- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.861
ben çok fena çatladım ya. ilkinde son ana kadar çatlamadı diyebilirim ama 37. hafta civarı bir baktım birden çatlamış, hiç beklemiyordum epey üzülmüştüm. 2.si için de amaan bir kere çatladı zaten, aynı yerlerden gerilir yeniden, yeni çatlat olmaz falan diye rahattım ama şimdiden çatlağım var bir sürü. sanırım ilkinde bu kiloya çıkmamış olmamdan kaynaklanıyor. hayatımda ilk kez bu kadar şişmanladım. onun etkisi oluyordur diyedüşünüyorum.Çatlayan var mi kizlar
Ben evden tek gidemiyorum çok sık idrara sıkışıyorum disarda wc ye girmek istemiyorum ancak eşimle araba ile gidip hızlıca halledip eve dönüyorum ki wc ye evde gireyim . Olmadı hafta sonu bakarım ama inan nerede var ic çamaşırci bilmiyorum bizim semt biraz elit takılıyorÇok beğendim kumaşını. Uzun süre dayanır
İç çamasırcılara bak bence
Ancak oralarda oluyor büyükler
Ablamda aynen son hafta çatladı son ana kadar yoktu bi gece uyudu uyandı çatladıben çok fena çatladım ya. ilkinde son ana kadar çatlamadı diyebilirim ama 37. hafta civarı bir baktım birden çatlamış, hiç beklemiyordum epey üzülmüştüm. 2.si için de amaan bir kere çatladı zaten, aynı yerlerden gerilir yeniden, yeni çatlat olmaz falan diye rahattım ama şimdiden çatlağım var bir sürü. sanırım ilkinde bu kiloya çıkmamış olmamdan kaynaklanıyor. hayatımda ilk kez bu kadar şişmanladım. onun etkisi oluyordur diyedüşünüyorum.
Ben evden tek gidemiyorum çok sık idrara sıkışıyorum disarda wc ye girmek istemiyorum ancak eşimle araba ile gidip hızlıca halledip eve dönüyorum ki wc ye evde gireyim . Olmadı hafta sonu bakarım ama inan nerede var ic çamaşırci bilmiyorum bizim semt biraz elit takılıyor
Ablamda aynen son hafta çatladı son ana kadar yoktu bi gece uyudu uyandı çatladı
ben de badem yağı bir de bio oil kullanıyorum. sen de 2 ben diyeyim 3, sürekli yağlıyorum fayda etmiyor. duş almaktan nefret eder oldum. duş sonrası 2 saat yağlanma faslı bitmiyor çünkü. kendimi poğaça gibi hissediyorumKızlar çatlasanız da çatlakları günde 2 kez yağlayın benim göğüslerim çatladı çünkü orayı yağlamıyordum şimdi günde 2 kez orayı da yağlı yorum sanki biraz daha iyi oldular ilk hallerinden yeni çatlak oluşmadığı gibi çok yavaş da olsa iyileşiyor olabilir.. Ben hindistan cevizi yağı ve badem yağı sürüyorum
Bendede var yaaa dün annemler bizdeydi ben kapı pencere heryeri açtım sıcak hava diye, eşimde üşümez öyleKizlar beni son 1.haftadir sıcak basıyor menopozlu gibiyim resmen
Dün kizimla oynarken uzerimi çıkardım yelleniyorum falan eşim bismillahirrahmanirrahim dedi
Çok güzeller yinede çok pahalılarKızlar suwende bir alana bir bedava vardı. Bir gecelik bir pijama aldim 349 liraya. Mağazadan aldim ben.
Hersey o kadar pahalı kiÇok güzeller yinede çok pahalılar
Ortalama bir atlet 50 lira normal aslında gecelik için ama hala katlanmalı fiyatlara alışamadıkHersey o kadar pahalı ki
İki gündür neredeyse çıplak yatıyorumKizlar beni son 1.haftadir sıcak basıyor menopozlu gibiyim resmen
Dün kizimla oynarken uzerimi çıkardım yelleniyorum falan eşim bismillahirrahmanirrahim dedi
5 tane kilot aldım 130 ₺ tuttuHersey o kadar pahalı ki
Ahahah fenayiz valla Haziran ortasindan itibaren napcaz bilmiyorumBendede var yaaa dün annemler bizdeydi ben kapı pencere heryeri açtım sıcak hava diye, eşimde üşümez öyle
Annemler hırka istedi şaşırdım ben bayılıyom sıcaksan
Haziranda gebericezzİki gündür neredeyse çıplak yatıyorum
Kasimadan hemen nemlendirmek lazım işte.Aslında parayı kv verecek annem vicdan yaptırdı pahalı günah kaç kere binecek diye
Bence de ya bak 5 bin TL lik beğendim ama gidip 3 küsür olani alcam inşallah elimden geldikçe idareli oluyorum
Yok kiz
İnşallah bineryoksa annem in lafından kurtulamam ahahaha
Insallaj olmaz hiç birinizde ben de bebek yağı kullanıyorum ama aşırı kaşınıyorum son bi kaç gündür
Bi kere catladinsa evet sürsen de geçmez sadece daha fazla olmasının önüne geçersin
Esim de aynı fikirde bi olsun sağlam olsun diuo diğer türlü ucuz aldık sıkıntı çıkaracak bize belki uğraşıp duracağız diuo haklı aslında
Ayyyy masaallah ne tatlı bir göbek, ikiz ya nasıl da büyümüş masaallah
Benim göbeğim son iki üç gündür çok kaşınıyor catlicam galiba diye korkuyorum engel olmaya çalışıyorum ama öyle kaşınıyor ki insan çıldırıyor atletin üzerinden de olsa hafif kaşıyorum yoksa deliriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?