- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.921
Teşekkür ederim. Doktorum söylemeden bayramda tatil planımız vardı iptal edelim mi dedim o bölgede doktor arkadaşım var ama küvez yok gitmeyin uzun yol yasak dedi şaka gibi bi cevap aldım ne hissetceğimi bilemiyorum ihtimal mi değerlendiriyor her an bekliyor mu çözemedim
Korkma canım bol bol yat bende yatıyorum..fitil ve proluton diye erken doğumu engelleyen iğne verdi..haftada 1 yaptırıyorum..yarın gidecem bakalım benim rahim ağzı kaç çıkacak..en son 40 mm diProgestan fitil kullanıyodum onu günde 2 ye çıkardı tekrar yarın ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozunu olacakmışım aslında bir ay önce 40 mm di şimdi nasıl bukadar kısaldı neden olur hiç anlamadım
sağol canım teşekkür ederim
evet sancı da olunca doktorda ultrasonda baktı nişan gelmiş dedi rahimde açıklık yok ama uzunluk sınırda Allah yardımcımız olsun
Anladım benden sabah geldi birdaha olmadi simdilik umarim bir sorun olmaz dikkat et kendineAma şöyle bişey var ilk kez dün geldi o akıntı dün söyledim hatta görselini istedi gönderdim ayakta çok kalmışsın dinlen bol su iç dedi bugun sabah yataktan kalktım daha da çoğalmış halde geldi sonra sancılanma da başladı gün içinde o akıntıdan hala doktorda bile geliyordu. Tekrar doktora söyleyince ozaman gelmen lazım bakmamız lazım dedi yani birkez gelmiş olsaydı takılmıcaktı ama dinlenmeme rağmen geçmediğini söyleyince kontrole çağırdı. Stres yapma kendini dinle kontrollü ol inşallah senin bir seferlik bişeydir devamı gelmez yarına da bi bekle bakalım gelecekmi yine ona göre gidersin
Akşam çay kahve içerken bayram planlarindan bahsedeceksin hevesle sohbet havasında. Hava durumuna bakacaksın hava da ne güzelmis bayramda nereye gitsek ki pikniğe ne giysem ki filan diye soru yonelteceksin. Güzel giyiniyim de yesillikte hamile resimlerimde olur hatıra kalır diye konuşacaksın. Esinin tavırlarından zaten anlarsın planlara dahil mi oluyor yok bahane mi buluyor ordan anlarsın. Eğer verecekse istemediğini bayram için çok heveslendigini stresli bir bayram geçirmek istemediğini söylersin. Baktın tınlamıyo mu yada sana bayramda değil de ben seni başka zaman gezdiririm diye yumuşatmaya mı calisiyo (kanma hiç goturmezler ). Sinirlensin ne olacak sakla arabanin anahtarını senin planlar yanacagina onlarınki yansın
Süt içtim kesti canım1 tanr elma yemeni tavsiye ederim sanki yanan yerin uzerine su serpmis gibi oluyor
Kaç haftalıksın şuan canım korkma rahim ağzı 10mm olup 4 hafta boyunca yatıp 34 de doğuranlar var ..sana iğne verdimi sancılarını kesenTeşekkür ederim. Doktorum söylemeden bayramda tatil planımız vardı iptal edelim mi dedim o bölgede doktor arkadaşım var ama küvez yok gitmeyin uzun yol yasak dedi şaka gibi bi cevap aldım ne hissetceğimi bilemiyorum ihtimal mi değerlendiriyor her an bekliyor mu çözemedim
Kompedani biliyorum vallahi aslında gidilir gezilir zor değil ama benim çok çişim geliyor tutamıyorum kasiklarima Ağrı giriyor o an bulduğum wc ye girmek de istemiyorum enfeksiyon malum böbrek falan ondan daha çok eşimle gitmeyi tercih ediyorum bi yerlere hemen halledip eve dönüyorum tuvalet içinDikmen caddesinde Koray mağazası olması lazım diye hatırlıyorum. Ama Koray da pahalli olabilir. Yine dikmende şımarık diye bir mağaza var . Ben hiç gitmedim ama arkadsim ordan çamaşır filan aldığını söylemişti. Belki oraya bakabilirisn. Ama Kızılay'a gidersen Kızılay AVM nin yan tarafında kompedan var. Orada bir ihtimal bulman daha kolay olur.
