Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki 35 mm di en son10 mayista gidecegim
Cuma gunu gitsemmi acaba bi kurtlandım
Eğer devamlı bi kısalma gözüküyorsa ve kasıklarımda alt kısımda ağrı varsa takip ettir canım..bi arkadaşım kasıklarım altı ağrıyor dediydi bugün gitmiş. Birden 30mm e düşmüş ..ciğer geliştirici vurmuş hemen..bende tırstım yarın gideceğim..enson 40mm di

Bide canım senin gebelik ikiz miydi

Kasılma sancı yoksa hicc üzme kendini ayrıca 34 35 gayet iyi haftalar ciğer geliştirici yapmış birde sadece yorma kendini yeter.
Bişey daha sorcam kendimi tutamayıp habire araştırıyorum haliyle Bu ciğer geliştirici iğne 1-4 hafta arası etkili oluyormuş acaba sonrasında tekrar mı yapılacak böyle sürekli yapılabiliniyo mu bu iğne bilgin varmı
Çok şaşırdım ama o nişan geldikten 1 ay sonra bile doğum yapan var .ama sancı yoksa niye ciğer geliştirici yaptı ki
her ihtimale karşı dedi yarında 2.dozu olacakmışım 1 ay dayansa bile kâr Allahın izniyle hadi inşallah Yarabbim
Çok geçmiş olsun canım benim allah bebeğine sana şifa versin bu Kadir gecesi hürmetine
amin Allah razı olsun cümlemize vakti zamanında doğum nasip etsin
aslında gayet normal fakat son zamanlarda artan akıntım vardı ama herzamanki şekilde dün böyle yumurta akı kıvamı gibi sümüksü uzayan az bi akıntı geldi ilk defa bende doktoruma sordum fazla yorulmuşsun ayakta kalmışsın filan dedi hatta görselini de istedi gönderdim. Full istirahat edip dinlendim sonra sabah yataktan kalktım çok daha fazlası aynı akıntı geldi sonra ara ara sürekli kasık sancım oldu en son doktora tekrar söyledim erken doğum belirtisi olabilir gel bakalım dedi sonuç bu oldu benimde hiç bişeyim hazır değil yıkamadım bile aldıklarımı duruyor

.....
Araştırmayı bırak
Olumsuz düşüncene bini eklenir

ağrıların geçmiştir umarım. o iğnenin zararı yok aksine beklenmedik bir durumda yararı var. inşallah zamanında gelsin bebeğin.
Ağrım geçti akıntıda geçti o iğne haricinde serum ve hap verdiler bi hastanede içtim bide 8 de tekrar içtim Allah hepimize sağlıkla vaktinde doğum nasip etsin inşallah
Bişey daha diyecem 1 ay sonra kontrol için çok geç değil mi? Beni de 15 günde çağırıyor rahim ağzı önemli diye..
evet bende onu anlamadım hem diyoki uzun yola gitme orda doktor arkadaşım var ama kuvez yok hemde 1 ay sonra görüşelim diyo hiç anlamadım bu tezatı
İçinizi ferah tutun acil bişey olsa doktor bir ay sonraya gün vermez daha erken çağırdı yatış verirdi. Siz şimdi yatın bol bol dinlenin tek lavaboya kalkın ama stres çok önemli bu dönemde
işte hem böyle panikletip hem 1 sonra gel diyince hiç anlamadım tüp bebek doktorum kendisi güveniyorum da acaba her ihtimali düşünüp ona göre mi davrandı acaba diyorum enerjimi de yüksek tutmaya çalışıyorum kritik eşiği geçiyoruz sanırım bi çok yazı okudum bu haftalarda sağlıkla doğurup belli kuvez zamanından sonra sağlıkla kucağına alan ama işte Rabbim küveze bile gerek kalmadan sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
gulumsebebek geçmiş olsun canım, iyi ki gitmişsin doktora. Sıkma canını yolunda gidecek her şey inşallah
Erken doğum konularında gezme gel buraya
valla nasılda anlıyorsun halden tam olarak oralarda baya dolaştım ama genel manada içimde umut ta yok değil Rabbim neyler neylerse güzel eyler bebişlerimiz Rabbime emanet

Bastan beri 40 mm di 20 gün önce 35 mm dedi ama iyi normal dedi ekledi
Batma.degilde bebek cok sertlestriyor belli noktalari geriyor falan haftaya cuma gideyim en iyisi

