Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu grafigin 28.haftada düz olması gerekiyormuş . Şimdi 3 tane ilaç uygulandı tekrardan nst ye baglanacagım
25. Haftada bende bu sebeple hastanede yattim simdi iyiyiz şükür içini ferah tut saglikla zmaanini beklesin bebis

Geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim

2kiz1anne1bebek benmi göremedim bu aralar sesi çıkmıyor mu
Acaba merak eden olmuş mudur diye girdim kaderdaşım hissetmiş yokluğumu
Bu ara yoğunum ya bayramlık telaşına düştük gelenlerin bedeni uymadı uyacakların bedeni kalmadı falan evde de temizlik işlerim var. Bende durum stabil büyüyoruz Allahın izniyle. Sizler nasılsınız?

Bana yatış demediler henüz . İkinci nst yi bekliyorum . Lütfen dua edinde bende arlatayım buu süreci daha minnacık
Cnm geçmiş olsun benim de 2.kızda sancılarım çıkıyordu dr tansiyon hapı vermişti o sancıyı durdururmuş ama benim tansiyonu öyle bi düşürüyordu ki içemedim bir sıkıntı da olmadı 39 haftalık doğdu sezaryen olmasa 40 ı da görürdü

Kizlar biz hâlâ isim bulamadık ya karar verenler nasıl emin oldunuz..
Eşim en başından beri bi isim söyledi aslında ama ben tam ısınamadım bakalım belki daha güzel duyar duymaz budur denen içimize sinen isim buluruz dedim ama yok bulamıyorum aslında bi iki seçeneğim var Defne İnci Öykü gibi ama onlar da son dönemlerde o kadar çok koyuldu ki bilemedim

İki gun once balkon kapisindan eve guvercin girmis mutfaktan briseyler dusurdu aklim cikti ama çok şükür birsey olmadı olmaz korkma
Kız çok hoşsun olmaz bişey İnsanlar hamileyken neler atlatıyorlar da bebeklerine bişey olmuyor korkma
AY kızlar ne bileyim bebiş hareket edince rahatladım hep derler ya korkunca düşer VS Allah korusun bebişlerimizi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah sağlıcakla kavuşalım

Bir de isim bulamadık... rüyamda bari görseydim o da olmadı. İlk ismi bulduk da 2. düşünüyoruz, uyduramadık. Defne düşündük ama cidden çok var

Ben de ayakta cok durunca bölgesel sertlesme sıkışma hissediyorum kasigimda. Ayrica bazen sag ve sol kasiklar da geriliyor ama ben sancı diye yormamıstım. 2 hafta once gitmistim doktorum gayet iyi demisti simdi sancı nişan vs mevzulari dönünce noluyor yahu didim. Haziran annelerinde hareketlilik oluyordu biz de kıskandik mı nedir Rabbim bebişlerimizi vakitlice kucagimza aldirsin. Artık risk ve kriz yonetimini ele almalıyız sanırım. Ben de bi an once bayram sonrası bebek elbiselerini yika ütule yapiyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…