- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.881
Benim eşim hap içemiyo ağrı kesicisi bile efervesanHemen kocama atiyorum cok sevinecek
Hadi insAllahım çok şükür
Bu sıcaklarda biz bu çocukları nasıl emzircez sen napmıştınız öncedenAhahah fenayiz valla Haziran ortasindan itibaren napcaz bilmiyorum
Vantilatorle gezerim hic napim her allahin gün sicak basiyo
Bende bir atlet iki kilot 1 tane sütyene 280 verdim5 tane kilot aldım 130 ₺ tuttu
Yuh yani
Ben ilkte mayısta doğum yaptım o zaman bile çok zordu. 2.ci şubattaydi çok güzeldiBu sıcaklarda biz bu çocukları nasıl emzircez sen napmıştınız öncedenaklıma geldikçe deli oluyorum yapış yapış Hepppp
Cidden çok zor olucak bencede yaaaBen ilkte mayısta doğum yaptım o zaman bile çok zordu. 2.ci şubattaydi çok güzeldihayali bile kötü geliyor şuan bana.
What is "nbb" ?İç çamasırcının elitle ne alakası var ?
En basit nbb ye bakarsın. Orası iç çamaşırcı degil mi ?
Kiz inanır mısın aynen dusa görmek istiyorum sırf yağlanma faslı yüzünden üşeniyorum keşke yağlı bir cildim olsaydı benim cildim çok Kuru pul puldur zaten yağlardim ama şimdi zor geliyorben de badem yağı bir de bio oil kullanıyorum. sen de 2 ben diyeyim 3, sürekli yağlıyorum fayda etmiyor. duş almaktan nefret eder oldum. duş sonrası 2 saat yağlanma faslı bitmiyor çünkü. kendimi poğaça gibi hissediyorum
Hemen bebek yağı sürüyorum ama yine de kaşınıyorum deli gibi bir his insan kendine hakim olamıyor sigara içenleri anlamaya başladım irade boyle bir şey demek kiKasimadan hemen nemlendirmek lazım işte.
Nbb iç çamaşırı markası baya meşhur aslindaWhat is "nbb" ?
Kiz inanır mısın aynen dusa görmek istiyorum sırf yağlanma faslı yüzünden üşeniyorum keşke yağlı bir cildim olsaydı benim cildim çok Kuru pul puldur zaten yağlardim ama şimdi zor geliyor
Hemen bebek yağı sürüyorum ama yine de kaşınıyorum deli gibi bir his insan kendine hakim olamıyor sigara içenleri anlamaya başladım irade boyle bir şey demek ki
Ben pek anlamam iç çamaşırı markasından ankara yakında iç giyim avm hariç nerede var bakmadım da açıkçası misal bu nbb tükkani nerdeNbb iç çamaşırı markası baya meşhur aslinda
Ayy cok zordu kv de klima vardi eşime beni oraya götür cocukta bende terliyorduk zaten kucagimda bana sicaklik veriyordu birde offBu sıcaklarda biz bu çocukları nasıl emzircez sen napmıştınız öncedenaklıma geldikçe deli oluyorum yapış yapış Hepppp
canım klima varsa çok rahat edicez eltim yazın doğurdu klima salondaydı tüm evi serinletti o yatak odasında serin serin yattı emzirdi ben şok oldum bebeğe bir şey olur diye direkt klima vurmadığı için iyi bir ayarda çalışırsa hiç bir şey olmuyor karı koca klimacılar zaten (meslek olarak) bana kalsa asla açamazdım.. o yüzden şimdi bende evde klimayı açarım diye düşünüyorum da bizim ev pek müsait değil bide onlarınki kadar güçlü bir klima değil.. varsa senin sende en azından nem almada açabilirsin.Bu sıcaklarda biz bu çocukları nasıl emzircez sen napmıştınız öncedenaklıma geldikçe deli oluyorum yapış yapış Hepppp
Dikmen caddesinde Koray mağazası olması lazım diye hatırlıyorum. Ama Koray da pahalli olabilir. Yine dikmende şımarık diye bir mağaza var . Ben hiç gitmedim ama arkadsim ordan çamaşır filan aldığını söylemişti. Belki oraya bakabilirisn. Ama Kızılay'a gidersen Kızılay AVM nin yan tarafında kompedan var. Orada bir ihtimal bulman daha kolay olur.Ben evden tek gidemiyorum çok sık idrara sıkışıyorum disarda wc ye girmek istemiyorum ancak eşimle araba ile gidip hızlıca halledip eve dönüyorum ki wc ye evde gireyim . Olmadı hafta sonu bakarım ama inan nerede var ic çamaşırci bilmiyorum bizim semt biraz elit takılıyor
Ablamda aynen son hafta çatladı son ana kadar yoktu bi gece uyudu uyandı çatladı
Yok doğru söylüyor. Onun oturduğu bölgede mağazalar biraz pahalliİç çamasırcının elitle ne alakası var ?
