- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.221
Çok tatlı oluyorlar oğlum da çok hıçkırırdı şimdiki oğlum da öyleKızlar dün gece ilk defa bebeğin hıçkırdığını hissettim 3 dakika boyunca nasıl diyim sağ tarafımda bildiğiniz kalp atışı gibi ama daha güçlü ve düzenli pıtt pıtt pıttt vurdu..hatta korktum niyeböyleoldu dedim...araştırdım hıçkırık öyle oluyormuş kalp gibi atanmış uzun süreAllah'ım çok tatlıydı..
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın. Bugün ben de rapor almak için başka bir doktora gittim. Gitmişken baktı bende de akıntı yoğunluğu var dedim normal bu dönem olur dedi. Amniyo sıvısı olsa idrar gibi hep sızıntı olur dedi.Ama şöyle bişey var ilk kez dün geldi o akıntı dün söyledim hatta görselini istedi gönderdim ayakta çok kalmışsın dinlen bol su iç dedi bugun sabah yataktan kalktım daha da çoğalmış halde geldi sonra sancılanma da başladı gün içinde o akıntıdan hala doktorda bile geliyordu. Tekrar doktora söyleyince ozaman gelmen lazım bakmamız lazım dedi yani birkez gelmiş olsaydı takılmıcaktı ama dinlenmeme rağmen geçmediğini söyleyince kontrole çağırdı. Stres yapma kendini dinle kontrollü ol inşallah senin bir seferlik bişeydir devamı gelmez yarına da bi bekle bakalım gelecekmi yine ona göre gidersin
Teşekkür ederim bugünde aynı kasık ağrım var ve aynı akıntıdan geldi sabahtan beri bi kaç kez. nts de bugünde sancı çıkmadı ağrının rahim genişlemesinden olduğunu söyledi nidicard diye bi ilaca başlattı şimdide su gibi akıntım var kokusuz bu normal gibi geldi dün rahim ağzı kapalı suyu gayet iyi demişti arada bir geliyor o su gibi akıntı çok önemsemiyorum diğer akıntı gelmesindeÇok geçmiş olsun şimdi nasılsın. Bugün ben de rapor almak için başka bir doktora gittim. Gitmişken baktı bende de akıntı yoğunluğu var dedim normal bu dönem olur dedi. Amniyo sıvısı olsa idrar gibi hep sızıntı olur dedi.
Bir gün 6 li magnum almıştım.Evde kimse olmadığı bir gün onu da yapıcam
Ya dondurma benim de kırmızı cizgim ben bir de hazır değil de gidip alınan dondurmayı daha çok severim off canım istedi akşam gidip yesem miBir gün 6 li magnum almıştım.
5 tanesini aynı gün yemiştimgidip gelip gizli gizli yedim. Sizden bile gizledim
Sonra bir daha almamaya karar verdım
Evde olunca yeniyor.
Olmayınca aramıyorum
1 top ye bişi olmaz.Ya dondurma benim de kırmızı cizgim ben bir de hazır değil de gidip alınan dondurmayı daha çok severim off canım istedi akşam gidip yesem mi
Bi sade bi kakao yiyem bari bir toptan külah tadi gelir1 top ye bişi olmaz.
Valla 2 gune bir kutu dondurma bitiriyorum icim yaniyor buz kemirmek istiyorum sanki hic takmadim tatlisiz yasayamam zaten en kotu hic birsey bulamasam evde sekerpare yapip yiyorum masanin ustunde tatli durmadi lazim hamilelik beni tatliya bagladi ye tatliyi doğur atliyi lafi dogru galiba bende tuttuBi sade bi kakao yiyem bari bir toptan külah tadi gelirbu arada ben diyet yapmıyorum öyle bi top falan dikkat etmiyorum, her gün tatli yiyorum mesela valla dr yediğine dikkat et demedi ben de etmiyorum insülin direncim var tüm sülalem seker hastası ama endokrinoloji ye falan yonlendirmeyince kasmadim bende
Dipnot: bi top dondurma 6₺ oldu vay anasını eskiden 25 kuruş olurdu ben 2 ₺ ye bile razıydım 6 ₺ nedir yaboyle olmayaydı bi kilo alırdım
Ben de şeker çıkmaması sonucu rahatken daha da rahatlayarak saldım biraz. Snickers yedim. Biraz da sütlü çikolata.Bir gün 6 li magnum almıştım.
Evde olunca yeniyor.
Olmayınca aramıyorum
Ben de evde tatlı varsa yemiycem diyip,tatliyla karşı karşıya kalınca ammaaan hamilesin sen canin çekiyo ye derken buluyorum kendimiBir gün 6 li magnum almıştım.
Evde olunca yeniyor.
