- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.901
Artık fiyatına bakmayacak alacakYok doğru söylüyor. Onun oturduğu bölgede mağazalar biraz pahalliAma gezmesi lazım.
Sabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evdeevet evet dönem dönem geldi .hatta doktorum da dedi gelebilir öyle diye :)
Hiç iş yapma yat sürekli progestan verdi mi benim de rahim ağzı 2.9 a düşmüştü çıktı sonra 3.2 falan yatıyorum evdeSabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evde
Oooo geçmiş olsun canımmmm iyi dinlenSabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evde
1 tanr elma yemeni tavsiye ederim sanki yanan yerin uzerine su serpmis gibi oluyorMidem yanıyor yaşayan var mı çok kötü bir yanma şimdiye kadar yoktu bu nerden çıktı şimdi sanki kazıyorlar
Aaaa iyiki gitmişsin canım hic boyle nişan ihtimali vermemsitik oysaSabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evde
Evler aşırı sıcak degil yahu dahaAhahah fenayiz valla Haziran ortasindan itibaren napcaz bilmiyorum
Vantilatorle gezerim hic napim her allahin gün sicak basiyo
Progestan fitil kullanıyodum onu günde 2 ye çıkardı tekrar yarın ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozunu olacakmışım aslında bir ay önce 40 mm di şimdi nasıl bukadar kısaldı neden olur hiç anlamadımHiç iş yapma yat sürekli progestan verdi mi benim de rahim ağzı 2.9 a düşmüştü çıktı sonra 3.2 falan yatıyorum evde
sağol canım teşekkür ederimOooo geçmiş olsun canımmmm iyi dinlen
evet sancı da olunca doktorda ultrasonda baktı nişan gelmiş dedi rahimde açıklık yok ama uzunluk sınırda Allah yardımcımız olsunAaaa iyiki gitmişsin canım hic boyle nişan ihtimali vermemsitik oysa
Neyse dinlen bol.bol az daha sabır
Benim ev yazın fena sayılmaz. Aşırı güneş almıyorCidden yaaaaa bide güneş alıyosa tamam yandın, benim evimde güneş alıyo ,kışın iyiydide, geçen ysz ölmüştük sıcakdan, şimdi çocukla düşünemiyorum dediğin gibi allah verir inşallah kolaylık
Cok korkuttun beni baska birsey soyledimi peki doktor ayni akinti bendende gelmisti sabah ve bicak saplanir gibi agrilarim oluyordu ayaga kalktigimdaSabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evde
En azından yine soğuk olan bir bölüm varrrrBenim ev yazın fena sayılmaz. Aşırı güneş almıyor
Ama çatı katı kavruluyor sıcaktan, aşağı inince klima acıkmış gibi geliyor birden
Geçmiş olsun. Dinlen bol bolSabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evde
Ama şöyle bişey var ilk kez dün geldi o akıntı dün söyledim hatta görselini istedi gönderdim ayakta çok kalmışsın dinlen bol su iç dedi bugun sabah yataktan kalktım daha da çoğalmış halde geldi sonra sancılanma da başladı gün içinde o akıntıdan hala doktorda bile geliyordu. Tekrar doktora söyleyince ozaman gelmen lazım bakmamız lazım dedi yani birkez gelmiş olsaydı takılmıcaktı ama dinlenmeme rağmen geçmediğini söyleyince kontrole çağırdı. Stres yapma kendini dinle kontrollü ol inşallah senin bir seferlik bişeydir devamı gelmez yarına da bi bekle bakalım gelecekmi yine ona göre gidersinCok korkuttun beni baska birsey soyledimi peki doktor ayni akinti bendende gelmisti sabah ve bicak saplanir gibi agrilarim oluyordu ayaga kalktigimda
Akşam çay kahve içerken bayram planlarindan bahsedeceksin hevesle sohbet havasındaBen bunu esime nasil belirticem pekikonuya nasil giricem sinirlendirmek istemiyorum onu
Ayy çok şükürEn azından yine soğuk olan bir bölüm varrrrrahat edersin o konudaaaa kışın iyide yazın sıkıntı cidden
Geçmiş olsun erken farkedip gitmeniz iyi olmuş. Dinlenince düzelir inşallahSabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evde
Teşekkür ederim. Doktorum söylemeden bayramda tatil planımız vardı iptal edelim mi dedim o bölgede doktor arkadaşım var ama küvez yok gitmeyin uzun yol yasak dedi şaka gibi bi cevap aldım ne hissetceğimi bilemiyorum ihtimal mi değerlendiriyor her an bekliyor mu çözemedimGeçmiş olsun. Dinlen bol bol
Bir anda olabiliyor ama korkma yatacaksın ben 24.haftadan beri yatıyorum ben de nişan değil lekelenme olmuştu o zamandan beri takipteyim her hafta gittim dra şimdi bayramdan sonra gidicem tekrar iş yapma sakın eşin yapsın ben yemek bile yapmıyorum inanProgestan fitil kullanıyodum onu günde 2 ye çıkardı tekrar yarın ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozunu olacakmışım aslında bir ay önce 40 mm di şimdi nasıl bukadar kısaldı neden olur hiç anlamadım
sağol canım teşekkür ederim
evet sancı da olunca doktorda ultrasonda baktı nişan gelmiş dedi rahimde açıklık yok ama uzunluk sınırda Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?