- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.741
Cidden öyleAhahaha eltim olmadigi icin boyle evlense benimkide degisiramcam var benim 30 yasinda elinde buyudum amcam evlendiginde 13 yasinda falandim hep babannemlerde kalir amcamla uyurdum evlenince yabanci oldu annemin bir lafi vardir erkegin koynuna ciplak seytan griince gozu kimseyi gromez diye oyle oluyor gercekten
Aslinda birazda doktorlarin insafina kalmis acilde nst de sancim cikinca acilmam varmi diye bakan doktor cok narin defalarca özür dileyerek bakmisti gerci hos alttan muayene benim cok canimi yakan bie durum degil amaAnladim canım, eger devlette dogum yapacaksan biraz acimasiz olabiliyorlar yani mesela catiya bakarken sen o an rahatsiz olsan onlarin umrunda olmaz direk dalar bakar ebeler umarım oyle degillerdir diyeyim yinede
henüz yok ilkinde olmamıştı umarım bunda da olmaz ,, hindistan cevizi yağı aldım Arifoğlunun onu kullanıyorum ama kesinlikle genetik ve cilt yapısı ile alakalı bir durum canımÇatlayan var mi kizlar
Sans işi canım biraz kişiye göre çok değişiyor Allah vicdanlilarla karşılaştırsın diyelim ne diyelimAnladim canım, eger devlette dogum yapacaksan biraz acimasiz olabiliyorlar yani mesela catiya bakarken sen o an rahatsiz olsan onlarin umrunda olmaz direk dalar bakar ebeler umarım oyle degillerdir diyeyim yinede
38. Haftasında falan doğurdu yanlış hatırlamıyorsamBöyle akıntı gelip baya sonra dediğin olması gereken vakitte mi doğurdu
Benimde kasıklara hafif sancı vuruyor geçiyor adet sancısı gibi uzandım yine
Aynen öyle yap canım ertesi güne anca toparladım bende anneme yerleştim sagolsun ben bakarım sana dediTeşekkür ederim Geçmiş olsun sizede tansiyonum hala yükselmedi yarına anca kendime gelirim yüksek olmasındansa düşük tansiyona razıyım artık yalnız bi yere çıkmıycam
Ebeleri diyom kiz , gerçi dogum yapacağım gun özel olmasina ragmen benim ebede gaddardı biraz ama bana baksa sabaha kadar doguramazdim dur diyom rahat edemiyom sen cok elinle kurcaliyorsun diyorum ee işimiz bu nazlanma sus didiAslinda birazda doktorlarin insafina kalmis acilde nst de sancim cikinca acilmam varmi diye bakan doktor cok narin defalarca özür dileyerek bakmisti gerci hos alttan muayene benim cok canimi yakan bie durum degil ama
Ahahshshsh annem beni dogururken ebe anneme zevkli zevkli yerken banami.sordun demis bazilari cidden olmamasi gerekeni soyleyebiliyorEbeleri diyom kiz , gerçi dogum yapacağım gun özel olmasina ragmen benim ebede gaddardı biraz ama bana baksa sabaha kadar doguramazdim dur diyom rahat edemiyom sen cok elinle kurcaliyorsun diyorum ee işimiz bu nazlanma sus didi
Aynen bence de pahalı slingler o yüzden kendim yapıp deneyeceğim başta çok zor değil yapımıYa dümdüz kumaşa bu paralar çok değil mianneme dedim yap bana diye o da neymiş öyle kullanamazsın sen onu dedi. İkinci el bakıyım diyorum.
