- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.761
O sebeple hiç bir şey sürmedim.Ben 12.haftadan beri sürüyorum badem yağı bende çatladimyani sursende aynı olcakmis bence catlayacaksak catliyoruz sanki.
İşte müsait demekki vücut dediğin gibi o yuzden surseydim falan diye kendini üzme hiç belliki sursende aynısı olcakmis.ben kendimi tahmin ediyordum zaten az kilo alip versem hemen catlagim olurdu.simdi karnım büyüdü göbek altımda var yani çatlak malesef hala inatla sürüyorum ama faydası yok malesefBen ilk ikiz gebelik yaşamıştım 3 aylık olduğumda poğaca gibi kabardım tabi vucudumda şok oldu ondan sonra da 3 gebelik yaşadım koyverdim gitti cildimde çatlamaya müsait alıştım çatlaklarıma
İşte bende bir ümit belki çatlamam dedim ama nafileO sebeple hiç bir şey sürmedim.İlk çocukta sürmüştüm yine de çatladı. Şimdi sürmedim. Aynı çatlaklar belirdi. Yenisi yok sanırım. Dikkat etmiyorum artık. Ama bol su içiyorum acaba diyorum ilk çocukta yerince su icmedigim için mi bu kadar çok catladim.
Eşim bikiniye karşı bikini dışında bana lazım değil zaten o kısımİşte müsait demekki vücut dediğin gibi o yuzden surseydim falan diye kendini üzme hiç belliki sursende aynısı olcakmis.ben kendimi tahmin ediyordum zaten az kilo alip versem hemen catlagim olurdu.simdi karnım büyüdü göbek altımda var yani çatlak malesef hala inatla sürüyorum ama faydası yok malesef
Tek derdimiz kilo olsunBen bundan sonra buradan devam
Can Bilgin on Instagram: "Böyle bi tartımız vardı da biz mi kilo vermedik sevimli tartı 😇😇 . . . . . . . . . . . #aylakanimasyon #aylak #animasyon #animeedits #animeedit #animasyonlar #tiktokanimasyon #kısaanimasyon #atiye #reelsanimasyon #reelsinsta
5,647 likes, 40 comments - aylakanimasyon on April 16, 2022: "Böyle bi tartımız vardı da biz mi kilo vermedik sevimli tartı 😇😇 . . . . . . . . . . . #aylakanimasyon #aylak #animasyon #animeedits #animeedit #animasyonlar #tiktokanimasyon #kısaanimasyon #atiye #reelsanimasyon #reelsinstagram...www.instagram.com
Bence de , ben ilk başlarda çok taktım birden 5 kilo alınca. Simdi sallamıyorum, aldığım kiloları abur cuburdan vs almamaya çalısıyorum sadece :)Tek derdimiz kilo olsun
Hava sıcak olucak zaten ilk etapta hızlı gidiyor ve kilo vermek istedikten sonra çok zor değil o sıcakta bol bol su bebekle uğraş derken hemen gider kilolarBence de , ben ilk başlarda çok taktım birden 5 kilo alınca. Simdi sallamıyorum, aldığım kiloları abur cuburdan vs almamaya çalısıyorum sadece :)
Yok benceBu kv lerden kurtulmanin yolu yokmu Allah rizasi icin biri bana söylesin
İntihar edicem artik asla ogluma gelinime karsi böyle olmiycam aslaa rabbim o gunleri gosterirse insallahYok bence
Naapti ?İntihar edicem artik asla ogluma gelinime karsi böyle olmiycam aslaa rabbim o gunleri gosterirse insallah
Tamamen yük oluyorlar dusuncesizler artik cok yoruldum esim yaklasik 2 aydir hafta sonu izin kullanmiyorum mesaiye kaliyor aksamlarida oyle gec geliyor beyram icin planlar yapmistik zaten bebekde dogucak diye piknige falan gitmeyi dusunuyorduk hanimefendi memelekete gidicekmis arabalari olmadigi icinde bizim arabamizi istiyor birde basinizin caresine bakin bayramda baban falan hastaneye gitmen gerekirse goturur diyor ya bu saka mi ben her an babami nerden bulayim ayrica acil bir durum olmada bile o gezicek diye ben neden eve tikiliyorum sinir krizleri geciriyorum esime vermicez demi duye soedum birkac kez ses cikarmadi napcam bilmiyorumNaapti ?
