Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Eğitimde bahsettiler. Emzirmede ikisini al kucağına. Kafalar değsin birbirine, vücut kollarının altından yana doğru gelecek. Sanki sepet taşır gibi düşün. Altına da destek yastıkları oldu mu sütler çoğaldığı an ikisini bir beslersin inşallah. Hem daha az yorulma ve zaman kaybı olur hem de aynı anda gözlemlersin bebeklerini.

İnşallah gayet sağlıklıdır bişey olmamıştır bebişe kötü düşünme. Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun

benimde ilk hamileliğim ve bunda vajina ağrım çok fazla bel kalça kemiklerimde uzandıktan sonra kalkıp yürümem çok zor oluyor ,, vajina alt bölgesi ağrısından inan 2 mağaza gezemiyorum o kadar acısı var tüm arka bacaklarıma yayılıyor doktoruma sordum hamilelikte kıkırdaklar şişermiş onlar kemiğe baskı yaparmış ondan dedi magnezyum verdi pek iyi gelmedi ama kendim anladığım kadarıyla bazen bebek tam vajinamın üstünde baskı yapıyor gibi ozamanlar da bu ağrı şiddetleniyor bazen daha göbekte yanlarda tekmelediğinde yukarıda oluyor sanırım o zamanlar vajina ağrım azalıyor .. sen yine de doktoruna danış söyle bakalım herkesin sebebi farklı olabilir ama ben ilkinde de aynı sıkıntıları yaşadığım için çok üstünde durmadım..

Kizlar ben kontrol den çıktım boyunu söylemedi ben de sormayı unuttum 28+1 hafta 1200 gram çıktı çok az geldi bana sanki ama dr ideal dedi sizin bu haftalarda kaçtı??
Bence kilosu normal canım benim 26+5 te 1035 gram çıkmıştı. Boyu da FL ölçümünü 7 ile çarparak buluyorlar galiba

çok geçmiş olsun oğlum tip 1 diyabet onunda bir kere 20 ye düşmüştü glukagon yapmadan tam bilinç gitmeden balla meyve suyuyla toparlamıştık ama korkunç bir şeydi baya uğraşmıştık .. sen nasıl ayıldın şekeri yükseltmeden ?? çok tehlikeli bir durum aslında şeker düşüklüğünde beyne oksijen gitmiyor allahtan uzun zaman kalmamışsın ,, sıksık az az yemen gerekli ki şekerin düşmesin canım ... rabbim bir daha yaşatmasın son olsun inşallah

Kizlar ben kontrol den çıktım boyunu söylemedi ben de sormayı unuttum 28+1 hafta 1200 gram çıktı çok az geldi bana sanki ama dr ideal dedi sizin bu haftalarda kaçtı??
canım boyunu benim doktor da söylemiyor .. 26. haftada 1200 gr. dedi bana ama ölçümler - 200 + 200 değişebilir dedi kız bebek erkek bebek de fark eder ..bence de gayet kilosu yerinde maşallah ,,, böyle şeyleri hiç takma ilk oğlumda doktor; ay bu bebek çok iri kilolu doğacak normal olmaz falan dedi hep, benim zorumla normal doğum yaptım ve oğlum 2780 gr doğdu düşün.. ölçümlerde hep fazla çıkıyordu üstelik sağlıklı olsunlar kilo hiç önemli değil hem az kiloluyu doğurmak taşımak daha kolay

İdrar yollarında iltihap olabilir mi? Bende de bu sorun oluyor idrar yollarım kötüleştiğinde

Uzandıktan sonra ben de çok zor yürüyordum. Yürüyüşleri çok artırdım rahatladım. Bir de sırt üstü yatmıyorum.

Ayy evettt işte bende bunu yapabilecek miyim bilmiyorum bayağı zor pozisyon önce ikiz anneleri hep böyle denemiş ama yapmayıp tek tek olayına dönmüşler bendede bir göğüs var ki(hiç yok ) ikiside nasıl tutacak bilmiyorum

Günaydınn ,çok çok geçmiş olsun , başını falan bir yerlere çarpmadin değil mi güzel haberlerini bekliyoruz.

gulumsebebek günaydın , gecmis olsun çok iyi dinlenmeler. Ben olsaydım içim rahat etsin diye bir doktora daha danisirdim.
Günaydın pazartesi günü yanlış hatırlamıyorsam burdan 4 kişi kontrole gittik hepimizin 28.haftada 1200 Gr di . Gayet iyi böbreklerin nasıl onlara baktı mi ,suyun nasılmış

Çok büyük geçmiş olsun. Dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…