Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen nasıl bir akıntı bizde bilelim canım

Cok korkuttun beni baska birsey soyledimi peki doktor ayni akinti bendende gelmisti sabah ve bicak saplanir gibi agrilarim oluyordu ayaga kalktigimda
Bence burda doktor rahim ağzına bakıp buna karar vermiş. Belki de benim uzun ve kapalı olduğu için bana önemli değil dedi .demekki birine doğru olan diğerine doğru olmuyor .Artık dikkatli olmak gerek kızlar.

Çanta bakanlara bir seçenek olsun. Ben bunu almayı düşünüyorum, alan kullanan var mı aranızda?
ben normal sırt çantamı kullandım kızımda. iş gördü valla. aklınızda olsun. alamayan olursa sırt çantasını da kullanabilir. annem 2. bebek için almış, onu şimdiden kullanmaya başladım. kızımı kreşe gönderirken kullanıyorum. kendi sırt çantamı da hala dışarıya çıkarken kullanıyorum. her ihtimale karşı her zaman yedek kıyafet, bez vb. şeyler tutuyoruz içinde.

ağrıların geçmiştir umarım. o iğnenin zararı yok aksine beklenmedik bir durumda yararı var. inşallah zamanında gelsin bebeğin.

İçinizi ferah tutun acil bişey olsa doktor bir ay sonraya gün vermez daha erken çağırdı yatış verirdi. Siz şimdi yatın bol bol dinlenin tek lavaboya kalkın ama stres çok önemli bu dönemde

Ya bu zıpır resmen geriniyo içeride
Zaten baş geliş pozisyonunda. Ayaklarıyla öyle bir yukarı ittiriyor ki resmen geriniyor

Canım gönlünü ferah tut ben ilk öğrendiğimde çok stres oldum erken doğum korkusu oldu bende kalbim sıkışmaya başladı anksiyetem tuttu falan sonra olumlu şeyler düşünüp pozitif oldum çok şükür sorun olmadı 4 haftadır 34 de doğum için kötü bir hafta değil ikizler genelde o haftalarda doğmuş oluyor ama sen dikkat et kendine hep yat ve olumlu düşün lütfen sıkıntısız geçecek inşallah.. Haziran annelerinde rahim ağzı 1.5 mm olan serklajı olan anne bebeği 33.haftaya kadar tutabildi 14.haftadan beri yatıyormuş o, konuşmuştuk onunla..

Canım nasıl bir akıntıydı tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…