- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.481
Evet bende alfamet kullanıyorum dengelemiyor galiba ya çok düşüyor ya pek etki etmiyor nedense normal zamanda düşüyor doktora gidince 13/14 çıkıyorAmin inşallah hepimiz sağlıkla doğuralım sağlıkla büyütelim
Bende alfamet kullanıyorum önce ki gebeliğimde plesanta erken ayrılmıştı tansiyon yüksekliğinden dengelemiyor bence tansiyon ilacı direk düşürüyor yada bizim bünyemizde böyle
Kaybiniz icin uzgunum rabbim birdaha yasatmasin ama kötüyü düşünmek kotuyu cagirmaktir Allah krokutugumuza ugratmasinBenim de ilk çocuğum olacak. Öncesinde ikiz bebek kaybım var. Eski topiklerde yazar detay merak edenler için.
Ben kötü tecrübe yaşamış bir anne adayıyım, nacizane uyarıyorum. Gerisini siz bilirsiniz para sizin bebek sizin.
Malesef canım ben ayrılacağım çünkü ayakta kalmam yasak şu an çok aşırı riskli olmasa da rahat bir gebelik sürecinde değilim ücretsiz izne direkt ayrılmam gerekecek ne rapor hakkım ne aktarabileceğim bir haftam kalmadı malesef sağlık olsun sağlıkla kavuşalım dert değilEvet o zamanda çalışamaz raporu alınıyor. Ama elinden geldiğince diren doğum sonrası çok lazım oluyor
Tabiki öyle doğum sonrası zaten 8 hafta daha iznin var. Sonrası ücretsiz alır idare edersin.Malesef canım ben ayrılacağım çünkü ayakta kalmam yasak şu an çok aşırı riskli olmasa da rahat bir gebelik sürecinde değilim ücretsiz izne direkt ayrılmam gerekecek ne rapor hakkım ne aktarabileceğim bir haftam kalmadı malesef sağlık olsun sağlıkla kavuşalım dert değil
canım ben hiç termos kullanmadım 3 yaşına kadar emzirdim galiba onunla alakalı mama verince sıcak su lazım oluyor ama çevremde mama veren arkadaşlarım hep yanında termos taşırdı belki gerekli olursa alman daha mantıklı olabilirKizlar bakım çantası alcam da bide onlarin termoslu oluyormuş ondan mı alayım yani onlar daha mı gerekli? Bi kaç model beğendim termoslu ve termossuz olmak üzere ama hangisi daha alınmalı bilmiyorum fikir verir misiniz ????
Benim doktorum 32. Hafta rapor alabilirsin dedi.Canım 32+0 olduğumuzda çalışmak istemiyorsak bu haftada olduğumuza dair belge alacak mıyız kuruma verecek miyiz nasıl oluyor o kısım??
Bu herkesin kendi dinamiği. Hem Amerika'da doğum yapıp hem 750 tane zıbın alacak durumumuz var doğumdan sonrada alsam fiyatlara takılmadan alirdim. Bana bunları almak keyif veriyor. Bana sorarsan da Amerika'da doğum riskli ve gereksiz ama asla eleştirmiyorum. Abim orada yaşıyor imkanda oldu ama gitmedim. Kendim orada yaşadım daha önce kendi imkanimla. Olursa başarılı olursa orada bir yeri kazanırsa burs bulur destek veririz okurlar, bunun yanında vize konusunda sıkıntı çekmiyorum o avantajı olacak ama bizimle yaşarken ben zaten vize alıyorum gideceğim zaman onlarada alıyoruz. Yani Amerika'da doğum icinde risk var elinizde patlar tabiri çok yanlış oda patlayabilir üstelik 12 saat yolculuk ve buradan farkli kosullar yüzünden. Herkes çocuğunu ve kendini kendi doğrusuna göre büyütecek neticede.tam da böyle bir durumda yapılan masraf düşünülür. Çok paranız varsa bebeğinizin geleceği için bir eve girin mesela (alın size kar-ev fiyatları daha çok artıyor) az paranız varsa altın alın.
Ne yapacaksınız ki 750 tane hastane çıkışı takımını? Çocuk çıplak mı kalacak
Komodini olsa ne olur olmasa ne olur?
Burdaki ürünlerin bedellerini hesap etmeyip, detay ultrasondan kaçınanların mesajlarını okuduk. Hangisi daha önemli? Benimki nacizane öneri. Para her zaman lazım. Aksi bir durum gelişirse paramız kadar hizmet alabileceğiz. Zıbın takımımız kadar değil.
Elbette iyi düşünelim de gereksiz harcamalardan ettiğimiz karla övünmeyelim bence.
Tamam canım o haftada olduğumuza dair alıp kuruma vericez demek ki Dr randevumu da ona göre alayım en iyisiBenim doktorum 32. Hafta rapor alabilirsin dedi.
