Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sorma ya her yerde şekerleme, çikolata delireceğim
Bende öyle kız eşim dün bana pekmezli tahinli leblebili bi kurabiye yaptı dışını da bitter çikolataya batırdı en azından daha masum diye yedim napıyom süt içtim bide..cidden önceden tatlı çakmezde canım şimdi yasak olması çıldırtıyo..hele o reklamlar

Öğlen ben de genelde yulaf sandviç diye geçiştirmeye başladım zorluyor sürekli yemek yapmak. Pirinç pilavı yasak bana. Tam buğday ekmeği yiyebiliyorum. Makarna da 4-5 kaşık salçalı var.
Ama tatlı falan hiç yok bakalım bugün randevu da soracağım dahiliye uzmanına biraz esnetebilir miyiz diye

Yedikten sonra şekerini ölçtün mü baya tatlı bir kaçamak olmuş

Ben de bayramda bir tanecik şeker atarım ağzıma artık ya

Hep mi öyle yüksek arada mi
Nerdeyse günde 1 ölçüm böyle. Öğlen daha hafif şeyler yediğim için öğlen 120lerde o yüzden artık ölçmüyorum bile hissiyatıma göre ama akşamları ve sabahlar eğer tam bir öğün yaptıysam yüksek çıkıyor.

Günaydın kızlar dün geceden beri gaz sancısına benzer bi sancı yaşıyorum ama affedersiniz tuvalete cıkışımda rahat olmasına ragmen sancı geçmiyor . Belim kasıklarım özellikle vajina yanlarının agrısı cok fazla . Daha önce dogum yapmış olan anneler bu durum normal mi sizce ?

Kızlar günaydın ben çok kötü uyandım bugün, banyoda bayılmışım

Şekerimi ölçtük 24 çıktı doktora gideceğim şimdi ne diyecek çok merak ediyorum aklım bebişte. Allahtan hareket ediyorlarda orada bir yerde iyi olduklarını hissedebiliyoruz

Canım hep böyle değilse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama bakalım doktorun ne diyecek

Off off çok kötü olmuş. Bebiş iyidir merak etme. Bende 30lara düşüyorum bazen. Ama sen rekor kirmissin. Canım hiç mi için titremefi sıcak basması anlamadım mi ahh ahh çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım sıkıntı yoktur inşallah korkma bize yaz gelişmeleri

Bir seyiniz yoktur ins. İyi haberlerinizi bekliyoruz

Çok geçmiş olsun neden bu kadar düşmüş bize de yaz mutlaka doktordan sonra

Çoook geçmiş olsun canım dikkat et gelince bize de yaz mutlaka

çok geçmiş olsun
Bebeğin de sen de iyisindir umarım,bu şeker korkulu rüyamız oldu
Kalan süreci de sağlıkla tamamlarız inşallah

Ben gaz sancısı yaşamıştım tabi ozman gaz sancısı olduğunu anlamadım her yerim agrimisti gogsumun altindan vajinaya kadar olan kısım hatta ağrıdan bayılmıştım.sonra geçti.

Ama sana tavsiyem yinede doktoruna bir danış.ne olur neolmaz.

canım doktorun en doğru şeyi söylemiş gerçekten hamilelik bu tüm her şey normal giderken bile 1-2 gün içinde her şey tersine dönebilir ki senin şuan bazı sıkıntıların var Allah korusun erken gelmek istese bebiş zorunlu bir hal olsa diye ihtimalleri söylemiş sana sen bol bol dinlen şuan doğsalar çok erken küvezsiz yaşamlarını sürdüremezler Allah korusun hiç kötüleri düşünmeden doktorun dediklerini uygulaman en doğrusu olacaktır.. Sağlıkla kal

Geçmiş olsun canim. Bişi olmamıştır merak etme

Gerçekten öyle oldu sanırım herşey gayet yolundaydı aslında vardır bunda da bi hayır ama daha çok erken. Allah’ın izniyle hepsi sağlıkla vakti zamanında gelsin inşallah Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…