Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hic bilmiyorum ki canım iki hafta sonra usg ye gidince bi sorayım ama ona sanırım mhrs den randevu alınmıyor demi üroloji nin yönlendirmesi kons atması lazım yanlış mı biliyorum

Hmm bak şimdi mhrs den denedim üroloji değil dahiliye nin kons atması lazımmış.. iki hafta sonraya bi dahiliye randevusu bulursam gideyim Nefroloji bolumune yönlendirmesini isterim belki bi denemek için ya da üroloji ye gidip sorarım Nefroloji ye mi gideyim size mi diye

Eklentiler

• Screenshot_20220428-123604_CDAS.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 36
Yahu bebek almış sen vermişsin işte daha ne istiyorsun. Bebek doğunca bir 10 kg daha gider. Fit bir anne olursun. Keşke bende senin gibi olsaydım. Böyle konuşup beni delirtme. bu15 kg almış bir insan var karşında

Haaaa o zaman ara öğünde tatlı yemek sakıncalı olabilir

Canım hamilelikte 1. Saat önemli ama 1. Saatte de çok yüksek değilse arada kaçamak gebelik şekerinde çok sıkıntı yaratmaz. Ama tıp 1 farklı tabi. Benim kayınvalidem de öyle o 2. Saatte olcuyor. Misal 400 civarı çıkıyordu onun. Şimdi bir süredir insulin kullaniyor o da çok düzenlemesi. Benim kullandıklarımi sormasını söyledim doktoruna şimdi biraz daha rahatladı. Dengeye geldi sayilir. Ama gebelik şekeri aslında şeker değil. İnsülin direnci gibi bir şey aslında. Normal şeker hastasina kaçamak iyi bir şey değil.

Merhaba kızlarcım gittik geldik, bebişte iyi bende doktorum 200e kadar normal stres yapma dedi en çok stres tetikler şekeri beslenmene dikkat et ama kendini sıkarak bir diyet yapma dedi.
Biz eğer şeker 200ün üstündeyse bebeğin değerleri normalin ilerisindeyse korkuyoruz sende normal her şey dedi bende çok sıkmadan dikkatli besleneceğim artık biraz fazla taktım heralde yüksek çıkacak diye ondan oldu.
Maşallahı var 1400gr olmuş bayram önü keyfimiz yerine geldi

Çok geçmiş olsun canım. Doktor doğru söylemiş stres şekeri çok tetikliyor. Ben hep diyorum size sıkmayın o kadar diye. Bebek haftasından ilerde değilse zaten korkacak bir şey de yok. Gebelik şekeri çıkanlar korkup strese girip kendinizi sıkmayın lütfen

Evet evet benim hep 1 hafta 10 gün 12 gün öndeydi diyet yaptığımdan beri o normale dönmüş mesela.

Tamamdır artık salıp tatilin tadını çıkarıyoruz no evham no kendini dinleme

gulumsebebek çok geçmiş olsun, okudum yaşadıklarını, zor ama ben de diğer arkadaşlar gibi önlem amaçlı olduğunu düşünüyorum iğnenin de, doktorun söylediklerinin de. Yine de 1 hafta sonra yine gitmen taraftarıyım.

ssevilll grup şekerle sınanıyor resmen sen de korkutucu bir şey yaşamışsın geçmiş olsun bebiş hareketliyse bir şeyi yoktur bence, bizleri de habersiz bırakma

Harektliysen bir şey olmaz. Ama tatlıyı yiyip yarardan otursam iyi olmaz tabi ha onu da arada bir yapıyorsan yine bir şey olmaz korkma. Normal şeker hastası değilsin sen. Seninki gebelik şekeri.
Evet ya arada bir yapıyorum ama yatıyom yani yürüyüş yasak çünkü az önce şekerim 143 çıktı mesela pirinçli yayla çorba ve normal ekmek yedim çünkü hemen etkiliyor ama aşırı Bi yükseklik yok yine sınırda yüksek

143 de hiç bir şey yok lütfen sıkma kendini. Bak Sevil'e 200e kadar sıkıntı yok demiş doktor. Stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…