Evet aynen.Tamam canım o haftada olduğumuza dair alıp kuruma vericez demek ki Dr randevumu da ona göre alayım en iyisi
aminnnn... ben kimdi kimler öyle düşünüyordu hatırlamıyorum sadece ozaman böyle bir konu geçmişti bir iki kişi böyle söylemişti oradan aklımda kaldıTaksitle 7.500 tllik odayi alana kadar anamiz agladi40 bin olsa arabayi yukseltirdim cocukta rahat ederdi bende
Detayli ultrasona 1000 tl vermek ywrine bebeğe birsuru sey alieim dusuncesinde olanlardan biri benim ama hic yaptirmadik degil ozelde yaptirmak bana fuzuli masraf geldi ve detayli usg ye devlet hastanesinde girdim Rabbime şükür bir sorun olmadi umarim hicbirimizin bebeginde de olmaz herkes sag salim kucagina alsin insallah
Maskesiz gezemem vallaMaske zorunluluğu kalkmış biz dogurana kadar bitse bari sürec
Ben bu çantadan aldım göründüğünden daha büyük iç hacmi.. Kimisi termos kısmı kullanışsız diyor kimisi gerekli diyor evde sırt çanta varsa doğumdan sonra ihtiyaca göre alabilirsin yoksa bu tarz alman daha iyi olabilir
Bu sıcak tutuyor dimi kesinlikle bunlardan olmalı eğer çok uçurum varsa tek termosta alabilinir ben henüz incelemedim ek gıdalara başlayınca mecbur lazım olcak
Benim attığıma benziyor evet.....benimki bu kızlar
Vallahi şimdi bilemedim şöyle ki annem alacak kizlar sen seç ben odeyeyim hediye alayım dedi tamam dedim alayım mı yoksa ilerleyen zamanlarda gerek olursa mj alayım illa lazım olursa şimdi mi alsam.. kaliteli denecek modeller de zaten termossuz da aşağı yukarı bu fiyatlarda değişen bi fiyat yok ne dersiniz alayım mı ilerleyen zamanlarda mı alayım??canım ben hiç termos kullanmadım 3 yaşına kadar emzirdim galiba onunla alakalı mama verince sıcak su lazım oluyor ama çevremde mama veren arkadaşlarım hep yanında termos taşırdı belki gerekli olursa alman daha mantıklı olabilir
Benim canım yaklaşık bir buçuk derece daha artmış doktora gittiğimde bana hamilelikte retinanın arkasında ödem toplanabiliyor bu yüzden artmıştır numaraların şimdilik kendi gözlüklerini kullan doğum sonrası tekrar bakalım şu anki numaraların geçicidir demiştiKızlar hamilelikte göz numarası büyüyen var mı benim gibi. Tuzuda kestim o kadar ama bakıyorumda gözlüklerimlede göremiyorum artıkmilletin astigmatı falan iyileşir benim numaram büyüyor
canım sana yanlış bir karar aldırmak istemem ,, benim düşüncem ben almadım ama mama kullanırsam mecbur alıcam sonuçta sıcak su lazım olacak ,, ama sütüm çok olursa mamaya gerek olmayacak bence pahalıysa alma zaten ilk haftalar genelde evde olacaksın ve sıcak su bulman kolay olacak baktın sütün az mama gerekli ozaman alırsın ama dedğim gibi tabii karar seninBenim attığıma benziyor evet
Vallahi şimdi bilemedim şöyle ki annem alacak kizlar sen seç ben odeyeyim hediye alayım dedi tamam dedim alayım mı yoksa ilerleyen zamanlarda gerek olursa mj alayım illa lazım olursa şimdi mi alsam.. kaliteli denecek modeller de zaten termossuz da aşağı yukarı bu fiyatlarda değişen bi fiyat yok ne dersiniz alayım mı ilerleyen zamanlarda mı alayım??
Aslında o ek gıda için değil süt için.Bu sıcak tutuyor dimi kesinlikle bunlardan olmalı eğer çok uçurum varsa tek termosta alabilinir ben henüz incelemedim ek gıdalara başlayınca mecbur lazım olcak
Bebek cantası ilerde alınacak bisi degil:)Benim attığıma benziyor evet
Vallahi şimdi bilemedim şöyle ki annem alacak kizlar sen seç ben odeyeyim hediye alayım dedi tamam dedim alayım mı yoksa ilerleyen zamanlarda gerek olursa mj alayım illa lazım olursa şimdi mi alsam.. kaliteli denecek modeller de zaten termossuz da aşağı yukarı bu fiyatlarda değişen bi fiyat yok ne dersiniz alayım mı ilerleyen zamanlarda mı alayım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?