- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.821
Ben kendimden herşeyi bekliyorum, bir yengeç burcu olarak kıskanç bi insanım inşallah ilerde oğluma sıkıntı yaşatmamBen nasil kaynana olcam acaba diye bi sorgulamaya başlattınız şimdiden kiz
Kaç oglan var sendeGeçen okuldan bi kızı beğendiğini söyledi heyecanlanıp konuşamıyormuş kızla
Ya oda tuvalete gidiyor oda insan ne diye gözünde büyütüyorsun dedimanne kızdan bikere de nefret ettirdin her tuvalete gittiğimde aklıma gelcek şimdi diyo
İşte bunlar hep kaynanalık
Haklisin tatlım ama işte bazen insanlar yaşlanınca dusuncesizlesebiliyorlar. O zaman da bir şekilde sınırını koyarsın. Ama arada işte eşleri üzmemek için katlanıyor mecburen. Annemde rahmetli babannmden çok çekti ama babanı üzmemek için sabretti. Allah var babamda annesine çok kızıyordu ama annesi sonuçta. Atılmıyor satılmıyorKizdigim konu simdi benide bebegide umursamiyolarken 3 gun sonra kendilerini gervekten babanne dede zannetcekler soz hakki sahibi olmaya kalkacaklar ve ben istemiyorum bunu
5.haftada ben kese görmüştümKızlar merhaba, tecrübeli olduğunuz için size de sormak istedim. ikişer gün arayla beta hcg testi yaptırıyordum doktor cuma çağırdı. 4+3 deyim bugün. Değerlerim
62
115
315
793
3200
En son değer neden o kadar atmış sizce, yine 2 gün var arada
Bir tane bu 4. Doğum arada kayıplarım oldu iliz oğlan bir tane kızım şimdi ki de kız yani kaynana görümce takımını kuruyoruz Allah gelinime sabır versinKaç oglan var sende
Alistirmalara başlamışsın kiz allah seni ya
Dedi ve gelini çalgına dönderdiBen kendimden herşeyi bekliyorum, bir yengeç burcu olarak kıskanç bi insanım inşallah ilerde oğluma sıkıntı yaşatmam
Artidlar cok guzel keseyi gorursun yakin zamanda kafana takma belkide ikizdirKızlar merhaba, tecrübeli olduğunuz için size de sormak istedim. ikişer gün arayla beta hcg testi yaptırıyordum doktor cuma çağırdı. 4+3 deyim bugün. Değerlerim
62
115
315
793
3200
Herşey yolunda görünüyor sağlıkla geldin inşallahKızlar merhaba, tecrübeli olduğunuz için size de sormak istedim. ikişer gün arayla beta hcg testi yaptırıyordum doktor cuma çağırdı. 4+3 deyim bugün. Değerlerim
62
115
315
793
3200
AbboowBir tane bu 4. Doğum arada kayıplarım oldu iliz oğlan bir tane kızım şimdi ki de kız yani kaynana görümce takımını kuruyoruz Allah gelinime sabır versin
Evet çok idareci maşallah şimdiden arkadaşlarım bile der hanginiz anne hanginiz çocuk diye ben çok çocuk ruhluyumAbboow
Senin Oglan bilir işini oyle hissettim
Kesesi oluşmuş artik annesi ondan öyle artmış buyuk ihtimal kese goreceksinKızlar merhaba, tecrübeli olduğunuz için size de sormak istedim. ikişer gün arayla beta hcg testi yaptırıyordum doktor cuma çağırdı. 4+3 deyim bugün. Değerlerim
62
115
315
793
3200
Ne guzel maşşallahEvet çok idareci maşallah şimdiden arkadaşlarım bile der hanginiz anne hanginiz çocuk diye ben çok çocuk ruhluyum
Kesinlikle yarıyorİşe yarıyor mu? Şu marketlerde sayılanlar mııı? Baya ihtiyacım var
Ahh inşallah öyledir, boş gebelik vs olmasından çok korktumArtidlar cok guzel keseyi gorursun yakin zamanda kafana takma belkide ikizdirilk ogrendigimde degerlerim
2
8
30
67
155
479
1289
Ahh inşallah darısı başıma, çok teşekkür ederim5.haftada ben kese görmüştüm
7.haftadada kalp atışını duymuştımm bence normal hayırlı olsun
Genel olarak az artmasi sorun oluyor cok artmasinin sorun olacagini sanmiyorum saglikla gelsin insallahAhh inşallah öyledir, boş gebelik vs olmasından çok korktumRabbim evladımızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Ahh inşallah, Allah razı olsunHerşey yolunda görünüyor sağlıkla geldin inşallah
Ayy ne güzel söylediniz, inşallah öyledir. İyi ki varsınız Allah razı olsunKesesi oluşmuş artik annesi ondan öyle artmış buyuk ihtimal kese goreceksin
o zaman sen de diyeceksin ki ben kimsenin arabasını almam ,arabaya bir şey olsa benim ona yeni araba almam gerekirEsim bunu benm yanimda soyledi kayinabba da benim kendi babamin iki tane arabasi oldugunu bayramda birini bize verse nolacagini soyledi yuzsuz insanlar anlamiyorlar maalesef
Anlamiyorlar isteo zaman sen de diyeceksin ki ben kimsenin arabasını almam ,arabaya bir şey olsa benim ona yeni araba almam gerekir
anlamazlar ya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?