Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İkinci nst de sancı tekrar cıkınca dil altı ve serum uygulaması yapıldı arkadaslar . 3. Nst de sancılar cok cok azalmıştı . İlaç tedavisi başladı yarın tekrardan gidip nst ye girecem
Geçmiş olsun canım ağrıların nasıldı ki tam olarak sancı çıktı??

Cok geçmiş olsun son olsun inşallah guzelcr dinlen
Büyük yerlerde satılıyor. İlla ki vardır Ankara'da da. Cafe, market, baklavacılarda vardır.
Hmm dikkat etmedim belki de canım ismi aklımda olsun ben hazır sevmiyorum diye genelde bakmam gidip kulaha konulan severim
Ben Diyarbakır'da laşılorum canım..memur olarak süremiz bitmek üzere..aslen ankaralıyız.maraş dan geliyor genelde buraya..
Oh ne güzel afiyet olsun canım memurluk da güzel Türkiye nin farklı yerlerini görüyorsunuz

İkinci nst de sancı tekrar cıkınca dil altı ve serum uygulaması yapıldı arkadaslar . 3. Nst de sancılar cok cok azalmıştı . İlaç tedavisi başladı yarın tekrardan gidip nst ye girecem
Çok geçmiş olsun canım nasıl sancı hissettin rutin kontrolde mi çıktı acile mi gitmiştin bu dil altı hap turuncu mu

Sen hangi hastaneye gidiyorsun ne güzelmiş görüntü. Bir arkadasima Meleğin gittiği hastaneyi önerdim aramis resim çıktısı vermyorlarmis. Seninkinde veriyorlar mi
Nasil vermiyorlar mis kiz en son gittigimde almistim yenimi cikmis oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…