Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Vakitli saatli sağlıklı gelsin inşallah

Merhaba bende de gebelik şekeri çıktı diyete başladım ama doymuyorum sanki sürekli bi sonraki yiyeceklerini düşünüyorum sizin listenizde neler var
Yeni başladıysan ondan doymuyorsundur ben 5 hafta oldu başlayalı anca alıştım Tabi bazı zamanlar ekstra acıkıyorum ama kabullendim aç olmayı
Yaa senin listen dolu doluymuş. Ben de hiç 2-3 dilim ekmek yok pilav bulgur makarna hiç biri yok. Akşam öğünlerim dolu dolu; öğlenleri genelde salata yulaf lapası çorba tarzı öğünler. Gerçi bunu ben istedim pratik olması açısından iki öğün yemek hazırlayamazdım
Yarın dahiliye randevum var, soracağım bakalım muz karpuz hiç mi yiyemem diye
Muz bana yasak değil ya yerli muz tamamı ithal muz yarım yiyebiliyorum ama yanında muhakkak süt ürünü. Haftada bir sütlü tatlı var onunda yanında 10 adet fındık dedi. Karpuzu ben de sordum çok severim. Vericekmiş ama sayılı ancak
Yarın kontrole gidecek olan var mı?3 haftadır gitmiyorum heyecanlandım.en son 700 grdılar..28+3 de bakalım ne olmuşlar
Benim de cumaa tam 29 oluyorum 5 hafta oldu
Kızlar bu dönemde hurma yiyebiliyor muyduk? Sona doğru yiyince mi doğumu kolaylaştırıyordu
Yani yemeyin diyorlar ama ben çok sevdiğim için günde 1 yiyorum. 35 den sonra fln doğum için yeniyor.

Helva yedim şekeride baya belliydi 1 saat sonra 99 cikti
Böyle ciktikca asla dikkat etmez oldum ,1 haftadir sıkı takipteyim yiyip yiyip olcuyorum daha 120 yi geçmedi
Ay aynı ben işte. Bu nasıl şeker anlamadım

Kompedan in hemen yanında Kızılay AVM tuvalet var temiz tuvaletleri bana sor hepsini ziyaret ederim.

Stressiz olan insanı bile zorla strese sokar bu insanlar Allah’a sığın Allah’ın izniyle bişeycik olmaz kötüyü çağırma

Bu arada herkes yıkayıp ütülemeye başlamış bebişin eşyaları. Ben odasını bekliyorum dolabı kargoda diğer şeyleri de bayramda ikeadan tamamlarım anca öyle başlarım dedim. İkincilerde bir rahatlık geliyormuş. Kızımda odası 6. ay hazırdı ve 30. hafta hastane çantasını yapmıştım yavaştan. Bunda ne zaman olur allah bilir çok üşeniyorum bir de ütülemek pratik olsun diye şu buharlı dikey ütülerden aldım. Oturduğum yerden ütülerim amaç steril olsun. İlkinde 9 ay ütüledim çok zordu

Hayirlara vesile olsun 3 nas bi felak oku arkamdan deseydin
Daha dikkat et falan diyip hamile kizi korkutuyor örümcekk
Valla yaaaa bugun kadir gecesi dua okuyayım delimidir nedir bu kız yaaaaa aklımı alıcak benim
Stressiz olan insanı bile zorla strese sokar bu insanlar Allah’a sığın Allah’ın izniyle bişeycik olmaz kötüyü çağırma
Valla hamile insana söylenirmi öyle, şimdi yürürken 10 kere dişüncem
Valla benimde aklımda sen varsın dikkat et kendine

Bende koltuğun önüne aldım ütü masasını otura otura ütüledim yoksa küçük minik eşyalar ütülenmezdi öyle ayakda ölürdüm herhalde ilk Kızın kaçıncı hafta gelmişti

Ay aynı ben işte. Bu nasıl şeker anlamadım
Ben hic anlamiyorum vallahi şaştım kaldım
Saldım artik ,suyumda artmistir kesin yine ama napim şeker yok yani sekerden dolayi artmiyo velet haftaya cuma gidecegim doktora ,sen ne zaman gideceksin

Bende koltuğun önüne aldım ütü masasını otura otura ütüledim yoksa küçük minik eşyalar ütülenmezdi öyle ayakda ölürdüm herhalde ilk Kızın kaçıncı hafta gelmişti
Bir de bebek doğduktan sonra düşün Gece uykusuna geçince bir dünya ütülerdim. Allahım bitmezdi sanki 38+5 canımm sezeryan
Ben hic anlamiyorum vallahi şaştım kaldım
Saldım artik ,suyumda artmistir kesin yine ama napim şeker yok yani sekerden dolayi artmiyo velet haftaya cuma gidecegim doktora ,sen ne zaman gideceksin
Belki de normale dönmüştür dur bakalım. Benim de cuma günü ben de öyle bir artış olmadı ama bebiş kilo aldı mı meraktayım ben de oynama yok ya insan garip hissediyor böyle de

Insallah artamayip kalmistir öyle
Bebiş oyle kalirmi almistir tabi,cuma gunu kilosuna 1.600 diyebilir oynama yok derken anlamadim orayi

İnsan bunu söylemez düşünse bile. Boşa stres bosver takma.

Bir de bebek doğduktan sonra düşün Gece uykusuna geçince bir dünya ütülerdim. Allahım bitmezdi sanki 38+5 canımm sezeryan
Ahh bak sezeryannn belden mi yoksa genel anesteziylemi oldu bayıltım, ne kadarda geçti ağrısı acısı Bende sezeryan istiyorum ama işte korkular var
Valla sinir oluyorum boyle insanlara
Valla hiç sorma
İnsan bunu söylemez düşünse bile. Boşa stres bosver takma.
İşteeee düşünmüyoki , bide rüyaları çıkar biliyorum artık dikkat etmeye çalışcam, bayramda adapazarına gidicektm belki sırf buyuzden gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…