- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.581
Yok yav başlıyor artık agirlasmalar belli artıkAy kimseden bu konuda ses çıkmayınca dedim heralde bi ben tasiyamiyorum
Birde benim hamileliğin başından beri burnum tikali sürekliBende böyleyim zorlanıyorum çok. Tek hayalim uyumak uyumak ve uyumak.
O burun tıkanması başından beri bende de var arada horluyormuşum dün yattım gece sessizliğinde burnumdan pıt pıt baloncuk sesi gibi ses geliyordu bide rahat yatmaya çalışıp eşimin üstüne çıktığım yastık olarak kullandığım ve elimi kolumu çarparak adamı dövdüğüm sçrattığım da cabası hiç böyle değildim oysa uyurken ben ben değilimYok yav başlıyor artık agirlasmalar belli artıkgeçen popo yikama muhabbetinden de anladım ben onu benimde bir arkadaşım var o demisdi daha dur poponu yikayamicaksin tuvalette diye o an anladım durumun vehametini
Birde benim hamileliğin başından beri burnum tikali süreklibugün eşim diyorki, dün ben ondan önce yatmisdim.odaya bir geldim oda yıkılıyor rahat nefes alamadigim için horlayamayada başlamışım hem ben yanmışım hem eşim bu saatten sonra
Neyse artık 2 ay idare edecekler bizi yapacak bişey yokO burun tıkanması başından beri bende de var arada horluyormuşum dün yattım gece sessizliğinde burnumdan pıt pıt baloncuk sesi gibi ses geliyordu bide rahat yatmaya çalışıp eşimin üstüne çıktığım yastık olarak kullandığım ve elimi kolumu çarparak adamı dövdüğüm sçrattığım da cabası hiç böyle değildim oysa uyurken ben ben değilim
Bende öyle diyorum nolmuş şurda 2-2buçuk ay daha idare etsen ne var diye şimdi rahat ettik ettik edemedik doğumdan sonra zaten dediğin gibi uykusuz gecelerNeyse artık 2 ay idare edecekler bizi yapacak bişey yoksonrasında da bebek ağlaması olur, geldi uykusuz geceler bize sanırım
Geçer dimi ya, bende vardı çok hafif ama ben görürdüm eşim görürdü dışarıdan belli olmazdı şimdi mesela beyaz pantolon giyemem aslaBen yaşıyorum ama bünyem zaten acayip müsait. Bitince süreç önlem alacağım artık.
Geçer geçer az spor bol su benim ikisinde de oldu ve geçtiGeçer dimi ya, bende vardı çok hafif ama ben görürdüm eşim görürdü dışarıdan belli olmazdı şimdi mesela beyaz pantolon giyemem asla
Bana saçma gelen de olumsuz düşünüp yabancı ülkede doğurmak için uğraşması, madem olumsuz düşünüyorsun neden yurt dışı planı yapıyosun,Ya ben valla sabrettim sabrettim ama en son ev alın aalamıyosanız altın alın, doğmamış çocuğa 3 zıbından başka bişe almadım ben pasaport daha önemli geldi vs diyince anlamsız geldi dayanamadımzaten hormonlar tavan
Sana dolmuş olmalı bunun başka açıklaması olamazSoldakinden var bende farklı desende. Bence bebek arabasi icin ideal eğer travelsa. Gerekli mi değil mi konusuna girmiyorum bu akşam bünyem kaldırmıyor
Arkadaşlar bunları alan ortaya çıksın ne oluuuurrrHer şey 40bine oda ve 750 tane zıbın alan şahıs yüzünden olduOnun yüzünden biz azar yedik te allahım
Zaten yorumlarini okur okumaz, dedim sen bi yavaş amerikaya gidip dogurmagi biliyosun sonra kalkip milletin aldigina laf ediyorsun bu ne yaman celişkiiig anneeeğBana saçma gelen de olumsuz düşünüp yabancı ülkede doğurmak için uğraşması, madem olumsuz düşünüyorsun neden yurt dışı planı yapıyosun,ahh ahhhh bana göre zıbınlarım önemli ilerde alsın vatamdaşlığını onuda benmi düşüneyim
6 aldım. Hedefim 10 ile bitirmekSon bir aydaki kilolarınız nasıl kaç kilo aldınız hanımlar ? Kilo ile bozdum kafayı :)
Evett bizim günahımıız neeeeeArkadaşlar bunları alan ortaya çıksın ne oluuuurrr
Zıbın parasına ev alınabiliyor ama fakirlik edebiyatı kasmayın ulenBen beşik yerine pasaport tercih ettim kısmına koptum şahsenbeşik parasına pasaport veriyorlarda biz mi almadık
Bide alıp paylasmadiklarim var üstelik 3.cocukSana dolmuş olmalı bunun başka açıklaması olamaz
3tane zıbın al kalan paraylada evZıbın parasına ev alınabiliyor ama fakirlik edebiyatı kasmayın ulen
Hmm maksat biberon koyacak yeri olması yani öyle ni gözü olsun da termoslu olmasa da olurBen bıberonları koymak için özellikle aLdım. Ama termos ayrı alınmalı
Onu da bebek doğsun duruma gore alırsın
Ben de öyle yapicam
Anladim canim vallahi bilmiyordum öğrenmiş oldumSoğuğu soğuk sıcağı sıcak tutmuyor, başka model beğenirsen onuda değerlendirebilirsin bütçene göre
Lütfen değsin deme öyle şeylerey maşallah. nazar değmesin. :)
Madem termos alınacak bakım çantasında biberon konan yeri olan termossuz bi çanta da olur yani anladım canımTermoslu canta denilen şey hayal ettiğin şey değil mecbur termos alacaksın mama verirsen. Ama biberon koyma yeri olsun mutlaka o gerekli.
Konu bana ne ara geldi ay çok güldüm bi geldim kavga ne durumda diye bakmaya benimle kapanmışKizlar artik minnoş ellerinizi yormayin
Arkadaş üyeligini iptal ettirmişallah yolunu acik etsin.
Bizler Kaldigimiz yerden devamm
Yildızzz o canta guzel annem al sen etkilenme yorumlardan
Hiç sorma ya yıldıza denk geldi kız daha 2 parça eşya aldibana yazsa haklı bak o kadar alısverise
Tamam ya almıyorum kendime çalışıyorum zaten artık ayakkabı bakacağım yarinHmm maksat biberon koyacak yeri olması yani öyle ni gözü olsun da termoslu olmasa da olur
Anladim canim vallahi bilmiyordum öğrenmiş oldum
Lütfen değsin deme öyle şeyler
Madem termos alınacak bakım çantasında biberon konan yeri olan termossuz bi çanta da olur yani anladım canım
Konu bana ne ara geldi ay çok güldüm bi geldim kavga ne durumda diye bakmaya benimle kapanmıştermossuz dik değil de yan olan modeller den mi alsam acaba el valizi tarzı olan termos madem ise yaramıyorici daha geniş olur
fbtl Alma atık nolur alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?