- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.981
Aynen nasıl bir akıntı bizde bilelim canım
Benim dün gelen baş parmak tırnağının komple üzerini düşünün ( nasıl örnek vereceğimi bilemedimBenim böyle sümüksu ama çok değil. Ara ara görüyorum. Miktarı da gelince bir pirinç tanesi kadar en fazla .Acaba arkadaşın nasıl ben de merak ettim .
Korkma 25 haftaliktim nst de sancim cikiyordu 3 gun yattim hastanede sukur sancilarim durdu 2 gun sonra 30 oluyorum Allah buyuk sağlıkla gelsinlerAğrım geçti akıntıda geçti o iğne haricinde serum ve hap verdiler bi hastanede içtim bide 8 de tekrar içtim Allah hepimize sağlıkla vaktinde doğum nasip etsin inşallah
evet bende onu anlamadım hem diyoki uzun yola gitme orda doktor arkadaşım var ama kuvez yok hemde 1 ay sonra görüşelim diyo hiç anlamadım bu tezatı
işte hem böyle panikletip hem 1 sonra gel diyince hiç anlamadım tüp bebek doktorum kendisi güveniyorum da acaba her ihtimali düşünüp ona göre mi davrandı acaba diyorum enerjimi de yüksek tutmaya çalışıyorum kritik eşiği geçiyoruz sanırım bi çok yazı okudum bu haftalarda sağlıkla doğurup belli kuvez zamanından sonra sağlıkla kucağına alan ama işte Rabbim küveze bile gerek kalmadan sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
valla nasılda anlıyorsun haldentam olarak oralarda baya dolaştım ama genel manada içimde umut ta yok değil Rabbim neyler neylerse güzel eyler bebişlerimiz Rabbime emanet
Merhaba bende de gebelik şekeri çıktı diyete başladım ama doymuyorum sanki sürekli bi sonraki yiyeceklerini düşünüyorum sizin listenizde neler varBuradayımmmtam gaz diyete ve yürüyüşe devam
Senden ne haber ?
İyide nişan rahim ağzını tutan kapak zaten o gidince nasıl açılmamış oluyor orayı anlamadım ben nişanımı görmüş suyu evde gelmiş biriyim.Sabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evde
Bende asla doymuyorum çok kötüyüm yaMerhaba bende de gebelik şekeri çıktı diyete başladım ama doymuyorum sanki sürekli bi sonraki yiyeceklerini düşünüyorum sizin listenizde neler var
Nereye gittin yaTam gaz yatmaya ve yemeye devam diyor muşum
Ben doymada sıkıntı yaşamıyorum ama canım tatlı bir şeyler istiyor. Listemde her öğünde sebze et bulgur pilavı çorba salata/yoğurt ve 2-3 dilim ekmek var.Merhaba bende de gebelik şekeri çıktı diyete başladım ama doymuyorum sanki sürekli bi sonraki yiyeceklerini düşünüyorum sizin listenizde neler var
Hiç okuyup da canınizi sıkmayınOkumayım okumayım dedim internette 34 ü zor görüyor bu tip hastalar filan yazmışlar iyice darlandım bunalttım sizi de herşey güzel olur inşallah kk de çoğu hamile de böyle durumda 37-38 haftaları görmüş Allah bilir sağlıkla gelsinler inşallah
Bugün 2. Günüm diyetisyen 1 ay sonraya randevu verdi ama böyle giderse dayanamayıp giderim tekrar haftayaBende asla doymuyorum çok kötüyüm ya
Ne güzel inş ben de alışırım tatlı yiyememek çok kötü gerçekten. Listemizde aynı şeyler var yaklaşıkBen doymada sıkıntı yaşamıyorum ama canım tatlı bir şeyler istiyor. Listemde her öğünde sebze et bulgur pilavı çorba salata/yoğurt ve 2-3 dilim ekmek var.
