Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende kiradayim, bir oda canım sadece hevesin varsa al bir boya boyayın valla kendin yapmakda ayrı bir güzel oluyor

yoncambenim kuzum kesinlikle bu yoruma katılıyorum. Boyacı eşimin arkadaşı diye çağırdık ama inan ki çok basit yaptı. Badanadan sonra şerit çekti boyadı ve bitti

Evimiz yapılıyo kentseldönüşümde burda gecici süre duruyoruz Sonbahar yada kışa doğru taşınırz herhalde oyuzdenn bişi yapmak sitemiyorum
Ama yapmak isteseydim cidden gri tonları, stikerler fln yapmak isterdim çok güzel şeyler var pinteresttede, hayaller hayatlar oldu biraz oda

Bu eşler dost mu düşman mı yahu. Benimki de yüzün bile toparladı diyor. Bence toparlamadi aynı

Ablam ikiz büyüttü. O zaman ona da söylemişlerdi koltukaltına bebekleri yatır ikisini aynı anda emzir falan filan diye. Ama gözlemlerime göre o iş eğitimlerde anlatılan gibi kolay ilerlemiyor
Zaten çoğullarda mamasız sadece emzirmek de pek mümkün olmuyor

Beni de uyku tutmadı merak icindeyim
Eşimde oyle diyo ama kilo almam dan mutlu oglumda 5 yaşında anne kocaman b harfi oldun diyo kiloyu kafama taksam bunlar babalı ogullu beni depresyona sokarlar

Eşimde oyle diyo ama kilo almam dan mutlu oglumda 5 yaşında anne kocaman b harfi oldun diyo kiloyu kafama taksam bunlar babalı ogullu beni depresyona sokarlar
Bana oğlum ağır yaşamlara katılmak istermisin dedi az önce koltuktan kalkamadım da .

gulumsebebek ten hayırlı haber bekliyorum bende

O deemekmiş bee B harfi kocaman valla sokarlar kesinlikleeeee , ama bu durumu en neşeli hala getirmek lazım napalım aldık ohh iyiki aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…