- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.241
Eşim maraşa gitmiştiValla siz maraşa Diyarbakır'a gelen biz dondurmalı yadim dersinizbundan gitmeyi istememe sebebim iki şey var bir kadayıf tatlıları..baklavaları ..bide dondurmaları ..maraştan geliyor zaten
İnşallah normale dönerİkinci nst de sancı tekrar cıkınca dil altı ve serum uygulaması yapıldı arkadaslar . 3. Nst de sancılar cok cok azalmıştı . İlaç tedavisi başladı yarın tekrardan gidip nst ye girecem
Ohaa vermem bi topa o kadar para bi top benim dişimin kovuguna yetmezMado da özellikle keçi sutluler gerçek.
Ve bildiğim kadarıyla diğer dondurmalar da hakkını verılerek yapılıyor. Bir top 15 ₺ olmuştur heralde
Uzun süredir almıyorum
Sus beeee hain kadinValla siz maraşa Diyarbakır'a gelen biz dondurmalı yadim dersinizbundan gitmeyi istememe sebebim iki şey var bir kadayıf tatlıları..baklavaları ..bide dondurmaları ..maraştan geliyor zaten
Şükür azalmış canım sancı olduğunu anladın mı yoksa nst ile mi belli olduİkinci nst de sancı tekrar cıkınca dil altı ve serum uygulaması yapıldı arkadaslar . 3. Nst de sancılar cok cok azalmıştı . İlaç tedavisi başladı yarın tekrardan gidip nst ye girecem
Yaaaa bu getirme olayı hala var mi ki oradan koskoca kadınlar kulübü marastan birini bulsam da yollatsam parasını verip dondurma benim için çok hassas bir konu ofEşim maraşa gitmişti
Keçi sütlü dondurma getirdi. 1 hafta yedim onu benşahaneydı
İnşallahİnşallah normale döner
Evet Kahramanmaraş'tan Türkiye'ye armağan. Ben onu buluyorum. Yavaş yavaş yayıldı büyük baklavacılarda, cafelerde ve bazı büyük marketlerde var. Antep fıstığı favorim.Has mı o?
Sen hangi hastaneye gidiyorsun ne güzelmiş görüntü. Bir arkadasima Meleğin gittiği hastaneyi önerdim aramis resim çıktısı vermyorlarmis. Seninkinde veriyorlar miKız yok ne normal doğumuhayatta beceremem..benim ilk doğumum zaten sezeryan olduğu için buda sezeryan dediler..ya çok tatlıydılar bugün..yüz yüze bakıyorlardı..çektik video minyon tipliler dedi
Bayramin 3. Gunu maraşa gidip madodan alalim diyoruz zaten 1 saatlik yol değer mi degerMado da özellikle keçi sutluler gerçek.
Ve bildiğim kadarıyla diğer dondurmalar da hakkını verılerek yapılıyor. Bir top 15 ₺ olmuştur heralde
Uzun süredir almıyorum
Aynen canım keçi sütünden orjinal yapıyorlar doğal..enfes bişey dondurma durdukça diğerleri gibi suya dönmüyor..çok pahalanmıytır daha hiç almadıkEşim maraşa gitmişti
Keçi sütlü dondurma getirdi. 1 hafta yedim onu benşahaneydı
Büyük yerlerde satılıyor. İlla ki vardır Ankara'da da. Cafe, market, baklavacılarda vardır.Bu nedir canım dondurma markası mı marketlerde vb yoksa bi dondurmacı dükkanı ismi mi ankara da şubesi var mi
Veriyorlar canım..ama siyah çıktı veriyor fakat video çekimine izin veriyorlar..sende mi Diyarbakır dasınSen hangi hastaneye gidiyorsun ne güzelmiş görüntü. Bir arkadasima Meleğin gittiği hastaneyi önerdim aramis resim çıktısı vermyorlarmis. Seninkinde veriyorlar mi
Banadabugün yapıldı..korkma..doktor dedi tedbir alalım ultrasonik hiç kötü bişey görmedim fakat emek ve zaman verildi dedi..Birde bana önlem amaçşı ciger geliştirici igne yapıldı ama aklıma takıldı yani acaba hala erken dogum riskimi var
Aa yok ben seni Ankara da sandımVeriyorlar canım..ama siyah çıktı veriyor fakat video çekimine izin veriyorlar..sende mi Diyarbakır dasın
Ama bu arada çok tatlı çıkmışlarBanadabugün yapıldı..korkma..doktor dedi tedbir alalım ultrasonik hiç kötü bişey görmedim fakat emek ve zaman verildi dedi..
Ben Diyarbakır'da laşılorum canım..memur olarak süremiz bitmek üzere..aslen ankaralıyız.maraş dan geliyor genelde buraya..Ohaa vermem bi topa o kadar para bi top benim dişimin kovuguna yetmez
Sus beeee hain kadinnerede yaşıyodun sen ay eskiden şoklu maras dondurması getirilirdi hala o sistem var miki marasta yaşayan biriniz varsa parayı eft etsem de bana şok lu yollasa
Yok ankaralıyım ama şimdilik diyarbakırdayız görev icabıAa yok ben seni Ankara da sandım
Ben bir yaşında götürmüştüm. Başkalarından kaptığı grip rüzgar ve su etkeniyle birleşince nerdeyse zatürre olacaktıKızlar bi bu yavruları en erken ne zaman denize sokabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?