Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cidden öyle aman aman bişeylerini istemiyoruz..

Anladim canım, eger devlette dogum yapacaksan biraz acimasiz olabiliyorlar yani mesela catiya bakarken sen o an rahatsiz olsan onlarin umrunda olmaz direk dalar bakar ebeler umarım oyle degillerdir diyeyim yinede
Aslinda birazda doktorlarin insafina kalmis acilde nst de sancim cikinca acilmam varmi diye bakan doktor cok narin defalarca özür dileyerek bakmisti gerci hos alttan muayene benim cok canimi yakan bie durum degil ama

Anladim canım, eger devlette dogum yapacaksan biraz acimasiz olabiliyorlar yani mesela catiya bakarken sen o an rahatsiz olsan onlarin umrunda olmaz direk dalar bakar ebeler umarım oyle degillerdir diyeyim yinede
Sans işi canım biraz kişiye göre çok değişiyor Allah vicdanlilarla karşılaştırsın diyelim ne diyelim çok şükür öyle kaba davranan eden denk gelmedim bu zamana kadar ama gelebilirim tabiki Allah esirgesin ozellikle yeni asistanlar yeni hemşireler falan öyle deniliyor kendilerini bişey oldum saniyolar hemen.kirk yıllık doktordan daha egolu oluyorlar.prof doktor du mesele detaylida bakan doktor cokda kibar ve nazik di ama yanındaki asistani hiç öyle değildi tavırlarından anlaşılıyor.

Böyle akıntı gelip baya sonra dediğin olması gereken vakitte mi doğurdu
Benimde kasıklara hafif sancı vuruyor geçiyor adet sancısı gibi uzandım yine
38. Haftasında falan doğurdu yanlış hatırlamıyorsam
Yani akıntısı da sanırım 32 ya da 34 te olmustu.
Bi sıkıntı olmadı yani

Teşekkür ederim Geçmiş olsun sizede tansiyonum hala yükselmedi yarına anca kendime gelirim yüksek olmasındansa düşük tansiyona razıyım artık yalnız bi yere çıkmıycam
Aynen öyle yap canım ertesi güne anca toparladım bende anneme yerleştim sagolsun ben bakarım sana dedi

Aslinda birazda doktorlarin insafina kalmis acilde nst de sancim cikinca acilmam varmi diye bakan doktor cok narin defalarca özür dileyerek bakmisti gerci hos alttan muayene benim cok canimi yakan bie durum degil ama
Ebeleri diyom kiz , gerçi dogum yapacağım gun özel olmasina ragmen benim ebede gaddardı biraz ama bana baksa sabaha kadar doguramazdim dur diyom rahat edemiyom sen cok elinle kurcaliyorsun diyorum ee işimiz bu nazlanma sus didi

Ebeleri diyom kiz , gerçi dogum yapacağım gun özel olmasina ragmen benim ebede gaddardı biraz ama bana baksa sabaha kadar doguramazdim dur diyom rahat edemiyom sen cok elinle kurcaliyorsun diyorum ee işimiz bu nazlanma sus didi
Ahahshshsh annem beni dogururken ebe anneme zevkli zevkli yerken banami.sordun demis bazilari cidden olmamasi gerekeni soyleyebiliyor

Evet oyle.malesef , fakat normal dogumda ebede cok önemli 10 cm olana kadar doktor ebeye emanet ediyor seni
10 olunca doktoru cagiriyor tabi bu kac saatte gerceklesir allah bilir
Umarim cok guzel bi dogum hikayen olur iyi insanlara denk gelirsin

Canım kim söylemiş hatırlamiyorum ama ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz var. Ya da ucuz etin yahnisi.... Kiyafetlerde ucuz alınır nasılsa çok uzun gitmiyorlar. Ama araba yeri geliyor 5 sene kullanıyorsun. Hatta eğer sağlamsa bizde olduğu gibi 2. Çocuğa da kalıyor. Zamanında pahalli alıp da sakladigim malzeme içinde en yoğun kuandigim ve hakkını verdiğim malzeme araba oldu. Benimki Traveldi yatak gibi olan portbebesini oraya buraya gittiğimde bebeğe yatak olarak kullandim. Evdeyken içine yatırıp oda oda gezdirdim. İlk zamanlar yine pusetini takip evde ona oturtup yanımda gezidirdim. Banyoda tuvalette öyle yanıma aldım Baya verimli kullandım. Hiç vicdan yapma alsınlar bence. Durumları kötü değil demiştin. Hani kötü olsa insan huzursuz olur ama. Bir kere alıcaksın belki bir sonraki çocukta da kullanicaksin. Kırılıp elinde kalırsa daha kötü.

38. Haftasında falan doğurdu yanlış hatırlamıyorsam
Yani akıntısı da sanırım 32 ya da 34 te olmustu.
Bi sıkıntı olmadı yani
Bizde bi Allah’ın izniyle 38 leri görseydik teşekkür ederim inşallah bi sıkıntı olmaz bizde de

Ben 12.haftadan beri sürüyorum badem yağı bende çatladim yani sursende aynı olcakmis bence catlayacaksak catliyoruz sanki.
Ben ilk ikiz gebelik yaşamıştım 3 aylık olduğumda poğaca gibi kabardım tabi vucudumda şok oldu ondan sonra da 3 gebelik yaşadım koyverdim gitti cildimde çatlamaya müsait alıştım çatlaklarıma

Evet oyle.malesef , fakat normal dogumda ebede cok önemli 10 cm olana kadar doktor ebeye emanet ediyor seni
10 olunca doktoru cagiriyor tabi bu kac saatte gerceklesir allah bilir
Umarim cok guzel bi dogum hikayen olur iyi insanlara denk gelirsin
İşte onuda seçme şansım yok malesef özelde de olsa hemşire seçilebiliyor mu bilmiyorum ayrıca neye göre seçeceğim ki hemşireyi vicdanlimi degilmi
Bakalım hala umudum var belki sezeryana döner diye ama aksilikde çıksin istemiyorum tabiki Allahım hayırlısını nasip etsin deyip düşünmemeye çalışıyorum en güzeli
Amin canım hepimiz iyi insanlarla karsilasalim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…