- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.701
Aynen öyle ben ucuzlara da baktım çok araştırdım tekerleri 3 ayda gider dediler. Şimdi baktım araba da 5 bine dayanmış. Ne yapsak yaranamıyoruzcanım 1000 tl lik 6 ay kullanılır belki ama 2300 tl lik 2 yıl.. ben ilk oğlumda 3 yeni bebek arabası biride kuzenim vermişti 4 araba eskittik hep binmek istemezse diye ucuzuna kaçtık marka bişey almadık 6 ay kullanmada ya kırıldı ya tekerleri bozuldu oğlum kiloluydu ve neredeyse bastonlu arabada 4 yaşına kadar gezdi tembel olduğu için yürümeyi sevmiyorduyani keşke pahalı bir şey alsaydık uzun süre kullansaydık diye pişmanlık yaşadık.. dediğin gibi beğenmeyenler akıl verenler çok oluyor maalesef ..
Şeffaf mı?Bu sümüksü jel kıvamında akıntı bu sabah daha çok geldi idrar kültürümde bu ay ürüme çıktı enfeksiyon bu tür akıntı yaparmı internette biraz araştırdım doğum nişanı filan da yazıyor tedirgin oldum
Aynisi az once bndende geldi wc dustu baya uzayan biseydi bende korktumBu sümüksü jel kıvamında akıntı bu sabah daha çok geldi idrar kültürümde bu ay ürüme çıktı enfeksiyon bu tür akıntı yaparmı internette biraz araştırdım doğum nişanı filan da yazıyor tedirgin oldum
Evet hafif sarımsıŞeffaf mı?
enfeksiyon varmıydı sende de yada üreme benim bu ay ilk defa üreme çıktı kültürde dün az geldi doktoruma sordum ayakta çok kalmışsın dinlen bol su iç dedi dünden beri istirahat halindeyim sabah yataktan kalkıp wc gittim daha çok geldi bugunAynisi az once bndende geldi wc dustu baya uzayan biseydi bende korktum
En son kutlrude ureme cikmadi idrar tahlilindede cikmamisti ama yinelemis olabilir daha once gecirdim yogun enfeksiyon cunkiEvet hafif sarımsı
enfeksiyon varmıydı sende de yada üreme benim bu ay ilk defa üreme çıktı kültürde dün az geldi doktoruma sordum ayakta çok kalmışsın dinlen bol su iç dedi dünden beri istirahat halindeyim sabah yataktan kalkıp wc gittim daha çok geldi bugun
İnşallah ciddi bişey değildir ya kontrolüm cuma günü ilaçla geçebilecek bişeydir inşallah baya tedirgin oldum benEn son kutlrude ureme cikmadi idrar tahlilindede cikmamisti ama yinelemis olabilir daha once gecirdim yogun enfeksiyon cunki
Ama ben hasatnede yattigim surecte falan boylr akinti gelmemisti sari kokulu hatta bazen yesile yakin akinti geliyordu by daha farklj gebelikten oncede oluyordu diye hatirliyorumİnşallah ciddi bişey değildir ya kontrolüm cuma günü ilaçla geçebilecek bişeydir inşallah baya tedirgin oldum ben
canım emin değilim ama nişanda kırmızı pembe lekeli olması lazım değil mi? enfeksiyon sarı akıntı yapıyor dr dediği gibi yat dinlen için rahat etmezse acile gidersinEvet hafif sarımsı
enfeksiyon varmıydı sende de yada üreme benim bu ay ilk defa üreme çıktı kültürde dün az geldi doktoruma sordum ayakta çok kalmışsın dinlen bol su iç dedi dünden beri istirahat halindeyim sabah yataktan kalkıp wc gittim daha çok geldi bugun
benim de geliyor dönem dönem .doktorum kırmızı pembe veya yeşil kokulu olmadığı sürece tehlikeli olmadığını söyledi.Bu sümüksü jel kıvamında akıntı bu sabah daha çok geldi idrar kültürümde bu ay ürüme çıktı enfeksiyon bu tür akıntı yaparmı internette biraz araştırdım doğum nişanı filan da yazıyor tedirgin oldum
Bende bundan sipariş verecektim bugün yarın derken uçmuş fiyatı . Sona kaldık dona kaldık
Yan tarafı anne yatağına birleştirilen çok rahat oluyo anne için . Bebeği alıp koyması kolay gece hiç kalkmadan bebeği sürekli kontrol edebiliyorsunuz uyurken eline filan dokunmak çok güzel ve kıpırdayınca yattıgınız yerden piş piş yapiyosunuz tam ayıkmadan geri daliyo. Dez avantajı sallanmadigi için bebek sallanmak isterseHepinize gut mornink
