- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.601
Gerçekten bi aydınlanma yaşattı insanlara ahahahahHahahah birde şeye cok güldümmm
Surrender insanlar sana az bile tepki verdi dedikten sonra herkesin bi silkelenip saldırması
Aynen senden başka kimse hatırlamamış ama yurt dışına gidip orda doğurucağını, ben sonradan okudum bende onun biliyodum yırt dışına gidiceğiniZaten yorumlarini okur okumaz, dedim sen bi yavaş amerikaya gidip dogurmagi biliyosun sonra kalkip milletin aldigina laf ediyorsun bu ne yaman celişkiiig anneeeğ
Aman tek yapma cidden zormuş bugun belim ikiye ayrıldı yanında birileri olsun varsaBenimde 40.000 TL (7.500 TL teshirden cokda hevesle aldım) ye aldığım odam bu hafta gelsede aldiklarimi yıkayıp yerleştirsem çok gece kalmadan. Kisliklari kaldırma mevzuları falanda var, iş çok yapmak lazım artık odayida boyadık çok güzel oldu
Yeşil pasaport var bizim de yeter mi kiBenim oglanlarin pasaportu var ama Türk sayılmaz mi
Böyle bir şey düşünüyorumKızlar duvar sticker ı kullanan varmı hiç aranızda?
Bir duvarımı griye boyayıp yıldızlarla kaplamak istiyorum. Duvar kağıdı düşünmüştüm ama arkadaşım duvara çok zarar verdiğini sticker ın daha mantıklı olduğunu söyledi.
Yalnızım valla canım yaAman tek yapma cidden zormuş bugun belim ikiye ayrıldı yanında birileri olsun varsa
Laf yerinde gezdi amaAynen senden başka kimse hatırlamamış ama yurt dışına gidip orda doğurucağını, ben sonradan okudum bende onun biliyodum yırt dışına gidiceğinicidden iyi linç
Bunu o kadar tahmin ettim ki potansiyelinden, oda etmiş olmalıBide alıp paylasmadiklarim var üstelik 3.cocuk
Ben de başlamışım horlamayaYok yav başlıyor artık agirlasmalar belli artıkgeçen popo yikama muhabbetinden de anladım ben onu benimde bir arkadaşım var o demisdi daha dur poponu yikayamicaksin tuvalette diye o an anladım durumun vehametini
Birde benim hamileliğin başından beri burnum tikali süreklibugün eşim diyorki, dün ben ondan önce yatmisdim.odaya bir geldim oda yıkılıyor rahat nefes alamadigim için horlayamayada başlamışım hem ben yanmışım hem eşim bu saatten sonra
Aman tek yapma cidden zormuş bugun belim ikiye ayrıldı yanında birileri olsun varsa
Ben inandım çünkü burnum tıkalı yani horlamisimdir kesinBen de başlamışım horlamayaeşim ses kaydı almasa hayatta inanmazdım da
Ayyyyyy bide üstüne kıyafetler baya yorulcannn neyse allahdan güzel yorulmalar bunlar,Yalnızım valla canım yaannemde kayinvalidemde uzak oturuyor yavaş yavaş yaparım yormadan kendimi diyorum ama bakalim becerebilecekmiyim.odayi boyarken de bayağı yordu boyasiydi temizligiydi camiydi perdesiydi derken 2 gün sürdü yani.boyayi eşim yapdi çoğunu ama gerisi bendeydi
Vallaaaaa yani yerde oturdum etiket kestimmm orda bile geri yerimdem kalkamadımCidden tek başına bişiler yapmak zor artık, paytak yürüyorum ya
Benim de burnum hep tıkalı bikaç haftadır geceleri ama gündüzleri normalBen inandım çünkü burnum tıkalı yani horlamisimdir kesinidare edeceğiz artık
Çamura yattım her zamanki gibi ama adam yememis içmemiş sahur saati beni kayda almışBen inandım çünkü burnum tıkalı yani horlamisimdir kesinidare edeceğiz artık
Çünkü tepki verilmeyecek gibi degilHahahah birde şeye cok güldümmm
Surrender insanlar sana az bile tepki verdi dedikten sonra herkesin bi silkelenip saldırması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?