- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.201
Toz olarak demir ilacı var mıymış?Aynen canım sizinkilerle yakın gidiyor..şükür bi sıkıntı çıkmadı .ciğer geliştirici iğne verdi vurdurdum.nolur nolmaz Erken doğarsa diye tedbir alalım dedi.nstye girmedim.1220 Gr ile 1215 Gr çıktılar..baş aşağı dönmüşler..bide kan hapını değiştirdim ishal yapıyor diye toz olanlardan yazdı..gece 3 de bi iğnem daha var sahurda gideceğiz
VarrrToz olarak demir ilacı var mıymış?
29+0 ikizler içinde çok iyi bence. 3300 3400 doğar umarım kilo almasın zaten çok normal doğum olacak insaallahKaç haftalık kız..maşallah..bende gittim bugün 28+2 günlükler..1220 Gr çıktı ikizler..çok güzel resimler aldım ilk defa bu kadar net gördüm
MaşallahKaç haftalık kız..maşallah..bende gittim bugün 28+2 günlükler..1220 Gr çıktı ikizler..çok güzel resimler aldım ilk defa bu kadar net gördüm
Doktor sonraki randevuyu 26 mayısa verdi ben bayramdan sonra başka bi doktora gideyim hem biraz beklemiş olurum rahim uzunluğu düzelmeye başlamıştır belki diye düşündüm.Günaydınn ,çok çok geçmiş olsun , başını falan bir yerlere çarpmadin değil migüzel haberlerini bekliyoruz.
gulumsebebek günaydın , gecmis olsun çok iyi dinlenmeler. Ben olsaydım içim rahat etsin diye bir doktora daha danisirdim.
Günaydınpazartesi günü yanlış hatırlamıyorsam burdan 4 kişi kontrole gittik hepimizin 28.haftada 1200 Gr di . Gayet iyi böbreklerin nasıl onlara baktı mi ,suyun nasılmış
bugün 2.doz ciğer geliştirici iğne yapılacaktı sabahtan beri yine kasık sancım ve aynı akıntıdan var gitmişken söyledim ebelere tekrar nts bağladılar sancı çıkmadı doktoru aradılar bi ilaç verdi pazartesiye kadar kullan pazartesi beni ara dedi dünden beri olan sancıların doğum sancısı olsa zaten şimdiye doğurmuştun o ağrı rahim genişliğinden bu haftalarda oluyor gaz sancısıyla da birleşince olabilir normal dedi akıntıyı önemseme zaten o akıntı geldiği için tüm bunları yaptık istirahat et yeter dedigulumsebebek çok geçmiş olsun, okudum yaşadıklarını, zor ama ben de diğer arkadaşlar gibi önlem amaçlı olduğunu düşünüyorum iğnenin de, doktorun söylediklerinin de. Yine de 1 hafta sonra yine gitmen taraftarıyım.
@ssevilll grup şekerle sınanıyor resmen sen de korkutucu bir şey yaşamışsın geçmiş olsunbebiş hareketliyse bir şeyi yoktur bence, bizleri de habersiz bırakma
Tabi haftalarımız bir değil ama benimkide boydan yavaşladı yanaklar tombişleşmiş 26+2 de 910 gram dedi boy 31 cm az kısa olunca yanaklara vermiş kiloyuBu kilolara bakılırsa en ufak biz kalmışız heralde hem de boyu önden gitmesine rağmen. Baya zayıf doğacak bu gidişle.
Ben gördüm rüyamda. YersenizBi gidince sorayım canım evet oraya gitmen daha doğru olur derse giderim teşekkür ederim
Aynen öyle keşke rüyamda görsem ama bu seferde cok çirkin bir isim görürüm artık rüyamda gördüm diye koymak zorunda kalırım falan aman yok
Birdahkide dondurma olsunİlk kaçamağımı yaptım, muz yedim
Varmış canım suya kat iç dedi..inşaallah bu ağrı yapmazToz olarak demir ilacı var mıymış?
Evde kimse olmadığı bir gün onu da yapıcamBirdahkide dondurma olsun
Kız yok ne normal doğumu29+0 ikizler içinde çok iyi bence. 3300 3400 doğar umarım kilo almasın zaten çok normal doğum olacak insaallah
Deniz aşılar tamamlanmadan yasak yani ilk 6 ay ,bu sene denize giremeyecek bebişler,ayaklarını sokariz belkiKızlar bi bu yavruları en erken ne zaman denize sokabiliriz?
Valla sana tavsiyem 2 yaşına kadar sokma..benim abimler 1 yaşında denize ğötürdüleer çocuk böbreklerini üşütmüş..göz altları hep mor ğeziyor..6 yaşına geldi halde o morluklar geçmedi..aslında sıcak sanılan şeyler bebekler için öyle olmuyor..şimdi pişmanlar her yıl denize soktukları için..çocuk hep hasta oluyorKızlar bi bu yavruları en erken ne zaman denize sokabiliriz?
Aynen ya görüntü ve cihaz önemli zaten ayda 1 gidiyoruz resim önemli..ben bugün doya doya video çektim..artık her gün izlerim insan özlüyor..benim özel hastanemde çok iyi değil 135 TL muayene ücreti fakat cihazı güzel ğösterilor karşımda kocaman görüyorumYa ben güya özel hastaneden paket aldım tüplü tv gibi eski kasalı bilgisayar gibi ekrani var ve ufacık bir ekran. Karşımda ekran da yok bari ufak bi plazma olaydı, 3 boyutlu var guya ama iki kere gittik ikisinde de göremedim çocuğu 3 boyutlu o ufak ekranda öyle karışıyor ki zaten görüntü kalitesi de kötü henüz göremedim yavrumu ayrıntılı usg den beri
Benim karşımda ekran yok yana dönüp bakıyorum ama hiç belli olmuyor ekran elim kadar ve 3 boyutunu da kötü dr bak elini yuzune kapatmış diyor ama hiç bi sey belli değil karşıda ekran yok bari yandaki cihaz plazma falan olsaydıAynen ya görüntü ve cihaz önemli zaten ayda 1 gidiyoruz resim önemli..ben bugün doya doya video çektim..artık her gün izlerim insan özlüyor..benim özel hastanemde çok iyi değil 135 TL muayene ücreti fakat cihazı güzel ğösterilor karşımda kocaman görüyorum
Benmde ayni normalde devlette kontrollerimi oluyorum ama cok ozledigim icin her ay ozele gidiyorum ucreti 100 tl ama gayet iyi goruyorum video cekip bir ay onu izliyorum bol bolAynen ya görüntü ve cihaz önemli zaten ayda 1 gidiyoruz resim önemli..ben bugün doya doya video çektim..artık her gün izlerim insan özlüyor..benim özel hastanemde çok iyi değil 135 TL muayene ücreti fakat cihazı güzel ğösterilor karşımda kocaman görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?