek olmayacak bence pahalıysa alma zaten ilk haftalar genelde evde olacaksın ve sıcak su bulman kolay olacak baktın sütün az mama gerekli ozaman alırsın ama dedğim gibi tabii karar senin

Bu sıcak tutuyor dimi kesinlikle bunlardan olmalı eğer çok uçurum varsa tek termosta alabilinir ben henüz incelemedim ek gıdalara başlayınca mecbur lazım olcak
Aslında o ek gıda için değil süt için.
Mama vereceksen kesinse suyu sıcak tutmaz o bölmeler, biberon boyu yapıldığı için termos da gitmeyebilir göz küçük gelebilir, bana çok mantıklı gelmiyor ve o bölmeye biberonları takıp sıcak suyunu muhafaza edenin görmedim, anne sütü zaten orada bir süre beklerse bozuşacağından bence bu modelin gereksiz bir ayrıntısı

Bebek cantası ilerde alınacak bisi degil:)
Bebek doğar doğmaz lazım olan bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…