- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.781
Cidden yaaaa bencede bu fiyata alınmaz kesinlikleO kadar pişman oldum ki anlatamam. O zaman sipariş vermeyi unuttum sonrada çıktı aklımdan. Şimdi bu paraya alsam içim acır yani. 2ayda 200lira zam pes yani
Fırsat olmadı
Allah sabır versin ciddenKv degil aslinda kp dugun sonrasi bunlar benim altinlarimi isteyince bende araba alicaz biz arabayi ustume verin vereyim diyerek aldim arabayi simdi hala araba onlarin gibi davranmaya devam ediyorlar esime konuyu tam anlamiyla acamiyorum ilk soyledikleri gun soyledim esimde kizar bir tavirla hic dusunmuyolar hadi bizi birak deseler tamam dicem ama arabayi taammen nasi vereyim dedi tekrar konuyu hic acmadi ben acmaya calisincada gecistriiyor gibi geliyor konuyu acmanin ve tartisma cikarmadan bir yolunu bulmam lazim kp soylediginde ben ona biz bayramda plan yaptik gezicez dedim cok gezmek istiyosaniz bizimle koye gelin diye cevap verdi esimde dalgami geciyosunuz siz erken dogum riski var bilmiyormusunuz dedi bugun bu konuyu halletmem lazim
söyle tabi ,seni düşünmeyeni sen hiç düşünme..ama küs olacak kadar sert çıkışma derim,nihayetinde eşinin ailesi.mesafeni koy ama küslüğe falan dönmesin muhabbetİste bunu soyleyebilse sorun yok ha ben soylerim hic cekinmem zaten bu ara onlarla kus olacak bir care ariyordum sabrimi siniyorlar bebek dogunca bebekten uzak dursunlar istiyorum
Valla son zamanlarda olanlar onlara hakettirdi bebegimi haketmiyorlar gormeyi bilesöyle tabi ,seni düşünmeyeni sen hiç düşünme..ama küs olacak kadar sert çıkışma derim,nihayetinde eşinin ailesi.mesafeni koy ama küslüğe falan dönmesin muhabbet
Iyi bari kendi telaşeniz size yeter simdilik kalsin gidip gelmeCidden yaaaa bencede bu fiyata alınmaz kesinlikle
Fırsat olmadıannemlerde zaten hiç gitmedi daha bana geliyolar da onlara ayda yılda bi
Allah sabır versin cidden
Aynennn valla kesinlikleeeIyi bari kendi telaşeniz size yeter simdilik kalsin gidip gelme
yaşadığını sen bilirsin elbet canımValla son zamanlarda olanlar onlara hakettirdi bebegimi haketmiyorlar gormeyi bile
Öyle düşünme bence. Ne kadar kötü olsalar da eşinin ailesi nihayetinde. Kimse ailesini secemiyor. Belli bir sınır tabiki koyulmali ama kusluge gerek yok. Sen daha yeni evlisin. Esin şimdi seni desteklese de ilerde bir gün senin yüzünden aileme sırt çevirdim vs. gibi durumlar hoş olmaz. Bunlar gelecekte aranızı açacak şeylere yol açabilir.İste bunu soyleyebilse sorun yok ha ben soylerim hic cekinmem zaten bu ara onlarla kus olacak bir care ariyordum sabrimi siniyorlar bebek dogunca bebekten uzak dursunlar istiyorum
Kizdigim konu simdi benide bebegide umursamiyolarken 3 gun sonra kendilerini gervekten babanne dede zannetcekler soz hakki sahibi olmaya kalkacaklar ve ben istemiyorum bunuÖyle düşünme bence. Ne kadar kötü olsalar da eşinin ailesi nihayetinde. Kimse ailesini secemiyor. Belli bir sınır tabiki koyulmali ama kusluge gerek yok. Sen daha yeni evlisin. Esin şimdi seni desteklese de ilerde bir gün senin yüzünden aileme sırt çevirdim vs. gibi durumlar hoş olmaz. Bunlar gelecekte aranızı açacak şeylere yol açabilir.
Ne olursan ol asla benimki gibi vurdumduymaz olmaBen nasil kaynana olcam acaba diye bi sorgulamaya başlattınız şimdiden kiz
Ben hep söylüyorum valla kime denk gelirsem, iş tamamen eşlerde bitiyor.Tamamen yük oluyorlar dusuncesizler artik cok yoruldum esim yaklasik 2 aydir hafta sonu izin kullanmiyorum mesaiye kaliyor aksamlarida oyle gec geliyor beyram icin planlar yapmistik zaten bebekde dogucak diye piknige falan gitmeyi dusunuyorduk hanimefendi memelekete gidicekmis arabalari olmadigi icinde bizim arabamizi istiyor birde basinizin caresine bakin bayramda baban falan hastaneye gitmen gerekirse goturur diyor ya bu saka mi ben her an babami nerden bulayim ayrica acil bir durum olmada bile o gezicek diye ben neden eve tikiliyorum sinir krizleri geciriyorum esime vermicez demi duye soedum birkac kez ses cikarmadi napcam bilmiyorum
Ben hep eşime diyorum haddi aşarsam uyar uyarmaktan anlamıyorsam beni doktora götürNe olursan ol asla benimki gibi vurdumduymaz olma
Bana yapilmasini istemedigim birşeyi ,gelinime yapmam yaNe olursan ol asla benimki gibi vurdumduymaz olma
Ben bunu esime nasil belirticem pekiBen hep söylüyorum valla kime denks gelirsem, iş tamamen eşler de bitiyor.
Veremem diyecek
Başka zaman olsa biz genciz tolere edilebilir, başka şekilde de ulaşım sağlanır vs derim ama sen hamilesin her an acil bir sey olabilir.
Kv kısmından bunu düşünmesini beklemek biraz uç zaten.
Eşin tavrını koyacak mecbur
Benim koca beni uyaramaz falan anasi ona normal geliyorBen hep eşime diyorum haddi aşarsam uyar uyarmaktan anlamıyorsam beni doktora götür
Eşin diyene kadar gelin derse napcen ha napceenBen hep eşime diyorum haddi aşarsam uyar uyarmaktan anlamıyorsam beni doktora götür
Benimki de der ki siz kadınların işine akıl sır ermez, iki gün sonra barışırsınızBen hep eşime diyorum haddi aşarsam uyar uyarmaktan anlamıyorsam beni doktora götür
evet evet dönem dönem geldi .hatta doktorum da dedi gelebilir öyle diye :)Valla gebelikten önceyi yumurtlama filan diye düşünürdüm de sanırım bende de dönem dönem oluyodu ama bunu bilemedim
Allah’a şükür öyle kanlı lekeli filan değil Cuma’ya kadar vakit te geçmiyor gitsem de bi ilaç bişey verse diye
içim rahatladı ya hamilelikte dönem dönem geliyor dimi benimkinin de kokusu rahatsız edici değil renkli de değil şeffaf hafif sarımsı o sarılıkta idrardandır belki diye düşünüyorum
Senin eşinle arandaki dinamiği bilemem canım, ama ben her zaman düzgün kızmadan konuşmaktan yanayım.Ben bunu esime nasil belirticem pekikonuya nasil giricem sinirlendirmek istemiyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?