Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çatlayan var mi kizlar
ben çok fena çatladım ya. ilkinde son ana kadar çatlamadı diyebilirim ama 37. hafta civarı bir baktım birden çatlamış, hiç beklemiyordum epey üzülmüştüm. 2.si için de amaan bir kere çatladı zaten, aynı yerlerden gerilir yeniden, yeni çatlat olmaz falan diye rahattım ama şimdiden çatlağım var bir sürü. sanırım ilkinde bu kiloya çıkmamış olmamdan kaynaklanıyor. hayatımda ilk kez bu kadar şişmanladım. onun etkisi oluyordur diyedüşünüyorum.

Çok beğendim kumaşını. Uzun süre dayanır
İç çamasırcılara bak bence
Ancak oralarda oluyor büyükler
Ben evden tek gidemiyorum çok sık idrara sıkışıyorum disarda wc ye girmek istemiyorum ancak eşimle araba ile gidip hızlıca halledip eve dönüyorum ki wc ye evde gireyim . Olmadı hafta sonu bakarım ama inan nerede var ic çamaşırci bilmiyorum bizim semt biraz elit takılıyor
Ablamda aynen son hafta çatladı son ana kadar yoktu bi gece uyudu uyandı çatladı

Kızlar çatlasanız da çatlakları günde 2 kez yağlayın benim göğüslerim çatladı çünkü orayı yağlamıyordum şimdi günde 2 kez orayı da yağlı yorum sanki biraz daha iyi oldular ilk hallerinden yeni çatlak oluşmadığı gibi çok yavaş da olsa iyileşiyor olabilir.. Ben hindistan cevizi yağı ve badem yağı sürüyorum

İç çamasırcının elitle ne alakası var ?

En basit nbb ye bakarsın. Orası iç çamaşırcı degil mi ?

ben de badem yağı bir de bio oil kullanıyorum. sen de 2 ben diyeyim 3, sürekli yağlıyorum fayda etmiyor. duş almaktan nefret eder oldum. duş sonrası 2 saat yağlanma faslı bitmiyor çünkü. kendimi poğaça gibi hissediyorum

Kızlar suwende bir alana bir bedava vardı. Bir gecelik bir pijama aldim 349 liraya. Mağazadan aldim ben.

Eklentiler

• Screenshot_20220427-151103_Samsung Internet.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20220427-151051_Samsung Internet.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 93
Kizlar beni son 1.haftadir sıcak basıyor menopozlu gibiyim resmen

Dün kizimla oynarken uzerimi çıkardım yelleniyorum falan eşim bismillahirrahmanirrahim dedi
Bendede var yaaa dün annemler bizdeydi ben kapı pencere heryeri açtım sıcak hava diye, eşimde üşümez öyle
Annemler hırka istedi şaşırdım ben bayılıyom sıcaksan

Kızlar elimin üstünde ve kolumda 3 tane minik pembe leke gibi bisey cikmis sabah farkettim.internetten baktım.ama bisey de bulamadım buna benzer.bi kaşıntı vs de yok sivilce gibi de değil dümdüz bi lekecik. Belki bilgisi olan vardır,doktora da yazmak istemedim onemsizmis gibi geldi ama

Bendede var yaaa dün annemler bizdeydi ben kapı pencere heryeri açtım sıcak hava diye, eşimde üşümez öyle
Annemler hırka istedi şaşırdım ben bayılıyom sıcaksan
Ahahah fenayiz valla Haziran ortasindan itibaren napcaz bilmiyorum
Vantilatorle gezerim hic napim her allahin gün sicak basiyo

Kasimadan hemen nemlendirmek lazım işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…