Kiz inanır mısın ben de bu yaşıma kadar hep gidip almaya alıştım memleketimde , çalıştığım dönem yaşadığım şehirde, üniversitede de hep gidip alırdım ankara da bocaladimBunun dükkanı değil de dükkanlarda bu marka var. Ayrıca dostum internetten al bence. Trendyol dan al. Beğenmezsen geri gönder. Ben öyle yapıyorum. Bazen 2-3 farklı beden alıyorum olmayanı yolliyorum.
Ben bilmiyor sizin dilLoya nbb
Ay inanmıyorum iyi ki gitmişsin bak yola çıkacaktin yoksa çok geçmiş olsun canım ❤Sabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evde
Bence sen de araya bayram tatili girmeden git bi kontrol ol canımCok korkuttun beni baska birsey soyledimi peki doktor ayni akinti bendende gelmisti sabah ve bicak saplanir gibi agrilarim oluyordu ayaga kalktigimda
Ya kocam evi supuruyor ama uzun iş versem söylenir sevmiyor uzun iş hele bir de ben beğenmem şunu şöyle sil şunu bi daha yap derim delleniyo vallahi dolap falan siliyorsa helal olsunKızlar ben de kıyafet yıkamaya başladım. Hazır olsun hepsi.
Evle ilgileneceğim biraz.
kocama dolapları sildireceğim, perdeleri astıracagım.
Yıkanan kıyafetleri ütüleyip güzelce yerleştireceğim
Benımkı yapar sorun yapmazKompedani biliyorum vallahi aslında gidilir gezilir zor değil ama benim çok çişim geliyor tutamıyorum kasiklarima Ağrı giriyor o an bulduğum wc ye girmek de istemiyorum enfeksiyon malum böbrek falan ondan daha çok eşimle gitmeyi tercih ediyorum bi yerlere hemen halledip eve dönüyorum tuvalet için
Kiz inanır mısın ben de bu yaşıma kadar hep gidip almaya alıştım memleketimde , çalıştığım dönem yaşadığım şehirde, üniversitede de hep gidip alırdım ankara da bocaladim
Ben bilmiyor sizin dil
Ay inanmıyorum iyi ki gitmişsin bak yola çıkacaktin yoksa çok geçmiş olsun canım ❤
Bence sen de araya bayram tatili girmeden git bi kontrol ol canım
Ya kocam evi supuruyor ama uzun iş versem söylenir sevmiyor uzun iş hele bir de ben beğenmem şunu şöyle sil şunu bi daha yap derim delleniyo vallahi dolap falan siliyorsa helal olsun
Çok geçmiş olsun. Nişanı gelip 5 6 hafta bekleyen çok duydum. Bende sırf bu yüzden yarın sabah önce doktora gideceğim çok iyi yapmışsın gitmekle. Hiç merak etme kritik siniri geçiyoruz artık.Sabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evde
Amin teşekkür ederim hiç aklım almadı nasıl bukadar kısalmışGeçmiş olsun erken farkedip gitmeniz iyi olmuş. Dinlenince düzelir inşallah
bu arada nişanda illa kahve veya kanlı olmak zorunda değilmiş şeffaf sarımsı da olabiliyormuş inşallah herkes vakti zamanı gelince görür o akıntıyı beni 1 ay sonra çağırdı tekrarBir anda olabiliyor ama korkma yatacaksın ben 24.haftadan beri yatıyorum ben de nişan değil lekelenme olmuştu o zamandan beri takipteyim her hafta gittim dra şimdi bayramdan sonra gidicem tekrar iş yapma sakın eşin yapsın ben yemek bile yapmıyorum inan
yok çalışmıyorum ilk çocuk olacak nasipse tüp bebek aminÇalışıyor musun, ilk cocuk mu ? Bence yataktan çıkma ...
