- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.101
Eğitimde bahsettiler. Emzirmede ikisini al kucağına. Kafalar değsin birbirine, vücut kollarının altından yana doğru gelecek. Sanki sepet taşır gibi düşün. Altına da destek yastıkları oldu mu sütler çoğaldığı an ikisini bir beslersin inşallah. Hem daha az yorulma ve zaman kaybı olur hem de aynı anda gözlemlersin bebeklerini.Aynen yaa sağlıklı olsunlar küveze girmeden eve gelsinlerde kiloyu daha çabuk alırlarmış..normalde ilk ay 1 kilo alır en az bebekler ..benim kilodan çok kaç haftalık doğacak olması önemli dedi doktor..37de alacak dururlarsa inşaallah..2 saatte bir bekleyeceğiz ilk etapta artık ben birini doyurana kadar öbürü geri acıkır..alt değiştir..al sana iki saat başa dön
İnşallah gayet sağlıklıdır bişey olmamıştır bebişe kötü düşünme. Çok geçmiş olsunKızlar günaydın ben çok kötü uyandım bugün, banyoda bayılmışım
Şekerimi ölçtük 24 çıktı doktora gideceğim şimdi ne diyecek çok merak ediyorum aklım bebişte. Allahtan hareket ediyorlarda orada bir yerde iyi olduklarını hissedebiliyoruz
Çok geçmiş olsunKızlar günaydın ben çok kötü uyandım bugün, banyoda bayılmışım
Şekerimi ölçtük 24 çıktı doktora gideceğim şimdi ne diyecek çok merak ediyorum aklım bebişte. Allahtan hareket ediyorlarda orada bir yerde iyi olduklarını hissedebiliyoruz
benimde ilk hamileliğim ve bunda vajina ağrım çok fazla bel kalça kemiklerimde uzandıktan sonra kalkıp yürümem çok zor oluyor ,, vajina alt bölgesi ağrısından inan 2 mağaza gezemiyorum o kadar acısı var tüm arka bacaklarıma yayılıyor doktoruma sordum hamilelikte kıkırdaklar şişermiş onlar kemiğe baskı yaparmış ondan dedi magnezyum verdi pek iyi gelmedi ama kendim anladığım kadarıyla bazen bebek tam vajinamın üstünde baskı yapıyor gibi ozamanlar da bu ağrı şiddetleniyor bazen daha göbekte yanlarda tekmelediğinde yukarıda oluyor sanırım o zamanlar vajina ağrım azalıyor .. sen yine de doktoruna danış söyle bakalım herkesin sebebi farklı olabilir ama ben ilkinde de aynı sıkıntıları yaşadığım için çok üstünde durmadım..Günaydın kızlar dün geceden beri gaz sancısına benzer bi sancı yaşıyorum ama affedersiniz tuvalete cıkışımda rahat olmasına ragmen sancı geçmiyor . Belim kasıklarım özellikle vajina yanlarının agrısı cok fazla . Daha önce dogum yapmış olan anneler bu durum normal mi sizce ?
Bence kilosu normal canım benim 26+5 te 1035 gram çıkmıştı. Boyu da FL ölçümünü 7 ile çarparak buluyorlar galibaKizlar ben kontrol den çıktım boyunu söylemedi ben de sormayı unuttum 28+1 hafta 1200 gram çıktı çok az geldi bana sanki ama dr ideal dedi sizin bu haftalarda kaçtı??
çok geçmiş olsunKızlar günaydın ben çok kötü uyandım bugün, banyoda bayılmışım
Canım yazdıklarını bugün okudum geçmiş olsun inşallah hiçbir sıkıntı olmadan zamanında alırsın bebisini kucağınaİnşallah gayet sağlıklıdır bişey olmamıştır bebişe kötü düşünme. Çok geçmiş olsun
canım boyunu benim doktor da söylemiyor .. 26. haftada 1200 gr. dedi bana ama ölçümler - 200 + 200 değişebilir dedi kız bebek erkek bebek de fark eder ..bence de gayet kilosu yerinde maşallah ,,, böyle şeyleri hiç takma ilk oğlumda doktor; ay bu bebek çok iri kilolu doğacak normal olmaz falan dedi hep, benim zorumla normal doğum yaptım ve oğlum 2780 gr doğdu düşün.. ölçümlerde hep fazla çıkıyordu üstelik sağlıklı olsunlar kilo hiç önemli değil hem az kiloluyu doğurmak taşımak daha kolayKizlar ben kontrol den çıktım boyunu söylemedi ben de sormayı unuttum 28+1 hafta 1200 gram çıktı çok az geldi bana sanki ama dr ideal dedi sizin bu haftalarda kaçtı??
