- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.321
Rabbim evladını sana bağışlasın çok üzüldümÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Allah yardımcın olsunÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım. Allah yardım etsin çok merak ettimÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Gelsin gelsinSağol beybibanada kaçamak yap şekerini düşürme glikoza ihtiyacın arttı hamileliğin ilerledi dedi
O zaman gelsin miçikolatalı eklerler
Adını bilmiyorum ama aklımda seni anarak dua edeceğim .Çok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Rabbim evladını sana bağıslasın duamızdasın.Çok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Kesinlikle cok faydalı sinüsler içinDeniz tuzlu su kadar sağlıklı ve iyi gelen bir şey yok, bebeği kırk suyunda tuzlarlar mesela? Bizde deniz suyuna sokulur mevsim uygunsa, değilse deniz suyu dökülür. O iyot sinüslere yerleşip hasta olmasını bile engelliyor demişti doktor. Çocuklarınızı denize sokun
Canım sakin olmaya çalış inşallah durdurmayı başarırlar. Dualarımız seninleÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Allah yardimcin olsun cok saskinim icini ferah tutÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Ayy Bi tuhaf oldumm Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle inşallahÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Stres yapmamaya çalış. Dinlen sakince. Sağlık çalışanlarının elindesin ve güvendesin. İnşallah kolaylıkla halledilecektir.Çok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Benimde moralim bozulduBi gerildim sanki ya.
Allah yardımcınız olsun inşallahÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberler alırsınÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Rabbım yardımcınız olsun insalalh güzel haberler alırsınızÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Moralini bozma Hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Ağzın bal yesinEmin ol sen kilo almıyorsan bebek daha cok aliyorbak gör
Öğlenleri öyle daha iyi oluyor zaten. İnsna yemek yemekten sıkılıyorÖğlen ben de genelde yulaf sandviç diye geçiştirmeye başladım zorluyor sürekli yemek yapmak. Pirinç pilavı yasak bana. Tam buğday ekmeği yiyebiliyorum. Makarna da 4-5 kaşık salçalı var.
Ama tatlı falan hiç yok bakalım bugün randevu da soracağım dahiliye uzmanına biraz esnetebilir miyiz diye
Sadece karbonhidrat aldığın için biraz yükselmiş. Çorba öğününde muhakkak yoğurt eklemek gerekiyomuşEvet ya arada bir yapıyorum ama yatıyom yani yürüyüş yasak çünküaz önce şekerim 143 çıktı mesela pirinçli yayla çorba ve normal ekmek yedim çünkü hemen etkiliyor ama aşırı Bi yükseklik yok yine sınırda yüksek
Ben de ben deYarın doktora gidiyorum
Rekor bende 50 günlüktü ilk soktuğumdaValla ben 3 aylıkken götürdüm denize de havuza da soktum bir şey olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?