Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen öyle ben ucuzlara da baktım çok araştırdım tekerleri 3 ayda gider dediler. Şimdi baktım araba da 5 bine dayanmış. Ne yapsak yaranamıyoruz

Şeffaf mı?

Aynisi az once bndende geldi wc dustu baya uzayan biseydi bende korktum

En son kutlrude ureme cikmadi idrar tahlilindede cikmamisti ama yinelemis olabilir daha once gecirdim yogun enfeksiyon cunki

İnşallah ciddi bişey değildir ya kontrolüm cuma günü ilaçla geçebilecek bişeydir inşallah baya tedirgin oldum ben
Ama ben hasatnede yattigim surecte falan boylr akinti gelmemisti sari kokulu hatta bazen yesile yakin akinti geliyordu by daha farklj gebelikten oncede oluyordu diye hatirliyorum

canım emin değilim ama nişanda kırmızı pembe lekeli olması lazım değil mi? enfeksiyon sarı akıntı yapıyor dr dediği gibi yat dinlen için rahat etmezse acile gidersin

benim de geliyor dönem dönem .doktorum kırmızı pembe veya yeşil kokulu olmadığı sürece tehlikeli olmadığını söyledi.

Hepinize gut mornink
Kızlar beşik konusunda çok kararsız kaldım . Kayınvalidem ben alırım demişti ve ne zaman yalnız olsak ben alırım sen beğen diyor eşimle birlikte konuştuğumuzda nevresimlerini ben alıcam diyor Anlamadım gitti. Eşime annen ben alırım demişti diyorum bu kez ağzından çıkmıyor. He benim için almaması daha hayırlı da orası ayrı. Bende kendim beğenip almaya karar verdim. Zaten ayrı bir oda yaptım. Anne yanı için çok uçuk fiyatlar var. 6aydan sonra kendi odasına alıştırmayı düşünüyorum biraz da iki model arasında kaldım siz olsanız ne yapardınız? Pregonun ki 1 hafta önce 900tl idi . Her gün pahalanıyor

Eklentiler

• 56FB3507-A59A-43AB-8C4F-7F45098FF662.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 70
  • E27300EE-A448-4EE7-B824-6BEE2CB4AE12.webp
    26 KB · Görüntüleme: 73
Yan tarafı anne yatağına birleştirilen çok rahat oluyo anne için . Bebeği alıp koyması kolay gece hiç kalkmadan bebeği sürekli kontrol edebiliyorsunuz uyurken eline filan dokunmak çok güzel ve kıpırdayınca yattıgınız yerden piş piş yapiyosunuz tam ayıkmadan geri daliyo. Dez avantajı sallanmadigi için bebek sallanmak isterse işte o zaman keşke sallanan olanı alsaydım diyosunuz. Benim bebeğim sallanmaya cok sevmediği için rahat etmiştim.

canım arada 735 tl gibi bir fiyat farkı var 1300 olan daha kullanışlı gibi ama bu tür ürünlerde çok kısa süreli yatacak mesela ben ilk oğlumda buna benzer kullandım inan 5 kere yatmamıştır sürekli emmek istiyordu hep kucağımda ya da yatakta yanımdaydı o yüzden böyle birşey şimdikinde almayacağım onun yerine iyi bir park yatak alıcam ,, sen almak istiyorsan bence ucuzunu al ama bana kalsa bu tür ürünler gereksiz ilk oğlumdaki tecrübeme dayanarak..

Pregonun ki aynı ebebegin kine benziyor ben ondan aldım. Diğer gösterdiğin pek kullanışlı değil. Sen beğen ben alırım diyorsa linkini at anne ben bunu beğendim de. Valla benim annemde kızım ne ihtiyacınız varsa bize söyleyin deyip duruyordu attım babama linkini aldı

Canım sallanabiliyor olması lazım. Benim aldığım babyplus sallanıyor.

Kırmızı ve yeşil olmadığı sürece bir problem olmuyor diye biliyorum ben

Ama ben hasatnede yattigim surecte falan boylr akinti gelmemisti sari kokulu hatta bazen yesile yakin akinti geliyordu by daha farklj gebelikten oncede oluyordu diye hatirliyorum
Valla gebelikten önceyi yumurtlama filan diye düşünürdüm de sanırım bende de dönem dönem oluyodu ama bunu bilemedim
canım emin değilim ama nişanda kırmızı pembe lekeli olması lazım değil mi? enfeksiyon sarı akıntı yapıyor dr dediği gibi yat dinlen için rahat etmezse acile gidersin
Allah’a şükür öyle kanlı lekeli filan değil Cuma’ya kadar vakit te geçmiyor gitsem de bi ilaç bişey verse diye
benim de geliyor dönem dönem .doktorum kırmızı pembe veya yeşil kokulu olmadığı sürece tehlikeli olmadığını söyledi.
içim rahatladı ya hamilelikte dönem dönem geliyor dimi benimkinin de kokusu rahatsız edici değil renkli de değil şeffaf hafif sarımsı o sarılıkta idrardandır belki diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…