Tam teşekküllü hazırlayamıyorum çoğunlukla. Mesela et yoksa sebzeye 1 kaşık fazladan koyuyorum. Pilav yoksa 3 dilim ekmek yiyorum. Ama alıştıkça daha azla doymaya başladım
Suyum gelmişti ama açılmam yoktu benim de. Silinme var demişti. Aradan saatler geçti 1,5 cm açılma dedi ben şokİyide nişan rahim ağzını tutan kapak zaten o gidince nasıl açılmamış oluyor orayı anlamadım ben nişanımı görmüş suyu evde gelmiş biriyim.
Bol istirahat et bence
1 hafta içinde düzene girer başta ben de öyleydim. Bi de ara öğünü atlamamak lazım o çok önemliBugün 2. Günüm diyetisyen 1 ay sonraya randevu verdi ama böyle giderse dayanamayıp giderim tekrar haftaya
Ya açılma bende de çok zor olduSuyum gelmişti ama açılmam yoktu benim de. Silinme var demişti. Aradan saatler geçti 1,5 cm açılma dedi ben şok
Amin canım bende şükür çıkmadı rahim ağzı kapalı dedi belkide şimdi düşünüyorum da sadece önlem amaçlı yaptı herşeyi doktor sağlıkla vakti zamanında gelsinler Rabbime emanet bebişlerimizKorkma 25 haftaliktim nst de sancim cikiyordu 3 gun yattim hastanede sukur sancilarim durdu 2 gun sonra 30 oluyorum Allah buyuk sağlıkla gelsinler
evet doktorda öyle anlattı ama açılma yok dedi belki o kapak gidince kısaldı anlamadım ki bana yaptığı açıklamalar böyle yada kafam gitti bazısını yanlış anladım dediklerininİyide nişan rahim ağzını tutan kapak zaten o gidince nasıl açılmamış oluyor orayı anlamadım ben nişanımı görmüş suyu evde gelmiş biriyim.
Bol istirahat et bence
amin teşekkür ederim sonraki kontrolde inşallah yeniden düzelmiş olur herşey yalnızca önlem amaçlı olmuş olurHiç okuyup da canınizi sıkmayındr unuz önlem amaçlı yolculuk olayına dikkat edin ya da gitmeyin demistir. Çok çok geçmiş olsun ins bundan sonra hiçbir sıkıntı olmadan bu süreci de atlatin
Nişan olayını ben zaten hiç çözemedim, yaşamadım daYa açılma bende de çok zor oldu
Ama nişan olayına şaşırdım nişan gelip rahim ağzı kapalı 1 ay sonra gel nasıl denir enteresan
Doktorlar ne garip
Benim dünden beri geldi bugun daha yoğun gün içinde de azar azar doktor nişan dedi e öyle bişey değilse bu adam niye öyle dedi bana boşu boşuna mı strese soktu acaba ağla ağla içim çıktı sabahtan beriKızlar bu arada nişan konuşulmuş ya nişan 1kez gelip biten bişi yani, süren, devamı gelen akıntılar - ki mesela bende bu ara çok var - nişan olmuyor.
Yani ara ara gelen akıntınızı acaba nişan mı diye tedirgin olanlar için diyorum ara ara gelen bir şey değil.
Zaten riskli zamanlar geçti inşallah bundan sonrası küvez süreleri girseler bile çok çok düşük
Atlamıyorum aslında ona rağmen açım1 hafta içinde düzene girer başta ben de öyleydim. Bi de ara öğünü atlamamak lazım o çok önemli
Hamileliğimin ilk haftalarında çok çektim o kuyruk sokumu ağrısından doktorum kalsiyum yazabilirim demişti. Sonra geçti . Ama şimdi ayakta fazla kaldığımda ilk zamanlarki gibi olmasa da hissediyorum yineİyi aksamlar kızlar kuyruk sokumu agrısı ve bacagın kalçaya girdii kısım agrıyor yürürken zorlanıyorum ca düşüktü ona bagladım yogurt yiyorum ca arada unutmazsam içiyorum benim gibi olan var mı erken degil mi daha
Bende ya hatta 13.30öğle yemeği saatimde arkadaşım aradı bir saat konuştuk haliyle yemek yicem kapat diyemedim . Telefonu kapatıp nasıl saldırdım yemeğeBende asla doymuyorum çok kötüyüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?