- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.161
Bu grafigin 28.haftada düz olması gerekiyormuş . Şimdi 3 tane ilaç uygulandı tekrardan nst ye baglanacagımKac cikiyor sancilarin 50 ustu falan mi
25. Haftada bende bu sebeple hastanede yattim simdi iyiyiz şükür içini ferah tut saglikla zmaanini beklesin bebisBu grafigin 28.haftada düz olması gerekiyormuş . Şimdi 3 tane ilaç uygulandı tekrardan nst ye baglanacagım
Bana yatış demediler henüz . İkinci nst yi bekliyorum . Lütfen dua edinde bende arlatayım buu süreci daha minnacık25. Haftada bende bu sebeple hastanede yattim simdi iyiyiz şükür içini ferah tut saglikla zmaanini beklesin bebis
Hayirli haberlerini bekliyoruz icini ferhat tutBana yatış demediler henüz . İkinci nst yi bekliyorum . Lütfen dua edinde bende arlatayım buu süreci daha minnacık
Geçmiş olsun iyi olmanıza sevindimMerhaba kızlarcım gittik geldik, bebişte iyi bende doktorum 200e kadar normal stres yapma dedi en çok stres tetikler şekeri beslenmene dikkat et ama kendini sıkarak bir diyet yapma dedi.
Biz eğer şeker 200ün üstündeyse bebeğin değerleri normalin ilerisindeyse korkuyoruz sende normal her şey dedi bende çok sıkmadan dikkatli besleneceğim artık biraz fazla taktım heralde yüksek çıkacak diye ondan oldu.
Maşallahı var 1400gr olmuşbayram önü keyfimiz yerine geldi
İns geçici olarak yükselmiştir. Sağlıkla ve vaktinde gelsin hepsiBana yatış demediler henüz . İkinci nst yi bekliyorum . Lütfen dua edinde bende arlatayım buu süreci daha minnacık
28. Haftada nst ye bakıyorlar mı? Bahsettiğin tarzda ağrılar bende de oluyor ya yalancı sancı ya da idrar yolu enfeksiyonu diye düşünmüştümKızlar doktora geldim . Nst de sancı cıktı cok korkutorum
Acaba merak eden olmuş mudur diye girdim kaderdaşım hissetmiş yokluğumu
Cnm geçmiş olsun benim de 2.kızda sancılarım çıkıyordu dr tansiyon hapı vermişti o sancıyı durdururmuş ama benim tansiyonu öyle bi düşürüyordu ki içemedim bir sıkıntı da olmadı 39 haftalık doğdu sezaryen olmasa 40 ı da görürdüBana yatış demediler henüz . İkinci nst yi bekliyorum . Lütfen dua edinde bende arlatayım buu süreci daha minnacık
İki gun once balkon kapisindan eve guvercin girmis mutfaktan briseyler dusurdu aklim cikti ama çok şükür birsey olmadı olmaz korkmaKızlar az önce ceteyandan kapı aniden çarptı bir irkilerek korktum ya anlık bir şey olmuyor dimi böyle
Kız çok hoşsun olmaz bişeyKızlar az önce ceteyandan kapı aniden çarptı bir irkilerek korktum ya anlık bir şey olmuyor dimi böyle
evet canım ya dahiliye ya da üroloji sevk etmeli istersen sorarsın nefroloğa da gözükmelimiyim diyeHic bilmiyorum ki canım iki hafta sonra usg ye gidince bi sorayım ama ona sanırım mhrs den randevu alınmıyor demi üroloji nin yönlendirmesi kons atması lazım yanlış mı biliyorum
İki gun once balkon kapisindan eve guvercin girmis mutfaktan briseyler dusurdu aklim cikti ama çok şükür birsey olmadı olmaz korkma
AY kızlar ne bileyim bebiş hareket edince rahatladım hep derler ya korkunca düşer VS Allah korusun bebişlerimizi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah sağlıcakla kavuşalımKız çok hoşsun olmaz bişeyİnsanlar hamileyken neler atlatıyorlar da bebeklerine bişey olmuyor korkma
Kizlar biz hâlâ isim bulamadık ya karar verenler nasıl emin oldunuz..
Eşim en başından beri bi isim söyledi aslında ama ben tam ısınamadım bakalım belki daha güzel duyar duymaz budur denen içimize sinen isim buluruz dedim ama yok bulamıyorumaslında bi iki seçeneğim var Defne İnci Öykü gibi ama onlar da son dönemlerde o kadar çok koyuldu ki bilemedim
Abboww en kokrtugum olayİki gun once balkon kapisindan eve guvercin girmis mutfaktan briseyler dusurdu aklim cikti ama çok şükür birsey olmadı olmaz korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?