Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar daha önceki gebeliklerinde sling kullanan var mı? Kullanışlı mı alınır mı?
Bana bir arkadaşım 3 aydan sonda kullanamazsın çünkü sürekli dışarı bakmak istiyor büyümüş oluyor dedi ama ilk aylar için çok kullanışlı olduğunu söyleyen de var. Annenin kokusunu çok yakından aldığı ve temas olduğu için rahat uyuduğunu annenin de kendi işlerini rahatça halledebileceğini söylüyorlar.
Ben sling çok seviyorum çok tatlı geliyor ama yaz sıcağında ne kadar sağlıklı kullanabiliriz bilmiyorum. Bebek de bunalabilir
Hala kararsızım

Akıntım çoğalmıştı son dönem ama bu tür akıntı ilk defa gördüm ondan panikledim şükür sıkıntılı bişey yoksa sağlıklı olsunlarda bebişler
Hareketlerinde sıkıntı yoksa sorun yapma bence, geçen ben de bazı şikayetler yazdım mesela. Hepsi dinlenince geçti çok şükür
Artık çok yoruluyoruz ama bence farkında değiliz

Hareketlerinde sıkıntı yoksa sorun yapma bence, geçen ben de bazı şikayetler yazdım mesela. Hepsi dinlenince geçti çok şükür
Artık çok yoruluyoruz ama bence farkında değiliz
Az önce 38 haftalık hamile aynı akıntıdan bahsetmiş ama benden daha erken dönemde olanlarda da var o akıntı sanırım tek başına pek doğumla alakalı bi anlam kazandırmıyor sancı kasılma vs olmadan.
Evet yaa ben hala kendimi gebelik öncesinde gibi hissediyodum ama daha çabuk yorulduğumun az iş yapınca nefes nefese kaldığımın farkındayım

Kızlar daha önceki gebeliklerinde sling kullanan var mı? Kullanışlı mı alınır mı?
Ben de kararsız kaldım yazın sıcakta çok kullanılmaz deniliyor ama ben uzun süre ten tene temas yapmak istiyorum süürekli bebeği taşımam zor olur
O yüzden şurdan kendim yapacağım kullanabilirsem daha güzelini alırım diye düşündüm kullanamazsam salıncak yaparım

Tamam ya almıyorum kendime çalışıyorum zaten artık ayakkabı bakacağım yarin
Rahatladım
Bazı bebekler kanguruda durmuyor canım ben almayı düşünmüyorum belimde fıtık var diye ama almak isteseydim doğumdan sonra bebeğe göre karar verirdim sanırım
Bende de fıtık var ama ben zaten esime diye düşündüm avm de falan kendim için değil
Ben ilk çocukta almadım. Şahsen kendimi zor taşıyan bir insanım Bana tasiyabilirmisim gibi gelmiyor. Araba kullanmayı tercih ettim. Ama eşim çok ozeniyordu. Şimdilik almadık ama ilerde bilmem.
Ben de eşime zaten ben hayatta takmam onu darılırım
Hani bi yere gittik kısa süreli. Bebek arabası taşımak yerine kanguru daha avantajlı mi olur diye düşündüm
Ben Ev hanımıyim yani evlendikten sonra ankara ya gelince corona falan is bulamadım şimdi de burada çocuğa bakan olmaz uzunca bi zaman yine işe giremem ama ben bu kanguru olayını eşime takarım diyordum hersey gün gün pahalaniyo alıp koysam mi kenara bilemedim
Bak kayinvalidem bebek arabasını ben alcam seçin siz dedi inan çok pahalı olmuşlar en hesaplı neredeyse 5 bin TL lik bulduk o bana fazla pahalı geldi 3500 e vardı onu alalım dedik ama annem çok pahalı ne gerek var isimsiz bebek mağazalarında 900 tl ye bile var onlardan al ne gerek var kaç kere binecek ki diyip duruyor bana vicdan yaptırıyor günah diyo ama onlara da ne kadar güven olur diyorum onca insan kullanıyor kaç kere binecek ki diyo ama ben markalı olsun istiyorum olmuşken sonradan kafam ağrımasın diye bilmiyorum cidden israf mi düşünüyorum

İkisi icinde sansim yoktu valla yalana gerek yok bebise oda yapmak cok istiyorum diye amcasi al sen ben oderim dedi o sekilde aldik
Vay be neamcalar var maşallah bizim bi 6 yaşında kızımız var daha amcasını bilmiyor..aramaz sormaz..bi hediyesini görmede çocuk..doğduğunda bi altın taktı..zaten eltimda benden sonra doğum yapmıştı aynı gün bende altını onun çocuğuna taktım.elde varsıfır tebrik ediyorum böyleakrabaları..bizde gurbette işte vatan millet için nöbetteyiz iyice uzaklaştık akrabalardan.

Başka bir arkadaşta da öyle olmustu, yakın zamanda doğum yaptı o da ama o akıntısı nişan değildi
O akıntı geldikten baya sonra doğurdu
Sıkıntı yapma
Benim de şimdi sağ kasıktan bir sızı var vurup geçiyor
Mutfak toplayacaktım bıraktım uzanayım biraz

Ahahaha eltim olmadigi icin boyle evlense benimkide degisir amcam var benim 30 yasinda elinde buyudum amcam evlendiginde 13 yasinda falandim hep babannemlerde kalir amcamla uyurdum evlenince yabanci oldu annemin bir lafi vardir erkegin koynuna ciplak seytan griince gozu kimseyi gromez diye oyle oluyor gercekten

Canım ben ilk araba işini halledeyim aradan çıksın diye baya önden baktım. Her gün fiyatlar değişiyor. İsimsizlere de baktım ikinci el de baktım. İsimsizler baya standart zaten belli modeller var her marka kendi logosunu basıyor. Onlar için tekerler çok çabuk gider servisleri de sıkıntılı dediler canım. İkinci el de güvenemiyorsun ama teşhir bakabilirsin. Teşhir ürünlerde güzel indirim yapıyorlar.

Bebek arabasinin konforlu olması önemli bizde iki tane var biri uygun fiyat biri güzel bir markanın şişme teker filan bebeğim ilkinde hiç durmuyor hep mizmizlaniyor uykusu çok gelse bile dalamıyor sürüşü rahat değil çok yorucu oluyor. Kayınvalideniz alsın güzel bir araba torununa daha sonra işiniz bitince satarsınız.

Anladim canım, eger devlette dogum yapacaksan biraz acimasiz olabiliyorlar yani mesela catiya bakarken sen o an rahatsiz olsan onlarin umrunda olmaz direk dalar bakar ebeler umarım oyle degillerdir diyeyim yinede

Ya dümdüz kumaşa bu paralar çok değil mi anneme dedim yap bana diye o da neymiş öyle kullanamazsın sen onu dedi. İkinci el bakıyım diyorum.

Böyle akıntı gelip baya sonra dediğin olması gereken vakitte mi doğurdu
Benimde kasıklara hafif sancı vuruyor geçiyor adet sancısı gibi uzandım yine

canım benim oğlan gibi yürümeyi sevmez bebek arabasına binmek isterse israf hiç değil bir hayvanat bahçesinde 3 saat hiç inmeden gezdiğini sonrada 1 saat kadar uyuduğunu bilirim 3 yaş civarlarındaydı .. o yüzden bu kesinlikle çocukla alakalı bende kararsızım tecrübeli olmama ragmen şimdi iyisini alayım diyorum geçen e-bebekten baktık ama buda sevmez binmezse parama yazık olacak çünkü gözlemlediğim kadarıyla bazı çocuklar hiç binmek istemiyor yürümek koşmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…