- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.841
Nerden aldın canım?2 kapri
2 uzun tayt aldım kendime. O kadar rahat ki.
Bu bobreginin durumu icin doktora ne zaman gideceksin , iyileşme olmustur inşallahNerden aldın canım?
İç çamasırcıdan tutku markaNerden aldın canım?
Cuma günü inşallah ya taktitmamanin da taktirmanin da ciddi riskleri varmış çünkü. Umut ediyorum dr desin ki büyüme durmuş. Böbrek ağrım var bu yüzden boşa bi umut biliyorum ama yine de umut ediyorumBu bobreginin durumu icin doktora ne zaman gideceksin , iyileşme olmustur inşallah
Catlamadim şimdilik ama catlarim sonlara doğru. Kızımda öyle olmuştu. Son 1 haftada bacaklarımda üçer çatlak olmuştu. Bunda da öyle olur insÇatlayan var mi kizlar
Güle güle giy benim de ihtiyacım var defacto ve lc ye gittim hiç doğru düzgün yoktu bi tayt vardı o da plates için. Ebebek de tayt çok kısaydı falan bi güzel bulamadım vallahi hele ust hiç yok doğru düzgünİç çamasırcıdan tutku marka
Peki ikinci çocukta muayene olacak miyiz yineAnladim canım, eger devlette dogum yapacaksan biraz acimasiz olabiliyorlar yani mesela catiya bakarken sen o an rahatsiz olsan onlarin umrunda olmaz direk dalar bakar ebeler umarım oyle degillerdir diyeyim yinede
Dünyanın en zengin insanı söylemiş bu sözü zamanındaCanım kim söylemiş hatırlamiyorum ama ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz var. Ya da ucuz etin yahnisi.... Kiyafetlerde ucuz alınır nasılsa çok uzun gitmiyorlar. Ama araba yeri geliyor 5 sene kullanıyorsun. Hatta eğer sağlamsa bizde olduğu gibi 2. Çocuğa da kalıyor.Zamanında pahalli alıp da sakladigim malzeme içinde en yoğun kuandigim ve hakkını verdiğim malzeme araba oldu. Benimki Traveldi yatak gibi olan portbebesini oraya buraya gittiğimde bebeğe yatak olarak kullandim. Evdeyken içine yatırıp oda oda gezdirdim. İlk zamanlar yine pusetini takip evde ona oturtup yanımda gezidirdim. Banyoda tuvalette öyle yanıma aldım Baya verimli kullandım. Hiç vicdan yapma alsınlar bence. Durumları kötü değil demiştin. Hani kötü olsa insan huzursuz olur ama. Bir kere alıcaksın belki bir sonraki çocukta da kullanicaksin. Kırılıp elinde kalırsa daha kötü.
Iyi haberlerle gel inşallahCuma günü inşallah ya taktitmamanin da taktirmanin da ciddi riskleri varmış çünkü. Umut ediyorum dr desin ki büyüme durmuş. Böbrek ağrım var bu yüzden boşa bi umut biliyorum ama yine de umut ediyorum
Yok kiz normal dogum yapilmis zatenPeki ikinci çocukta muayene olacak miyiz yineilki normal benim
Amin canım inşallahIyi haberlerle gel inşallah
bence sıkıntı yoktur 2 kat artması beklenir ama bi süreden sonra baya hızla artışa geçer canım hayırlı olsun içini ferah tut bence güzel değerlerin..Kızlar merhaba, tecrübeli olduğunuz için size de sormak istedim. ikişer gün arayla beta hcg testi yaptırıyordum doktor cuma çağırdı. 4+3 deyim bugün. Değerlerim
62
115
315
793
3200
En son değer neden o kadar atmış sizce, yine 2 gün var arada
Sakın sakin konuşarak tabii. Ters konuşursanız onun da tersi döner arkanizda duracağı varsa da durmaz. Normal şartlarda olsa tabii verirdik bir araba değil mi ne var ama o kadar plan yaptık heveslendim ben deyin. Ama icinizden kufredin tabii ailesineBen bunu esime nasil belirticem pekikonuya nasil giricem sinirlendirmek istemiyorum onu
Çok teşekkür ederim inşallah yoktur sıkıntı, fazla stres yapıyorum sanırımbence sıkıntı yoktur 2 kat artması beklenir ama bi süreden sonra baya hızla artışa geçer canım hayırlı olsun içini ferah tut bence güzel değerlerin..
Araba benim de kirmizi cizgimdir. Elim ayağım hatta. Herkes de yıllardır alıştı konusu bile geçmezben kendi babama bile vermiyorum arabamı :)çünkü her şey pahalı .ya bir şey olursa telafisi de yok .
valla padişah değiller arabayla değil otobüsle gitsinler .çok araba istiyorlarsa da kendilerine alsınlar.eşin de diyecek ama bizim de işimiz var plan yaptık diye .ohh ne rahat memleket .ben verdirmem öyle .
