Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Siz burda dondurma konuşurken bende elimde dondurma yerken girmiş bulundum kk ya hissetmişim

Allahım üst katımda boy boy 4 tane çocuk var bamgüm atlıyolar
Alt katımda 3 çocuk var kapıyı açıp binada çığlık çığlığa bağırıyo, birazdan delircemmm yeminleeee yani bunların anası babası yapma etme demiyomu yani nasıl birşey anlamıyorum

Eklentiler

• IMG_20220406_143928.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20220310_144120.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 60
Ahhh bir bebek için en olmayacak ortam olmuş orası. Artık seslere uyanır durur
Sen de krize gırersın

Ahhh bir bebek için en olmayacak ortam olmuş orası. Artık seslere uyanır durur
Sen de krize gırersın
Herhalde ozman direk kapılara dayanırım kavgaya, zaten dışarda okul var onların sesleri yetmiyomuş gibi bide alttlı üstlü sesler var yeminle delirmelik bina yaaa.
Yeni evliyiz kimseyi tanımıyoruz etmiyoruz sesimiz çıkmıyo diye abartıyolar , kavga çıkıcak gibi bi gün hadi hayırlısı inşallah en kısa sürede taşınırım aminn Bide herkes yabancı türk binada 2-3 kişi

Benim oğlan küçükken yani ilk doğduğunda üst katta aynı senin gibi 3 çocuk vardı. Paldır küldür artı evimin onunde sürekli kamyon tır vs. geçen cadde vardı. Aşırı gürültülü. Ninni açtım odasında ritmik ve sürekli bir ses olunca diğer seslerden hiç etkilenmedi. Sonra 3 aylıkken düğüne götürdüm hiç uyanmadan uyudu gurultude

Tatlının bebeğe faydası yok ki..
Gerçekten kilo alımı bile yavaşladı eve bişiler almayınca
Faydadan değil ki zaten can çekince dayanamiyo insan.
Kilo almak değil de seker benim problemim.aslinda burda yazılanları görünce yemiyomusum gibi geliyo.kahvaltimda tatlı yok.gunduz meyve yiyorum tatlı sayilirsa.aksam yersem cayın yanında misal 1 dilim baklava ama o bile etkiliyo maalesf

Okul vardı bir de
Nasıl alışırsa öyle gider derler ama ben ona inanmıyorum. Cunku bazı bebekler kış uykusuna yatmış gibiyken
Bazıları resmen tilki uykusuna yatıyor
O yüzden ben alıştırmakla alakalı olduğunu asla düşünmüyorum

Nasıl öğretirsen öyle gidiyo diyosun yani, bana benzerse herşekilde uyurda, babasına benzerse en ufakk şeye uyanır giibi, allah bana sabır versin 2 ay sonra
2 ay sonra okullar tatile gircek o konuda yırtıyorum ama bu veletlerden yırtamıcam sanırım inşallah seste uyuyan bi çocuk olurda bana sıkıntı yaratmaz

Kesintisiz seslerde problem olmaz zaten .

Telefondan fön sesi
Ninni minni açarsın

Kızlar Pinterest’te görüp beğendiğim şekilde boyattım odamızı Koyu olan, fotoğrafta kırmızı gibi duruyor ama aslında koyu bir pembe, şimdi gece gece anca bu kadar çekebildim
Buraya beşik girecek. Geri kalan tüm oda da tek renk.

Eklentiler

• 5E3D6ECF-3078-4762-99B3-6D63DC7E9292.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 117
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…