- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.041
Diğer arkadaşın dediği gibi başka bi doktora daha ölçtüresim var da kafam iyice karışırmı diye düşünüyomEeo zamanbuölzüm tam doğru değildir canım ..
Vakitli saatli sağlıklı gelsin inşallahSabahtan beri arada vuran kasık sancılarım ve o akıntıdan vardı doktorumla tekrar görüştüm ya erken doğum belirtisi yada ayakta fazla kalmışsın gel bakalım dedi. Gittim gelen o akıntı nişanmış rahim ağzında açılma yok ama 3.1 e düşmüş sınırda dedi nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı bide serum verdi uzun yol filan yasak dedi geldim yatıyorum şimdi evde
Bende diyecektim hemde sakin bi kafayla dahada iyi dinlemis anlamis olursunDiğer arkadaşın dediği gibi başka bi doktora daha ölçtüresim var da kafam iyice karışırmı diye düşünüyom
Yeni başladıysan ondan doymuyorsundurMerhaba bende de gebelik şekeri çıktı diyete başladım ama doymuyorum sanki sürekli bi sonraki yiyeceklerini düşünüyorum sizin listenizde neler var
Yaa senin listen dolu doluymuş. Ben de hiç 2-3 dilim ekmek yokBen doymada sıkıntı yaşamıyorum ama canım tatlı bir şeyler istiyor. Listemde her öğünde sebze et bulgur pilavı çorba salata/yoğurt ve 2-3 dilim ekmek var.
Tam teşekküllü hazırlayamıyorum çoğunlukla. Mesela et yoksa sebzeye 1 kaşık fazladan koyuyorum. Pilav yoksa 3 dilim ekmek yiyorum. Ama alıştıkça daha azla doymaya başladım
Muz bana yasak değil ya yerli muz tamamı ithal muz yarım yiyebiliyorum ama yanında muhakkak süt ürünü. Haftada bir sütlü tatlı var onunda yanında 10 adet fındık dedi. Karpuzu ben de sordum çok severim. Vericekmiş ama sayılı ancakYarın dahiliye randevum var, soracağım bakalım muz karpuz hiç mi yiyemem diye
Benim de cumaa tam 29 oluyorumYarın kontrole gidecek olan var mı?3 haftadır gitmiyorum heyecanlandım.en son 700 grdılar..28+3 de bakalım ne olmuşlar
Yani yemeyin diyorlar ama ben çok sevdiğim için günde 1 yiyorum. 35 den sonra fln doğum için yeniyor.Kızlar bu dönemde hurma yiyebiliyor muyduk? Sona doğru yiyince mi doğumu kolaylaştırıyordu
Ay aynı ben işte. Bu nasıl şeker anlamadım
Helva yedim şekeride baya belliydi 1 saat sonra 99 cikti
Böyle ciktikca asla dikkat etmez oldum ,1 haftadir sıkı takipteyim yiyip yiyip olcuyorum daha 120 yi geçmedi
Bence aşağıya ayağıyla ittirmesinden iyidir
Kompedan in hemen yanında Kızılay AVM tuvalet var temizKompedani biliyorum vallahi aslında gidilir gezilir zor değil ama benim çok çişim geliyor tutamıyorum kasiklarima Ağrı giriyor o an bulduğum wc ye girmek de istemiyorum enfeksiyon malum böbrek falan ondan daha çok eşimle gitmeyi tercih ediyorum bi yerlere hemen halledip eve dönüyorum tuvalet için
Kiz inanır mısın ben de bu yaşıma kadar hep gidip almaya alıştım memleketimde , çalıştığım dönem yaşadığım şehirde, üniversitede de hep gidip alırdım ankara da bocaladim
Ben bilmiyor sizin dil
Ay inanmıyorum iyi ki gitmişsin bak yola çıkacaktin yoksa çok geçmiş olsun canım ❤
Bence sen de araya bayram tatili girmeden git bi kontrol ol canım
Ya kocam evi supuruyor ama uzun iş versem söylenir sevmiyor uzun iş hele bir de ben beğenmem şunu şöyle sil şunu bi daha yap derim delleniyo vallahi dolap falan siliyorsa helal olsun
Stressiz olan insanı bile zorla strese sokar bu insanlar Allah’a sığın Allah’ın izniyle bişeycik olmaz kötüyü çağırmaBenimde 1 ay oldu gideli mayıs ortası gitmeyi düşünüyorumm
Bugunde kayınvalidemdeydim , görümcem gider ayak yonca seni rüyamda gördüm dikkat et kendine yürürken fln dedi , Nasıl gördün abla fln dedim söylemedikorkuttu beni, rüyalarıda çıkar yani