İnşallah daha duracak bebek
Acele etmeyecek ❤
benim 1 ay önce 40 tı normali kaç olması gerekiyorKorkma canım bol bol yat bende yatıyorum..fitil ve proluton diye erken doğumu engelleyen iğne verdi..haftada 1 yaptırıyorum..yarın gidecem bakalım benim rahim ağzı kaç çıkacak..en son 40 mm di
Allah’ın izniyle tekrarlamasın bi sorun olmaz sen bozma içini ferah tutAnladım benden sabah geldi birdaha olmadi simdilik umarim bir sorun olmaz dikkat et kendine
Cok mantikli gerekirse kuser evde otururuz arabada kapida dursun yeter
Evet vallahi bide tatile gidecektik bazen gözardı etmemek gerekiyormuş bazı durumlarıKompedani biliyorum vallahi aslında gidilir gezilir zor değil ama benim çok çişim geliyor tutamıyorum kasiklarima Ağrı giriyor o an bulduğum wc ye girmek de istemiyorum enfeksiyon malum böbrek falan ondan daha çok eşimle gitmeyi tercih ediyorum bi yerlere hemen halledip eve dönüyorum tuvalet için
Kiz inanır mısın ben de bu yaşıma kadar hep gidip almaya alıştım memleketimde , çalıştığım dönem yaşadığım şehirde, üniversitede de hep gidip alırdım ankara da bocaladim
Ben bilmiyor sizin dil
Ay inanmıyorum iyi ki gitmişsin bak yola çıkacaktin yoksa çok geçmiş olsun canım ❤
Bence sen de araya bayram tatili girmeden git bi kontrol ol canım
Ya kocam evi supuruyor ama uzun iş versem söylenir sevmiyor uzun iş hele bir de ben beğenmem şunu şöyle sil şunu bi daha yap derim delleniyo vallahi dolap falan siliyorsa helal olsun
Canım işte 25mm in altına düşmesi istenmiyor..hafta küçükse serklaj yapıyorlar..hafta büyükse yapacak bişey yok bol bol yatışAmin teşekkür ederim hiç aklım almadı nasıl bukadar kısalmış
bu arada nişanda illa kahve veya kanlı olmak zorunda değilmiş şeffaf sarımsı da olabiliyormuş inşallah herkes vakti zamanı gelince görür o akıntıyı beni 1 ay sonra çağırdı tekrar
yok çalışmıyorum ilk çocuk olacak nasipse tüp bebek amin
benim 1 ay önce 40 tı normali kaç olması gerekiyor
Allah’ın izniyle tekrarlamasın bi sorun olmaz sen bozma içini ferah tut
Okumayım okumayım dedim internette 34 ü zor görüyor bu tip hastalar filan yazmışlar iyice darlandım bunalttım sizi de herşey güzel olur inşallah kk de çoğu hamile de böyle durumda 37-38 haftaları görmüş Allah bilir sağlıkla gelsinler inşallahÇok geçmiş olsun. Nişanı gelip 5 6 hafta bekleyen çok duydum. Bende sırf bu yüzden yarın sabah önce doktora gideceğim çok iyi yapmışsın gitmekle. Hiç merak etme kritik siniri geçiyoruz artık.
Anladım canım Allah yardımcımız olsun hepimizinCanım işte 25mm in altına düşmesi istenmiyor..hafta küçükse serklaj yapıyorlar..hafta büyükse yapacak bişey yok bol bol yatış
Yerinden kalkma o zaman dinlen sürekli.Amin teşekkür ederim hiç aklım almadı nasıl bukadar kısalmış
bu arada nişanda illa kahve veya kanlı olmak zorunda değilmiş şeffaf sarımsı da olabiliyormuş inşallah herkes vakti zamanı gelince görür o akıntıyı beni 1 ay sonra çağırdı tekrar
yok çalışmıyorum ilk çocuk olacak nasipse tüp bebek amin
benim 1 ay önce 40 tı normali kaç olması gerekiyor
Allah’ın izniyle tekrarlamasın bi sorun olmaz sen bozma içini ferah tut
Kasılma sancı yoksa hicc üzme kendini ayrıca 34 35 gayet iyi haftalar ciğer geliştirici yapmış birde sadece yorma kendini yeter.Okumayım okumayım dedim internette 34 ü zor görüyor bu tip hastalar filan yazmışlar iyice darlandım bunalttım sizi de herşey güzel olur inşallah kk de çoğu hamile de böyle durumda 37-38 haftaları görmüş Allah bilir sağlıkla gelsinler inşallah
Çok şaşırdım ama o nişan geldikten 1 ay sonra bile doğum yapan var .ama sancı yoksa niye ciğer geliştirici yaptı kiSabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evde
Çok mu yoğun geliyor ki bir de ? Yani bende o kıvamlı şey hep ara ara gelirdi .e kaç ay geçti üzerinden bir şey olmadı. Ya iyi de herkesin akıntısı su gibi olmaz ki .Ben en iyisi eşyalarımı bir an önce hazirlayim .eşim acele ediyorsun diyor da baksana ne olacağı belli mi ?Okumayım okumayım dedim internette 34 ü zor görüyor bu tip hastalar filan yazmışlar iyice darlandım bunalttım sizi de herşey güzel olur inşallah kk de çoğu hamile de böyle durumda 37-38 haftaları görmüş Allah bilir sağlıkla gelsinler inşallah
Çok geçmiş olsun canım benim allah bebeğine sana şifa versin bu Kadir gecesi hürmetineSabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?