Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimde 40.000 TL (7.500 TL teshirden cokda hevesle aldım ) ye aldığım odam bu hafta gelsede aldiklarimi yıkayıp yerleştirsem çok gece kalmadan. Kisliklari kaldırma mevzuları falanda var, iş çok yapmak lazım artık odayida boyadık çok güzel oldu

Zaten yorumlarini okur okumaz, dedim sen bi yavaş amerikaya gidip dogurmagi biliyosun sonra kalkip milletin aldigina laf ediyorsun bu ne yaman celişkiiig anneeeğ
Aynen senden başka kimse hatırlamamış ama yurt dışına gidip orda doğurucağını, ben sonradan okudum bende onun biliyodum yırt dışına gidiceğini cidden iyi linç

Kızlar duvar sticker ı kullanan varmı hiç aranızda?
Bir duvarımı griye boyayıp yıldızlarla kaplamak istiyorum. Duvar kağıdı düşünmüştüm ama arkadaşım duvara çok zarar verdiğini sticker ın daha mantıklı olduğunu söyledi.

Aman tek yapma cidden zormuş bugun belim ikiye ayrıldı yanında birileri olsun varsa

Böyle bir şey düşünüyorum

Eklentiler

• 985041C4-A96E-4088-AA8B-20C76527F1FD.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 58
Aman tek yapma cidden zormuş bugun belim ikiye ayrıldı yanında birileri olsun varsa
Yalnızım valla canım ya annemde kayinvalidemde uzak oturuyor yavaş yavaş yaparım yormadan kendimi diyorum ama bakalim becerebilecekmiyim.odayi boyarken de bayağı yordu boyasiydi temizligiydi camiydi perdesiydi derken 2 gün sürdü yani.boyayi eşim yapdi çoğunu ama gerisi bendeydi

Ben de başlamışım horlamaya eşim ses kaydı almasa hayatta inanmazdım da

Ayyyyyy bide üstüne kıyafetler baya yorulcannn neyse allahdan güzel yorulmalar bunlar,
Yaaa beyazlar kolay makinaya atıyosun ama renklilerden biraz korktuk elle yıkadı annem bazıları renk verdi sıkıntı hep ilerde napıcam bilmiyom
Ohhhh odada tertemiz olmuşşşş daha ne olsunnn

Cidden tek başına bişiler yapmak zor artık, paytak yürüyorum ya
Vallaaaaa yani yerde oturdum etiket kestimmm orda bile geri yerimdem kalkamadım Cidden çok zor yaaaa eee renkliler var onlarıda ellinde yıkadı annem akıcakmı akmıcakmı rengi diye, cidden sıkıntı

Off ya neler neler olmuş da kaçırmışım yaa bak sen şuna.
Tamamen hadsizlik.
Veee itiraf ediyorum
1 yıllık bez stogum var
Islak mendil o kadar çok almışım ki açtım kullanmaya başladık maaile
Yeşil pasaportu olacak ama bir sure ne Amerigasi ata topraklari Bulgaristan i bile göremeyecek

Ay şiştim ara ara fırsat buldukça okudum.
Aldıklarını sorgulamaya başladım bir an, dünyam karardı.

Bence arkadaş fazla stok yapmayın diye iyi niyetli başladı ama Amy'nin dediği gibi gelen yorumlardan sonra değişti cevaplar.
Aman can sıkmayalım, şu dönemde en ufak stres ağlatıyor beni de. Muhtemelen bu arkadaşın da fazla karışık düşünceleri ve yoğun duyguları yorumlarını olumsuz hale getirdi. Nihayetinde bebek başlı başına masraf ve tekmelerini hissederken onun için birşeyler yapmayalım deme lüksümüz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…