Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Uzandıktan sonra ben de çok zor yürüyordum. Yürüyüşleri çok artırdım rahatladım. Bir de sırt üstü yatmıyorum.
canım sırt üstü sadece 5 dk. bile uzansam kalkıp yürürken yaşlı paytak teyzeler gibi oluyorum yürüyüşte yapabilsem keşke vajina ağrısı o kadar çok oluyor ki yürüyemiyorum keşke bana da yarasa yürümek

Kizlar ben kontrol den çıktım boyunu söylemedi ben de sormayı unuttum 28+1 hafta 1200 gram çıktı çok az geldi bana sanki ama dr ideal dedi sizin bu haftalarda kaçtı??
1147 çıktı aynı haftada ki ben çok mutlu olmuştum kilosu iyi diye sizinki de ideal bence

ssevilll geçmiş olsun canım, inşallah güzel haberlerle geleceksin.allahin izniyle herşey yolundadır.ac kaldıysan uzun saat olabiliyor malesef

Morkahve bu kaçamaklar nasıl yapılıyor iki öğün arasında yiyip şeker ölçümüne mi bakıyoruz
Doğru mu anladım sorunu bilmiyorum ama kaçamağı yemekte de yapabilirsin ara da da... Ben ilk hamileliğimde kaçamağı yapıp ardından hemen yürüyordum. Yükselmiyordu şeker. Hayır yukselsede sürekli bir yükseklik olmadığı sürece bir şey olmaz. Benim doktorum çok katıdır. Sürekli kızan bir yapısı var. Ama o bile ben bir kaç gün yüksek çıktı deyince ne olacak ondan diyor.

Yani şeker ölçümü den sonra tatlı yedik diyelim öğlen.. Akşam şeker ölçümü normal çıkıyor böyle olursa sorun yoktur dimi.. Yemekte kaçamak yapınca da az az sınırlarda çıkıyor

Kizlar ben kontrol den çıktım boyunu söylemedi ben de sormayı unuttum 28+1 hafta 1200 gram çıktı çok az geldi bana sanki ama dr ideal dedi sizin bu haftalarda kaçtı??
Canım bende de 29+4 1300 çok normal kilosu sana neden az geliyor acaba kaç sun istyorsun aaaaaaaaa

Yani şeker ölçümü den sonra tatlı yedik diyelim öğlen.. Akşam şeker ölçümü normal çıkıyor böyle olursa sorun yoktur dimi.. Yemekte kaçamak yapınca da az az sınırlarda çıkıyor
Sınırlarda çıksın bir şey olmaz o kadardan korkma. Benim de tokluk 160 civarlarında çıkıyordu hep oğlum 3200 doğdu. Gayet de sağlıklıydi. Yani hala öyle

Kompedan in hemen yanında Kızılay AVM tuvalet var temiz tuvaletleri bana sor hepsini ziyaret ederim.
Ahahahah
Bence kilosu normal canım benim 26+5 te 1035 gram çıkmıştı. Boyu da FL ölçümünü 7 ile çarparak buluyorlar galiba

Bence gayet iyi. Neresi az

1147 çıktı aynı haftada ki ben çok mutlu olmuştum kilosu iyi diye sizinki de ideal bence
Anladığım kadarıyla herkesin böyle çıkmış kizlar anladim teşekkür ederim ya ben Kuru yemiş falan yemiyorum kendim de kilo almadım diye bi an kilosu az mı diye düşündüm de anladim ki normalmiş
Canım bende de 29+4 1300 çok normal kilosu sana neden az geliyor acaba kaç sun istyorsun aaaaaaaaa
Kiz ben zayıfım ya besleyemiyorum mu acaba moduna girmiştim ama rahatladım şimdi
28+6 1279 gr 36 cm di

ssevilll gecmis olsun umarim iyisinizdir
Masallah

ssevilll ya çok geçmiş olsun

yemeği yemeden ölçüm yapıyorsunuz ilk lokmadan sonra ki tam iki saat sonra sizin şekerinizin kaç olduğu önemli öğlen tatlı yediniz akşama şekeriniz normal çıkabilir asıl önemli olan yemek yedikten sonraki 2 saattir.. hamilelikte de aynı şekilde olur herhalde babam şeker hastasıydı oğlum da tip 1 diyabet eğitimlerde bize öğretilen böyle

Bu arada üroloji ye de gittim kizlar önce kadın doğum dr una danıstim "böbrek iflas etmediği sürece kateter takmayı onermem gittigi yere kadar çünkü katater erken doğumu tetikler riskleri var " dedi . Üroloji de cuma gün ki sonuçlara bakti iki hafta sonraya uag randevusu verdi . Ağrı ve kan işeme olmadığı sürece doğuma kadar 3 haftada bir geleceksin usg çekilip kontrol edilecek olabildiğince kateter takmamaya çalışacağız bu işlem bebeğin erken doğmasına sebep olabilir dedi . İnşallah katetere hiç gerek kalmadan bu süreci atlatırım kizlar dua edin

inşallah canım hiç gerek kalmadan atlatırsın bu dönemi ... aslında gitmen gereken doktor Nefroloji bölümü olmalıydı bence üroloji bir yere kadar böyle önemli şeylerde nefrolog kontrolüdür benim bildiğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…