- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.801
Dun sordum balkonda oturuyorduk soyledinmi babana arabayi veremeyecegimizi dedim soylemedim hicbirsey dedi devam etmedi bugun tekrar deneyecegimSenin eşinle arandaki dinamiği bilemem canım, ama ben her zaman düzgün kızmadan konuşmaktan yanayım.
Aksam yemekten sonra bir kahve yap mesela geç karşısına naptın annenlere söyledin mi araba işini de.
Zaten konu açılır.
Aynı bize söylediğin gibi arabanın onlarınmış gibi davranmalarından hoşlanmadığını söyle
En önemlisi de kararlı ol, bırak o halletsin. Anne onun annesi.
Şimidden nazlanmaya baslayarakBen bunu esime nasil belirticem pekikonuya nasil giricem sinirlendirmek istemiyorum onu
Daha akşam konusu geçti bazı konularda haklı olsamda arkamda değilsin diyeBenim koca beni uyaramaz falan anasi ona normal geliyoranasi gibi olsam gelin karsimde sinir krizi gecirse de anlamaz ne varki ne dedinki simdi der
Bayramda babam sehir disina cikiyormus acil bir durum olabilir diye kayinbabama soylemesini soyleyim bariŞimidden nazlanmaya baslayarak
Bayrama kadar Hergun biryerim agriyor de basim ağrıyor de , oda diyecek sen bu haldeyken arabayi veremem hergun bisey cikiyor diyecek
ben kendi babama bile vermiyorum arabamı :)çünkü her şey pahalı .ya bir şey olursa telafisi de yok .Tamamen yük oluyorlar dusuncesizler artik cok yoruldum esim yaklasik 2 aydir hafta sonu izin kullanmiyorum mesaiye kaliyor aksamlarida oyle gec geliyor beyram icin planlar yapmistik zaten bebekde dogucak diye piknige falan gitmeyi dusunuyorduk hanimefendi memelekete gidicekmis arabalari olmadigi icinde bizim arabamizi istiyor birde basinizin caresine bakin bayramda baban falan hastaneye gitmen gerekirse goturur diyor ya bu saka mi ben her an babami nerden bulayim ayrica acil bir durum olmada bile o gezicek diye ben neden eve tikiliyorum sinir krizleri geciriyorum esime vermicez demi duye soedum birkac kez ses cikarmadi napcam bilmiyorum
Saçını yolarımEşin diyene kadar gelin derse napcen ha napceen
@M-elek37 saka bi yana cidden haklı her gün bi of puf et ama ciddi ciddi yap bunu bacağım a kramp girdi de akıntım arttı de durup dururken ay yalancı sancılar başladı artık galiba de ki adam da jer an arac lazım olduğunu anlasın sen kapı gibi durursan verir arabayıŞimidden nazlanmaya baslayarak
Bayrama kadar Hergun biryerim agriyor de basim ağrıyor de , oda diyecek sen bu haldeyken arabayi veremem hergun bisey cikiyor diyecek
Bi abim yada erkek kardesim yok ama gorumce olamazdim diyorum mesela gecinemezdim asla ama kv olmak nasip olursa illaki kusursuz olamam ama sirf oglum uzulmesin diye hep alttan almaya calisicamDaha akşam konusu geçti bazı konularda haklı olsamda arkamda değilsin diye
Sonra oğluma döndüm (10yaşında ) “oğlum eşinle geldiniz çok güzel giyinmiş bende kıskandım laf soktum ne yaparsın susarmısın” “susmam anne kimse kimseyi kırmadan alır eşimi giderim ikinizlede yalnızken konuşurum “annesinin akıl küpüsü şimdiden böyle eğitmeye çalışıyorum yavrumu emanet ettiğim kadınla niye aram kötü olsun ama kaynana olunca gelin olunca insanın içine az bi şeytan kaçıyo galiba inşallah bize kaçmaz
Amin inşallahBizim eşin memleketine gitme durumu iptal oldu kizlar 6 saatlik yol, yolda sürekli petrole gireceğim wc için hijyenik değil malum göze almak istemedim .
