- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.501
Benim o sekilde alma nedenim sıcak tutup tutması degil. Bıberonların koyulacak yeri olsun dedimAslında o ek gıda için değil süt için.
Mama vereceksen kesinse suyu sıcak tutmaz o bölmeler, biberon boyu yapıldığı için termos da gitmeyebilir göz küçük gelebilir, bana çok mantıklı gelmiyor ve o bölmeye biberonları takıp sıcak suyunu muhafaza edenin görmedim, anne sütü zaten orada bir süre beklerse bozuşacağından bence bu modelin gereksiz bir ayrıntısı
Evet evet bir çok kişi o amaçla kullanıyordu zaten, kızlar beklentiye girmesin diye dedim onun bir işe yaradığını düşünürler falanBenim o sekilde alma nedenim sıcak tutup tutması degil. Bıberonların koyulacak yeri olsun dedim
Düzen acısından yani.
Sıcak tuttuğundan da emin değilim zaten
Allah vermesin olumsuz bir durumda en azından evdekiler satılır.I ipana
İyide senin almayı planladığın bebek arabası da en az o kadar var ki, ayrıca bu kadar almayın ne olacağı belli olmaz diyorsun ama amerika gidişi için yaptığın ödemeyi de geri alamazsın buna ek olarak. Sen imkanına göre amerikaya gitmeyi çocuğuna çifte vatandaşlık vermeyi öncelik etmiş buna masraf etmişsin başkasıda bunu gereksiz bulur, mobilya alayım der eşya alayım der hastane odasını 10.000₺ ye süsletir, bu kültür, imkan şart ve yaşam koşulu meselesi senin örneklerin şahane de günümüzde gerçeklik oranı düşük anlatılmak istenen kastedilen bu aslında.
Yani uzun lafın kısası dediğin gibi sen alım gücün ve imkanın var olduğu için şuan bu masrafları yapmadın yapmayacaksın sonra yapacaksın toplu olarak, ve güven bana yapacaksın hatta zırılzırıl ağlayan bebeği o an susturmasını hedeflediğin bir 1000₺ lik ürün için atıyorum 3000₺ vereceksin çünkü gözün görmeyecek. Tecrübeyle sabit.
Aaa iyiki söyledin bende hiç gitmeyeyim o zaman doktora. Daha kasımda değiştirmiştim gözlüklerimi niye bu kadar hızlı büyüdü numaram diyordum bende. İnşallah geçicidirBenim canım yaklaşık bir buçuk derece daha artmış doktora gittiğimde bana hamilelikte retinanın arkasında ödem toplanabiliyor bu yüzden artmıştır numaraların şimdilik kendi gözlüklerini kullan doğum sonrası tekrar bakalım şu anki numaraların geçicidir demişti
Neyse fazla uzadı hiç gerek yok burada bunları konuşmaya, herkes kendi bütçesine yaşam durumuna, hayat görüş ve planlarına göre hareket eder ve hazırlığını yaparAllah vermesin olumsuz bir durumda en azından evdekiler satılır.
Ama yutdışı masrafları yapıldıgıyla kalır.
Tövbe tövbe
Bunları da düşündük ya :)
Ben sürekli amerikaya gitmiyorum.Allah vermesin olumsuz bir durumda en azından evdekiler satılır.
Ama yutdışı masrafları yapıldıgıyla kalır.
