Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Çalışıyor musun, ilk cocuk mu ? Bence yataktan çıkma ...

İnşallah daha duracak bebek
Acele etmeyecek ❤

Korkma canım bol bol yat bende yatıyorum..fitil ve proluton diye erken doğumu engelleyen iğne verdi..haftada 1 yaptırıyorum..yarın gidecem bakalım benim rahim ağzı kaç çıkacak..en son 40 mm di

Anladım benden sabah geldi birdaha olmadi simdilik umarim bir sorun olmaz dikkat et kendine
Cok mantikli gerekirse kuser evde otururuz arabada kapida dursun yeter

Kaç haftalıksın şuan canım korkma rahim ağzı 10mm olup 4 hafta boyunca yatıp 34 de doğuranlar var ..sana iğne verdimi sancılarını kesen

Kompedani biliyorum vallahi aslında gidilir gezilir zor değil ama benim çok çişim geliyor tutamıyorum kasiklarima Ağrı giriyor o an bulduğum wc ye girmek de istemiyorum enfeksiyon malum böbrek falan ondan daha çok eşimle gitmeyi tercih ediyorum bi yerlere hemen halledip eve dönüyorum tuvalet için
Bunun dükkanı değil de dükkanlarda bu marka var. Ayrıca dostum internetten al bence. Trendyol dan al. Beğenmezsen geri gönder. Ben öyle yapıyorum. Bazen 2-3 farklı beden alıyorum olmayanı yolliyorum.
Kiz inanır mısın ben de bu yaşıma kadar hep gidip almaya alıştım memleketimde , çalıştığım dönem yaşadığım şehirde, üniversitede de hep gidip alırdım ankara da bocaladim
Ben bilmiyor sizin dil
Ay inanmıyorum iyi ki gitmişsin bak yola çıkacaktin yoksa çok geçmiş olsun canım ❤
Cok korkuttun beni baska birsey soyledimi peki doktor ayni akinti bendende gelmisti sabah ve bicak saplanir gibi agrilarim oluyordu ayaga kalktigimda
Bence sen de araya bayram tatili girmeden git bi kontrol ol canım
Kızlar ben de kıyafet yıkamaya başladım. Hazır olsun hepsi.

Evle ilgileneceğim biraz.
kocama dolapları sildireceğim, perdeleri astıracagım.
Yıkanan kıyafetleri ütüleyip güzelce yerleştireceğim
Ya kocam evi supuruyor ama uzun iş versem söylenir sevmiyor uzun iş hele bir de ben beğenmem şunu şöyle sil şunu bi daha yap derim delleniyo vallahi dolap falan siliyorsa helal olsun

Benımkı yapar sorun yapmaz

Çok geçmiş olsun. Nişanı gelip 5 6 hafta bekleyen çok duydum. Bende sırf bu yüzden yarın sabah önce doktora gideceğim çok iyi yapmışsın gitmekle. Hiç merak etme kritik siniri geçiyoruz artık.

Geçmiş olsun erken farkedip gitmeniz iyi olmuş. Dinlenince düzelir inşallah
Amin teşekkür ederim hiç aklım almadı nasıl bukadar kısalmış
bu arada nişanda illa kahve veya kanlı olmak zorunda değilmiş şeffaf sarımsı da olabiliyormuş inşallah herkes vakti zamanı gelince görür o akıntıyı beni 1 ay sonra çağırdı tekrar
Çalışıyor musun, ilk cocuk mu ? Bence yataktan çıkma ...

İnşallah daha duracak bebek
Acele etmeyecek ❤
yok çalışmıyorum ilk çocuk olacak nasipse tüp bebek amin
Korkma canım bol bol yat bende yatıyorum..fitil ve proluton diye erken doğumu engelleyen iğne verdi..haftada 1 yaptırıyorum..yarın gidecem bakalım benim rahim ağzı kaç çıkacak..en son 40 mm di
benim 1 ay önce 40 tı normali kaç olması gerekiyor
Anladım benden sabah geldi birdaha olmadi simdilik umarim bir sorun olmaz dikkat et kendine

Cok mantikli gerekirse kuser evde otururuz arabada kapida dursun yeter
Allah’ın izniyle tekrarlamasın bi sorun olmaz sen bozma içini ferah tut

Evet vallahi bide tatile gidecektik bazen gözardı etmemek gerekiyormuş bazı durumları

Canım işte 25mm in altına düşmesi istenmiyor..hafta küçükse serklaj yapıyorlar..hafta büyükse yapacak bişey yok bol bol yatış

Çok geçmiş olsun. Nişanı gelip 5 6 hafta bekleyen çok duydum. Bende sırf bu yüzden yarın sabah önce doktora gideceğim çok iyi yapmışsın gitmekle. Hiç merak etme kritik siniri geçiyoruz artık.
Okumayım okumayım dedim internette 34 ü zor görüyor bu tip hastalar filan yazmışlar iyice darlandım bunalttım sizi de herşey güzel olur inşallah kk de çoğu hamile de böyle durumda 37-38 haftaları görmüş Allah bilir sağlıkla gelsinler inşallah

Yerinden kalkma o zaman dinlen sürekli.

Kasılma sancı yoksa hicc üzme kendini ayrıca 34 35 gayet iyi haftalar ciğer geliştirici yapmış birde sadece yorma kendini yeter.

Çok şaşırdım ama o nişan geldikten 1 ay sonra bile doğum yapan var .ama sancı yoksa niye ciğer geliştirici yaptı ki

Çok mu yoğun geliyor ki bir de ? Yani bende o kıvamlı şey hep ara ara gelirdi .e kaç ay geçti üzerinden bir şey olmadı. Ya iyi de herkesin akıntısı su gibi olmaz ki .Ben en iyisi eşyalarımı bir an önce hazirlayim .eşim acele ediyorsun diyor da baksana ne olacağı belli mi ?

Çok geçmiş olsun canım benim allah bebeğine sana şifa versin bu Kadir gecesi hürmetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…