- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.281
Renkli vermiyolar evet siyah beyaz veriyolar bu sekildeValla öyle demişler kameraya çekebilirsiniz ama renkli çıktı vermiyoruz demişler
Ahhh bir bebek için en olmayacak ortam olmuş orası. Artık seslere uyanır dururSiz burda dondurma konuşurken bende elimde dondurma yerken girmiş bulundum kk yahissetmişim
Allahım üst katımda boy boy 4 tane çocuk var bamgüm atlıyolar
Alt katımda 3 çocuk var kapıyı açıp binada çığlık çığlığa bağırıyo, birazdan delircemmm yeminleeeeyani bunların anası babası yapma etme demiyomu yani nasıl birşey anlamıyorum
Valla ben 3 aylıkken götürdüm denize de havuza da soktum bir şey olmadı.Kızlar bi bu yavruları en erken ne zaman denize sokabiliriz?
Herhalde ozman direk kapılara dayanırım kavgaya, zaten dışarda okul var onların sesleri yetmiyomuş gibi bide alttlı üstlü sesler var yeminle delirmelik bina yaaa.Ahhh bir bebek için en olmayacak ortam olmuş orası. Artık seslere uyanır durur
Sen de krize gırersın
Bu da kötü değilmiş benceRenkli vermiyolar evet siyah beyaz veriyolar bu sekilde
Benim oğlan küçükken yani ilk doğduğunda üst katta aynı senin gibi 3 çocuk vardı. Paldır küldürHerhalde ozman direk kapılara dayanırım kavgaya, zaten dışarda okul var onların sesleri yetmiyomuş gibi bide alttlı üstlü sesler var yeminle delirmelik bina yaaa.
Yeni evliyiz kimseyi tanımıyoruz etmiyoruz sesimiz çıkmıyo diye abartıyolar , kavga çıkıcak gibi bi gün hadi hayırlısı inşallah en kısa sürede taşınırım aminnBide herkes yabancı türk binada 2-3 kişi
Faydadan değil ki zaten can çekince dayanamiyo insan.Tatlının bebeğe faydası yok ki..
Gerçekten kilo alımı bile yavaşladı eve bişiler almayınca
Okul vardı bir deHerhalde ozman direk kapılara dayanırım kavgaya, zaten dışarda okul var onların sesleri yetmiyomuş gibi bide alttlı üstlü sesler var yeminle delirmelik bina yaaa.
Yeni evliyiz kimseyi tanımıyoruz etmiyoruz sesimiz çıkmıyo diye abartıyolar , kavga çıkıcak gibi bi gün hadi hayırlısı inşallah en kısa sürede taşınırım aminnBide herkes yabancı türk binada 2-3 kişi
Nasıl öğretirsen öyle gidiyo diyosun yani, bana benzerse herşekilde uyurda, babasına benzerse en ufakk şeye uyanır giibi, allah bana sabır versin 2 ay sonraBenim oğlan küçükken yani ilk doğduğunda üst katta aynı senin gibi 3 çocuk vardı. Paldır küldürartı evimin onunde sürekli kamyon tır vs. geçen cadde vardı. Aşırı gürültülü. Ninni açtım odasında ritmik ve sürekli bir ses olunca diğer seslerden hiç etkilenmedi. Sonra 3 aylıkken düğüne götürdüm hiç uyanmadan uyudu gurultude
2 ay sonra okullar tatile gircek o konuda yırtıyorum ama bu veletlerden yırtamıcam sanırımOkul vardı bir de
Nasıl alışırsa öyle gider derler ama ben ona inanmıyorum. Cunku bazı bebekler kış uykusuna yatmış gibiyken
Bazıları resmen tilki uykusuna yatıyor
O yüzden ben alıştırmakla alakalı olduğunu asla düşünmüyorum
Kesintisiz seslerde problem olmaz zaten .Benim oğlan küçükken yani ilk doğduğunda üst katta aynı senin gibi 3 çocuk vardı. Paldır küldürartı evimin onunde sürekli kamyon tır vs. geçen cadde vardı. Aşırı gürültülü. Ninni açtım odasında ritmik ve sürekli bir ses olunca diğer seslerden hiç etkilenmedi. Sonra 3 aylıkken düğüne götürdüm hiç uyanmadan uyudu gurultude
Telefondan fön sesiNasıl öğretirsen öyle gidiyo diyosun yani, bana benzerse herşekilde uyurda, babasına benzerse en ufakk şeye uyanır giibi, allah bana sabır versin 2 ay sonra
2 ay sonra okullar tatile gircek o konuda yırtıyorum ama bu veletlerden yırtamıcam sanırıminşallah seste uyuyan bi çocuk olurda bana sıkıntı yaratmaz
İşte diğer gürültüleri duymasın diye kesintisiz ses dayadımKesintisiz seslerde problem olmaz zaten .
Ne güzelmiş beşiği de... Güle güle kullanın inşallah.Güzel anneler meleğim icin böyle bir siparis vermistim... Belki gereksiz belki heves ama bilemedim :)
Niye gereksiz olsun çok güzel sağlıkla kullanılsınGüzel anneler meleğim icin böyle bir siparis vermistim... Belki gereksiz belki heves ama bilemedim :)
Çok güzel güle güle giysin. Sen beğendiysen arzu ettiysen neden gereksiz olsun.Güzel anneler meleğim icin böyle bir siparis vermistim... Belki gereksiz belki heves ama bilemedim :)
Beşik bizim değil siparis verdigim yerin konsepti :) amin insallah hepimiz saglicakla agiz tadiyla kavusuruz miniklerimizeNe güzelmiş beşiği de... Güle güle kullanın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?