Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Lacivert siyah falan koyu renk hiç yok bende ama kırmızı var çok farklı renkleri elde yıkarım olmadı ilk sefer için bende bakarım.bende temizlemiyorjm valla çocuk odasının camını sildim tulumu perdesini yıkadım yüzü gözü açıldı resmen darısı diğerlerine ama yavaş yavaş tek tek yapacağım dediğin gibi kayinvaliye de yaptıramam bende utanırım

Çok yanlış bir düşünce bence .
Öyle bir durumda parayı kim düşünür allah aşkına ?
Bir şekilde elden çıkarılır. Nasipten öteye gidilmez zaten.

Sağlıcakla gelsinler insallah.
Mesinlikle ipana çok yanlış düşüncede .ee ozaman hiç evimize normal eşyada almayalım.belki kullanmak nasip olmaz..eğer Rabbim aldorıyorsa düşündürüyorsa mutlaka nasip edermiş..ee Allahvermesin diyelim xiey oldu Allah yine çocuk verir aldığın mal xu zamanda hiç zarar ettirmez ortalık pahalı..ben hiç pişman değilim veasla abartı gereksiz bişey almadım.bu görüşlerimiz rahatsız etti galiba çıktı

Biz ne almışız abartıda övünen mi varmış...bizim ev almadığımızı nerden biliyor bizler eğer ucuz birşeyler arıyorsak bizde bütçemizi düşünüyoruz.kimse bizden iyi bütçemizi düşünemez çöpe atmıyoruz baştan beri neden böyle söylemedide şimdi söyledi şaşırdım

Ben hepsini yıkadım ütüledim kızlar..daha doğrusu eşim ütüleri hepsiniçantamıda hazırladım..hazırım
Ooo süpersin Bende ayikladim eşim yikadi ütüledi. Yerleştirdik. Ama yatak yıkanmadi hala bir o kaldı. Bir de oyuncaklar. Ama ilk fırsatta çantayı hazırlama niyetim var benimde.

Gece gece aklıma takıldı. Yıkadım ütüledim deyince siz. Ben yıkayıp kurutmaya atacaktım ütülemeyi düşünmedim. Daha öncede öyle yapmıştım ilk sefer diye ütülesem mi? Bayram sonu halletmek niyetim ama bakalım.

İkisi icinde sansim yoktu valla yalana gerek yok bebise oda yapmak cok istiyorum diye amcasi al sen ben oderim dedi o sekilde aldik

Canım ayağının altı mi yaniyor. Ama bu şeker belirtisi mi acaba şekerim dengesizlesince yanar benim ayağım

Kizlar kanguru aldınız mı??
Ben aktif kullanıcıyım hem boba4g hem neko baby switch var. Ergonomik olması önemli bebek için. İlk oğlum hep öndeydi hamileyken bile 2.ciye kullanmaya devam ettim. Orada uyutabildik sadece uzun süre elim ayağimdı. Ama 2.daha sakindi bebek arabasında duruyordu büyük huysuzluk yapınca onu bebek arabasına küçüğü kanguruya alirdim. Alayim mi soruna gelince bebek doğunca karar ver. Ben malum 3 çocuklu olacağım için bana gerekiyor ama tek bebek ve sakin olursa çok gerek yok.

Canım ayağının altı mi yaniyor. Ama bu şeker belirtisi mi acaba şekerim dengesizlesince yanar benim ayağım
Seker yuklemesi yaptirdim seker cikmamisti. Altı yanları sızlıyor sıcak ve gergin soguk press yapip havaya kaldirdim az rahatlar gibi oldu. Ödem mi tutuyorum ki dusunmustum ama seker hic aklma gelmedi yüklemede de seker cikmayinca bilemedim suan

Ben daha hic biseyi yikamadim hazirlamadim ya. eksiklerim de var da iste sampuan deterjan pisik kremi emici kilot ped vb gibi seyler bid e bakim cantasi alacagim. Bayramdan sonra halletmeyi dusunuyorum yikama utuleme ve hazirlama işini gec kalcam gibi hissettim

Ben yazınca daha kendimize ev alamadık diye ordan biliyor onu yazdı işte.. Sabrımızı sınadı gitti Allah sağlıcakla doğum nasip etsin ona da psikolojisi bozulmuş galiba

İkisi icinde sansim yoktu valla yalana gerek yok bebise oda yapmak cok istiyorum diye amcasi al sen ben oderim dedi o sekilde aldik
Bizim içinde öyleydi canım kayinvalidem para verdi bir miktar ister hastaneye ister odaya diye bende öyle aldım parayı karta yatırıp taksit yapdim denk de geldi herşeyi içinde teşhir ürünüydü yatakdi orgu korumaligi vs.yoksa ikisinide zor görürdüm çok şükür bereketli geliyorlar

Birde seyi sorcam yaa şu cati muayenesi tam olarak nasıl bişey.ilk doğumunda yaptıranlar vardır muhakkak.alttan ama tam olarak nasıl yani elle mi yoksa aletle falan mı ?
38 haftamda cati muayenesi olmuştum, kendimi kastıgim için hoslanmadigim bi durumla karsilastim ,elle muayene etmisti doktorum ve normal doguma uygun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…