Yarın da dr randevum ve 2. tetenoz aşım var inşallah güzel haberler ile dönerim cuma da üroloji kontrolü var böbrek için.. açıkçası sağ böbreğim sırtımı dayanınca bile ağrıyor ama umut ediyorum içten içe belki büyüme durmuş katater e gerek yok der diye inşallah şu mübarek gün hürmetine sağlıkla güzelce alalım kucağımıza bu tarz sıkıntılar olmadan
Çok zekisin aaboooww buna hiç bi itiraz olamaz artık benceBayramda babam sehir disina cikiyormus acil bir durum olabilir diye kayinbabama soylemesini soyleyim bari
Esim bunu benm yanimda soyledi kayinabba da benim kendi babamin iki tane arabasi oldugunu bayramda birini bize verse nolacagini soyledi yuzsuz insanlar anlamiyorlar maalesefben kendi babama bile vermiyorum arabamı :)çünkü her şey pahalı .ya bir şey olursa telafisi de yok .
valla padişah değiller arabayla değil otobüsle gitsinler .çok araba istiyorlarsa da kendilerine alsınlar.eşin de diyecek ama bizim de işimiz var plan yaptık diye .ohh ne rahat memleket .ben verdirmem öyle .
kanunen de dinen de o altınlar benim altınım ne demek altın istiyorum .bizimkiler de göz koyuyor ,bir hastalık olsa bize yanaşacaklar .ben de gelince diyeceğim ki yılın sonuna kadar ev aldık aldık ,alamadık ben altınlara araba alacağım ,zaten kanunen benim param diyeceğim.Kv degil aslinda kp dugun sonrasi bunlar benim altinlarimi isteyince bende araba alicaz biz arabayi ustume verin vereyim diyerek aldim arabayi simdi hala araba onlarin gibi davranmaya devam ediyorlar esime konuyu tam anlamiyla acamiyorum ilk soyledikleri gun soyledim esimde kizar bir tavirla hic dusunmuyolar hadi bizi birak deseler tamam dicem ama arabayi taammen nasi vereyim dedi tekrar konuyu hic acmadi ben acmaya calisincada gecistriiyor gibi geliyor konuyu acmanin ve tartisma cikarmadan bir yolunu bulmam lazim kp soylediginde ben ona biz bayramda plan yaptik gezicez dedim cok gezmek istiyosaniz bizimle koye gelin diye cevap verdi esimde dalgami geciyosunuz siz erken dogum riski var bilmiyormusunuz dedi bugun bu konuyu halletmem lazim
Çok zekisin aaboooww buna hiç bi itiraz olamaz artık bence
HahahaSaçını yolarım
Deniycem hepsini tek tek@M-elek37 saka bi yana cidden haklı her gün bi of puf et ama ciddi ciddi yap bunu bacağım a kramp girdi de akıntım arttı de durup dururken ay yalancı sancılar başladı artık galiba de ki adam da jer an arac lazım olduğunu anlasın sen kapı gibi durursan verir arabayı
Benimkilerde aynikanunen de dinen de o altınlar benim altınım ne demek altın istiyorum .bizimkiler de göz koyuyor ,bir hastalık olsa bize yanaşacaklar .ben de gelince diyeceğim ki yılın sonuna kadar ev aldık aldık ,alamadık ben altınlara araba alacağım ,zaten kanunen benim param diyeceğim.
yeter ki bir hazır para görsünler .
Geçen okuldan bi kızı beğendiğini söyledi heyecanlanıp konuşamıyormuş kızlaHahaha
Çok şükür benim daha yok..kızımda olmamıştı..ve karnım acaip büyüdü kesin 36 da doğurmadan önce çatlayacak gibiÇatlayan var mi kizlar
Çok şükür benim daha yok..kızımda olmamıştı..ve karnım acaip büyüdü kesin 36 da doğurmadan önce çatlayacak gibiinşaallah çatlamaz ikizlerde genelde çatlıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?