Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yaaaa çok gzel olmış bende boyatmak istiyorum amaa kiradayım diye dokunamıyorum Artık kendi evimeeee
Ama bayıldımmmm beşiklerle tamamlanınca dahada güzel durur eminim

Yaaaa çok gzel olmış bende boyatmak istiyorum amaa kiradayım diye dokunamıyorum Artık kendi evimeeee
Ama bayıldımmmm beşiklerle tamamlanınca dahada güzel durur eminim
Bende kiradayim, bir oda canım sadece hevesin varsa al bir boya boyayın valla kendin yapmakda ayrı bir güzel oluyor

Bende kiradayim, bir oda canım sadece hevesin varsa al bir boya boyayın valla kendin yapmakda ayrı bir güzel oluyor
yoncambenim kuzum kesinlikle bu yoruma katılıyorum. Boyacı eşimin arkadaşı diye çağırdık ama inan ki çok basit yaptı. Badanadan sonra şerit çekti boyadı ve bitti

ssevilll iyi olmana sevindim

Diğer rahatsız olanlara geçmiş olsun, güzel haberlerle dönün inşallah
Sağol beybi banada kaçamak yap şekerini düşürme glikoza ihtiyacın arttı hamileliğin ilerledi dedi

O zaman gelsin mi
çikolatalı eklerler

Bu kilolara bakılırsa en ufak biz kalmışız heralde hem de boyu önden gitmesine rağmen. Baya zayıf doğacak bu gidişle.
Bu kilolaların hiç önemi yok biliyomuusun. Kızım hep önde hep iriydi, son ay Bi yerinde saydı 2450 / 49cm doğdu. Son ay çok çok önemli en çok o zaman alıyor.
Şuanda gelişiminin haftasında olması o aralıkta olması kafi

Kızlar bi bu yavruları en erken ne zaman denize sokabiliriz?
Ben şubatta doğan kızımı hazirandan sokmuşum bunu kırkı çıksın sokarım hemen
Kim demiş bunu? Havuza kolay kolay sokmam sanırım asla en steril olanına bile güvenemiyorum ama denize hemen girebilir ve hatta girmeli diyor benim doktorum

Asla yok öyle bişi ya. O bir tesadüf olmuş bence 3 aylık kızımı soktum haziranda o yazı denizde geçirdi ve sonraki tüm yazlarını şuan 4 yaşında hiç antibiyotik kullanmadık

Güzel anneler meleğim icin böyle bir siparis vermistim... Belki gereksiz belki heves ama bilemedim :)
Valla heves ettiğim ve alabildiğim hersey gereklidir çünkü mutlaka kullanırım o yüzden güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah bi isim bulsam bende yaptıracam da daha ismimiz yok ortalık da

Asla yok öyle bişi ya. O bir tesadüf olmuş bence 3 aylık kızımı soktum haziranda o yazı denizde geçirdi ve sonraki tüm yazlarını şuan 4 yaşında hiç antibiyotik kullanmadık
Aynen bence de tesadüf. Bende 3 aylık götürdüm valla. Oğlum gayet sağlıklı. Okula başlayana kadar hiç antibiyotik kullanmadık.

Aynen bence de tesadüf. Bende 3 aylık götürdüm valla. Oğlum gayet sağlıklı. Okula başlayana kadar hiç antibiyotik kullanmadık.
Deniz tuzlu su kadar sağlıklı ve iyi gelen bir şey yok, bebeği kırk suyunda tuzlarlar mesela? Bizde deniz suyuna sokulur mevsim uygunsa, değilse deniz suyu dökülür. O iyot sinüslere yerleşip hasta olmasını bile engelliyor demişti doktor. Çocuklarınızı denize sokun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…