Okurken tansiyonum çıktı yuh. Yani canım iş tamamen esinde biter .. eşin diyecek ki anne ben uzun süredir bayram iznini bekliyorum plan yaptık hani yapmasak tabi veririm ama önceden ayarladık hem artık bizim durumumuz özel esimin sancısı olur falan altımızda araba bize şart diyecek. Yalnız kayinvaliden de direk emri vaki yapmış yani rica etmemiş direk alacağız demiş bu yüzü eşinden buluyor olmalıTamamen yük oluyorlar dusuncesizler artik cok yoruldum esim yaklasik 2 aydir hafta sonu izin kullanmiyorum mesaiye kaliyor aksamlarida oyle gec geliyor beyram icin planlar yapmistik zaten bebekde dogucak diye piknige falan gitmeyi dusunuyorduk hanimefendi memelekete gidicekmis arabalari olmadigi icinde bizim arabamizi istiyor birde basinizin caresine bakin bayramda baban falan hastaneye gitmen gerekirse goturur diyor ya bu saka mi ben her an babami nerden bulayim ayrica acil bir durum olmada bile o gezicek diye ben neden eve tikiliyorum sinir krizleri geciriyorum esime vermicez demi duye soedum birkac kez ses cikarmadi napcam bilmiyorum
Yani bu tarz yüzsüzlükler için eşin eğitilmesi lazım. Eşinizi üsteleyin, riskli durumdasınız. Binsinler otobüs, uçağa gitsinler. Bdv cevabı gibi olduOkurken tansiyonum çıktı yuh. Yani canım iş tamamen esinde biter .. eşin diyecek ki anne ben uzun süredir bayram iznini bekliyorum plan yaptık hani yapmasak tabi veririm ama önceden ayarladık hem artık bizim durumumuz özel esimin sancısı olur falan altımızda araba bize şart diyecek. Yalnız kayinvaliden de direk emri vaki yapmış yani rica etmemiş direk alacağız demiş bu yüzü eşinden buluyor olmalı
Kv degil aslinda kp dugun sonrasi bunlar benim altinlarimi isteyince bende araba alicaz biz arabayi ustume verin vereyim diyerek aldim arabayi simdi hala araba onlarin gibi davranmaya devam ediyorlar esime konuyu tam anlamiyla acamiyorum ilk soyledikleri gun soyledim esimde kizar bir tavirla hic dusunmuyolar hadi bizi birak deseler tamam dicem ama arabayi taammen nasi vereyim dedi tekrar konuyu hic acmadi ben acmaya calisincada gecistriiyor gibi geliyor konuyu acmanin ve tartisma cikarmadan bir yolunu bulmam lazim kp soylediginde ben ona biz bayramda plan yaptik gezicez dedim cok gezmek istiyosaniz bizimle koye gelin diye cevap verdi esimde dalgami geciyosunuz siz erken dogum riski var bilmiyormusunuz dedi bugun bu konuyu halletmem lazimOkurken tansiyonum çıktı yuh. Yani canım iş tamamen esinde biter .. eşin diyecek ki anne ben uzun süredir bayram iznini bekliyorum plan yaptık hani yapmasak tabi veririm ama önceden ayarladık hem artık bizim durumumuz özel esimin sancısı olur falan altımızda araba bize şart diyecek. Yalnız kayinvaliden de direk emri vaki yapmış yani rica etmemiş direk alacağız demiş bu yüzü eşinden buluyor olmalı
eşin veremem diyecek bu kadar basit.Söylemezsen ben konuşurum de.Tamamen yük oluyorlar dusuncesizler artik cok yoruldum esim yaklasik 2 aydir hafta sonu izin kullanmiyorum mesaiye kaliyor aksamlarida oyle gec geliyor beyram icin planlar yapmistik zaten bebekde dogucak diye piknige falan gitmeyi dusunuyorduk hanimefendi memelekete gidicekmis arabalari olmadigi icinde bizim arabamizi istiyor birde basinizin caresine bakin bayramda baban falan hastaneye gitmen gerekirse goturur diyor ya bu saka mi ben her an babami nerden bulayim ayrica acil bir durum olmada bile o gezicek diye ben neden eve tikiliyorum sinir krizleri geciriyorum esime vermicez demi duye soedum birkac kez ses cikarmadi napcam bilmiyorum
Sinirlenme canım kendine bebeğe zarar yaşlandıkça ve kaynana olunca beyni eriyor galiba insanın biz öyle olmayız inşallahTamamen yük oluyorlar dusuncesizler artik cok yoruldum esim yaklasik 2 aydir hafta sonu izin kullanmiyorum mesaiye kaliyor aksamlarida oyle gec geliyor beyram icin planlar yapmistik zaten bebekde dogucak diye piknige falan gitmeyi dusunuyorduk hanimefendi memelekete gidicekmis arabalari olmadigi icinde bizim arabamizi istiyor birde basinizin caresine bakin bayramda baban falan hastaneye gitmen gerekirse goturur diyor ya bu saka mi ben her an babami nerden bulayim ayrica acil bir durum olmada bile o gezicek diye ben neden eve tikiliyorum sinir krizleri geciriyorum esime vermicez demi duye soedum birkac kez ses cikarmadi napcam bilmiyorum
İste bunu soyleyebilse sorun yok ha ben soylerim hic cekinmem zaten bu ara onlarla kus olacak bir care ariyordum sabrimi siniyorlar bebek dogunca bebekten uzak dursunlar istiyorumeşin veremem diyecek bu kadar basit.Söylemezsen ben konuşurum de.
Hiiç stres yapma sen hamilesin , onlar baksın asıl başının çaresine
güzelce söyle veremeyiz de,ha anlamazsa zorla alacak halleri yok heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?