- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.341
Bende kiradayim, bir oda canım sadece hevesin varsa al bir boya boyayın valla kendin yapmakda ayrı bir güzel oluyor
yoncambenim kuzum kesinlikle bu yoruma katılıyorum. Boyacı eşimin arkadaşı diye çağırdık ama inan ki çok basit yaptı. Badanadan sonra şerit çekti boyadı ve bitti
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberler verirsinizÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Allah yardımcın olsun dualarımız sizinle.. Kontrol altına alınacak inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Ay hadi İnşallahBu kilolaların hiç önemi yok biliyomuusun. Kızım hep önde hep iriydi, son ay Bi yerinde saydı 2450 / 49cm doğdu. Son ay çok çok önemli en çok o zaman alıyor.
Şuanda gelişiminin haftasında olması o aralıkta olması kafi
Valla ilk 5 ay su gibi geçti de sonra zaman durdu sanki+1
Kendimi bitik hissediyorum ve daha önümüzde full bir mayıs ve fulll bir haziran var. Sanki zaman geçmiyor!
Rabbim yardimciniz olsunÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Bu eşler dost mu düşman mı yahu. Benimki de yüzün bile toparladı diyor. Bence toparlamadi aynıBugunde 1 hamile bide yeni doğum yapmış kuzenimle konuştum, acı gerçeği yüüzüme söylediler , çok kilo almışsın diye , siz inanmayın ama cidden aldımve kötü olan daha 2 ay olması, eşim diyo sen 100 değil bu gidişle 200 olursun diye
Gıcıklarrrr oyuzdennnBu eşler dost mu düşman mı yahu. Benimki de yüzün bile toparladı diyor. Bence toparlamadi aynı
Kizlar ben kontrol den çıktım boyunu söylemedi ben de sormayı unuttum 28+1 hafta 1200 gram çıktı çok az geldi bana sanki ama dr ideal dedi sizin bu haftalarda kaçtı??
Ayy evettt işte bende bunu yapabilecek miyim bilmiyorum bayağı zor pozisyonönce ikiz anneleri hep böyle denemiş ama yapmayıp tek tek olayına dönmüşler bendede bir göğüs var ki(hiç yok ) ikiside nasıl tutacak bilmiyorum
Beni de uyku tutmadı merak icindeyimgulumsebebek napti acaba uyuyamadim
Eşimde oyle diyo ama kilo almam dan mutlu oglumda 5 yaşında anne kocaman b harfi oldun diyo kiloyu kafama taksam bunlar babalı ogullu beni depresyona sokarlarBugunde 1 hamile bide yeni doğum yapmış kuzenimle konuştum, acı gerçeği yüüzüme söylediler , çok kilo almışsın diye , siz inanmayın ama cidden aldımve kötü olan daha 2 ay olması, eşim diyo sen 100 değil bu gidişle 200 olursun diye
Bana oğlum ağır yaşamlara katılmak istermisin dedi az önce koltuktan kalkamadım daBeni de uyku tutmadı merak icindeyim
Eşimde oyle diyo ama kilo almam dan mutlu oglumda 5 yaşında anne kocaman b harfi oldun diyo kiloyu kafama taksam bunlar babalı ogullu beni depresyona sokarlar
O deemekmiş bee B harfi kocamanBeni de uyku tutmadı merak icindeyim
Eşimde oyle diyo ama kilo almam dan mutlu oglumda 5 yaşında anne kocaman b harfi oldun diyo kiloyu kafama taksam bunlar babalı ogullu beni depresyona sokarlar
Aynen o zaman başından aşağı suyu dokerdim bendeGıcıklarrrr oyuzdennnbide söylerken gülüyo deli ediyo beni , allahdan öyle dalga geçer gibi demiyo yoksa sinirlenirdim
HahahahaahhaahAynen o zaman başından aşağı suyu dokerdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?