Bence gayet iyi. Neresi azKizlar ben kontrol den çıktım boyunu söylemedi ben de sormayı unuttum 28+1 hafta 1200 gram çıktı çok az geldi bana sanki ama dr ideal dedi sizin bu haftalarda kaçtı??
İdrar yollarında iltihap olabilir mi? Bende de bu sorun oluyor idrar yollarım kötüleştiğindeGünaydın kızlar dün geceden beri gaz sancısına benzer bi sancı yaşıyorum ama affedersiniz tuvalete cıkışımda rahat olmasına ragmen sancı geçmiyor . Belim kasıklarım özellikle vajina yanlarının agrısı cok fazla . Daha önce dogum yapmış olan anneler bu durum normal mi sizce ?
Yok beni doktor dahiliyeye yönlendirmede..sadece biraz dikkat et dedi..sınırın altında diye galiba bazı şeyleri yeme demiştiYedikten sonra şekerini ölçtün mü baya tatlı bir kaçamak olmuş
Ben de bayramda bir tanecik şeker atarım ağzıma artık ya
Uzandıktan sonra ben de çok zor yürüyordum. Yürüyüşleri çok artırdım rahatladım. Bir de sırt üstü yatmıyorum.benimde ilk hamileliğim ve bunda vajina ağrım çok fazla bel kalça kemiklerimde uzandıktan sonra kalkıp yürümem çok zor oluyor ,, vajina alt bölgesi ağrısından inan 2 mağaza gezemiyorum o kadar acısı var tüm arka bacaklarıma yayılıyor doktoruma sordum hamilelikte kıkırdaklar şişermiş onlar kemiğe baskı yaparmış ondan dedi magnezyum verdi pek iyi gelmedi ama kendim anladığım kadarıyla bazen bebek tam vajinamın üstünde baskı yapıyor gibi ozamanlar da bu ağrı şiddetleniyor bazen daha göbekte yanlarda tekmelediğinde yukarıda oluyor sanırım o zamanlar vajina ağrım azalıyor .. sen yine de doktoruna danış söyle bakalım herkesin sebebi farklı olabilir ama ben ilkinde de aynı sıkıntıları yaşadığım için çok üstünde durmadım..
Amin canım Allah razı olsun bebeklerimiz vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallahCanım yazdıklarını bugün okudum geçmiş olsun inşallah hiçbir sıkıntı olmadan zamanında alırsın bebisini kucağına
Ayy evettt işte bende bunu yapabilecek miyim bilmiyorum bayağı zor pozisyonEğitimde bahsettiler. Emzirmede ikisini al kucağına. Kafalar değsin birbirine, vücut kollarının altından yana doğru gelecek. Sanki sepet taşır gibi düşün. Altına da destek yastıkları oldu mu sütler çoğaldığı an ikisini bir beslersin inşallah. Hem daha az yorulma ve zaman kaybı olur hem de aynı anda gözlemlersin bebeklerini.
Günaydınn ,çok çok geçmiş olsun , başını falan bir yerlere çarpmadin değil miKızlar günaydın ben çok kötü uyandım bugün, banyoda bayılmışım
GünaydınKizlar ben kontrol den çıktım boyunu söylemedi ben de sormayı unuttum 28+1 hafta 1200 gram çıktı çok az geldi bana sanki ama dr ideal dedi sizin bu haftalarda kaçtı??
Çok büyük geçmiş olsun. Dikkat etKızlar günaydın ben çok kötü uyandım bugün, banyoda bayılmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?