Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yediklerine dikkat et yedikkerinden oluyo, domates tatlılar dan fln ,bende mide yanmasından bazen uyuyamıyorum Surup içiyorum geçsin diye doktorun verdiği

......
Hap olanlar yapıyor
Çözelti halinde olanlar yapmıyor. Ama ben haps başladım. Problem yok suan. Cunku bünye alışmış olabilir düzenli kullanıma

Bazen doktorların yaklaşımları farklı olabiliyor demekki

Peki bu ölçümü vajinadan mı yaptı?karından mı? Normalde vajinadan yapılan ölçüm daha doğruymuş
Yok bide ayıptır söylemesi cumaydı kontrolüm sonrası da tatil filan gitcektik ya bilerek beklettim temizlenmeyi bugun sir yapıp cuma kontrole gidecektim acil çağırınca alelacele arada giren sancıyla temizledim ki belki vajinal bakar diye direk karından bakıp söyledi hiç vajinadan bakmadı

Geçmiş olsun. İnşallah devam etmez..

Rahim ağzında açılma yok, nst de sancı ve kasılma yok ama gelen akıntıya nişan demiş. Doktordan iyi bilecek değilim ama bana saçma geldi açıkcası. Nişanın anlamı rahim ağzını açarak doğumu başlatması zaten. Ki genelde kırmızımsı renkli olur diye bilirdik

Bende de kıvamlı akıntı oluyor bu ara. Ben ayakta biraz fazla kalınca oluyor gibi geliyor.

Bence kendini yordun dikkatli ol diye doktor önlem almanı istedi..

Yediklerine dikkat et yedikkerinden oluyo, domates tatlılar dan fln ,bende mide yanmasından bazen uyuyamıyorum Surup içiyorum geçsin diye doktorun verdiği
Tatlı bu aralar biraz azalttım ama şuan azaldı yok gibi. Dondurma yedim biraz rahatlattı. Dikkat etmek gerek artık çok

Benimde 1 ay oldu gideli mayıs ortası gitmeyi düşünüyorumm

Bugunde kayınvalidemdeydim , görümcem gider ayak yonca seni rüyamda gördüm dikkat et kendine yürürken fln dedi , Nasıl gördün abla fln dedim söylemedi korkuttu beni, rüyalarıda çıkar yani

Açlığım 60-80 arası ama diyete rağmen tokluk yüksek geçen gün 182ydi

Helva yedim şekeride baya belliydi 1 saat sonra 99 cikti
Böyle ciktikca asla dikkat etmez oldum ,1 haftadir sıkı takipteyim yiyip yiyip olcuyorum daha 120 yi geçmedi

Eeo zamanbuölzüm tam doğru değildir canım ..

Hayirlara vesile olsun 3 nas bi felak oku arkamdan deseydin
Daha dikkat et falan diyip hamile kizi korkutuyor örümcekk

Evet suyu iyi dedi plasenta iyi dedi rahim ağzı kapalı dedi bebeğin kafası bak burda diyip karnımda yerini gösterdi hani doğum kanalında değil filan dedi ama rahim ağzı kısalmış o gelen mukus halk arası nişan deriz dedi ntsde çıkan sonuca göre bişey daha yapabiliriz dedi ama hatırlamıyom o kısmı baya kulaklarım uğulduyodu artık şükür nts de de sancı çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…