- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.181
O işi hallettik biz@ipana ile kapışılmış ben yokken. Altı üstü birkaç gün girmedim olayı kaçırmışım iyi mi
Cikti kendisi de butun heryereAbboww en kokrtugum olay
Geri o hayvani çikarmasi var ,nasil cikti
Daha biz evlenmeden önce eşim gecenin bir vakti aramış kızımız olursa öykü olsun mu ismi demiştiKizlar biz hâlâ isim bulamadık ya karar verenler nasıl emin oldunuz..
Eşim en başından beri bi isim söyledi aslında ama ben tam ısınamadım bakalım belki daha güzel duyar duymaz budur denen içimize sinen isim buluruz dedim ama yok bulamıyorumaslında bi iki seçeneğim var Defne İnci Öykü gibi ama onlar da son dönemlerde o kadar çok koyuldu ki bilemedim
Cok romantik bir hikaye ama bence de koymalısiniz..Daha biz evlenmeden önce eşim gecenin bir vakti aramış kızımız olursa öykü olsun mu ismi demiştikızımız oluyor . Aslında öykü isminden soyadımız nedeniyle vazgeçmiştik Asel duru Beren duru elisa gibi isimler düşündük ama sonra döndük dolaştık öyküde karar kıldık yine çok naif ve güzel isim bizim çevremizde hiç yok
Bi gidince sorayım canım evet oraya gitmen daha doğru olur derse giderim teşekkür ederimevet canım ya dahiliye ya da üroloji sevk etmeli istersen sorarsın nefroloğa da gözükmelimiyim diye
Aynen öyle keşke rüyamda görsem ama bu seferde cok çirkin bir isim görürüm artık rüyamda gördüm diye koymak zorunda kalırım falan aman yokBir de isim bulamadık... rüyamda bari görseydim o da olmadı. İlk ismi bulduk da 2. düşünüyoruz, uyduramadık. Defne düşündük ama cidden çok var
İlk 3 ay düşük tehlikesi olur ama onun da düşeceği vardır sağlıksızdır ya da çok büyük bir üzüntü falan yaşarsan belki olabilir ki Allah korusun ailesinden ölenler falan bile oluyor bebişlere bir şey olmuyor. Herşeyin normal seyrediyorsa korkmaktan falan bişey olmaz merak etme.AY kızlar ne bileyim bebiş hareket edince rahatladım hep derler ya korkunca düşer VS Allah korusun bebişlerimizi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah sağlıcakla kavuşalım
Defne yunan kökenli bir isimmişKizlar biz hâlâ isim bulamadık ya karar verenler nasıl emin oldunuz..
Eşim en başından beri bi isim söyledi aslında ama ben tam ısınamadım bakalım belki daha güzel duyar duymaz budur denen içimize sinen isim buluruz dedim ama yok bulamıyorumaslında bi iki seçeneğim var Defne İnci Öykü gibi ama onlar da son dönemlerde o kadar çok koyuldu ki bilemedim
Bende cumartesiiYarın doktora gidiyorum
Korkma bişi olmaz :)Bende cumartesii
Ama şeker yüklemesi yaptırıcam korkuyorum
Seninde bulantıların devam ediyodu dimi? Sen yaptırmışmıydınKorkma bişi olmaz :)
Devam ediyor biraz evet . Hayır gerek görmedi doktorSeninde bulantıların devam ediyodu dimi? Sen yaptırmışmıydın
Kaç haftalık kız..maşallah..bende gittim bugün 28+2 günlükler..1220 Gr çıktı ikizler..çok güzel resimler aldım ilk defa bu kadar net gördümCıktım ben1450 gram 39 cm bir bebem var git bol bol gez dedi hadi bakalım başlasın tatil
Bence senin ikiz olmasına rağmen cok iyilerKaç haftalık kız..maşallah..bende gittim bugün 28+2 günlükler..1220 Gr çıktı ikizler..çok güzel resimler aldım ilk defa bu kadar net gördüm
Aynen canım sizinkilerle yakın gidiyor..şükür bi sıkıntı çıkmadı .ciğer geliştirici iğne verdi vurdurdum.nolur nolmaz Erken doğarsa diye tedbir alalım dedi.nstye girmedim.1220 Gr ile 1215 Gr çıktılar..baş aşağı dönmüşler..Bence senin ikiz olmasına rağmen cok iyiler
Maşallahtostikler
Ben tek bir isim söyledim Uraz. Eşim de 4 farklı isim vardı kararsızdı. Bebeğin çok hareketli olduğu birgün eşim elini koyup tüm isimleri teker teker söyleyip aralarında bikaç dk bekledi. Hiç bir isme tepki vermedi ama Uraz dediğinde çıldırdı. Tamam dedi Uraz olsun.Kizlar biz hâlâ isim bulamadık ya karar verenler nasıl emin oldunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?