Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim o sekilde alma nedenim sıcak tutup tutması degil. Bıberonların koyulacak yeri olsun dedim
Düzen acısından yani.
Sıcak tuttuğundan da emin değilim zaten

Benim o sekilde alma nedenim sıcak tutup tutması degil. Bıberonların koyulacak yeri olsun dedim
Düzen acısından yani.
Sıcak tuttuğundan da emin değilim zaten
Evet evet bir çok kişi o amaçla kullanıyordu zaten, kızlar beklentiye girmesin diye dedim onun bir işe yaradığını düşünürler falan

Allah vermesin olumsuz bir durumda en azından evdekiler satılır.

Ama yutdışı masrafları yapıldıgıyla kalır.

Tövbe tövbe
Bunları da düşündük ya :)

Aaa iyiki söyledin bende hiç gitmeyeyim o zaman doktora. Daha kasımda değiştirmiştim gözlüklerimi niye bu kadar hızlı büyüdü numaram diyordum bende. İnşallah geçicidir

Tövbe tövbe
Neyse fazla uzadı hiç gerek yok burada bunları konuşmaya, herkes kendi bütçesine yaşam durumuna, hayat görüş ve planlarına göre hareket eder ve hazırlığını yapar
Konuşması bile korkunç kötü ihtimalleri

Kızlar şimdi size bomba bir sorum var, hamileliğin de selülit problemi yaşayan oldu mu?

Bende inanılmaz bir artış var son 2 aydır , sürekli eşime masaj yaptırıyorum yağ ile ama nafile sanki kolumda bile oldu gibi geliyor, okuduğum kaynaklarda salgılanan bir hormon sebep olabilirmiş öyle söylüyor ama korkum geçmemesi

Tövbe tövbe
Ben sürekli amerikaya gitmiyorum.
Ama eve eliniz boş geldiğinizde o eşyalara bakarken, satarken yüzleşilecek üzüntüyle başa çıkabilecek sabırlar dilerim.
Israrla anlattığımı anlamamakta direnmeyin ne olur.

Size söylemiyorum aşağıdaki cümlemi.
fakir edebiyatı arkasına saklanan arkadaşlara cevap vermeye tenezzül bile etmeyeceğim onu diyeyim. 2 yıldır düğün borcu ödüyorum elbette alacam ne demek? Bu nasıl bir çelişki?
Daha kendi evimi alamadım çocuğuma onu da bunu da alacam ne demek?
Kimse evini arabasını kolay almıyor arkadaşlar. Hiçbirşeyden fedakarlık yapmadan kimseye altın tepside evler arabalar sunmuyorlar.
7.500 TL yi bile taksit mi yapıyorsunuz? Çok mu acil bir ihtiyaçtı kendinizi bu kadar zora soktunuz?
3 sene de bebek borcu mu ödemeyi planlıyorsunuz böyle bir ekonomik durumda? Açıklamanız beni daha da dehşete düşürdü. Bol şans dilerim.

Son düzenleme:
Aaa iyiki söyledin bende hiç gitmeyeyim o zaman doktora. Daha kasımda değiştirmiştim gözlüklerimi niye bu kadar hızlı büyüdü numaram diyordum bende. İnşallah geçicidir
Ben gözlük kullanmıyorum ama hamileliklerimde sorun yaşıyorum. Ön plakaları okuyamayan araba kullanıyorum mesela gözlük istedim vermedi doktor gerçekten geçiyor hamilelik bitince.

Ben gözlük kullanmıyorum ama hamileliklerimde sorun yaşıyorum. Ön plakaları okuyamayan araba kullanıyorum mesela gözlük istedim vermedi doktor gerçekten geçiyor hamilelik bitince.
Ay inşallah geçer çünkü benim bir gözümün 0 bir gözümün 2.50 numarası. Bu dengesizlikten dolayı Çok zorlanıyorum zaten, gözlüğü çıkardığım an dünyam dönüyor İki gözüm yakın olsa bu kadar zorlanmazdım belki. Şimdi gözlüklede göremiyorum

Canım benim
Hamile sayfasında öyle bisi yazdın ki
Tepkiler yazdigin şeye gore baya az emin olabilirsin. Buradaki kişilerin ne kadar ılımlı olduklarını bir kez daha anlamış olduk.

