Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
evet evet dönem dönem geldi .hatta doktorum da dedi gelebilir öyle diye :)
Sabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evde

Gerçekden ilk hamileliğim bende birşey bilmiyorum 2 ayda bi doktora gidiyorum pinpirikli biri değilimdir genel anlamda hep rahatımdır.
Hiç bir zaman kötüyü çağırmam pozitif güzel düşünürüm, ki kanamam olduğu gün bile pozitiftim..
Ama bazıları kendilerini cidden çok dinliyorrrrr benceee gereksiz kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz. Son aylar güzel güzel geçirmeniz gerekirken strese sokuyorsunuz kendinizi..

Bi sıkıntı yaşadığınızda korkuyorsanız aslında direk doktora gitmeleri daha iyi yada msj atıp sormaları daha iyi bence..

Hiç iş yapma yat sürekli progestan verdi mi benim de rahim ağzı 2.9 a düşmüştü çıktı sonra 3.2 falan yatıyorum evde

Oooo geçmiş olsun canımmmm iyi dinlen

Aaaa iyiki gitmişsin canım hic boyle nişan ihtimali vermemsitik oysa
Neyse dinlen bol.bol az daha sabır

Hiç iş yapma yat sürekli progestan verdi mi benim de rahim ağzı 2.9 a düşmüştü çıktı sonra 3.2 falan yatıyorum evde
Progestan fitil kullanıyodum onu günde 2 ye çıkardı tekrar yarın ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozunu olacakmışım aslında bir ay önce 40 mm di şimdi nasıl bukadar kısaldı neden olur hiç anlamadım
Oooo geçmiş olsun canımmmm iyi dinlen
sağol canım teşekkür ederim
Aaaa iyiki gitmişsin canım hic boyle nişan ihtimali vermemsitik oysa
Neyse dinlen bol.bol az daha sabır
evet sancı da olunca doktorda ultrasonda baktı nişan gelmiş dedi rahimde açıklık yok ama uzunluk sınırda Allah yardımcımız olsun

Benim ev yazın fena sayılmaz. Aşırı güneş almıyor
Ama çatı katı kavruluyor sıcaktan, aşağı inince klima acıkmış gibi geliyor birden

Cok korkuttun beni baska birsey soyledimi peki doktor ayni akinti bendende gelmisti sabah ve bicak saplanir gibi agrilarim oluyordu ayaga kalktigimda

Geçmiş olsun. Dinlen bol bol

Cok korkuttun beni baska birsey soyledimi peki doktor ayni akinti bendende gelmisti sabah ve bicak saplanir gibi agrilarim oluyordu ayaga kalktigimda
Ama şöyle bişey var ilk kez dün geldi o akıntı dün söyledim hatta görselini istedi gönderdim ayakta çok kalmışsın dinlen bol su iç dedi bugun sabah yataktan kalktım daha da çoğalmış halde geldi sonra sancılanma da başladı gün içinde o akıntıdan hala doktorda bile geliyordu. Tekrar doktora söyleyince ozaman gelmen lazım bakmamız lazım dedi yani birkez gelmiş olsaydı takılmıcaktı ama dinlenmeme rağmen geçmediğini söyleyince kontrole çağırdı. Stres yapma kendini dinle kontrollü ol inşallah senin bir seferlik bişeydir devamı gelmez yarına da bi bekle bakalım gelecekmi yine ona göre gidersin

Ben bunu esime nasil belirticem peki konuya nasil giricem sinirlendirmek istemiyorum onu
Akşam çay kahve içerken bayram planlarindan bahsedeceksin hevesle sohbet havasında . Hava durumuna bakacaksın hava da ne güzelmis bayramda nereye gitsek ki pikniğe ne giysem ki filan diye soru yonelteceksin. Güzel giyiniyim de yesillikte hamile resimlerimde olur hatıra kalır diye konuşacaksın. Esinin tavırlarından zaten anlarsın planlara dahil mi oluyor yok bahane mi buluyor ordan anlarsın. Eğer verecekse istemediğini bayram için çok heveslendigini stresli bir bayram geçirmek istemediğini söylersin. Baktın tınlamıyo mu yada sana bayramda değil de ben seni başka zaman gezdiririm diye yumuşatmaya mı calisiyo (kanma hiç goturmezler). Sinirlensin ne olacak sakla arabanin anahtarını senin planlar yanacagina onlarınki yansın

Geçmiş olsun erken farkedip gitmeniz iyi olmuş. Dinlenince düzelir inşallah

Geçmiş olsun. Dinlen bol bol
Teşekkür ederim. Doktorum söylemeden bayramda tatil planımız vardı iptal edelim mi dedim o bölgede doktor arkadaşım var ama küvez yok gitmeyin uzun yol yasak dedi şaka gibi bi cevap aldım ne hissetceğimi bilemiyorum ihtimal mi değerlendiriyor her an bekliyor mu çözemedim

Bir anda olabiliyor ama korkma yatacaksın ben 24.haftadan beri yatıyorum ben de nişan değil lekelenme olmuştu o zamandan beri takipteyim her hafta gittim dra şimdi bayramdan sonra gidicem tekrar iş yapma sakın eşin yapsın ben yemek bile yapmıyorum inan

Kızlar dün gece ilk defa bebeğin hıçkırdığını hissettim 3 dakika boyunca nasıl diyim sağ tarafımda bildiğiniz kalp atışı gibi ama daha güçlü ve düzenli pıtt pıtt pıttt vurdu..hatta korktum niyeböyleoldu dedim...araştırdım hıçkırık öyle oluyormuş kalp gibi atanmış uzun süre Allah'ım çok tatlıydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…