Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dun sordum balkonda oturuyorduk soyledinmi babana arabayi veremeyecegimizi dedim soylemedim hicbirsey dedi devam etmedi bugun tekrar deneyecegim

Ben bunu esime nasil belirticem peki konuya nasil giricem sinirlendirmek istemiyorum onu
Şimidden nazlanmaya baslayarak
Bayrama kadar Hergun biryerim agriyor de basim ağrıyor de , oda diyecek sen bu haldeyken arabayi veremem hergun bisey cikiyor diyecek

Benim koca beni uyaramaz falan anasi ona normal geliyor anasi gibi olsam gelin karsimde sinir krizi gecirse de anlamaz ne varki ne dedinki simdi der
Daha akşam konusu geçti bazı konularda haklı olsamda arkamda değilsin diye
Sonra oğluma döndüm (10yaşında ) “oğlum eşinle geldiniz çok güzel giyinmiş bende kıskandım laf soktum ne yaparsın susarmısın” “susmam anne kimse kimseyi kırmadan alır eşimi giderim ikinizlede yalnızken konuşurum “annesinin akıl küpüsü şimdiden böyle eğitmeye çalışıyorum yavrumu emanet ettiğim kadınla niye aram kötü olsun ama kaynana olunca gelin olunca insanın içine az bi şeytan kaçıyo galiba inşallah bize kaçmaz

Bizim eşin memleketine gitme durumu iptal oldu kizlar 6 saatlik yol, yolda sürekli petrole gireceğim wc için hijyenik değil malum göze almak istemedim .
Yarın da dr randevum ve 2. tetenoz aşım var inşallah güzel haberler ile dönerim cuma da üroloji kontrolü var böbrek için.. açıkçası sağ böbreğim sırtımı dayanınca bile ağrıyor ama umut ediyorum içten içe belki büyüme durmuş katater e gerek yok der diye inşallah şu mübarek gün hürmetine sağlıkla güzelce alalım kucağımıza bu tarz sıkıntılar olmadan

Bayrama kadar Hergun biryerim agriyor de basim ağrıyor de , oda diyecek sen bu haldeyken arabayi veremem hergun bisey cikiyor diyecek
Bayramda babam sehir disina cikiyormus acil bir durum olabilir diye kayinbabama soylemesini soyleyim bari

ben kendi babama bile vermiyorum arabamı :)çünkü her şey pahalı .ya bir şey olursa telafisi de yok .
valla padişah değiller arabayla değil otobüsle gitsinler .çok araba istiyorlarsa da kendilerine alsınlar.eşin de diyecek ama bizim de işimiz var plan yaptık diye .ohh ne rahat memleket .ben verdirmem öyle .

@M-elek37 saka bi yana cidden haklı her gün bi of puf et ama ciddi ciddi yap bunu bacağım a kramp girdi de akıntım arttı de durup dururken ay yalancı sancılar başladı artık galiba de ki adam da jer an arac lazım olduğunu anlasın sen kapı gibi durursan verir arabayı

Bi abim yada erkek kardesim yok ama gorumce olamazdim diyorum mesela gecinemezdim asla ama kv olmak nasip olursa illaki kusursuz olamam ama sirf oglum uzulmesin diye hep alttan almaya calisicam

Amin inşallah

Esim bunu benm yanimda soyledi kayinabba da benim kendi babamin iki tane arabasi oldugunu bayramda birini bize verse nolacagini soyledi yuzsuz insanlar anlamiyorlar maalesef

kanunen de dinen de o altınlar benim altınım ne demek altın istiyorum .bizimkiler de göz koyuyor ,bir hastalık olsa bize yanaşacaklar .ben de gelince diyeceğim ki yılın sonuna kadar ev aldık aldık ,alamadık ben altınlara araba alacağım ,zaten kanunen benim param diyeceğim.
yeter ki bir hazır para görsünler .

Deniycem hepsini tek tek
Benimkilerde ayni

Geçen okuldan bi kızı beğendiğini söyledi heyecanlanıp konuşamıyormuş kızla

Ya oda tuvalete gidiyor oda insan ne diye gözünde büyütüyorsun dedim anne kızdan bikere de nefret ettirdin her tuvalete gittiğimde aklıma gelcek şimdi diyo

İşte bunlar hep kaynanalık

Çatlayan var mi kizlar
Çok şükür benim daha yok..kızımda olmamıştı..ve karnım acaip büyüdü kesin 36 da doğurmadan önce çatlayacak gibi inşaallah çatlamaz ikizlerde genelde çatlıyormuş

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-27-13-42-43-926_com.miui.gallery.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…