Evet kaybın olmus ve " kendince " düşüncende haklisin.
Ama burada ortaya herkese " neden her şeyi stokladınız anlayamadım" yazarsan
Doğal olarak biz de cevap veririz buna.
Yani doğacak bebeğinizle aldığımız eşyaları boşuna da almış olabilirsiniz yazıyorsun.

Olumsuz düşünceni neden hepimize empoze etmeye çalışıyorsun?
Neden aklımıza olumsuz şeyler sokuyorsun ki...hepimiz hassas dönemdeyiz ve mutlulugunuzu paylaşıyoruz burada. Hepimiz suan aynı yolun yolcusuyuz
Birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.

Ama senin zamanında yasadigin bir şeyden dolayı buraya o tarz şeyler yazman gerçekten doğru değil. Kendi pencerenden bakıyorsun olaya ve burada ortaya yazıyorsun bunu.

Şuan tekrar hamilesin ve az kaldı doğuma
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hepimizin.
Olumsuz düşünce olumsuz şeyleri getirir.
O yüzden düşünme böyle şeyleri

Ayy bencede ya boşa tartismaya falan gerek yok herkes farklı düşünür bu gayet normal. ben a derim sen b yani.herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapar kimsede kimseye bişey deme hakkı yok herkesin kendi fikri sonuçta benimle aynı şeyleri düşünmeyen de insan var burda yeri geliyor denk geliyorum ama benle aynı fikirde olmak zorunda değil kimse yani takilmiyorum yorum yapmıyorum geçiyorum bosverin

110 ₺ öyle çok pahalı değil aslında
Hadi ya ben sırf termos özelliği ise yarıyor diye istiyordum ise yaramiyorsa normal alayım o zaman belki daha ucuzu vardır
Bebek cantası ilerde alınacak bisi degil:)
Bebek doğar doğmaz lazım olan bişi
Yok Bebek çantasını kesin alcam da termos özellikli mi almak lazım onu öğrenmek istedim
Evet evet bir çok kişi o amaçla kullanıyordu zaten, kızlar beklentiye girmesin diye dedim onun bir işe yaradığını düşünürler falan
Ben mesela ise yaradığını düşünüyordum
Son bir aydaki kilolarınız nasıl kaç kilo aldınız hanımlar ? Kilo ile bozdum kafayı :)
Yazayım mı emin misin
64 ile hamile kaldım 55 e düştüm hâlâ 55 im
Ben yazarım ama linç yiyorum
Ben yazdım ahahaahhas

Ben bıberonları koymak için özellikle aLdım. Ama termos ayrı alınmalı
Onu da bebek doğsun duruma gore alırsın
Ben de öyle yapicam

Haklısınız.
Ben riski bu tarafta aldım. Pasaportun beşikten daha kıymetli olduğunu düşündüm.

İyi de beşik almadım bez almadım amerikaya gidiyorum, siz hepiniz boşsunuz ben çok akıllıyım gibi konuşmalara gerek yok ki.
Benim şahsen amerikada doğum yapacak param da var, 40.000 tlye oda yapacak durumum da var. Ama 3 ay türkiyeden uzaklaşabilecek bir işim yok, benimle amerikaya gelebilecek gençlikte bi annem de yok, yahut eşimin de böyle bir relax işi yok. Dolayısıyla aldıklarımızı almayıp amerikada doğum ya da daha da fenası ev alın altın alın tavsiyeleri çok boş geldi bana kusura bakmayın. Kimse kimsenin parasını da yatırımını da bilmez. Amerikan vatandaşı olunca da hayatı kurtulmayacak emin olun. Ömrüm amerikada okumakla geçti, dönüp burada yaşamaya karar verdim. Biraz boş şov bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…