- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.061
Allah razı olsun canım kötüyü çağırma sen bazen insanlar düşüncesiz oluyor dualarım hepimizeValla yaaaa bugun kadir gecesi dua okuyayım delimidir nedir bu kız yaaaaa aklımı alıcak benim
Valla hamile insana söylenirmi öyle, şimdi yürürken 10 kere dişüncem
Valla benimde aklımda sen varsın dikkat et kendine
Yok ya yakın zaten değil mi? Çok gezdinse evde dur diyr bile söylemiş olabilirAhh bak sezeryannn belden mi yoksa genel anesteziylemi oldu bayıltım, ne kadarda geçti ağrısı acısıBende sezeryan istiyorum ama işte korkular var
Valla hiç sorma
İşteeee düşünmüyoki , bide rüyaları çıkar biliyorum artık dikkat etmeye çalışcam, bayramda adapazarına gidicektm belki sırf buyuzden gitmem
3 hafta önce gittim ben senlede aramızda 17 gün var nerdeyse 3 hafta 33cm 920 gram civarında normal yani. Ölçümden cinsiyetten vs değişiyor.Bide bişey sorcam benim hafta aralığımda bebişlerinizin boyu kaçtı bana 31cm 910 gram dedi boy kısa mı?
Bu arada herkes yıkayıp ütülemeye başlamış bebişin eşyaları. Ben odasını bekliyorum dolabı kargoda diğer şeyleri de bayramda ikeadan tamamlarımanca öyle başlarım dedim. İkincilerde bir rahatlık geliyormuş. Kızımda odası 6. ay hazırdı ve 30. hafta hastane çantasını yapmıştım yavaştan. Bunda ne zaman olur allah bilir çok üşeniyorum bir de ütülemek pratik olsun diye şu buharlı dikey ütülerden aldım. Oturduğum yerden ütülerim amaç steril olsun. İlkinde 9 ay ütüledim çok zordu
Bütün programlarda filan hep daha yüksek yazmışlar acaba normali o da benimkinin boyu kısa mı kaldı dedim belki bu dönem kiloya dönmüştür boy uzaması yavaşlamıştır dimi kilo normal ozaman çünkü3 hafta önce gittim ben senlede aramızda 17 gün var nerdeyse 3 hafta 33cm 920 gram civarında normal yani. Ölçümden cinsiyetten vs değişiyor.
Amin inşallah canımmmmAllah razı olsun canım kötüyü çağırma sen bazen insanlar düşüncesiz oluyor dualarım hepimize
Mantıklı bak annemlere gidicem belki korkutmak için demiş olabilirYok ya yakın zaten değil mi? Çok gezdinse evde dur diyr bile söylemiş olabilirne görümce sevgisi bendekide
Bu demir ilaçları kabızlık yada ishal yapmılormu ben normalde akşam alıyordum.artok sabah alıyım dedim 2 gün sabah aldım ilacı mahvoldum bağırsak ağrısından habire wcye çıkardı.hatta bi ara bebek sancısı sandım korktum dün..
İyide çok yanıltıcı ölcümler. Benim bebenin kafası normalden geniş yine diğerlerinde öyleydi 2 hafta ilerde ölcerken boy ve kiloyu onu çıkarıyor gereksiz fazla çıkıyor diyor mesela. Onları eklese 980 belki 1 kilo çıkacak yani bunlar aşağı yukarı. Bu ölçüde bu kiloda olur gibi diyor. Hassas terazi değil ki 100 gram farkı anlasın. Hiç takılmıyorum olması gereken aralıkta olsa yeter.Bütün programlarda filan hep daha yüksek yazmışlar acaba normali o da benimkinin boyu kısa mı kaldı dedim belki bu dönem kiloya dönmüştür boy uzaması yavaşlamıştır dimi kilo normal ozaman çünkü
İndirim olmaz mı bir daha diyorsunAcele etme
Bebek doğduktan sonra 700 e alırsın
Hep mi öyle yüksek arada miYa bu akşam çıktım mesela ama nadir çıkabiliyorum, haftada 3 max.
Bakalım doktor ne diyecek
Bide bişey sorcam benim hafta aralığımda bebişlerinizin boyu kaçtı bana 31cm 910 gram dedi boy kısa mı?
