- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.641
Lacivert siyah falan koyu renk hiç yok bende ama kırmızı varValla kırmızı lacivert siyahlardan baya akkı baya korktummm iyiki elde yıkamışız dedim ama ilerdr napıcam bilmiyorumAnnem gibi sabırlı olmam atarım makşnaya uğraşmama
3+1 mi abbowwww düşünemiyorum bendr bayadır evi temizleyemiyorum, kv bugun eşime demiş, bi gün yoncanın anneside gelsin evi temizleyelim diyeama kv ev temizletmek ne bilşyim hiç benlik değil, sonra pis bi yer görür arkamdan söylenşr fln utanıyorum yavaş yavaş her hafta bi odayı yap
Ben hepsini yıkadım ütüledim kızlar..daha doğrusu eşim ütüleri hepsiniErken değil di mi ? Ben de yikayim artık diyorum
Mesinlikle ipana çok yanlış düşüncede .ee ozaman hiç evimize normal eşyada almayalım.belki kullanmak nasip olmaz..eğer Rabbim aldorıyorsa düşündürüyorsa mutlaka nasip edermiş..ee Allahvermesin diyelim xiey oldu Allah yine çocuk verir aldığın mal xu zamanda hiç zarar ettirmez ortalık pahalı..ben hiç pişman değilim veasla abartı gereksiz bişey almadım.bu görüşlerimiz rahatsız etti galiba çıktıÇok yanlış bir düşünce bence .
Öyle bir durumda parayı kim düşünür allah aşkına ?
Bir şekilde elden çıkarılır. Nasipten öteye gidilmez zaten.
Sağlıcakla gelsinler insallah.
Benimde öyle gündüz bir şey yok gece tıkanıyor. Eşim bir kere dürttü horluyormusum.Benim de burnum hep tıkalı bikaç haftadır geceleri ama gündüzleri normal
Biz ne almışız abartıda övünen mi varmış...bizim ev almadığımızı nerden biliyor bizler eğer ucuz birşeyler arıyorsak bizde bütçemizi düşünüyoruz.kimse bizden iyi bütçemizi düşünemez çöpe atmıyoruzBen burda övünen görmedim canım sen bu anlayışla devam et ev al çocuğuna mesela biz kendimize alamadık daha evi ayrıca dolapta satıyor millet çocuğun eskilerini bile madem her şeyin hesabını tutucaz satılır onlar da korkma bu kadar Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin gönlümüze de iç rahatlığı versin
Ooo süpersinBen hepsini yıkadım ütüledim kızlar..daha doğrusu eşim ütüleri hepsiniçantamıda hazırladım..hazırım
Zararlı değil midir ki doktora sordun muÇamura yattım her zamanki gibi ama adam yememis içmemiş sahur saati beni kayda almışşaka bı yana burun bandını tavsiye ederim. Onunla ancak uyuyorum ben
İkisi icinde sansim yoktu valla yalana gerek yok bebise oda yapmak cok istiyorum diye amcasi al sen ben oderim dedi o sekilde aldikHehehbende aynı taksitle aldım 9 taksit valla 2 seçeneğim vardı ya özelde doğum ya oda, doğumu dedim devlette yaparım gittim zaten bu zamana kadar devlete, çocuğumun odasını alayım hevesim içimde kalmasin Allah pişman etmesin inşallah kötü deneyimlerle ne diyeyim
İnşallah yaparsın canım bir an önce
Canım ayağının altı mi yaniyor. Ama bu şeker belirtisi mi acabaÇarşı karısmışakil sağlıgımızı da koruyarak şu süreci tam bi şekilde tamamlasam diyotum hep zira bazen salak sacma aglamalar duygusallaşma ardından kahkalara giriyorum. Bu durumda çok sükür ki bu topicle kafa dagıttıgımı düsünüyorumm.
Neyse o degil de ben bugün yine dinlenmedim yine ayakta cok durdum. Ayaklarim yanıyor gergin bu sefer farkli olarak kasıklarım arada sertleşti hatta sol taraf artık bebek vura vura cürüttü hatta canım yandı bi kaç kez. Gavur gibi aynı yere vuruyor çoocuumbi iki kez de rahim agzimda boyle batma hissi oldu o xaman aferin sana sen hala gez ayakta diye kendime de fircamı cektim. Insallah güzel olsun iyi olsun hersey. Hic birseyin garantisi olmayan hayata ev de alınmaz o zaman yarına cıkacagım belli degil ne de olsa. O yüzden insanız alırız harcarız yaşarız hayatı idame ettiririz olursa olur olmazsa nasip deriz.
O degil de Bu ayak yanmalarina ve gerginligine napabilirim ben ya bi akıl verin hele
Hiç sormak aklıma gelmedi açıkçasıZararlı değil midir ki doktora sordun mu
Ben ilk çocukta almadım. Şahsen kendimi zor taşıyan bir insanımKizlar kanguru aldınız mı??
Ben aktif kullanıcıyım hem boba4g hem neko baby switch var. Ergonomik olması önemli bebek için. İlk oğlum hep öndeydi hamileyken bile 2.ciye kullanmaya devam ettim. Orada uyutabildik sadece uzun süre elim ayağimdı. Ama 2.daha sakindi bebek arabasında duruyordu büyük huysuzluk yapınca onu bebek arabasına küçüğü kanguruya alirdim. Alayim mi soruna gelince bebek doğunca karar ver. Ben malum 3 çocuklu olacağım için bana gerekiyor ama tek bebek ve sakin olursa çok gerek yok.Kizlar kanguru aldınız mı??
Seker yuklemesi yaptirdim seker cikmamisti. Altı yanları sızlıyor sıcak ve gergin soguk press yapip havaya kaldirdim az rahatlar gibi oldu. Ödem mi tutuyorum ki dusunmustum ama seker hic aklma gelmedi yüklemede de seker cikmayinca bilemedim suanCanım ayağının altı mi yaniyor. Ama bu şeker belirtisi mi acabaşekerim dengesizlesince yanar benim ayağım
Ben yazınca daha kendimize ev alamadık diye ordan biliyor onu yazdı işte.. Sabrımızı sınadı gitti Allah sağlıcakla doğum nasip etsin ona da psikolojisi bozulmuş galibaBiz ne almışız abartıda övünen mi varmış...bizim ev almadığımızı nerden biliyor bizler eğer ucuz birşeyler arıyorsak bizde bütçemizi düşünüyoruz.kimse bizden iyi bütçemizi düşünemez çöpe atmıyoruzbaştan beri neden böyle söylemedide şimdi söyledi şaşırdım
Bizim içinde öyleydi canım kayinvalidem para verdi bir miktar ister hastaneye ister odaya diye bende öyle aldım parayı karta yatırıp taksit yapdim denk de geldi herşeyi içinde teşhir ürünüydü yatakdi orgu korumaligi vs.İkisi icinde sansim yoktu valla yalana gerek yok bebise oda yapmak cok istiyorum diye amcasi al sen ben oderim dedi o sekilde aldik
38 haftamda cati muayenesi olmuştum, kendimi kastıgim için hoslanmadigim bi durumla karsilastim ,elle muayene etmisti doktorum ve normal doguma uygun dediBirde seyi sorcam yaa şu cati muayenesi tam olarak nasıl bişey.ilk doğumunda yaptıranlar vardır muhakkak.alttan ama tam olarak nasıl yani elle mi yoksa aletle falan mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?