Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay kimseden bu konuda ses çıkmayınca dedim heralde bi ben tasiyamiyorum
Yok yav başlıyor artık agirlasmalar belli artık geçen popo yikama muhabbetinden de anladım ben onu benimde bir arkadaşım var o demisdi daha dur poponu yikayamicaksin tuvalette diye o an anladım durumun vehametini
Bende böyleyim zorlanıyorum çok. Tek hayalim uyumak uyumak ve uyumak.
Birde benim hamileliğin başından beri burnum tikali sürekli bugün eşim diyorki, dün ben ondan önce yatmisdim.odaya bir geldim oda yıkılıyor rahat nefes alamadigim için horlayamayada başlamışım hem ben yanmışım hem eşim bu saatten sonra

O burun tıkanması başından beri bende de var arada horluyormuşum dün yattım gece sessizliğinde burnumdan pıt pıt baloncuk sesi gibi ses geliyordu bide rahat yatmaya çalışıp eşimin üstüne çıktığım yastık olarak kullandığım ve elimi kolumu çarparak adamı dövdüğüm sçrattığım da cabası hiç böyle değildim oysa uyurken ben ben değilim

Neyse artık 2 ay idare edecekler bizi yapacak bişey yok sonrasında da bebek ağlaması olur, geldi uykusuz geceler bize sanırım

Neyse artık 2 ay idare edecekler bizi yapacak bişey yok sonrasında da bebek ağlaması olur, geldi uykusuz geceler bize sanırım
Bende öyle diyorum nolmuş şurda 2-2buçuk ay daha idare etsen ne var diye şimdi rahat ettik ettik edemedik doğumdan sonra zaten dediğin gibi uykusuz geceler

Ben yaşıyorum ama bünyem zaten acayip müsait. Bitince süreç önlem alacağım artık.
Geçer dimi ya, bende vardı çok hafif ama ben görürdüm eşim görürdü dışarıdan belli olmazdı şimdi mesela beyaz pantolon giyemem asla

Bana saçma gelen de olumsuz düşünüp yabancı ülkede doğurmak için uğraşması, madem olumsuz düşünüyorsun neden yurt dışı planı yapıyosun, ahh ahhhh bana göre zıbınlarım önemli ilerde alsın vatamdaşlığını onuda benmi düşüneyim

Zaten yorumlarini okur okumaz, dedim sen bi yavaş amerikaya gidip dogurmagi biliyosun sonra kalkip milletin aldigina laf ediyorsun bu ne yaman celişkiiig anneeeğ

Ben bıberonları koymak için özellikle aLdım. Ama termos ayrı alınmalı
Onu da bebek doğsun duruma gore alırsın
Ben de öyle yapicam
Hmm maksat biberon koyacak yeri olması yani öyle ni gözü olsun da termoslu olmasa da olur
Soğuğu soğuk sıcağı sıcak tutmuyor, başka model beğenirsen onuda değerlendirebilirsin bütçene göre
Anladim canim vallahi bilmiyordum öğrenmiş oldum
ey maşallah. nazar değmesin. :)
Lütfen değsin deme öyle şeyler
Termoslu canta denilen şey hayal ettiğin şey değil mecbur termos alacaksın mama verirsen. Ama biberon koyma yeri olsun mutlaka o gerekli.
Madem termos alınacak bakım çantasında biberon konan yeri olan termossuz bi çanta da olur yani anladım canım
Kizlar artik minnoş ellerinizi yormayin
Arkadaş üyeligini iptal ettirmişallah yolunu acik etsin.

Bizler Kaldigimiz yerden devamm
Yildızzz o canta guzel annem al sen etkilenme yorumlardan
Konu bana ne ara geldi ay çok güldüm bi geldim kavga ne durumda diye bakmaya benimle kapanmış termossuz dik değil de yan olan modeller den mi alsam acaba el valizi tarzı olan termos madem ise yaramıyorici daha geniş olur
Hiç sorma ya yıldıza denk geldi kız daha 2 parça eşya aldi bana yazsa haklı bak o kadar alısverise
fbtl Alma artık nolur alma

Tamam ya almıyorum kendime çalışıyorum zaten artık ayakkabı bakacağım yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…