Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Mado da özellikle keçi sutluler gerçek.
Ve bildiğim kadarıyla diğer dondurmalar da hakkını verılerek yapılıyor. Bir top 15 ₺ olmuştur heralde
Uzun süredir almıyorum
Ohaa vermem bi topa o kadar para bi top benim dişimin kovuguna yetmez
Valla siz maraşa Diyarbakır'a gelen biz dondurmalı yadim dersiniz bundan gitmeyi istememe sebebim iki şey var bir kadayıf tatlıları..baklavaları ..bide dondurmaları ..maraştan geliyor zaten
Sus beeee hain kadin nerede yaşıyodun sen ay eskiden şoklu maras dondurması getirilirdi hala o sistem var miki marasta yaşayan biriniz varsa parayı eft etsem de bana şok lu yollasa

İkinci nst de sancı tekrar cıkınca dil altı ve serum uygulaması yapıldı arkadaslar . 3. Nst de sancılar cok cok azalmıştı . İlaç tedavisi başladı yarın tekrardan gidip nst ye girecem
Şükür azalmış canım sancı olduğunu anladın mı yoksa nst ile mi belli oldu
Eşim maraşa gitmişti
Keçi sütlü dondurma getirdi. 1 hafta yedim onu ben şahaneydı
Yaaaa bu getirme olayı hala var mi ki oradan koskoca kadınlar kulübü marastan birini bulsam da yollatsam parasını verip dondurma benim için çok hassas bir konu of

Kız yok ne normal doğumu hayatta beceremem..benim ilk doğumum zaten sezeryan olduğu için buda sezeryan dediler..ya çok tatlıydılar bugün..yüz yüze bakıyorlardı..çektik video minyon tipliler dedi
Sen hangi hastaneye gidiyorsun ne güzelmiş görüntü. Bir arkadasima Meleğin gittiği hastaneyi önerdim aramis resim çıktısı vermyorlarmis. Seninkinde veriyorlar mi

Mado da özellikle keçi sutluler gerçek.
Ve bildiğim kadarıyla diğer dondurmalar da hakkını verılerek yapılıyor. Bir top 15 ₺ olmuştur heralde
Uzun süredir almıyorum
Bayramin 3. Gunu maraşa gidip madodan alalim diyoruz zaten 1 saatlik yol değer mi deger

Antep fıstıklı da harika icinde diri diri fistik koyup yapiyorlar ama 100 gramı 16 tl

Sen hangi hastaneye gidiyorsun ne güzelmiş görüntü. Bir arkadasima Meleğin gittiği hastaneyi önerdim aramis resim çıktısı vermyorlarmis. Seninkinde veriyorlar mi
Veriyorlar canım..ama siyah çıktı veriyor fakat video çekimine izin veriyorlar..sende mi Diyarbakır dasın

Ben Diyarbakır'da laşılorum canım..memur olarak süremiz bitmek üzere..aslen ankaralıyız.maraş dan geliyor genelde buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…