Olmayınca aramıyorum
Oo tatlı yıyormussun zatenBi sade bi kakao yiyem bari bir toptan külah tadi gelirbu arada ben diyet yapmıyorum öyle bi top falan dikkat etmiyorum, her gün tatli yiyorum mesela valla dr yediğine dikkat et demedi ben de etmiyorum insülin direncim var tüm sülalem seker hastası ama endokrinoloji ye falan yonlendirmeyince kasmadim bende
Dipnot: bi top dondurma 6₺ oldu vay anasını eskiden 25 kuruş olurdu ben 2 ₺ ye bile razıydım 6 ₺ nedir yaboyle olmayaydı bi kilo alırdım
Tatlının bebeğe faydası yok ki..Ben de evde tatlı varsa yemiycem diyip,tatliyla karşı karşıya kalınca ammaaan hamilesin sen canin çekiyo ye derken buluyorum kendimi
En iyisi evde tatlı olmaması dediğin gibi
Alpedo bulun buldurun. Madodan daha iyi. Artık üstüne hazır dondurma yiyince çok yavan geliyor.Oo tatlı yıyormussun zaten
O 6 ₺ kıytırık dondurmacılarda var artık. Onlarda yenmez ki.
Madodan aldır kıyıp paraya
( mado 'yu da bilmiyorum deme )
Ben kakaolu badem ezmesi aldımBen de şeker çıkmaması sonucu rahatken daha da rahatlayarak saldım biraz. Snickers yedim. Biraz da sütlü çikolata.. Akşam da bir dilim dondurma yerim ama hakiki yiyorum süt niyetine geçsin diye.
Mado yu biliyorum da asıl burada meto da meto diyorlar gidip aldık oggk bildiğin Vanilya katılmış şeker iğrenç bi yer buldum ordan aldım Süt tadı geldi hoştu dondurma benim hassas noktam olduğu için bi kaç yer gezdim ama genelde 6 ₺ topu canım mado da kaç? Ben böyle tarz cafelerde el yapımı dondurma olduğunu sanmıyorum hazır gibidir fabrika yapımı ha algida ha orasi yani bilemiyorum hafta sonu gidip tadarim belkiOo tatlı yıyormussun zaten
O 6 ₺ kıytırık dondurmacılarda var artık. Onlarda yenmez ki.
Madodan aldır kıyıp paraya
( mado 'yu da bilmiyorum deme )
Has mı o?Alpedo bulun buldurun. Madodan daha iyi. Artık üstüne hazır dondurma yiyince çok yavan geliyor.
Mado da özellikle keçi sutluler gerçek.Mado yu biliyorum da asıl burada meto da meto diyorlar gidip aldık oggk bildiğin Vanilya katılmış şeker iğrenç bi yer buldum ordan aldım Süt tadı geldi hoştu dondurma benim hassas noktam olduğu için bi kaç yer gezdim ama genelde 6 ₺ topu canım mado da kaç? Ben böyle tarz cafelerde el yapımı dondurma olduğunu sanmıyorum hazır gibidir fabrika yapımı ha algida ha orasi yani bilemiyorum hafta sonu gidip tadarim belki
Valla siz maraşa Diyarbakır'a gelen biz dondurmalı yadim dersinizBen kakaolu badem ezmesi aldım
Kahvaltıda biraz yiyorum. Eğer gece canim tatlı çekerse yerim 4-5 kaşık ondan.
Nutella kaşıklamaktan iyidircok şükür haftada bir geliyor o tatlı arzum
Abooo eleyelimDefne yunan kökenli bir isimmiş
Bakmıştım önceden
Allah ismi ile yaşatsin canım benimde aklımda erkek ismi vardı ama kıza isim bulamadımBen tek bir isim söyledim Uraz. Eşim de 4 farklı isim vardı kararsızdı. Bebeğin çok hareketli olduğu birgün eşim elini koyup tüm isimleri teker teker söyleyip aralarında bikaç dk bekledi. Hiç bir isme tepki vermedi ama Uraz dediğinde çıldırdı. Tamam dedi Uraz olsun.ben de seçerken anlamına baktım hep hoşuma giden isimlerin. Uraz ın çok anlamı var hepsi güzel. Şans demek mutluluk demek. Şanslı mutlu bir ömrü olsun yavrumun.
Ahajajw yedik diyelimBen gördüm rüyamda. Yerseniz
Deniz olacak ins
Vallahi dondurma ucuz olsa ben de yerim suan piyasa malum iki ay öncesine göre bile fiyatlar uçtu yedikçe yerim diye kendime engel oluyorumValla 2 gune bir kutu dondurma bitiriyorum icim yaniyor buz kemirmek istiyorum sanki hic takmadim tatlisiz yasayamam zaten en kotu hic birsey bulamasam evde sekerpare yapip yiyorum masanin ustunde tatli durmadi lazim hamilelik beni tatliya bagladi ye tatliyi doğur atliyi lafi dogru galiba bende tuttu
Bana faydası var iyi geliyor ben tatlisiz yapamamTatlının bebeğe faydası yok ki..
Gerçekten kilo alımı bile yavaşladı eve bişiler almayınca
Bu nedir canım dondurma markası mı marketlerde vb yoksa bi dondurmacı dükkanı ismi mi ankara da şubesi var miAlpedo bulun buldurun. Madodan daha iyi. Artık üstüne hazır dondurma yiyince çok yavan geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?