- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.621
Gercekden öyle normalde temizlik yapmayı hiç sevmiyorum mecbur olduğum için yaparım yani zevkle değil ama boyası temizliği vs bile çok hoşuma giderek yapdimAyyyyyy bide üstüne kıyafetler baya yorulcannn neyse allahdan güzel yorulmalar bunlar,
Yaaa beyazlar kolay makinaya atıyosun ama renklilerden biraz korktuk elle yıkadı annem bazıları renk verdi sıkıntı hep ilerde napıcam bilmiyom
Ohhhh odada tertemiz olmuşşşş daha ne olsunnn
Önceden kullanmıştım. Çok güzel oluyorKızlar duvar sticker ı kullanan varmı hiç aranızda?
Bir duvarımı griye boyayıp yıldızlarla kaplamak istiyorum. Duvar kağıdı düşünmüştüm ama arkadaşım duvara çok zarar verdiğini sticker ın daha mantıklı olduğunu söyledi.
Para olduktan sonra alışveriş 1 günlük işHele ben sade iki zbınla duruyorum hiç bişi yok
Bende yapmak istiyorum umarım becerebilirimÖnceden kullanmıştım. Çok güzel oluyor
Benmde 7.500 taksitle aldigim cocugun evi gelsedeBenimde 40.000 TL (7.500 TL teshirden cokda hevesle aldım) ye aldığım odam bu hafta gelsede aldiklarimi yıkayıp yerleştirsem çok gece kalmadan. Kisliklari kaldırma mevzuları falanda var, iş çok yapmak lazım artık odayida boyadık çok güzel oldu
Evet canım benimde öyle gündüzleri çok değil ama yine normalde sayilmaz tam, gece yatınca çoğalıyor nefes alıp verisim fark ediyorum.Benim de burnum hep tıkalı bikaç haftadır geceleri ama gündüzleri normal
İnanmayacagina nasıl eminse demekkiÇamura yattım her zamanki gibi ama adam yememis içmemiş sahur saati beni kayda almışşaka bı yana burun bandını tavsiye ederim. Onunla ancak uyuyorum ben
Çok basitBende yapmak istiyorum umarım becerebilirim
Bayramdan sonra denemek istiyorum bakalımÇok basit
Kafana gore yap işte
HehehBenmde 7.500 taksitle aldigim cocugun evi gelsedeben sen gibi yapsam.
Ben de bir duvara düşünüyorum. Oda açık gri. Renkli istiyorum. Zürafalı, balonlu olan kağıtlar harika.Bayramdan sonra denemek istiyorum bakalım
Peki yapışkanı falan iyi mi kendi kendi atma falan yapmıyor değil mi
Şok marketten alıyorum hem de uygun fiyataEvet canım benimde öyle gündüzleri çok değil ama yine normalde sayilmaz tam, gece yatınca çoğalıyor nefes alıp verisim fark ediyorum.
İnanmayacagina nasıl eminse demekkibenim eşim çok horlar ilk zamanlar dayanamıyordum artık sürekli yan yat yan yat demekden gına gelmisdi inanmıyordu bana bende kayda almisdim onu o zaman inanmıştı
İyi gelir mi ki ya gercekden bir onyargiliyim o bantlara esimden dolayıaldık adam sanki daha çok horlamaya başladı attm çöpe sonra belki şiddeti çok olduğu içindir ondan tam emin değilim tabiki
Bende bir duvarımı griye boyayıp yıldızla kaplamayı düşünüyorum, oda takımım düz beyaz güzel durur gibi geliyorBen de bir duvara düşünüyorum. Oda açık gri. Renkli istiyorum. Zürafalı, balonlu olan kağıtlar harika.
Dur bende bir deneyeyim onu o zamanŞok marketten alıyorum hem de uygun fiyatatavsiye ederim. Beni bu süreçte epey kurtardı. Zaten ben estetik olmalıyım. Ondan bu tıkanıklık
Valla kırmızı lacivert siyahlardan baya akkı baya korktummm iyiki elde yıkamışız dedim ama ilerdr napıcam bilmiyorumGercekden öyle normalde temizlik yapmayı hiç sevmiyorum mecbur olduğum için yaparım yani zevkle değil ama boyası temizliği vs bile çok hoşuma giderek yapdimkıyafetler daha bir zevkli olur inşallah ben daha bakmadım bile hepsi paketinde poşetlerde neyden ne kadar aldım kestiremiyorum kısa mesafeye düşük derecede benzer renkleri atarım diyorum ama bakalim boyatmadan başarırım inşallah elde yikayamam tek başıma o kafar şeyi abovvv
Benzer renkleri bi seferde atsan belki faydası olur eldede yıkanmış zaten ilk boyaları akmisdir inşallah.
Sorma keşke her odayı yapma imkanımız olsaydı tertemiz olurdu ama yemez 3+1 ev
O kadarını bilemem. Bendeki nasıl yapıldıysa öyle kalmıştıBayramdan sonra denemek istiyorum bakalım
Peki yapışkanı falan iyi mi kendi kendi atma falan yapmıyor değil mi
Bazı bebekler kanguruda durmuyor canım ben almayı düşünmüyorum belimde fıtık var diye ama almak isteseydim doğumdan sonra bebeğe göre karar verirdim sanırımKizlar kanguru aldınız mı??
Ben aldım , ben taşımıcam ama eşim için aldım , ben 9 ay taşıdım oda bi 9ay doğduğunda taşısınKizlar kanguru aldınız mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?