Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gercekden öyle normalde temizlik yapmayı hiç sevmiyorum mecbur olduğum için yaparım yani zevkle değil ama boyası temizliği vs bile çok hoşuma giderek yapdim kıyafetler daha bir zevkli olur inşallah ben daha bakmadım bile hepsi paketinde poşetlerde neyden ne kadar aldım kestiremiyorum kısa mesafeye düşük derecede benzer renkleri atarım diyorum ama bakalim boyatmadan başarırım inşallah elde yikayamam tek başıma o kafar şeyi abovvv
Benzer renkleri bi seferde atsan belki faydası olur eldede yıkanmış zaten ilk boyaları akmisdir inşallah.
Sorma keşke her odayı yapma imkanımız olsaydı tertemiz olurdu ama yemez 3+1 ev

Benmde 7.500 taksitle aldigim cocugun evi gelsede ben sen gibi yapsam.

Benim de burnum hep tıkalı bikaç haftadır geceleri ama gündüzleri normal
Evet canım benimde öyle gündüzleri çok değil ama yine normalde sayilmaz tam, gece yatınca çoğalıyor nefes alıp verisim fark ediyorum.
Çamura yattım her zamanki gibi ama adam yememis içmemiş sahur saati beni kayda almış şaka bı yana burun bandını tavsiye ederim. Onunla ancak uyuyorum ben
İnanmayacagina nasıl eminse demekki benim eşim çok horlar ilk zamanlar dayanamıyordum artık sürekli yan yat yan yat demekden gına gelmisdiinanmıyordu bana bende kayda almisdim onu o zaman inanmıştı
İyi gelir mi ki ya gercekden bir onyargiliyim o bantlara esimden dolayı aldık adam sanki daha çok horlamaya başladı attm çöpe sonra belki şiddeti çok olduğu içindir ondan tam emin değilim tabiki

Benmde 7.500 taksitle aldigim cocugun evi gelsede ben sen gibi yapsam.
Heheh bende aynı taksitle aldım 9 taksit valla 2 seçeneğim vardı ya özelde doğum ya oda, doğumu dedim devlette yaparım gittim zaten bu zamana kadar devlete, çocuğumun odasını alayım hevesim içimde kalmasin Allah pişman etmesin inşallah kötü deneyimlerle ne diyeyim
İnşallah yaparsın canım bir an önce

Birde seyi sorcam yaa şu cati muayenesi tam olarak nasıl bişey.ilk doğumunda yaptıranlar vardır muhakkak.alttan ama tam olarak nasıl yani elle mi yoksa aletle falan mı ?

Çarşı karısmış akil sağlıgımızı da koruyarak şu süreci tam bi şekilde tamamlasam diyotum hep zira bazen salak sacma aglamalar duygusallaşma ardından kahkalara giriyorum. Bu durumda çok sükür ki bu topicle kafa dagıttıgımı düsünüyorumm.
Neyse o degil de ben bugün yine dinlenmedim yine ayakta cok durdum. Ayaklarim yanıyor gergin bu sefer farkli olarak kasıklarım arada sertleşti hatta sol taraf artık bebek vura vura cürüttü hatta canım yandı bi kaç kez. Gavur gibi aynı yere vuruyor çoocuum bi iki kez de rahim agzimda boyle batma hissi oldu o xaman aferin sana sen hala gez ayakta diye kendime de fircamı cektim. Insallah güzel olsun iyi olsun hersey. Hic birseyin garantisi olmayan hayata ev de alınmaz o zaman yarına cıkacagım belli degil ne de olsa. O yüzden insanız alırız harcarız yaşarız hayatı idame ettiririz olursa olur olmazsa nasip deriz.

O degil de Bu ayak yanmalarina ve gerginligine napabilirim ben ya bi akıl verin hele

Şok marketten alıyorum hem de uygun fiyata tavsiye ederim. Beni bu süreçte epey kurtardı. Zaten ben estetik olmalıyım. Ondan bu tıkanıklık

Ben de bir duvara düşünüyorum. Oda açık gri. Renkli istiyorum. Zürafalı, balonlu olan kağıtlar harika.
Bende bir duvarımı griye boyayıp yıldızla kaplamayı düşünüyorum, oda takımım düz beyaz güzel durur gibi geliyor

Şok marketten alıyorum hem de uygun fiyata tavsiye ederim. Beni bu süreçte epey kurtardı. Zaten ben estetik olmalıyım. Ondan bu tıkanıklık
Dur bende bir deneyeyim onu o zaman eşimde yaramadı ama bende belki işe yarar az horluyorum ya ben belli olmaz

Valla kırmızı lacivert siyahlardan baya akkı baya korktummm iyiki elde yıkamışız dedim ama ilerdr napıcam bilmiyorum Annem gibi sabırlı olmam atarım makşnaya uğraşmama
3+1 mi abbowwww düşünemiyorum bendr bayadır evi temizleyemiyorum, kv bugun eşime demiş, bi gün yoncanın anneside gelsin evi temizleyelim diye ama kv ev temizletmek ne bilşyim hiç benlik değil, sonra pis bi yer görür arkamdan söylenşr fln utanıyorum yavaş yavaş her hafta bi odayı yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…