Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Daha biz evlenmeden önce eşim gecenin bir vakti aramış kızımız olursa öykü olsun mu ismi demişti kızımız oluyor . Aslında öykü isminden soyadımız nedeniyle vazgeçmiştik Asel duru Beren duru elisa gibi isimler düşündük ama sonra döndük dolaştık öyküde karar kıldık yine çok naif ve güzel isim bizim çevremizde hiç yok

Cok romantik bir hikaye ama bence de koymalısiniz..
Ya çevrede değil genel olarak bu isimler cok var bu yüzden bi karışığım bi türlü seçemedim

evet canım ya dahiliye ya da üroloji sevk etmeli istersen sorarsın nefroloğa da gözükmelimiyim diye
Bi gidince sorayım canım evet oraya gitmen daha doğru olur derse giderim teşekkür ederim
Bir de isim bulamadık... rüyamda bari görseydim o da olmadı. İlk ismi bulduk da 2. düşünüyoruz, uyduramadık. Defne düşündük ama cidden çok var
Aynen öyle keşke rüyamda görsem ama bu seferde cok çirkin bir isim görürüm artık rüyamda gördüm diye koymak zorunda kalırım falan aman yok

AY kızlar ne bileyim bebiş hareket edince rahatladım hep derler ya korkunca düşer VS Allah korusun bebişlerimizi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah sağlıcakla kavuşalım
İlk 3 ay düşük tehlikesi olur ama onun da düşeceği vardır sağlıksızdır ya da çok büyük bir üzüntü falan yaşarsan belki olabilir ki Allah korusun ailesinden ölenler falan bile oluyor bebişlere bir şey olmuyor. Herşeyin normal seyrediyorsa korkmaktan falan bişey olmaz merak etme.

Defne yunan kökenli bir isimmiş
Bakmıştım önceden

Bence senin ikiz olmasına rağmen cok iyiler
Maşallah tostikler
Aynen canım sizinkilerle yakın gidiyor..şükür bi sıkıntı çıkmadı .ciğer geliştirici iğne verdi vurdurdum.nolur nolmaz Erken doğarsa diye tedbir alalım dedi.nstye girmedim.1220 Gr ile 1215 Gr çıktılar..baş aşağı dönmüşler..bide kan hapını değiştirdim ishal yapıyor diye toz olanlardan yazdı..gece 3 de bi iğnem daha var sahurda gideceğiz

Ben tek bir isim söyledim Uraz. Eşim de 4 farklı isim vardı kararsızdı. Bebeğin çok hareketli olduğu birgün eşim elini koyup tüm isimleri teker teker söyleyip aralarında bikaç dk bekledi. Hiç bir isme tepki vermedi ama Uraz dediğinde çıldırdı. Tamam dedi Uraz olsun. ben de seçerken anlamına baktım hep hoşuma giden isimlerin. Uraz ın çok anlamı var hepsi güzel. Şans demek mutluluk demek. Şanslı mutlu bir ömrü olsun yavrumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…