Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yemeyınce alışıyorsun. Akşamları meyve disinda hiçbişi yemiyorum. O da midem bulanıyor o yuzden.

Açlığım 60-80 arası ama diyete rağmen tokluk yüksek geçen gün 182ydi

Demir hapı sağlık ocaginin verdiğini kullanıyorum kızlar artık. Bulantı hepsi yapıyor ama bu fena sayılmaz.
Günde 2 tane almaya çalışıyorum. Biraz zaman geçsin diğer hapı da deneyeceğim
.elimde bir sürü demir ilacı var

Doktor değilim ama nişan öyle gelen bişi değil buna eminim. Sen 1 ay demesine bakma bence 1 hafta sonra yine git kontrol ettir ölçümler bakalım yine düşük mü çıkacak.
Hatta emin olmak için başka doktora bile sorabilirsin, stres yapıp üzme kendini git yarın doktora muayene ol bakalım başka doktor bu konuda ne diyecek.
Canını sıkma bir de tüp bebek doktorunmuş ondan biraz titiz konuşmuş olabilir arkadaşımı da tüp bebek doktoru çok korkutuyor, her şey güzel olacak merak etme

Ya açılma bende de çok zor oldu
Ama nişan olayına şaşırdım nişan gelip rahim ağzı kapalı 1 ay sonra gel nasıl denir enteresan
Doktorlar ne garip
Bende çok şaşırdım özellikle sürekli araştırdığım ikiz gebelerde hep gördüğüm bi durum rahim ağzı boyu ölçümü..ve hangi kişiyle konuşsam en geç 15 günde çağırıyor hatta geçen benim sancım vardı iğne verdi 9 günde çağırdı 1 ay çok fazla...kiii rahim ağzı 1 günde birden kısalan bişey..ben ençok riskin var deyip 1 aya şaşırdım

Başka doktora gitmeyi düşündüm ama iyice kafam karışmaz mı gitsem daha mi iyi olur acaba çok kararsız kaldım o konuda birkez ölçtü sadece teyit amaçlı birkez daha ölçüm almasını bekledim açıkçası. Evet baya üzerine düşüyor gereksiz strestir inşallah

Bu demir ilaçları kabızlık yada ishal yapmılormu ben normalde akşam alıyordum.artok sabah alıyım dedim 2 gün sabah aldım ilacı mahvoldum bağırsak ağrısından habire wcye çıkardı.hatta bi ara bebek sancısı sandım korktum dün..

Peki bu ölçümü vajinadan mı yaptı?karından mı? Normalde vajinadan yapılan ölçüm daha doğruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…