Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu bobreginin durumu icin doktora ne zaman gideceksin , iyileşme olmustur inşallah
Cuma günü inşallah ya taktitmamanin da taktirmanin da ciddi riskleri varmış çünkü. Umut ediyorum dr desin ki büyüme durmuş. Böbrek ağrım var bu yüzden boşa bi umut biliyorum ama yine de umut ediyorum

Dünyanın en zengin insanı söylemiş bu sözü zamanında bence de mantıklı. Bazı şeylere hiç para vermem, bazılarına acımam bile

bence sıkıntı yoktur 2 kat artması beklenir ama bi süreden sonra baya hızla artışa geçer canım hayırlı olsun içini ferah tut bence güzel değerlerin..

Ben bunu esime nasil belirticem peki konuya nasil giricem sinirlendirmek istemiyorum onu
Sakın sakin konuşarak tabii. Ters konuşursanız onun da tersi döner arkanizda duracağı varsa da durmaz. Normal şartlarda olsa tabii verirdik bir araba değil mi ne var ama o kadar plan yaptık heveslendim ben deyin. Ama icinizden kufredin tabii ailesine küsmek, silmek maalesef çözüm degil. İleride karsiniza eşiniz tarafından başa kakma şeklinde çıkabilir. Gerçekten zor bı süreç. Kolaylıklar dilerim

Araba benim de kirmizi cizgimdir. Elim ayağım hatta. Herkes de yıllardır alıştı konusu bile geçmez

Aslında parayı kv verecek annem vicdan yaptırdı pahalı günah kaç kere binecek diye
Bence de ya bak 5 bin TL lik beğendim ama gidip 3 küsür olani alcam inşallah elimden geldikçe idareli oluyorum
O doğumdan sonra belli olmaz mı? Herkes öyle diyor
Yok kiz
İnşallah biner yoksa annem in lafından kurtulamam ahahaha
henüz yok ilkinde olmamıştı umarım bunda da olmaz ,, hindistan cevizi yağı aldım Arifoğlunun onu kullanıyorum ama kesinlikle genetik ve cilt yapısı ile alakalı bir durum canım
Insallaj olmaz hiç birinizde ben de bebek yağı kullanıyorum ama aşırı kaşınıyorum son bi kaç gündür
Çatır çatır doktor badem yağı falan sür diyor ama benim için çok geç bence
Bi kere catladinsa evet sürsen de geçmez sadece daha fazla olmasının önüne geçersin
Esim de aynı fikirde bi olsun sağlam olsun diuo diğer türlü ucuz aldık sıkıntı çıkaracak bize belki uğraşıp duracağız diuo haklı aslında
Çok şükür benim daha yok..kızımda olmamıştı..ve karnım acaip büyüdü kesin 36 da doğurmadan önce çatlayacak gibi inşaallah çatlamaz ikizlerde genelde çatlıyormuş
Ayyyy masaallah ne tatlı bir göbek, ikiz ya nasıl da büyümüş masaallah
Catlamadim şimdilik ama catlarim sonlara doğru. Kızımda öyle olmuştu. Son 1 haftada bacaklarımda üçer çatlak olmuştu. Bunda da öyle olur ins ama ne cesaret bilmiyorum hala arada krem sürüp arada surmuyurum
Benim göbeğim son iki üç gündür çok kaşınıyor catlicam galiba diye korkuyorum engel olmaya çalışıyorum ama öyle kaşınıyor ki insan çıldırıyor atletin üzerinden de olsa hafif kaşıyorum yoksa deliriyorum

Çok beğendim kumaşını. Uzun süre dayanır
İç çamasırcılara bak bence
Ancak oralarda oluyor büyükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…