Rabbim bizede o haftaları görmeyi nasip etsin inşallah evet bende akşama kadar ne yerdeydim ne gökte apar topar doktorun muayenesi ordan hastane serum iğneler filan neyse ilk kez nts girmiş oldum değişik hismiş birde herşeyde vardır hayır daha iyi şartlarda gidip bakmak isterdim ama sanırım doğum için hastaneyi de seçmiş oldum çıkışta odaları filan gezdik iyi yeter yani daha ne olsun dedim nasipse doğumada orda karar verdim
Canım nasıl bir akıntıydı tam olarak?
böyle yazdım hani aklınızda bulunsun gözardı etmeyin diye ama öyle geldi diye herkeste bir olacak diye bişey yok stres yapmayın kendinize. Benim Nişan akıntısı doktor deyimiyle servikal mukus şeffaf uzayan sümüksü yumurta akı gibi hafif sarımsıydı
Bide canım senin gebelik ikiz miydi
yok tek gebelik bugüne kadar da hiç sıkıntımız yoktu aslında herşey iyiydi birden kısalmış hiç anlamadım
.....

Araştırmayı bırak
Olumsuz düşüncene bini eklenir
olumsuz yazılanları hızlı hızlı geçip detaylı okumadım sağlıkla kucağına alanları gördükçe biyerlere gelmişiz en azından bebişleri büyütmüşüz bi şekilde zamanını beklese iyi ama nasip kısmet diyorum şimdi

Bastan beri 40 mm di 20 gün önce 35 mm dedi ama iyi normal dedi ekledi
Batma.degilde bebek cok sertlestriyor belli noktalari geriyor falan haftaya cuma gideyim en iyisi
Benimde baştan beri 40 tı bugun daha bakmadan 3-35 olmasını bekleriz dedi benimki 3.1 çıktı sınırda dedi

Araştırmayı bırak. Bir ay sonra zaten ciğer gelistiriciye ihtiyacı yok emme refleksi olursa ve kilosu iyiyse direk eve çıkarsın. Ayrıca hiç stres yapma boş yere arkadaşım doktordan çıkıp 32 haftada akşamına suyu gelerek erken doğum yaptı asla bir belirti vermedi. Yani senin için önlem alındı diye düşün. Boşa stres yaparsan daha zorlaşır işler.

ama öyle geldi diye herkeste bir olacak diye bişey yok stres yapmayın kendinize. Benim Nişan akıntısı doktor deyimiyle servikal mukus şeffaf uzayan sümüksü yumurta akı gibi hafif sarımsıydı
Teşekkür ederim canım benim gebeliğin başından beri ara ara öyle akıntım oluyorda pek önemsemiyordum idrar tahlili vs temiz çıkınca şimdi bi tedirgin oldum

Ay doğru dimi ya 1 ay sonra belki hiç o iğneye ihtiyacı olmayacak Allahın izniyle doktorda öyle dedi biz önlemimizi alalımda ne olur ne olmaz diye
Teşekkür ederim canım benim gebeliğin başından beri ara ara öyle akıntım oluyorda pek önemsemiyordum idrar tahlili vs temiz çıkınca şimdi bi tedirgin oldum
belki o ara ara gelmesi fazla yorulduğunda oluyodur devamı olmuyosa alt kasıkta sancı olmuyosa tedirgin olma hiç. O akıntı geldikten sonra kaç kez doktora gitmişsindir bişey olsa söylerdi

Aslında burada tek sorun akıntı değil aynı zamanda rahim ağzındaki kısalma tek başına bitsey ifade etmez yoksa hepimizin akıntısı var.

İyi aksamlar kızlar kuyruk sokumu agrısı ve bacagın kalçaya girdii kısım agrıyor yürürken zorlanıyorum ca düşüktü ona bagladım yogurt yiyorum ca arada unutmazsam içiyorum benim gibi olan var mı erken degil mi daha

Evet canım teşekkür ederim sağlıkla gelsin bebeklerimiz bu gece hepimiz için dua edeceğim
Aslında burada tek sorun akıntı değil aynı zamanda rahim ağzındaki kısalma tek başına bitsey ifade etmez yoksa hepimizin akıntısı var.
Haklısın canım iyi ki varsınız teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…