- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.001
Yemeyınce alışıyorsun. Akşamları meyve disinda hiçbişi yemiyorum. O da midem bulanıyor o yuzden.Ben doymada sıkıntı yaşamıyorum ama canım tatlı bir şeyler istiyor. Listemde her öğünde sebze et bulgur pilavı çorba salata/yoğurt ve 2-3 dilim ekmek var.
Tam teşekküllü hazırlayamıyorum çoğunlukla. Mesela et yoksa sebzeye 1 kaşık fazladan koyuyorum. Pilav yoksa 3 dilim ekmek yiyorum. Ama alıştıkça daha azla doymaya başladım
Akşam ben de meyve 5-6 badem ya da ceviz bir de 1 bardak süt içiyorum artık.Yemeyınce alışıyorsun. Akşamları meyve disinda hiçbişi yemiyorum. O da midem bulanıyor o yuzden.
Benım meyveler disinda hayalim olmuyorAkşam ben de meyve 5-6 badem ya da ceviz bir de 1 bardak süt içiyorum artık.
Kekler, pastalar, tatlılar, dondurmalar hayal ederek tabi
Dayan az kaldı.Hayır muz bile yasak ya, burun kıvırdığım muza bile ağzım sulanarak bakıyorum
Karpuz karpuz diye gün saydım. Karpuz yasakBenım meyveler disinda hayalim olmuyor
Yaz meyveleri.
Bazılarını almaya başladım işte cıktıkça
Şekerinden dolayı mi?Karpuz karpuz diye gün saydım. Karpuz yasakAllah’tan erik çağla yasak değil
Yarın dahiliye randevum var, soracağım bakalım muz karpuz hiç mi yiyemem diyeDayan az kaldı.
Muz da bebeğe güzel kilo aldırıyor
Muz ve süt
Açlığım 60-80 arası ama diyete rağmen tokluk yüksek geçen gün 182ydiHamileliğimin ilk haftalarında çok çektim o kuyruk sokumu ağrısından doktorum kalsiyum yazabilirim demişti. Sonra geçti . Ama şimdi ayakta fazla kaldığımda ilk zamanlarki gibi olmasa da hissediyorum yine
Bende ya hatta 13.30öğle yemeği saatimde arkadaşım aradı bir saat konuştuk haliyle yemek yicem kapat diyemedim . Telefonu kapatıp nasıl saldırdım yemeğeölçümlerin kaç çıkıyor ? Benim aşırı düşük gidiyordu açlıklarım hep 60larda
EvetŞekerinden dolayı mi?
Doktor değilim ama nişan öyle gelen bişi değil buna eminim. Sen 1 ay demesine bakma bence 1 hafta sonra yine git kontrol ettir ölçümler bakalım yine düşük mü çıkacak.Benim dünden beri geldi bugun daha yoğun gün içinde de azar azar doktor nişan dedi e öyle bişey değilse bu adam niye öyle dedi bana boşu boşuna mı strese soktu acaba ağla ağla içim çıktı sabahtan beri
Vicdansız pankreas ne vardı adam gibi çalışsaydı.
Bende çok şaşırdım özellikle sürekli araştırdığım ikiz gebelerde hep gördüğüm bi durum rahim ağzı boyu ölçümü..ve hangi kişiyle konuşsam en geç 15 günde çağırıyor hatta geçen benim sancım vardı iğne verdi 9 günde çağırdıYa açılma bende de çok zor oldu
Ama nişan olayına şaşırdım nişan gelip rahim ağzı kapalı 1 ay sonra gel nasıl denir enteresan
Doktorlar ne garip
Başka doktora gitmeyi düşündüm ama iyice kafam karışmaz mı gitsem daha mi iyi olur acaba çok kararsız kaldım o konuda birkez ölçtü sadece teyit amaçlı birkez daha ölçüm almasını bekledim açıkçası. Evet baya üzerine düşüyor gereksiz strestir inşallahDoktor değilim ama nişan öyle gelen bişi değil buna eminim. Sen 1 ay demesine bakma bence 1 hafta sonra yine git kontrol ettir ölçümler bakalım yine düşük mü çıkacak.
Hatta emin olmak için başka doktora bile sorabilirsin, stres yapıp üzme kendini git yarın doktora muayene ol bakalım başka doktor bu konuda ne diyecek.
Canını sıkma bir de tüp bebek doktorunmuş ondan biraz titiz konuşmuş olabilir arkadaşımı da tüp bebek doktoru çok korkutuyor, her şey güzel olacak merak etme
Bu demir ilaçları kabızlık yada ishal yapmılormu ben normalde akşam alıyordum.artok sabah alıyım dedim 2 gün sabah aldım ilacı mahvoldum bağırsak ağrısından habire wcye çıkardı.hatta bi ara bebek sancısı sandım korktum dün..Demir hapı sağlık ocaginin verdiğini kullanıyorum kızlar artık. Bulantı hepsi yapıyor ama bu fena sayılmaz.
Günde 2 tane almaya çalışıyorum. Biraz zaman geçsin diğer hapı da deneyeceğim
.elimde bir sürü demir ilacı var
Peki bu ölçümü vajinadan mı yaptı?karından mı? Normalde vajinadan yapılan ölçüm daha doğruymuşBaşka doktora gitmeyi düşündüm ama iyice kafam karışmaz mı gitsem daha mi iyi olur acaba çok kararsız kaldım o konuda birkez ölçtü sadece teyit amaçlı birkez daha ölçüm almasını bekledim açıkçası. Evet baya üzerine düşüyor gereksiz strestir inşallah
En az 1kg olmuşlardır benceYarın kontrole gidecek olan var mı?3 haftadır gitmiyorum heyecanlandım.en son 700 grdılar..28+3 de bakalım ne olmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?