- 18 Şubat 2019
- 3.944
- 4.860
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.261
Geçmiş olsun canım ağrıların nasıldı ki tam olarak sancı çıktı??İkinci nst de sancı tekrar cıkınca dil altı ve serum uygulaması yapıldı arkadaslar . 3. Nst de sancılar cok cok azalmıştı . İlaç tedavisi başladı yarın tekrardan gidip nst ye girecem
Kesinlikle çocuklar sevmiyor organ gelişiminde soğuk su ve rüzgarları..Ben bir yaşında götürmüştüm. Başkalarından kaptığı grip rüzgar ve su etkeniyle birleşince nerdeyse zatürre olacaktı
Netten de alınır. Özel kutularda gönderiyorlarEvet Kahramanmaraş'tan Türkiye'ye armağan. Ben onu buluyorum. Yavaş yavaş yayıldı büyük baklavacılarda, cafelerde ve bazı büyük marketlerde var. Antep fıstığı favorim.
Cok geçmiş olsun son olsun inşallah guzelcr dinlenyildizsavascisi Canım aslında cok bariz bir saancı yoktu böyle agrı gidip geliyordu dün geceden beri hatta sabah işe gittim ama iş yerinde bir tık daha artınca doktora yazdım . Doktor gel dedi o şekilde ortaya cıktı
Hmm dikkat etmedim belki de canım ismi aklımda olsun ben hazır sevmiyorum diye genelde bakmam gidip kulaha konulan severimBüyük yerlerde satılıyor. İlla ki vardır Ankara'da da. Cafe, market, baklavacılarda vardır.
Oh ne güzel afiyet olsun canım memurluk da güzel Türkiye nin farklı yerlerini görüyorsunuzBen Diyarbakır'da laşılorum canım..memur olarak süremiz bitmek üzere..aslen ankaralıyız.maraş dan geliyor genelde buraya..
Alt karında agrı ve karnımda ara ara sertleşme hissettim hani bir rahatsızlık vardı çözümleyemedigimGeçmiş olsun canım ağrıların nasıldı ki tam olarak sancı çıktı??
Bu bende genel olarak var vallahiAlt karında agrı ve karnımda ara ara sertleşme hissettim hani bir rahatsızlık vardı çözümleyemedigim
Anladım canım inşallah en kısa zamanda normale döner durumunuz magnezyum kullanıyor muydun??Alt karında agrı ve karnımda ara ara sertleşme hissettim hani bir rahatsızlık vardı çözümleyemedigim
Ben de şekerden önce aynısını yapmıştımBir gün 6 li magnum almıştım.
5 tanesini aynı gün yemiştimgidip gelip gizli gizli yedim. Sizden bile gizledim
Sonra bir daha almamaya karar verdım
Evde olunca yeniyor.
Olmayınca aramıyorum
Evet kullanıyorum sabah akşamAnladım canım inşallah en kısa zamanda normale döner durumunuz magnezyum kullanıyor muydun??
Düzenli gidiyormusun kontrollere aslında bende önemsememiştim ama iş yerinden bi arkadasım doktora yazmama ısrar edince yazdımBu bende genel olarak var vallahi
Çok geçmiş olsun canım nasıl sancı hissettin rutin kontrolde mi çıktı acile mi gitmiştin bu dil altı hap turuncu muİkinci nst de sancı tekrar cıkınca dil altı ve serum uygulaması yapıldı arkadaslar . 3. Nst de sancılar cok cok azalmıştı . İlaç tedavisi başladı yarın tekrardan gidip nst ye girecem
1 tanesini kızıma vermek zorunda kaldımBen de şekerden önce aynısını yapmıştımAma ben 6sını da yemiştim
Bana da yapıldı ilk doz dün ikinci dozu bugun tam 24 saat sonra yapıldı her ihtimale karşı dedi doktorBirde bana önlem amaçşı ciger geliştirici igne yapıldı ama aklıma takıldı yani acaba hala erken dogum riskimi var
Bugün gittim canım ama nst ye bağlamadi haftam ufak daha ben de söylemedim bunları genelde gebelikte olabilir bunlar diyeDüzenli gidiyormusun kontrollere aslında bende önemsememiştim ama iş yerinden bi arkadasım doktora yazmama ısrar edince yazdım
Canım ben Ankara’dayım sincan lokman hekime gidiyorum cihazları baya yeni ve 4 boyutlu olarak da fotoğraf veriyor her gittiğimde ücreti de yanılmıyorsam 160₺ civarında yükselmediyseAa yok ben seni Ankara da sandım
Canım ben Ankara’dayım sincan lokman hekime gidiyorum cihazları baya yeni ve 4 boyutlu olarak da fotoğraf veriyor her gittiğimde ücreti de yanılmıyorsam 160₺ civarında yükselmediyseAa yok ben seni Ankara da sandım
Nasil vermiyorlar mis kiz en son gittigimde almistim yenimi cikmis odaSen hangi hastaneye gidiyorsun ne güzelmiş görüntü. Bir arkadasima Meleğin gittiği hastaneyi önerdim aramis resim çıktısı vermyorlarmis. Seninkinde veriyorlar mi
Valla öyle demişler kameraya çekebilirsiniz ama renkli çıktı vermiyoruz demişlerNasil vermiyorlar mis kiz en son gittigimde almistim yenimi cikmis oda
Tamam söyleyim arkadasima sağol canımCanım ben Ankara’dayım sincan lokman hekime gidiyorum cihazları baya yeni ve 4 boyutlu olarak da fotoğraf veriyor her gittiğimde ücreti de yanılmıyorsam 160₺ civarında yükselmediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?