Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya aslinda dogum baslasaydi bile kontrol edilen birsey ,her turlu çatıya bakiyor doktor
Genetiklik olabilir ama yine muayene de belli olcak neyin ne oldugu, sen normalmi düşünüyosun
Aslında annemin yaşadığı tecrübeden tirsarak sezeryan olsa daha iyi olur taraftarıyım korkumdan yalan yok ama devlette doğum olcak o sebeple de devlet normal doğum taraftarı bir sıkıntı olmadığı sürece bakalım ne olacak belli değil yani.

Ahhhh aman hamişiz boşver eşinde yardım ede ede yfak tefek yapılır artık
yoncambenim çantayı almayı unutmuştum, aklıma geldi sipariş vereyim dedim. Fiyata bakar mısın
Aynen geçen ben baktığımda 490 dı şok olmuştum keşke ozaman alsaydın ve baya cidden kaliteli.. şaka gibi daha bi kaç ay önce 220 tl olan şey nasıl böyle artabiliyo

Yani bence bizde ilk seferliğine ütülicez bidaha ütülrmicex gibi şimdilik ben yarın kurursa yıkadıkçarım ütülicemmmmm

O kadar pişman oldum ki anlatamam. O zaman sipariş vermeyi unuttum sonrada çıktı aklımdan. Şimdi bu paraya alsam içim acır yani. 2ayda 200lira zam pes yani

Muhabbet çok koyuymuş. İyi ki denk gelmemişim.
En ifrit olduğum şey maddiyat üzerinden ahkam kesilmesi. Rızkı verenin kime bol vereceği, kimden alacağı belli olmaz.

Meydana serbestçe saydırırken bu Amerika'ya gitmemiş miydi bu neyin kıyası diyordum ki Anteplililili de hatırlamış

3-5 bebek bezi ve ıslak mendilden, Amerikan pasaportu kıyasına gelebildi hayret edilesi bir olay.
Ben doğumdan sonra bebekle mağaza mağaza dolaşmak istemiyorum mesela. Mecbur muyum ağlayan bebekle emzirme odası aramaya?

O değil de 7500₺ nin taksit yapılması ayıp mıymış?

Sezeryan olanlar için sanki iyi degil gibi kanguru?biliyor musun
Bilmem ?

Valla ben e bebekten şubat indiriminde her şeyi almadığıma o kadar pişmanım ki .7 liraya aldığım çoraplar 15 lira olmuş.
Memur insanız ya da sınırlı geliri olan insanız ama bu birikmiş paramız olmadığı anlamına gelmiyor .
Mesela ben bebek arabasını daha geç aldım. 6000 liraya aldım ve eminim bundan bir kaç ay önce alsaydım 3 4 bine alacaktım. Pahalı gibi gelebilir ama her şey o kadar artmış ki 1000 liralık araba 8000 olmuş.ama aileme 6000 e araba aldık deyince oooo diyorlar. Almak zorundayız ne yapalım. E daha düşük marka alsak yarin bir gün kırılınca daha pahalıya gelecek .Ben buradaki hiçbir annenin de abartiya kaçtığını görmedim.
Herkesin kendi düşüncesidir saygı duyarım

Ev alin altin alin canta almayin
Ayipyannda ote gunahmis ona soracaktim

Para olduktan sonra alışveriş 1 günlük işBize de başka masraflar çıktı, bebek alışverişi kaldı kıyafet almayacağım ama kıyafet dışında hiç bir şey yok
Evet sıra gelmediki bi buzlalabı süpürge bozuldu onlara bakıyorum fiyatlar uçmuş onları aradan bi çıkarsam takside baglansam bebegede ufak tefek alcam

Kizlar kanguru aldınız mı??
Ben kızımda 6 ay kadar kullandim. Çok memnunduk. babybjörn baby carrier one air 3d mesh diye geciyor piyasada. ergo baby carrier 360 cool air meshin de cok iyi oldugunu duydum. Ikisi de ergonomik. Ama ben bu sefer Slinge hevesliyim. Bebegim 3 aylikken işe donmem gerek ne yazik ki. Even calusiyorum. Belki onu Slinge koyarım arada, idare ederim yalnizken.

Eklentiler

• Screenshot_20220422-082602_Google.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 58
Ya ben bebek arabası için çok erken davrandım o kadar indirim kovaladım 2300e mal ettim. Puseti de arkadaşımdan aldım hala ooo diyorlar. 1000 liralıklar aynı işi görmüyor muydu diyorlar. O hiçbişey beğenmeyenler bitmez canım takılma.

canım 1000 tl lik 6 ay kullanılır belki ama 2300 tl lik 2 yıl.. ben ilk oğlumda 3 yeni bebek arabası biride kuzenim vermişti 4 araba eskittik hep binmek istemezse diye ucuzuna kaçtık marka bişey almadık 6 ay kullanmada ya kırıldı ya tekerleri bozuldu oğlum kiloluydu ve neredeyse bastonlu arabada 4 yaşına kadar gezdi tembel olduğu için yürümeyi sevmiyordu yani keşke pahalı bir şey alsaydık uzun süre kullansaydık diye pişmanlık yaşadık.. dediğin gibi beğenmeyenler akıl verenler çok oluyor maalesef ..

Bu sümüksü jel kıvamında akıntı bu sabah daha çok geldi idrar kültürümde bu ay ürüme çıktı enfeksiyon bu tür akıntı yaparmı internette biraz araştırdım doğum nişanı filan da yazıyor tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…