Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
O kadar pişman oldum ki anlatamam. O zaman sipariş vermeyi unuttum sonrada çıktı aklımdan. Şimdi bu paraya alsam içim acır yani. 2ayda 200lira zam pes yani
Cidden yaaaa bencede bu fiyata alınmaz kesinlikle
yoncambenim naptin gittinmi abinleree
Fırsat olmadı annemlerde zaten hiç gitmedi daha bana geliyolar da onlara ayda yılda bi
Allah sabır versin cidden

İste bunu soyleyebilse sorun yok ha ben soylerim hic cekinmem zaten bu ara onlarla kus olacak bir care ariyordum sabrimi siniyorlar bebek dogunca bebekten uzak dursunlar istiyorum
söyle tabi ,seni düşünmeyeni sen hiç düşünme..ama küs olacak kadar sert çıkışma derim,nihayetinde eşinin ailesi.mesafeni koy ama küslüğe falan dönmesin muhabbet

söyle tabi ,seni düşünmeyeni sen hiç düşünme..ama küs olacak kadar sert çıkışma derim,nihayetinde eşinin ailesi.mesafeni koy ama küslüğe falan dönmesin muhabbet
Valla son zamanlarda olanlar onlara hakettirdi bebegimi haketmiyorlar gormeyi bile

İste bunu soyleyebilse sorun yok ha ben soylerim hic cekinmem zaten bu ara onlarla kus olacak bir care ariyordum sabrimi siniyorlar bebek dogunca bebekten uzak dursunlar istiyorum
Öyle düşünme bence. Ne kadar kötü olsalar da eşinin ailesi nihayetinde. Kimse ailesini secemiyor. Belli bir sınır tabiki koyulmali ama kusluge gerek yok. Sen daha yeni evlisin. Esin şimdi seni desteklese de ilerde bir gün senin yüzünden aileme sırt çevirdim vs. gibi durumlar hoş olmaz. Bunlar gelecekte aranızı açacak şeylere yol açabilir.

Kizdigim konu simdi benide bebegide umursamiyolarken 3 gun sonra kendilerini gervekten babanne dede zannetcekler soz hakki sahibi olmaya kalkacaklar ve ben istemiyorum bunu

Sizlere bişey danışmak istiyorum kızlar, anne yani besiklerden gelecekdi bana bir arkadaşımdan ama kısmet olmadı.su aşağıdaki gibi anne yani reflü yatağım olcak bu yeterli gelir mi gelmez mi acaba gelmez demi

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-27-13-21-44-895_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 53
Ben hep söylüyorum valla kime denk gelirsem, iş tamamen eşlerde bitiyor.
Veremem diyecek
Başka zaman olsa biz genciz tolere edilebilir, başka şekilde de ulaşım sağlanır vs derim ama sen hamilesin her an acil bir sey olabilir.
Kv kısmından bunu düşünmesini beklemek biraz uç zaten.
Eşin tavrını koyacak mecbur

Ben bunu esime nasil belirticem peki konuya nasil giricem sinirlendirmek istemiyorum onu

Ben hep eşime diyorum haddi aşarsam uyar uyarmaktan anlamıyorsam beni doktora götür
Benimki de der ki siz kadınların işine akıl sır ermez, iki gün sonra barışırsınız
Milletin önünde birbirinize laf demeyin de başka zaman naparsanız yapın diyor
Ben hiç muhatap olmam valla, istemediğime istemiyorum derim, bir kaç kez ısrar edildi eşimi sürdüm öne ondan sonra bir daha emri vaki yapılmadı bitti.

evet evet dönem dönem geldi .hatta doktorum da dedi gelebilir öyle diye :)

Ben bunu esime nasil belirticem peki konuya nasil giricem sinirlendirmek istemiyorum onu
Senin eşinle arandaki dinamiği bilemem canım, ama ben her zaman düzgün kızmadan konuşmaktan yanayım.
Aksam yemekten sonra bir kahve yap mesela geç karşısına naptın annenlere söyledin mi araba işini de.
Zaten konu açılır.
Aynı bize söylediğin gibi arabanın onlarınmış gibi davranmalarından hoşlanmadığını söyle
En önemlisi de kararlı ol, bırak o halletsin. Anne onun annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…