- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.081
Kız bende öyle günaydın...hastaneye gideceğim gün..kızı servise bindirdikten sonra uyku tutmuyorGunaydınheyecandan uyku tutmadı bu sabah. Doktordan iyi şeyler duyup çıkarız inşallah yola
Bende öyle kız eşim dün bana pekmezli tahinli leblebili bi kurabiye yaptı dışını da bitter çikolataya batırdı en azından daha masum diye yedim napıyom süt içtim bide..Sorma ya her yerde şekerleme, çikolata delireceğim
Öğlen ben de genelde yulaf sandviç diye geçiştirmeye başladım zorluyor sürekli yemek yapmak. Pirinç pilavı yasak bana. Tam buğday ekmeği yiyebiliyorum. Makarna da 4-5 kaşık salçalı var.Yeni başladıysan ondan doymuyorsundurben 5 hafta oldu başlayalı anca alıştım Tabi bazı zamanlar ekstra acıkıyorum ama kabullendim aç olmayı
Yaa senin listen dolu doluymuş. Ben de hiç 2-3 dilim ekmek yokpilav bulgur makarna hiç biri yok. Akşam öğünlerim dolu dolu; öğlenleri genelde salata yulaf lapası çorba tarzı öğünler. Gerçi bunu ben istedim pratik olması açısından iki öğün yemek hazırlayamazdım
Muz bana yasak değil ya yerli muz tamamı ithal muz yarım yiyebiliyorum ama yanında muhakkak süt ürünü. Haftada bir sütlü tatlı var onunda yanında 10 adet fındık dedi. Karpuzu ben de sordum çok severim. Vericekmiş ama sayılı ancak
Benim de cumaa tam 29 oluyorum5 hafta oldu
Yani yemeyin diyorlar ama ben çok sevdiğim için günde 1 yiyorum. 35 den sonra fln doğum için yeniyor.
Ay aynı ben işte. Bu nasıl şeker anlamadım
Bugün olumlu konuşursa arada kaçamak yaparımCanım sorsan yok da diyebilier. Ama senin düşük gidiyordu zaten bence arada bir yesen canın çekince bir şey olmaz
Yedikten sonra şekerini ölçtün mü baya tatlı bir kaçamak olmuşBende öyle kız eşim dün bana pekmezli tahinli leblebili bi kurabiye yaptı dışını da bitter çikolataya batırdı en azından daha masum diye yedim napıyom süt içtim bide..cidden önceden tatlı çakmezde canım şimdi yasak olması çıldırtıyo..hele o reklamlar
Nerdeyse günde 1 ölçüm böyle. Öğlen daha hafif şeyler yediğim için öğlen 120lerde o yüzden artık ölçmüyorum bile hissiyatıma göre ama akşamları ve sabahlar eğer tam bir öğün yaptıysam yüksek çıkıyor.Hep mi öyle yüksek arada mi
Canım hep böyle değilse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama bakalım doktorun ne diyecekNerdeyse günde 1 ölçüm böyle. Öğlen daha hafif şeyler yediğim için öğlen 120lerde o yüzden artık ölçmüyorum bile hissiyatıma göre ama akşamları ve sabahlar eğer tam bir öğün yaptıysam yüksek çıkıyor.
Off off çok kötü olmuş. Bebiş iyidir merak etme. Bende 30lara düşüyorum bazen. Ama sen rekor kirmissin.Kızlar günaydın ben çok kötü uyandım bugün, banyoda bayılmışım
Şekerimi ölçtük 24 çıktı doktora gideceğim şimdi ne diyecek çok merak ediyorum aklım bebişte. Allahtan hareket ediyorlarda orada bir yerde iyi olduklarını hissedebiliyoruz
Geçmiş olsun canım sıkıntı yoktur inşallah korkma bize yaz gelişmeleriKızlar günaydın ben çok kötü uyandım bugün, banyoda bayılmışım
Şekerimi ölçtük 24 çıktı doktora gideceğim şimdi ne diyecek çok merak ediyorum aklım bebişte. Allahtan hareket ediyorlarda orada bir yerde iyi olduklarını hissedebiliyoruz
Bir seyiniz yoktur ins. İyi haberlerinizi bekliyoruzKızlar günaydın ben çok kötü uyandım bugün, banyoda bayılmışım
Çok geçmiş olsun neden bu kadar düşmüş bize de yaz mutlaka doktordan sonraKızlar günaydın ben çok kötü uyandım bugün, banyoda bayılmışım
Çoook geçmiş olsun canım dikkat etKızlar günaydın ben çok kötü uyandım bugün, banyoda bayılmışım
çok geçmiş olsunKızlar günaydın ben çok kötü uyandım bugün, banyoda bayılmışım
Ben gaz sancısı yaşamıştım tabi ozman gaz sancısı olduğunu anlamadım her yerim agrimisti gogsumun altindan vajinaya kadar olan kısım hatta ağrıdan bayılmıştım.sonra geçti.Günaydın kızlar dün geceden beri gaz sancısına benzer bi sancı yaşıyorum ama affedersiniz tuvalete cıkışımda rahat olmasına ragmen sancı geçmiyor . Belim kasıklarım özellikle vajina yanlarının agrısı cok fazla . Daha önce dogum yapmış olan anneler bu durum normal mi sizce ?
canım doktorun en doğru şeyi söylemiş gerçekten hamilelik bu tüm her şey normal giderken bile 1-2 gün içinde her şey tersine dönebilir ki senin şuan bazı sıkıntıların var Allah korusun erken gelmek istese bebiş zorunlu bir hal olsa diye ihtimalleri söylemiş sana sen bol bol dinlen şuan doğsalar çok erken küvezsiz yaşamlarını sürdüremezler Allah korusun hiç kötüleri düşünmeden doktorun dediklerini uygulaman en doğrusu olacaktır.. Sağlıkla kalTeşekkür ederim. Doktorum söylemeden bayramda tatil planımız vardı iptal edelim mi dedim o bölgede doktor arkadaşım var ama küvez yok gitmeyin uzun yol yasak dedi şaka gibi bi cevap aldım ne hissetceğimi bilemiyorum ihtimal mi değerlendiriyor her an bekliyor mu çözemedim
Geçmiş olsun canim. Bişi olmamıştır merak etmeKızlar günaydın ben çok kötü uyandım bugün, banyoda bayılmışım
Gerçekten öyle oldu sanırım herşey gayet yolundaydı aslında vardır bunda da bi hayır ama daha çok erken. Allah’ın izniyle hepsi sağlıkla vakti zamanında gelsin inşallah Allah razı olsuncanım doktorun en doğru şeyi söylemiş gerçekten hamilelik bu tüm her şey normal giderken bile 1-2 gün içinde her şey tersine dönebilir ki senin şuan bazı sıkıntıların var Allah korusun erken gelmek istese bebiş zorunlu bir hal olsa diye ihtimalleri söylemiş sana sen bol bol dinlen şuan doğsalar çok erken küvezsiz yaşamlarını sürdüremezler Allah korusun hiç kötüleri düşünmeden doktorun dediklerini uygulaman en doğrusu olacaktır.. Sağlıkla kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?