En basit nbb ye bakarsın. Orası iç çamaşırcı degil mi ?
Valla ypış yapıl yapışcak çocukda nasıl olucak bilmiyom bizdede vantilatör var klima yok , vantilatör üde çocuğun olduğunyerde açamam herhalde yandık yaaaaa çocuk su içinde ben su içinde uyanırız artıkAyy cok zordu kv de klima vardi eşime beni oraya götür cocukta bende terliyorduk zaten kucagimda bana sicaklik veriyordu birde off
Bu sene klima şart bize
Klima yok bizde yaaaa bide kiradayım geçen sene vantilatör almıştık ama onuda çocuğun olduğu odaya koyup çalıştıramam sanırım çarpar anca onu diğer odaya götürdüğümde kullanırım.canım klima varsa çok rahat edicez eltim yazın doğurdu klima salondaydı tüm evi serinletti o yatak odasında serin serin yattı emzirdi ben şok oldum bebeğe bir şey olur diye direkt klima vurmadığı için iyi bir ayarda çalışırsa hiç bir şey olmuyor karı koca klimacılar zaten (meslek olarak) bana kalsa asla açamazdım.. o yüzden şimdi bende evde klimayı açarım diye düşünüyorum da bizim ev pek müsait değil bide onlarınki kadar güçlü bir klima değil.. varsa senin sende en azından nem almada açabilirsin.
Ben nisanda doğum yapmıştım ozaman bile çok sıcak geliyordu resmen evde çıplak dolaştım o ev daha az güneş alıyordu serindi şimdiki evimin içine resmen güneş doğuyo öğleden sonra kaçacak bi yer yok Allah kolaylığını verir diyorumBu sıcaklarda biz bu çocukları nasıl emzircez sen napmıştınız öncedenaklıma geldikçe deli oluyorum yapış yapış Hepppp
Cidden yaaaaa bide güneş alıyosa tamam yandın, benim evimde güneş alıyo ,kışın iyiydide, geçen ysz ölmüştük sıcakdan, şimdi çocukla düşünemiyorum dediğin gibi allah verir inşallah kolaylıkBen nisanda doğum yapmıştım ozaman bile çok sıcak geliyordu resmen evde çıplak dolaştım o ev daha az güneş alıyordu serindi şimdiki evimin içine resmen güneş doğuyo öğleden sonra kaçacak bi yer yok Allah kolaylığını verir diyorum
Bunun dükkanı değil de dükkanlarda bu marka var. Ayrıca dostum internetten al bence. Trendyol dan al. Beğenmezsen geri gönder. Ben öyle yapıyorum. Bazen 2-3 farklı beden alıyorum olmayanı yolliyorum.Ben pek anlamam iç çamaşırı markasından ankara yakında iç giyim avm hariç nerede var bakmadım da açıkçası misal bu nbb tükkani nerde
Loya nbbWhat is "nbb" ?
Kiz inanır mısın aynen dusa görmek istiyorum sırf yağlanma faslı yüzünden üşeniyorum keşke yağlı bir cildim olsaydı benim cildim çok Kuru pul puldur zaten yağlardim ama şimdi zor geliyor
Hemen bebek yağı sürüyorum ama yine de kaşınıyorum deli gibi bir his insan kendine hakim olamıyor sigara içenleri anlamaya başladım irade boyle bir şey demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?