Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar artik minnoş ellerinizi yormayin
Arkadaş üyeligini iptal ettirmişallah yolunu acik etsin.

Bizler Kaldigimiz yerden devamm
Yildızzz o canta guzel annem al sen etkilenme yorumlardan
Hiç sorma ya yıldıza denk geldi kız daha 2 parça eşya aldi bana yazsa haklı bak o kadar alısverise

Kızlar bu çantaları kullanan ya da bizzat görüp inceleyen var mı?

Eklentiler

• 3095A99E-9240-4B45-AFD9-6A9FBB3FE951.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 74
  • A7266E6C-4D75-4631-B3C1-BB1971193938.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 74
Aynen kesinlikle bilerek ona cvp bile vermdimmm hepimizin ayrı hevesi var olan var olmayan var hertürlü herkes kendi bilir

Aynen kesinlikle bilerek ona cvp bile vermdimmm hepimizin ayrı hevesi var olan var olmayan var hertürlü herkes kendi bilir
Ya ben valla sabrettim sabrettim ama en son ev alın aalamıyosanız altın alın, doğmamış çocuğa 3 zıbından başka bişe almadım ben pasaport daha önemli geldi vs diyince anlamsız geldi dayanamadım zaten hormonlar tavan

Soldakinden var bende farklı desende. Bence bebek arabasi icin ideal eğer travelsa. Gerekli mi değil mi konusuna girmiyorum bu akşam bünyem kaldırmıyor
Hahahah o gidince sorayım dedim, sonra mazallah bu parayı vereceğine bi altın al koy falan der diye sormadım

Bende siz yapamadınız amerikada kısmında koptum. Banka cüzdanlarımızı biliyor herhalde. Kimin ne imkanı var nerden biliyor ki?

Bende siz yapamadınız amerikada kısmında koptum. Banka cüzdanlarımızı biliyor herhalde. Kimin ne imkanı var nerden biliyor ki?
Ben beşik yerine pasaport tercih ettim kısmına koptum şahsen beşik parasına pasaport veriyorlarda biz mi almadık

Kizlarrrrr ben bu hafta agirlasmaya başladığımı hissediyorum yaa daha 2 aydan fazla var napacaguk Gece yatarken sağıma ve sırt üstü yatmamak için çaba sarf ediyorum rahat edemiyorum bu sefer karnıma baskı yapcam korkuma rahat uyuyamıyorum gün içinde de özellikle yemeklerden sonra böyle sisklinlik oluyor rahatsızlık hazım problemi falan yaşıyorum sanırsam 2 ay nasıl geçecek

Ay kimseden bu konuda ses çıkmayınca dedim heralde bi ben tasiyamiyorum

Bende böyleyim zorlanıyorum çok. Tek hayalim uyumak uyumak ve uyumak.

Bende okudum okudum yazdıklarınızı beğendim nezamanki beddua eder gibi yazmış ya orda film koptu bende Allah affetsin

Hahahah o gidince sorayım dedim, sonra mazallah bu parayı vereceğine bi altın al koy falan der diye sormadım
Babannemde her aradiginda cula caputa para verme kenara altin koy yarin birgun ev aliesin diyor babannemi gördüm gerci hos amerikada dogurmayada karsi gelirdi babannem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…