Tövbe tövbe
Bunları da düşündük ya :)
Ben gözlük kullanmıyorum ama hamileliklerimde sorun yaşıyorum. Ön plakaları okuyamayan araba kullanıyorum meselaAaa iyiki söyledin bende hiç gitmeyeyim o zaman doktora. Daha kasımda değiştirmiştim gözlüklerimi niye bu kadar hızlı büyüdü numaram diyordum bende. İnşallah geçicidir
Ben yazarım ama linç yiyorumSon bir aydaki kilolarınız nasıl kaç kilo aldınız hanımlar ? Kilo ile bozdum kafayı :)
Diyet sayesinde yerimizde sayıyoruz ama alacağımızı önceden almıştık zatenSon bir aydaki kilolarınız nasıl kaç kilo aldınız hanımlar ? Kilo ile bozdum kafayı :)
Ben 4 kilo ile geldim 1 buçuk hafta öncesine kadarSon bir aydaki kilolarınız nasıl kaç kilo aldınız hanımlar ? Kilo ile bozdum kafayı :)
Ay inşallah geçer çünkü benim bir gözümün 0 bir gözümün 2.50 numarası. Bu dengesizlikten dolayı Çok zorlanıyorum zaten, gözlüğü çıkardığım an dünyam dönüyorBen gözlük kullanmıyorum ama hamileliklerimde sorun yaşıyorum. Ön plakaları okuyamayan araba kullanıyorum meselagözlük istedim vermedi doktor gerçekten geçiyor hamilelik bitince.
Canım benimBen sürekli amerikaya gitmiyorum.
Ama eve eliniz boş geldiğinizde o eşyalara bakarken, satarken yüzleşilecek üzüntüyle başa çıkabilecek sabırlar dilerim.
Israrla anlattığımı anlamamakta direnmeyin ne olur.
Ayy bencede ya boşa tartismaya falan gerek yok herkes farklı düşünür bu gayet normal. ben a derim sen b yani.herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapar kimsede kimseye bişey deme hakkı yok herkesin kendi fikri sonuçtaYorumları okudum bayaa bayaaa
Amannnnnn kim napıyosaaaaaa yapsınnnnn herkesin bakış açısı cidden farklııı
Kimse kimseyle aynı düşünmüyor malesefffff oyuzden güzel canınızı sıkmayınn keyfinize bakın.
110 ₺ öyle çok pahalı değil aslındacanım sana yanlış bir karar aldırmak istemem ,, benim düşüncem ben almadım ama mama kullanırsam mecbur alıcam sonuçta sıcak su lazım olacak ,, ama sütüm çok olursa mamaya gerek olmayacak bence pahalıysa alma zaten ilk haftalar genelde evde olacaksın ve sıcak su bulman kolay olacak baktın sütün az mama gerekli ozaman alırsın ama dedğim gibi tabii karar senin
Hadi ya ben sırf termos özelliği ise yarıyor diye istiyordum ise yaramiyorsa normal alayım o zaman belki daha ucuzu vardırAslında o ek gıda için değil süt için.
Mama vereceksen kesinse suyu sıcak tutmaz o bölmeler, biberon boyu yapıldığı için termos da gitmeyebilir göz küçük gelebilir, bana çok mantıklı gelmiyor ve o bölmeye biberonları takıp sıcak suyunu muhafaza edenin görmedim, anne sütü zaten orada bir süre beklerse bozuşacağından bence bu modelin gereksiz bir ayrıntısı
Yok Bebek çantasını kesin alcam da termos özellikli mi almak lazım onu öğrenmek istedimBebek cantası ilerde alınacak bisi degil:)
Bebek doğar doğmaz lazım olan bişi
Ben mesela ise yaradığını düşünüyordumEvet evet bir çok kişi o amaçla kullanıyordu zaten, kızlar beklentiye girmesin diye dedim onun bir işe yaradığını düşünürler falan
Yazayım mı emin misinSon bir aydaki kilolarınız nasıl kaç kilo aldınız hanımlar ? Kilo ile bozdum kafayı :)
Ben yazdım ahahaahhasBen yazarım ama linç yiyorum
Ben bıberonları koymak için özellikle aLdım. Ama termos ayrı alınmalı110 ₺ öyle çok pahalı değil aslında
Hadi ya ben sırf termos özelliği ise yarıyor diye istiyordum ise yaramiyorsa normal alayım o zaman belki daha ucuzu vardır
Yok Bebek çantasını kesin alcam da termos özellikli mi almak lazım onu öğrenmek istedim
Ben mesela ise yaradığını düşünüyordum
Yazayım mı emin misin
64 ile hamile kaldım 55 e düştüm hâlâ 55 im
Ben yazdım ahahaahhas
Haklısınız.
Ben riski bu tarafta aldım. Pasaportun beşikten daha kıymetli olduğunu düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?