Aslında parayı kv verecek annem vicdan yaptırdı pahalı günah kaç kere binecek diyeCanım ben ilk araba işini halledeyim aradan çıksın diye baya önden baktım. Her gün fiyatlar değişiyor. İsimsizlere de baktım ikinci el de baktım. İsimsizler baya standart zaten belli modeller var her marka kendi logosunu basıyor. Onlar için tekerler çok çabuk gider servisleri de sıkıntılı dediler canım. İkinci el de güvenemiyorsun ama teşhir bakabilirsin. Teşhir ürünlerde güzel indirim yapıyorlar.
Bence de ya bak 5 bin TL lik beğendim ama gidip 3 küsür olani alcam inşallah elimden geldikçe idareli oluyorumBebek arabasinin konforlu olması önemli bizde iki tane var biri uygun fiyat biri güzel bir markanın şişme teker filan bebeğim ilkinde hiç durmuyor hep mizmizlaniyor uykusu çok gelse bile dalamıyor sürüşü rahat değil çok yorucu oluyor. Kayınvalideniz alsın güzel bir araba torununa daha sonra işiniz bitince satarsınız.
Yok kizO doğumdan sonra belli olmaz mı? Herkes öyle diyor
İnşallah binercanım benim oğlan gibi yürümeyi sevmez bebek arabasına binmek isterse israf hiç değil bir hayvanat bahçesinde 3 saat hiç inmeden gezdiğini sonrada 1 saat kadar uyuduğunu bilirim 3 yaş civarlarındaydı .. o yüzden bu kesinlikle çocukla alakalı bende kararsızım tecrübeli olmama ragmen şimdi iyisini alayım diyorum geçen e-bebekten baktık ama buda sevmez binmezse parama yazık olacak çünkü gözlemlediğim kadarıyla bazı çocuklar hiç binmek istemiyor yürümek koşmak istiyor
Insallaj olmaz hiç birinizde ben de bebek yağı kullanıyorum ama aşırı kaşınıyorum son bi kaç gündürhenüz yok ilkinde olmamıştı umarım bunda da olmaz ,, hindistan cevizi yağı aldım Arifoğlunun onu kullanıyorum ama kesinlikle genetik ve cilt yapısı ile alakalı bir durum canım
Bi kere catladinsa evet sürsen de geçmez sadece daha fazla olmasının önüne geçersinÇatır çatır doktor badem yağı falan sür diyor ama benim için çok geç bence
Esim de aynı fikirde bi olsun sağlam olsun diuo diğer türlü ucuz aldık sıkıntı çıkaracak bize belki uğraşıp duracağız diuo haklı aslındaCanım kim söylemiş hatırlamiyorum ama ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz var. Ya da ucuz etin yahnisi.... Kiyafetlerde ucuz alınır nasılsa çok uzun gitmiyorlar. Ama araba yeri geliyor 5 sene kullanıyorsun. Hatta eğer sağlamsa bizde olduğu gibi 2. Çocuğa da kalıyor.Zamanında pahalli alıp da sakladigim malzeme içinde en yoğun kuandigim ve hakkını verdiğim malzeme araba oldu. Benimki Traveldi yatak gibi olan portbebesini oraya buraya gittiğimde bebeğe yatak olarak kullandim. Evdeyken içine yatırıp oda oda gezdirdim. İlk zamanlar yine pusetini takip evde ona oturtup yanımda gezidirdim. Banyoda tuvalette öyle yanıma aldım Baya verimli kullandım. Hiç vicdan yapma alsınlar bence. Durumları kötü değil demiştin. Hani kötü olsa insan huzursuz olur ama. Bir kere alıcaksın belki bir sonraki çocukta da kullanicaksin. Kırılıp elinde kalırsa daha kötü.
Ayyyy masaallah ne tatlı bir göbek, ikiz ya nasıl da büyümüş masaallahÇok şükür benim daha yok..kızımda olmamıştı..ve karnım acaip büyüdü kesin 36 da doğurmadan önce çatlayacak gibiinşaallah çatlamaz ikizlerde genelde çatlıyormuş
Benim göbeğim son iki üç gündür çok kaşınıyor catlicam galiba diye korkuyorum engel olmaya çalışıyorum ama öyle kaşınıyor ki insan çıldırıyor atletin üzerinden de olsa hafif kaşıyorum yoksa deliriyorumCatlamadim şimdilik ama catlarim sonlara doğru. Kızımda öyle olmuştu. Son 1 haftada bacaklarımda üçer çatlak olmuştu. Bunda da öyle olur insama ne cesaret bilmiyorum hala arada krem sürüp arada surmuyurum
Çok beğendim kumaşını. Uzun süre dayanırGüle güle giy benim de ihtiyacım var defacto ve lc ye gittim hiç doğru düzgün yoktu bi tayt vardı o da plates için. Ebebek de tayt çok kısaydı falan bi güzel bulamadım vallahi hele ust hiç yok doğru düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?