Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen nasıl bir akıntı bizde bilelim canım
Benim böyle sümüksu ama çok değil. Ara ara görüyorum. Miktarı da gelince bir pirinç tanesi kadar en fazla .Acaba arkadaşın nasıl ben de merak ettim .
Benim dün gelen baş parmak tırnağının komple üzerini düşünün ( nasıl örnek vereceğimi bilemedim ) okadar filandı bugun gelen çok daha fazlaydı upuzun uzadı gitti sonra gün içinde az az sildikçe geldi sonra kesildi. Şeffaf sarımsı sümüksü kıvamda. Tabi buna eşlik eden düzensiz alt kasık ağrısı vardı rahim ağzı kısalığı çıktı doktorun anlattığına göre rahimde tıpa şeklindeymiş bu görülen akıntı. Sancıyla yoğun gelince nişan gelmiş oluyomuş ara ara gelen bu şekilde akıntı önemsiz fazla yorgunluktan kaynaklıymış tek başına sadece akıntının bi önemi pek yok yani

Korkma 25 haftaliktim nst de sancim cikiyordu 3 gun yattim hastanede sukur sancilarim durdu 2 gun sonra 30 oluyorum Allah buyuk sağlıkla gelsinler

İyide nişan rahim ağzını tutan kapak zaten o gidince nasıl açılmamış oluyor orayı anlamadım ben nişanımı görmüş suyu evde gelmiş biriyim.
Bol istirahat et bence

Bugün akşamüstü bir mide yanması başladı. Yemek çay vs akşam oldu ama geçmedi daha. Biraz azaldı sadece.

Şu reflü mide yanması olayları mı başlıyor diye korkmaya başladım. Sizlerde nasıl durumlar? Birkaç saat önce içim soluk borusu falan yanıyordu fena.

Merhaba bende de gebelik şekeri çıktı diyete başladım ama doymuyorum sanki sürekli bi sonraki yiyeceklerini düşünüyorum sizin listenizde neler var
Ben doymada sıkıntı yaşamıyorum ama canım tatlı bir şeyler istiyor. Listemde her öğünde sebze et bulgur pilavı çorba salata/yoğurt ve 2-3 dilim ekmek var.
Tam teşekküllü hazırlayamıyorum çoğunlukla. Mesela et yoksa sebzeye 1 kaşık fazladan koyuyorum. Pilav yoksa 3 dilim ekmek yiyorum. Ama alıştıkça daha azla doymaya başladım

Hiç okuyup da canınizi sıkmayın dr unuz önlem amaçlı yolculuk olayına dikkat edin ya da gitmeyin demistir. Çok çok geçmiş olsun ins bundan sonra hiçbir sıkıntı olmadan bu süreci de atlatin

Ne güzel inş ben de alışırım tatlı yiyememek çok kötü gerçekten. Listemizde aynı şeyler var yaklaşık

İyide nişan rahim ağzını tutan kapak zaten o gidince nasıl açılmamış oluyor orayı anlamadım ben nişanımı görmüş suyu evde gelmiş biriyim.
Bol istirahat et bence
Suyum gelmişti ama açılmam yoktu benim de. Silinme var demişti. Aradan saatler geçti 1,5 cm açılma dedi ben şok

Kızlar bu arada nişan konuşulmuş ya nişan 1kez gelip biten bişi yani, süren, devamı gelen akıntılar - ki mesela bende bu ara çok var - nişan olmuyor.
Yani ara ara gelen akıntınızı acaba nişan mı diye tedirgin olanlar için diyorum ara ara gelen bir şey değil.
Zaten riskli zamanlar geçti inşallah bundan sonrası küvez süreleri girseler bile çok çok düşük

Korkma 25 haftaliktim nst de sancim cikiyordu 3 gun yattim hastanede sukur sancilarim durdu 2 gun sonra 30 oluyorum Allah buyuk sağlıkla gelsinler
Amin canım bende şükür çıkmadı rahim ağzı kapalı dedi belkide şimdi düşünüyorum da sadece önlem amaçlı yaptı herşeyi doktor sağlıkla vakti zamanında gelsinler Rabbime emanet bebişlerimiz
Bol istirahat et bence
evet doktorda öyle anlattı ama açılma yok dedi belki o kapak gidince kısaldı anlamadım ki bana yaptığı açıklamalar böyle yada kafam gitti bazısını yanlış anladım dediklerinin
Hiç okuyup da canınizi sıkmayın dr unuz önlem amaçlı yolculuk olayına dikkat edin ya da gitmeyin demistir. Çok çok geçmiş olsun ins bundan sonra hiçbir sıkıntı olmadan bu süreci de atlatin
amin teşekkür ederim sonraki kontrolde inşallah yeniden düzelmiş olur herşey yalnızca önlem amaçlı olmuş olur

Ya açılma bende de çok zor oldu
Ama nişan olayına şaşırdım nişan gelip rahim ağzı kapalı 1 ay sonra gel nasıl denir enteresan
Doktorlar ne garip
Nişan olayını ben zaten hiç çözemedim, yaşamadım da
Ama haftalar sonra da doğum olabiliyormuş. Açılması olup haftalarca bekleyen de var yine de daha sık çağırmalı doktor bence de

Benim dünden beri geldi bugun daha yoğun gün içinde de azar azar doktor nişan dedi e öyle bişey değilse bu adam niye öyle dedi bana boşu boşuna mı strese soktu acaba ağla ağla içim çıktı sabahtan beri

Hamileliğimin ilk haftalarında çok çektim o kuyruk sokumu ağrısından doktorum kalsiyum yazabilirim demişti. Sonra geçti . Ama şimdi ayakta fazla kaldığımda ilk zamanlarki gibi olmasa da hissediyorum yine
Bende asla doymuyorum çok kötüyüm ya
Bende ya hatta 13.30öğle yemeği saatimde arkadaşım aradı bir saat konuştuk haliyle yemek yicem kapat diyemedim . Telefonu kapatıp nasıl saldırdım yemeğe ölçümlerin kaç çıkıyor ? Benim aşırı düşük gidiyordu açlıklarım hep 60larda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…