Valla yaaaa bugun kadir gecesi dua okuyayım delimidir nedir bu kız yaaaaa aklımı alıcak benimHayirlara vesile olsun 3 nas bi felak oku arkamdan deseydin
Daha dikkat et falan diyip hamile kizi korkutuyor örümcekk
Valla hamile insana söylenirmi öyle, şimdi yürürken 10 kere dişüncemStressiz olan insanı bile zorla strese sokar bu insanlar Allah’a sığın Allah’ın izniyle bişeycik olmaz kötüyü çağırma
Bende koltuğun önüne aldım ütü masasını otura otura ütüledim yoksa küçük minik eşyalar ütülenmezdi öyle ayakda ölürdüm herhaldeBu arada herkes yıkayıp ütülemeye başlamış bebişin eşyaları. Ben odasını bekliyorum dolabı kargoda diğer şeyleri de bayramda ikeadan tamamlarımanca öyle başlarım dedim. İkincilerde bir rahatlık geliyormuş. Kızımda odası 6. ay hazırdı ve 30. hafta hastane çantasını yapmıştım yavaştan. Bunda ne zaman olur allah bilir çok üşeniyorum bir de ütülemek pratik olsun diye şu buharlı dikey ütülerden aldım. Oturduğum yerden ütülerim amaç steril olsun. İlkinde 9 ay ütüledim çok zordu
Ben hic anlamiyorum vallahi şaştım kaldımAy aynı ben işte. Bu nasıl şeker anlamadım
Bir de bebek doğduktan sonra düşünBende koltuğun önüne aldım ütü masasını otura otura ütüledim yoksa küçük minik eşyalar ütülenmezdi öyle ayakda ölürdüm herhaldeilk Kızın kaçıncı hafta gelmişti
Belki de normale dönmüştür dur bakalım. Benim de cuma günüBen hic anlamiyorum vallahi şaştım kaldım
Saldım artik ,suyumda artmistir kesin yine ama napim şeker yok yani sekerden dolayi artmiyo velet haftaya cuma gidecegim doktora ,sen ne zaman gideceksin
Insallah artamayip kalmistir öyleBir de bebek doğduktan sonra düşünGece uykusuna geçince bir dünya ütülerdim. Allahım bitmezdi sanki 38+5 canımm sezeryan
Belki de normale dönmüştür dur bakalım. Benim de cuma günüben de öyle bir artış olmadı ama bebiş kilo aldı mı meraktayım ben de oynama yok ya insan garip hissediyor böyle de
Ceza almış ama neden kimbilir gelir yarinMadonna'ya ne olmuş niye gitmiş?
Orası da ayrı konu ya. Bazen aşağı bazen yukarı ittiriyor nasıl beceriyorsa
Valla sinir oluyorum boyle insanlaraValla yaaaa bugun kadir gecesi dua okuyayım delimidir nedir bu kız yaaaaa aklımı alıcak benim
Valla hamile insana söylenirmi öyle, şimdi yürürken 10 kere dişüncem
Valla benimde aklımda sen varsın dikkat et kendine
Canım sorsan yok da diyebilier. Ama senin düşük gidiyordu zaten bence arada bir yesen canın çekince bir şey olmazYarın dahiliye randevum var, soracağım bakalım muz karpuz hiç mi yiyemem diye
İnsan bunu söylemez düşünse bile. Boşa stres bosver takma.Valla yaaaa bugun kadir gecesi dua okuyayım delimidir nedir bu kız yaaaaa aklımı alıcak benim
Valla hamile insana söylenirmi öyle, şimdi yürürken 10 kere dişüncem
Valla benimde aklımda sen varsın dikkat et kendine
Yemekten sonra biraz yürüyüş yapmayı denesenAçlığım 60-80 arası ama diyete rağmen tokluk yüksek geçen gün 182ydi
Ahh bak sezeryannn belden mi yoksa genel anesteziylemi oldu bayıltım, ne kadarda geçti ağrısı acısıBir de bebek doğduktan sonra düşünGece uykusuna geçince bir dünya ütülerdim. Allahım bitmezdi sanki 38+5 canımm sezeryan
Valla hiç sormaValla sinir oluyorum boyle insanlara
İşteeee düşünmüyoki , bide rüyaları çıkar biliyorum artık dikkat etmeye çalışcam, bayramda adapazarına gidicektm belki sırf buyuzden gitmemİnsan bunu söylemez düşünse bile. Boşa stres bosver takma.
Ya bu akşam çıktım mesela ama nadir çıkabiliyorum, haftada 3 max.Yemekten sonra biraz yürüyüş yapmayı denesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?