Çatır çatır doktor badem yağı falan sür diyor ama benim için çok geç benceÇatlayan var mi kizlar
Yüzüm yemyeşil olmuş sarıyı geçtim bugün bile toparlanamıycam ah keşke babada bakan olsa çok şanslısın ne güzel annene Allah ömür versinAynen öyle yap canım ertesi güne anca toparladım bende anneme yerleştim sagolsun ben bakarım sana dedi
Evet oyle.malesef , fakat normal dogumda ebede cok önemli 10 cm olana kadar doktor ebeye emanet ediyor seniSans işi canım biraz kişiye göre çok değişiyor Allah vicdanlilarla karşılaştırsın diyelim ne diyelimçok şükür öyle kaba davranan eden denk gelmedim bu zamana kadar ama gelebilirim tabiki Allah esirgesin ozellikle yeni asistanlar yeni hemşireler falan öyle deniliyor kendilerini bişey oldum saniyolar hemen.kirk yıllık doktordan daha egolu oluyorlar.prof doktor du mesele detaylida bakan doktor cokda kibar ve nazik di ama yanındaki asistani hiç öyle değildi tavırlarından anlaşılıyor.
Canım kim söylemiş hatırlamiyorum ama ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz var. Ya da ucuz etin yahnisi.... Kiyafetlerde ucuz alınır nasılsa çok uzun gitmiyorlar. Ama araba yeri geliyor 5 sene kullanıyorsun. Hatta eğer sağlamsa bizde olduğu gibi 2. Çocuğa da kalıyor.Rahatladım
Bende de fıtık var ama ben zaten esime diye düşündüm avm de falan kendim için değil
Ben de eşime zaten ben hayatta takmam onu darılırım
Hani bi yere gittik kısa süreli. Bebek arabası taşımak yerine kanguru daha avantajlı mi olur diye düşündüm
Ben Ev hanımıyim yani evlendikten sonra ankara ya gelince corona falan is bulamadım şimdi de burada çocuğa bakan olmaz uzunca bi zaman yine işe giremem ama ben bu kanguru olayını eşime takarım diyordumhersey gün gün pahalaniyo alıp koysam mi kenara bilemedim
Bak kayinvalidem bebek arabasını ben alcam seçin siz dedi inan çok pahalı olmuşlar en hesaplı neredeyse 5 bin TL lik bulduk o bana fazla pahalı geldi 3500 e vardı onu alalım dedik ama annem çok pahalı ne gerek var isimsiz bebek mağazalarında 900 tl ye bile var onlardan al ne gerek var kaç kere binecek ki diyip duruyor bana vicdan yaptırıyor günah diyo ama onlara da ne kadar güven olur diyorum onca insan kullanıyor kaç kere binecek ki diyo ama ben markalı olsun istiyorum olmuşken sonradan kafam ağrımasın diye bilmiyorum cidden israf mi düşünüyorum
Bizde bi Allah’ın izniyle 38 leri görseydik teşekkür ederim inşallah bi sıkıntı olmaz bizde de38. Haftasında falan doğurdu yanlış hatırlamıyorsam
Yani akıntısı da sanırım 32 ya da 34 te olmustu.
Bi sıkıntı olmadı yani
Ben 12.haftadan beri sürüyorum badem yağı bende çatladimCatır çatır doktor badem yağı falan sür diyor ama benim için çok geç bence
Amin canımYüzüm yemyeşil olmuş sarıyı geçtim bugün bile toparlanamıycam ah keşke babada bakan olsa çok şanslısın ne güzel annene Allah ömür versin
Ben ilk ikiz gebelik yaşamıştım 3 aylık olduğumda poğaca gibi kabardım tabi vucudumda şok oldu ondan sonra da 3 gebelik yaşadım koyverdim gitti cildimde çatlamaya müsait alıştım çatlaklarımaBen 12.haftadan beri sürüyorum badem yağı bende çatladimyani sursende aynı olcakmis bence catlayacaksak catliyoruz sanki.
İnşallah gönlünüze göre olsunAmin canımiyiki annem var annem gibi bir anne olacagım cok korumacı
İşte onuda seçme şansım yok malesefEvet oyle.malesef , fakat normal dogumda ebede cok önemli 10 cm olana kadar doktor ebeye emanet ediyor seni
10 olunca doktoru cagiriyor tabi bu kac saatte gerceklesir allah bilir
Umarim cok guzel bi dogum hikayen olur iyi insanlara denk gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?