- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.301
Yaaaa çok gzel olmış bende boyatmak istiyorum amaa kiradayım diye dokunamıyorumKızlar Pinterest’te görüp beğendiğim şekilde boyattım odamızıKoyu olan, fotoğrafta kırmızı gibi duruyor ama aslında koyu bir pembe, şimdi gece gece anca bu kadar çekebildim
Buraya beşik girecek. Geri kalan tüm oda da tek renk.
Foto bekliyoruzKızlar çok güzel odalarınız da isimli hastane cikislarinizda güle güle kullanın insallahBizimde odamız kuruluyor şu an çok heyecanlıyım sabahdan beri
Bende kiradayim, bir oda canım sadece hevesin varsa al bir boya boyayın valla kendin yapmakda ayrı bir güzel oluyorYaaaa çok gzel olmış bende boyatmak istiyorum amaa kiradayım diye dokunamıyorumArtık kendi evimeeee
Ama bayıldımmmm beşiklerle tamamlanınca dahada güzel durur eminim
Bitsinde atarim inşallah daha yeni başladılarFoto bekliyoruz
Bende kiradayim, bir oda canım sadece hevesin varsa al bir boya boyayın valla kendin yapmakda ayrı bir güzel oluyor
Çok güzel güle güle giysin. Sen beğendiysen arzu ettiysen neden gereksiz olsun.
Aslinda pek ilgi alanim degil boyle seyler ama ileride niye ugrasmadim pismanligi yasamak istemiyorum :)Niye gereksiz olsun çok güzel sağlıkla kullanılsın
Yok 23 nisanda rutin kontrolüm vardı orda herşey yolundaydı sancı dün gece başladı doktora yazıp gittim . Evet dil altı turuncuÇok geçmiş olsun canım nasıl sancı hissettin rutin kontrolde mi çıktı acile mi gitmiştin bu dil altı hap turuncu mu
Sağol beybi
Ahhh hadi darisi bana bayram bitisinde gelicek dediler beklemedeyimKızlar çok güzel odalarınız da isimli hastane cikislarinizda güle güle kullanın insallahBizimde odamız kuruluyor şu an çok heyecanlıyım sabahdan beri
+1Of şu temmuz bi gelseydi artık.
Bu kilolaların hiç önemi yok biliyomuusun. Kızım hep önde hep iriydi, son ay Bi yerinde saydı 2450 / 49cm doğdu. Son ay çok çok önemli en çok o zaman alıyor.Bu kilolara bakılırsa en ufak biz kalmışız heralde hem de boyu önden gitmesine rağmen. Baya zayıf doğacak bu gidişle.
Ben şubatta doğan kızımı hazirandan sokmuşum bunu kırkı çıksın sokarım hemenKızlar bi bu yavruları en erken ne zaman denize sokabiliriz?
Kim demiş bunu? Havuza kolay kolay sokmam sanırım asla en steril olanına bile güvenemiyorum ama denize hemen girebilir ve hatta girmeli diyor benim doktorumDeniz aşılar tamamlanmadan yasak yani ilk 6 ay ,bu sene denize giremeyecek bebişler,ayaklarını sokariz belki. Havuzlar ise 1 yaşından sonra steril ise ( özel bebekler için olan yüzme dersleri ve spa gibi olanlar daha önce oluyor)
Asla yok öyle bişi ya. O bir tesadüf olmuş bence 3 aylık kızımı soktum haziranda o yazı denizde geçirdi ve sonraki tüm yazlarını şuan 4 yaşında hiç antibiyotik kullanmadıkValla sana tavsiyem 2 yaşına kadar sokma..benim abimler 1 yaşında denize ğötürdüleer çocuk böbreklerini üşütmüş..göz altları hep mor ğeziyor..6 yaşına geldi halde o morluklar geçmedi..aslında sıcak sanılan şeyler bebekler için öyle olmuyor..şimdi pişmanlar her yıl denize soktukları için..çocuk hep hasta oluyor
Valla heves ettiğim ve alabildiğim hersey gereklidir çünkü mutlaka kullanırım o yüzden güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah bi isim bulsam bende yaptıracam da daha ismimiz yok ortalık daGüzel anneler meleğim icin böyle bir siparis vermistim... Belki gereksiz belki heves ama bilemedim :)
Aynen bence de tesadüf. Bende 3 aylık götürdüm valla. Oğlum gayet sağlıklı. Okula başlayana kadar hiç antibiyotik kullanmadık.Asla yok öyle bişi ya. O bir tesadüf olmuş bence 3 aylık kızımı soktum haziranda o yazı denizde geçirdi ve sonraki tüm yazlarını şuan 4 yaşında hiç antibiyotik kullanmadık
Deniz tuzlu su kadar sağlıklı ve iyi gelen bir şey yok, bebeği kırk suyunda tuzlarlar mesela? Bizde deniz suyuna sokulur mevsim uygunsa, değilse deniz suyu dökülür. O iyot sinüslere yerleşip hasta olmasını bile engelliyor demişti doktor. Çocuklarınızı denize sokunAynen bence de tesadüf. Bende 3 aylık götürdüm valla. Oğlum gayet sağlıklı. Okula başlayana kadar hiç antibiyotik kullanmadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?