Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kaç oglan var sende
Alistirmalara başlamışsın kiz allah seni ya

Kizdigim konu simdi benide bebegide umursamiyolarken 3 gun sonra kendilerini gervekten babanne dede zannetcekler soz hakki sahibi olmaya kalkacaklar ve ben istemiyorum bunu
Haklisin tatlım ama işte bazen insanlar yaşlanınca dusuncesizlesebiliyorlar. O zaman da bir şekilde sınırını koyarsın. Ama arada işte eşleri üzmemek için katlanıyor mecburen. Annemde rahmetli babannmden çok çekti ama babanı üzmemek için sabretti. Allah var babamda annesine çok kızıyordu ama annesi sonuçta. Atılmıyor satılmıyor

5.haftada ben kese görmüştüm
7.haftadada kalp atışını duymuştımm bence normal hayırlı olsun

Artidlar cok guzel keseyi gorursun yakin zamanda kafana takma belkide ikizdir ilk ogrendigimde degerlerim
2
8
30
67
155
479
1289

Herşey yolunda görünüyor sağlıkla geldin inşallah

Kesesi oluşmuş artik annesi ondan öyle artmış buyuk ihtimal kese goreceksin

Esim bunu benm yanimda soyledi kayinabba da benim kendi babamin iki tane arabasi oldugunu bayramda birini bize verse nolacagini soyledi yuzsuz insanlar anlamiyorlar maalesef
o zaman sen de diyeceksin ki ben kimsenin arabasını almam ,arabaya bir şey olsa benim ona yeni araba almam gerekir
anlamazlar ya neyse

o zaman sen de diyeceksin ki ben kimsenin arabasını almam ,arabaya bir şey olsa benim ona yeni araba almam gerekir
anlamazlar ya neyse
Anlamiyorlar iste birde kimse kimseye arabasinj vermek zorunda degil neden versin babam bize arabamiz olmasa anliycam ama bizim arabamiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…