Kızlar beşik konusunda çok kararsız kaldım . Kayınvalidem ben alırım demişti ve ne zaman yalnız olsak ben alırım sen beğen diyor eşimle birlikte konuştuğumuzda nevresimlerini ben alıcam diyorAnlamadım gitti. Eşime annen ben alırım demişti diyorum bu kez ağzından çıkmıyor. He benim için almaması daha hayırlı da orası ayrı. Bende kendim beğenip almaya karar verdim. Zaten ayrı bir oda yaptım. Anne yanı için çok uçuk fiyatlar var. 6aydan sonra kendi odasına alıştırmayı düşünüyorum biraz da iki model arasında kaldım siz olsanız ne yapardınız? Pregonun ki 1 hafta önce 900tl idi . Her gün pahalanıyor
canım arada 735 tl gibi bir fiyat farkı var 1300 olan daha kullanışlı gibi ama bu tür ürünlerde çok kısa süreli yatacak mesela ben ilk oğlumda buna benzer kullandım inan 5 kere yatmamıştır sürekli emmek istiyordu hep kucağımda ya da yatakta yanımdaydı o yüzden böyle birşey şimdikinde almayacağım onun yerine iyi bir park yatak alıcam ,, sen almak istiyorsan bence ucuzunu al ama bana kalsa bu tür ürünler gereksiz ilk oğlumdaki tecrübeme dayanarak..Hepinize gut mornink
Kızlar beşik konusunda çok kararsız kaldım . Kayınvalidem ben alırım demişti ve ne zaman yalnız olsak ben alırım sen beğen diyor eşimle birlikte konuştuğumuzda nevresimlerini ben alıcam diyorAnlamadım gitti. Eşime annen ben alırım demişti diyorum bu kez ağzından çıkmıyor. He benim için almaması daha hayırlı da orası ayrı. Bende kendim beğenip almaya karar verdim. Zaten ayrı bir oda yaptım. Anne yanı için çok uçuk fiyatlar var. 6aydan sonra kendi odasına alıştırmayı düşünüyorum biraz da iki model arasında kaldım siz olsanız ne yapardınız? Pregonun ki 1 hafta önce 900tl idi . Her gün pahalanıyor
Pregonun ki aynı ebebegin kine benziyor ben ondan aldım. Diğer gösterdiğin pek kullanışlı değil. Sen beğen ben alırım diyorsa linkini at anne ben bunu beğendim de.Hepinize gut mornink
Canım sallanabiliyor olması lazım. Benim aldığım babyplus sallanıyor.Yan tarafı anne yatağına birleştirilen çok rahat oluyo anne için . Bebeği alıp koyması kolay gece hiç kalkmadan bebeği sürekli kontrol edebiliyorsunuz uyurken eline filan dokunmak çok güzel ve kıpırdayınca yattıgınız yerden piş piş yapiyosunuz tam ayıkmadan geri daliyo. Dez avantajı sallanmadigi için bebek sallanmak isterseişte o zaman keşke sallanan olanı alsaydım diyosunuz. Benim bebeğim sallanmaya cok sevmediği için rahat etmiştim.
Kırmızı ve yeşil olmadığı sürece bir problem olmuyor diye biliyorum benEvet hafif sarımsı
Valla gebelikten önceyi yumurtlama filan diye düşünürdüm de sanırım bende de dönem dönem oluyodu ama bunu bilemedimAma ben hasatnede yattigim surecte falan boylr akinti gelmemisti sari kokulu hatta bazen yesile yakin akinti geliyordu by daha farklj gebelikten oncede oluyordu diye hatirliyorum
Allah’a şükür öyle kanlı lekeli filan değil Cuma’ya kadar vakit te geçmiyor gitsem de bi ilaç bişey verse diyecanım emin değilim ama nişanda kırmızı pembe lekeli olması lazım değil mi? enfeksiyon sarı akıntı yapıyor dr dediği gibi yat dinlen için rahat etmezse acile gidersin
içim rahatladı ya hamilelikte dönem dönem geliyor dimi benimkinin de kokusu rahatsız edici değil renkli de değil şeffaf hafif sarımsı o sarılıkta idrardandır belki diye düşünüyorumbenim de geliyor dönem dönem .doktorum kırmızı pembe veya yeşil kokulu olmadığı sürece tehlikeli olmadığını söyledi.
Akıntım çoğalmıştı son dönem ama bu tür akıntı ilk defa gördüm ondan panikledim şükür sıkıntılı bişey yoksa sağlıklı olsunlarda bebişlerKırmızı ve yeşil olmadığı sürece bir problem olmuyor diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?