- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.941
Aynen nasıl bir akıntı bizde bilelim canımÇok mu yoğun geliyor ki bir de ? Yani bende o kıvamlı şey hep ara ara gelirdi .e kaç ay geçti üzerinden bir şey olmadı. Ya iyi de herkesin akıntısı su gibi olmaz ki .Ben en iyisi eşyalarımı bir an önce hazirlayim .eşim acele ediyorsun diyor da baksana ne olacağı belli mi ?
Bence burda doktor rahim ağzına bakıp buna karar vermiş. Belki de benim uzun ve kapalı olduğu için bana önemli değil dedi .demekki birine doğru olan diğerine doğru olmuyor .Artık dikkatli olmak gerek kızlar.Cok korkuttun beni baska birsey soyledimi peki doktor ayni akinti bendende gelmisti sabah ve bicak saplanir gibi agrilarim oluyordu ayaga kalktigimda
Benim böyle sümüksu ama çok değil. Ara ara görüyorum. Miktarı da gelince bir pirinç tanesi kadar en fazla .Acaba arkadaşın nasıl ben de merak ettim .Aynen nasıl bir akıntı bizde bilelim canım
Aman gün içerisin de neler gelmiyor ki neyi ayırt edeceğimizi şaşırdık bacımBenim böyle sümüksu ama çok değil. Ara ara görüyorum. Miktarı da gelince bir pirinç tanesi kadar en fazla .Acaba arkadaşın nasıl ben de merak ettim .
ben normal sırt çantamı kullandım kızımda. iş gördü valla. aklınızda olsun. alamayan olursa sırt çantasını da kullanabilir. annem 2. bebek için almış, onu şimdiden kullanmaya başladım. kızımı kreşe gönderirken kullanıyorum. kendi sırt çantamı da hala dışarıya çıkarken kullanıyorum. her ihtimale karşı her zaman yedek kıyafet, bez vb. şeyler tutuyoruz içinde.Çanta bakanlara bir seçenek olsun. Ben bunu almayı düşünüyorum, alan kullanan var mı aranızda?
ağrıların geçmiştir umarım. o iğnenin zararı yok aksine beklenmedik bir durumda yararı var. inşallah zamanında gelsin bebeğin.Sabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evde
Bişey daha diyecem 1 ay sonra kontrol için çok geç değil mi? Beni de 15 günde çağırıyor rahim ağzı önemli diye..Evet vallahi bide tatile gidecektik bazen gözardı etmemek gerekiyormuş bazı durumları
İçinizi ferah tutun acil bişey olsa doktor bir ay sonraya gün vermez daha erken çağırdı yatış verirdi. Siz şimdi yatın bol bol dinlenin tek lavaboya kalkın ama stres çok önemli bu dönemdeOkumayım okumayım dedim internette 34 ü zor görüyor bu tip hastalar filan yazmışlar iyice darlandım bunalttım sizi de herşey güzel olur inşallah kk de çoğu hamia le de böyle durumda 37-38 haftaları görmüş Allah bilir sağlıkla gelsinler inşallah
Allahım çok şükür
Bence aşağıya ayağıyla ittirmesinden iyidirYa bu zıpır resmen geriniyo içeride
Zaten baş geliş pozisyonunda. Ayaklarıyla öyle bir yukarı ittiriyor ki resmen geriniyor
Canım gönlünü ferah tut ben ilk öğrendiğimde çok stres oldum erken doğum korkusu oldu bende kalbim sıkışmaya başladı anksiyetem tuttu falan sonra olumlu şeyler düşünüp pozitif oldum çok şükür sorun olmadı 4 haftadır 34 de doğum için kötü bir hafta değil ikizler genelde o haftalarda doğmuş oluyor ama sen dikkat et kendine hep yat ve olumlu düşün lütfen sıkıntısız geçecek inşallah.. Haziran annelerinde rahim ağzı 1.5 mm olan serklajı olan anne bebeği 33.haftaya kadar tutabildi 14.haftadan beri yatıyormuş o, konuşmuştuk onunla..Okumayım okumayım dedim internette 34 ü zor görüyor bu tip hastalar filan yazmışlar iyice darlandım bunalttım sizi de herşey güzel olur inşallah kk de çoğu hamile de böyle durumda 37-38 haftaları görmüş Allah bilir sağlıkla gelsinler inşallah
Kiz evin ici iyi eşim falan şikayetci degil ,beni sicak basiyor bi telaşlaniyorum yuregim falan yaniyor gunde 4 defa yasiyorumEvler aşırı sıcak degil yahu daha
Dur daha yeni ısınmaya başladı
Canım nasıl bir akıntıydı tam olarak?Sabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evde
Benimki 35 mm di en sonBişey daha diyecem 1 ay sonra kontrol için çok geç değil mi? Beni de 15 günde çağırıyor rahim ağzı önemli diye..
Gerçekten ya bu saatten sonrada alınmaz ki bir umut indirim bekleyelimBende bundan sipariş verecektim bugün yarın derken uçmuş fiyatı . Sona kaldık dona kaldık.
Acele etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?