He benim kilomda oynama yok kuzumInsallah artamayip kalmistir öyle
Bebiş oyle kalirmi almistir tabi,cuma gunu kilosuna 1.600 diyebiliroynama yok derken anlamadim orayi
Ben spinal olmuştum canım, doktorum bebeği hemen emzirirsin demiştiAhh bak sezeryannn belden mi yoksa genel anesteziylemi oldu bayıltım, ne kadarda geçti ağrısı acısıBende sezeryan istiyorum ama işte korkular var
Tamam canımm ben de daha açmadım inanki kutusunda duruyorO dikey ütüyü kullanıp memnun kalırsan söyle bizede, bende mantıklı buluyorum alınabilir bencede
Emin ol sen kilo almıyorsan bebek daha cok aliyorHe benim kilomda oynama yok kuzumgramına kadar aynı duruyor ondan merak ettim bebişi. Yoksa ilkinde ayda 5 kilo almaya alışkınım ben
Ben spinal olmuştum canım, doktorum bebeği hemen emzirirsin demiştiama bu soruyu bana sorma hiç daha öncede konuşmuştuk ben bu sefer ssvd istiyorum sezeryan olmuş olsam da galiba normal taraftarıyım ama korkulacak bir şey yok merak etme hiç
Tamam canımm ben de daha açmadım inanki kutusunda duruyoroyuncakları fln da sterilize ediyormuş
Benim uygulamalara göre o aralıktan bi tık aşağıda kalmış gibi ondan sordum ama reelde normal gibiİyide çok yanıltıcı ölcümler. Benim bebenin kafası normalden geniş yine diğerlerinde öyleydi 2 hafta ilerde ölcerken boy ve kiloyu onu çıkarıyor gereksiz fazla çıkıyor diyor mesela. Onları eklese 980 belki 1 kilo çıkacak yani bunlar aşağı yukarı. Bu ölçüde bu kiloda olur gibi diyor. Hassas terazi değil ki 100 gram farkı anlasın. Hiç takılmıyorum olması gereken aralıkta olsa yeter.
26+2 de 31 cm dedi ortalama +- böyle sanırım normaliBen 26+6 da gittim kontrole. 915gr 34cm demişti.
28+6 yım. 2 hafta sonra giderim inşallah..
Belli olmaz kiz bnm ybu de çalıştığım dönem kadinin biri 3uz doğurmuştu 3 kilo ya yakındı her biri ayy şaşırıp sormuştum 9 ay neyle beslendin diyeValla canım istesende istemesen de yetiyorsun Allah güç veriyor..kiloları falan bakalım ikiz ya kaç çıkacakbenimkiler 2 en fazla 2500 anca doğarlar ..Sizde 3..4 arası
Bende akşam içiyordum .sabah içmek çok kötü yapıyorBen bekarken sabahları kullandım bir dönem. Çok sık tuvalete gidiyordum.
Bu gebelikte de ilk başlardaki mide bulantısını destekledi. Akşam yatmadan önce içiyorum hala. İlk başta nadir çıktım tuvalete ama vücut alıştı galiba. Normal rutine döndü
Aynen yaa sağlıklı olsunlar küveze girmeden eve gelsinlerde kiloyu daha çabuk alırlarmış..normalde ilk ay 1 kilo alır en az bebekler ..benim kilodan çok kaç haftalık doğacak olması önemli dedi doktor..37de alacak dururlarsa inşaallah..2 saatte bir bekleyeceğiz ilk etapta artık ben birini doyurana kadar öbürü geri acıkır..alt değiştir..al sana iki saat başa dönBelli olmaz kiz bnm ybu de çalıştığım dönem kadinin biri 3uz doğurmuştu 3 kilo ya yakındı her biri ayy şaşırıp sormuştum 9 ay neyle beslendin diyestres yapma bu süreçte kafanı boşalt kendini çok yorma bnm bir sürü tanıdığım var ikiz olup 38 39larda doğuran hadi diyelim o civarda doğdular zayıf bebek daha çabuk toparlar derler eskiler
Sorma ya her yerde şekerleme, çikolata delireceğimVicdansız pankreas ne vardı adam gibi çalışsaydı.
Markette bayram çikolatalarından aldım iki paket eşim diyo ki şimdi onu yavaşça geri yerine bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?